Μια ερωτηση ποσο κανουν με ABS τα Vstrom και Versys?
τιμές αντιπροσωπείαςΑρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Μια ερωτηση ποσο κανουν με ABS τα Vstrom και Versys?
versys : 7890 γυμνό (ούτε σχάρα)
v-strom : 7950 με βαλιτσάκι, χούφτες, κάγκελα
+ το συναγερμό που είναι must
NeLSoN
Για Κρήτη κάτι σαν το versus σε καλύπτει ασυζητητή... το Πάτρα - Σέρρες όμως κατά τη γνώμη μου σκέψου το. Θες ένα Touring με άνετη σέλα, σωστή απόσταση από το τιμόνι, και επαρκή προστασία από αέρα. Το versus δε ξέρω αν σε καλύπτει σ' αυτά. Το V-strom με ABS θα ήταν καλή περίπτωση για τέτοια χρήση, αλλά λόγω του όγκου του, δε ξέρω την ευελιξία του μέσα στην πόλη (δες και σχετικές συζητήσεις). Το Dakarάκι ας πούμε στο ταξίδι, νε μεν άνετη θέση οδήγησης, αλλά ο αέρας που τρώω στις ψηλές ταχύτητες, κουράζει... Μακάρι να υπήρχε μια μηχανή που να τα έκανε όλα, αλλά κάτι θα θυσιάσεις για να 'χεις τα υπόλοιπα. Αυτό θα το δεις εσύ. Σκέψου ξανά το θέμα αξιοπιστία, που για να το δεις, πρέπει να περάσει ένα εύλογο διάστημα δοκιμής του μοντέλου. Γνώμη μου μη βιάζεσαι. Απ' τη στιγμή που είδα το Dakar και "κόλλησα" μαζί του (Ιούλιος 2004), μέχρι τη στιγμή που το πήρα (Αύγουστος 2006), πέρασαν δύο χρόνια, όπου είχα την ευκαιρία να μάθω αρκετά πράγματα και να συγκρίνω... αλλά και το μηχανάκι να "μιλήσει" ... βέβαια δε με πίεζε χρονικά κάτι. Εσύ ξέρεις την κατάστασή σου. Απλά κάθε νέο μοντέλο, θέλει τον χρόνο του μέχρι να αποδείξει ή όχι την αξία του.
Καβάλα παν στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε, καβάλα τρων και πίνουνε, καβάλα το γλεντάνε...
Αν και στη θεση σου με βαση την χρηση του θα επαιρνα αβλεπι StromΑρχικά δημιουργήθηκε από nelson
τιμές αντιπροσωπείας
versys : 7890 γυμνό (ούτε σχάρα)
v-strom : 7950 με βαλιτσάκι, χούφτες, κάγκελα
+ το συναγερμό που είναι must
εισαι σιγουρος οτι το Versys το δινουν ετσι στεγνο χωρις κανενα δωρο?
Χρηματα για κρανος,Μπουφαν κλπ υπολογισες?
για κρήτη μόνο με υπερ-καλύπτει το freewind που είναι και πιο παιχνιδιάρικοΑρχικά δημιουργήθηκε από FUJI
Για Κρήτη κάτι σαν το versus σε καλύπτει ασυζητητή...
σαν μονοκύλινδρο (τις προάλλες π.χ σε μια βολτίτσα πήρα ένα fazer 600 ενός φίλου
και παρόλο που δε συζητώ οτι ήταν σαφέστατα καλύτερο σε στήσιμο - το fazer - σε
κάθε έξοδο κλειστής στροφής ξενέρωνα, ίσως να φταίει και το πως το πήγαινα, έτσι).
για κρήτη με κάλυπτε (μόνος μου) και το AX-1 που είχα παλίοτερα εδώ, για να μη πω οτι σε κάποιες περιπτώσεις λόγω μικρότερου βάρους και μικρότερης αδράνειας του πιστονιού
(250cc γαρ) ήταν και πιο διασκεδαστικό (Ok ίσως το παράκανα)
όσο για ταξιδάκι σε εθνική δεν έχω παράπονο απο την άνεση της μηχανής, το καλοκαίρι
πήγα αθήνα-θεσσαλονίκη και επιστροφή την επομένη, αλλά απο τον κινητήρα, λίγο (και όλοι
ξέρετε τι εννοώ λίγο) γκαζάκι παραπάνω τό'θελε
NeLSoN
΄Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
εισαι σιγουρος οτι το Versys το δινουν ετσι στεγνο χωρις κανενα δωρο?
Χρηματα για κρανος,Μπουφαν κλπ υπολογισες?
έτσι μου έχουν πει εδώ στη κρήτη, δε παίρνω και όρκο...
κράνος, μπουφάν κλπ είμαι κομπλέ.
(εκτός αν με καινούρια μηχανή πρέπει να πάρω και καινούριο εξοπλισμό...)
NeLSoN
μήπως να ξαναπάρω το DR800big που είχα λίγο πιο πριν,
να περιποιηθώ λίγο τον κινητήρα του,
ένα μικρότερο γραναζάκι πίσω,
κανα φιλτράκι και εξατμισούλα...
(αν και έκαιγε τα κέρατά του αυτό)
![]()
NeLSoN
ωραια ειναι αυτα σε θεωρια αλλα το Versys εχει σα βαση του το er-6 που ειναι idi στην αγορα πανω απο 1,5 χρονο ....Αρχικά δημιουργήθηκε από FUJI
Φίλε nelson, επέτρεψέ μου να σου πω και 'γω δυο λόγια ... απ' την μικρή μου εμπειρία. Καταλαβαίνω απόλυτα τους δισταγμούς σου, λογικό, όταν πρέπει να αποκτήσεις κάτι που δε θα το αλλάξεις σε δυο χρόνια, αλλά επιπλέον θα σκάσεις κι ένα σεβαστό ποσόν. Πρώτο λόγο για μένα στο ν' αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι για μια μοτο, είναι η ερώτηση: γιατί τη θέλω; Απαντώ, και αρχίζω να ψάχνω την ανάλογη κατηγορία (στρητ. ον-οφ, κλπ.). Μετά πάμε στην εικόνα της, ο έρωτας με τη πρώτη ματιά που λένε, το πρώτο κλικ. Έπειτα, κοιτάς τη τσέπη σου. Το σηκώνω; Ωραία, πάμε παρακάτω...Μετά αρχίζεις και ρωτάς για το συγκεκριμένο, κάνεις συγκρίσεις με άλλες επίδοξες "ερωμένες", το οδηγάς, και τέλος το παντρεύεσαι... Όταν πρωτοείδα το Versus μου άρεσε πολύ εμφανισιακά. Αυτά που βλέπεις με την πρώτη, είναι πως έχει άνετη σέλα, σχετική προστασία από αέρα, ABS που το θεωρώ βασικό για μια μοτο. Δεν το οδήγησα, μιας και δε ψάχνομαι, (τον περασμένο Αύγουστο αγόρασα το BMW 650/Dakar). Κι ούτε θα μπω στη διαδικασία να το κρίνω για τον χαρακτήρα που του αποδίδουν οι της εταιρείας "τα κάνει όλα, πάει παντού", μιας και περί ορέξεως... στο κάτω κάτω και τα παπιά πάνε παντού. Αυτό που θα με φρέναρε στην αγορά του, είναι ότι είναι καινούριο μοντέλο στην αγορά, δεν έχει περπατήσει να μας δείξει αν και που πονάει, και έτσι δε μπορούμε να μιλάμε για αξιοπιστία (μια εταιρεία πάντα έχει την πιθανότητα να βγάλει και μια "πατάτα", έτσι, όσο αξιόπιστη και αν είναι), και ως εκ τούτου δε μιλάμε, ακόμα, για value for money. Αν δε μπορείς να περιμένεις κανα χρόνο για να δεις την πορεία του, προσανατολίσου σε κάτι περπατημένο και δοκιμασμένο. Ειδάλλως, θα ρισκάρεις με κάτι νέο και αμφίβολο, που μπορεί ή να σου κάτσει καλά, και να το χαρείς, ή να βλαστημήσεις την ώρα που το πήρες. Ζύγισε τα συν και πλην, και η επιλογή μόνο ΔΙΚΗ ΣΟΥ.![]()