Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
οχι δε θα γινει καυγας
στο υποσχομε
δεν υπαρχει λογος να γινει καυγας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
οχι δε θα γινει καυγας
στο υποσχομε
δεν υπαρχει λογος να γινει καυγας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
υποσχεθηκα να μην ανοιξω καυγαΑρχικά δημιουργήθηκε από FLIPTOPBOX
Κατι σε ρωτησα νομιζω.
Για παρε κανα τηλ.μπας και μου απαντησεις.
Και γρηγορα ε?Γιατι εχω συμμαχο το Internet..
κακος το εκανα
αλλα υποσχεθηκα
ελπιζω μονο να μην ειμαι σε μια 10τια αν ζω σαν και σενα
πολυ μοναξια ε?
το μεταεφηβικο σταδιο νομιζα οτι τελειωνει καπου
ψεμματα δε περνα σε μερικους
οταν θα μεταπιδησεις στην ενηλικη ζωη ενημερωσε με
ξερω δε ξερω τι μου λες αυτα τα παιχνιδακια δεν τα παιζω
σορυ
αλλα τα 15 χρονια μου τα εχω αφησει πισω μου
αντε γεια
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Oι Metallica ήταν μια μπάντα που συνέχεια άλλαζε τα δεδομένα ... σκηνές ολόκληρες.. και χιλιάδες μπάντες έχουν επηρεαστεί από αυτούς... φέραν κόσμο στον σκληρό ήχο που άκουγε ότιναναι κυριολεκτικά!!!
Εμένα προσωπικά ήταν από τα πρώτα group που άκουσα !!!!!άσχετα αν μετά τους βαρέθηκα και άρχισα να ακούω εντελώς διαφορετικά πράγματα... αλλά ειναι οι metalica .. μια μπάντα που έχει επηρεάσει όσο καμία άλλη .
Βασικά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν που βγάλαν σε movie τη διαλυσή τους πριν μερικά χρόνια και έδειχναν σε τι κατάντια είχαν φτάσει ... (ίσως έπρεπε να σταματήσουν για κάποιους) αλλά για τέτοιους μουσικούς το να σταματάς τη μουσική είναι σαν να πεθαίνεις ... .
Ο Οzzy πχ!!!δεν μπορεί να μιλήσει ..να πει μια ολόκληρη πρόταση ,αλλά όσοι τον έχουν δει live βλέπουν ένα εντελώς διαφορετικό άνθρωπο... ίσως γιατί μόνο αυτό μπορεί να κάνει πλέον αυτό έχει μάθει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια ένα show... και γι αυτόν ίσως είναι σημαντικό...![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Oι Metallica ήταν μια μπάντα που συνέχεια άλλαζε τα δεδομένα ... σκηνές ολόκληρες.. και χιλιάδες μπάντες έχουν επηρεαστεί από αυτούς... φέραν κόσμο στον σκληρό ήχο που άκουγε ότιναναι κυριολεκτικά!!!
Εμένα προσωπικά ήταν από τα πρώτα group που άκουσα !!!!!άσχετα αν μετά τους βαρέθηκα και άρχισα να ακούω εντελώς διαφορετικά πράγματα... αλλά ειναι οι metalica .. μια μπάντα που έχει επηρεάσει όσο καμία άλλη .
Βασικά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν που βγάλαν σε movie τη διαλυσή τους πριν μερικά χρόνια και έδειχναν σε τι κατάντια είχαν φτάσει ... (ίσως έπρεπε να σταματήσουν για κάποιους) αλλά για τέτοιους μουσικούς το να σταματάς τη μουσική είναι σαν να πεθαίνεις ... .
Ο Οzzy πχ!!!δεν μπορεί να μιλήσει ..να πει μια ολόκληρη πρόταση ,αλλά όσοι τον έχουν δει live βλέπουν ένα εντελώς διαφορετικό άνθρωπο... ίσως γιατί μόνο αυτό μπορεί να κάνει πλέον αυτό έχει μάθει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια ένα show... και γι αυτόν ίσως είναι σημαντικό...![]()
σωστα! συμφωνω μαζι σου !
τον οζι τον ειδα λαιβ
τον κοιταγα και ειχα μεινει στηλη αλατος δεν το πιστευα οτι τον εβλεπα μπροστα μου!
ειπε 10 τραγουδια και ο κοσμος δεν εφευγε λογικο
ειπε και ενα 11ο.....η φωνη του ισα που βγηκε....δεν εχει σημασια ...... τουλαχιστον αυτος κανει αλλες κινισεις
ΟΠΩς ΟΤΙ ΤΟ ΟΖΦΕΣΤ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ!
αυτα ειναι
οχι τα αλλα........
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Kοίτα εφόσον η μουσική τους είναι για πούλημα δεν μπορείς να βάλεις κατηγορίες μετά!!!... λίγο αρπαχτή!! πολύ αρπαχτή !! κτλ.. Εξάλου μπορείς και να μην πας στο live και να τελειώνει η υπόθεση ...!!Απλά πράγματα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σωστα! συμφωνω μαζι σου !
τον οζι τον ειδα λαιβ
τον κοιταγα και ειχα μεινει στηλη αλατος δεν το πιστευα οτι τον εβλεπα μπροστα μου!
ειπε 10 τραγουδια και ο κοσμος δεν εφευγε λογικο
ειπε και ενα 11ο.....η φωνη του ισα που βγηκε....δεν εχει σημασια ...... τουλαχιστον αυτος κανει αλλες κινισεις
ΟΠΩς ΟΤΙ ΤΟ ΟΖΦΕΣΤ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ!
αυτα ειναι
οχι τα αλλα........Απλώς εδώ στην ελλάδα ο κόσμος θα πάει και στους Μetallica και στους iron maiden και στους Μanowar και στους Black Sabbath και στους Depeche mode Rolling stones Deep Purple κτλ κτλ.... γιατί απλά μόνο αυτά ξέρει!!!!H didi - astra ktl θα στους φέρνει στον αιώνα των άπαντα μέχρι και βαλσαμωμένους αφού θα ξέρει ότι θα πουλήσει tickets...!!!
Δεν γλυτώνουμε με τίποτα !!!!!
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
evi ησουνα σπορτινγκ????????????????????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
παλι μανουριαζετε ρε???????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Οι Metallica είναι Θεοί!Και βαλσαμωμένους να τους φέρουν και να βαράει playback,πάλι θα είναι Θεοί!![]()
megalh h suzhthsh gia metallica kai ginetai kalutera sunodeia mpuras h koniak...
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
megalh h suzhthsh gia metallica kai ginetai kalutera sunodeia mpuras h koniak...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ακου κονιακ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ελα ρε ...θα φερω τα κολυβα!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
μπερδευτηκες...οι μεταλικα ΗΤΑΝ θεοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Οι Metallica είναι Θεοί!Και βαλσαμωμένους να τους φέρουν και να βαράει playback,πάλι θα είναι Θεοί!![]()
πλεον....χαραλαμπε!!!
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Έχω βαρεθεί να ακούω μεταλάκια πλέον να τσακώνονται για τους Maiden και τους Metallica.
To ενδεχόμενο δηλαδή να ακούσεις τη μουσική που γουστάρεις χωρίς να πρέπει να πήσεις και τον άλλο ότι οι τάδε είναι θεοί ή μ@λ@κες δεν παίζει?
Θείε Lemmy δείξε τους το δρόμο...
Ride To Live, Live To Ride
www.varaderoforum.gr
Και ο Lemmy είναι Θεός και ακόμα δεν έχω δει live motorhead...ντροπή...γαμώ και η διασκευή στο whiplash στο kiss of death...![]()
Δεν το συνεχιζω.αν θυμασαι κατι λεγαμε για τους METALLICA.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
υποσχεθηκα να μην ανοιξω καυγα
κακος το εκανα
αλλα υποσχεθηκα
ελπιζω μονο να μην ειμαι σε μια 10τια αν ζω σαν και σενα
πολυ μοναξια ε?
το μεταεφηβικο σταδιο νομιζα οτι τελειωνει καπου
ψεμματα δε περνα σε μερικους
οταν θα μεταπιδησεις στην ενηλικη ζωη ενημερωσε με
ξερω δε ξερω τι μου λες αυτα τα παιχνιδακια δεν τα παιζω
σορυ
αλλα τα 15 χρονια μου τα εχω αφησει πισω μου
αντε γεια
Eισαι εντελως εκτος.Μηπως θες να αναλυσουμε και το κυπριακο?
Τις θεωριες να τις πεις σε κανεναν αλλο.
Εσυ οχι μονο εχεις αφησει τα 15 πισω σου οπως λες,
εσυ μου θυμιζεις συνταξιουχα του ΟΓΑ.
Αιντε
http://www.myspace.com/fliptopboxxx