"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Πολυ σωστός...
ο καγκουρας θα περασει πανω-κατω πολλες φορες και συνηθως θα ειναι
ακρανωτος,α-ζωνος(ε ναι...καπως ετσι),θα το χωσει και εκει που δεν τον παιρνει,
θα κινδυνευσει ο ιδιος(στα @@ μου) και το χειροτερο.Θα παρει και αλλους στον λαιμο του...
ο σωστος δεν θα το διαφημισει...θα κανει το endaki στο φαναρι![]()
![]()
χωρις πεζο μπροστα του,
θα γελασει κατω απο το κρανος του,το οποιο το φροντιζει οπως την μηχανη του.
δεν θα πει ποτε "παω το 1000" γιατι ρεζιλευεσαι ετσι αλλα "παω με 1000" στα Μεγαρα με το 600 μου μηπως και μαθω
και γινω πιο στριφτερος.
Θα βαλει τα μανιταρακια του...τα carbon τα τακακια του(it rimes...)
και θα κανει την @υλα του..οπως ειπε και το παιδι παραπανω![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Πολυ καλος στον ελεγχο του ντριφταρισματος αλλα ολοι κανουμε λαθη και ουτε και οι οδηγοι αγωνων δεν ειναι τελειοι,παρτε και την ασχημη πλευρα του μαγκα..Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
![]()
αυτή ειναι πλαγιολίσθηση....του έχει πιει το αίμα...![]()
αλλά μιλάμε για οδηγούς αγώνων....ότι τσουτσέκια των Βορείων Προαστίων...
http://video.google.it/videoplay?doc...gi+galli+video
Keep spamming!!!:a13:
δεν είπε κανεις οτι ειναι τέλειοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Πολυ καλος στον ελεγχο του ντριφταρισματος αλλα ολοι κανουμε λαθη και ουτε και οι οδηγοι αγωνων δεν ειναι τελειοι,παρτε και την ασχημη πλευρα του μαγκα..
http://video.google.it/videoplay?doc...gi+galli+video
αλλα ο ενας κάνει πραγματικό πραγματικό ντριφτάρισμα υπό ασφαλείς συνθήκες και στο τελευταίο βίντεο υπό βροχή...![]()
και ο αλλος προσπαθεί να πάει το S2000 και φαίνεται οτι μάλλον τον πάει το αυτοκίνητο και ειναι θέμα χρόνου να καταλήξει σαν το 206
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
ΓΜΤ!
Μας καυλωσες με τον Gigi μεσημεριατικο!!
![]()
![]()
Ολα τα λεφτα ο ταριφας και το βανακι στα καγκουροβιντεο...
Οσο για το s2000, δωσε μου ενα για 5 μερες και τη εκτη θα σου κανω... μητροπολιτες.
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Οχι, εγω ποτε τετοια.
εγω μονο με μηχανες ρε χαζος εισαι....
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Εγω πειραζει που οταν περναω απο τα ''Λιμανακια'' παω ψιλοκοτα?
Λιμανακια...![]()
![]()
![]()
Και παω ετσι γιατι φοβαμαι!Ναι φοβαμαι! Δεν ειναι ντροπη να το πω.Φοβαμαι.Και φοβαμαι τον καθε μαλακα που θα παει να κανει τη μαλακια του και να δοκιμασει πραγματα που ουτε ξερει να κανει .Φοβαμαι το αντιθετο ρευμα και τον παπαρα που μπορει να πεταχτει απο εκει ανεξελεγκτος κατα πανω μου.
Αυτα....
Quiz: Σε ποιο σημειο εντος λεκανοπεδιου Αττικης υπαρχουν στροφες με διαχωριστικο διαζωμα,ασφαλτο καλυτερη των Μεγαρων,σωστη χαραξη,μηδενικη περιπου κινηση .....????
Μην περιμενετε απαντηση...χαζος ειμαι ,να το μαθουν ολοι οι καφροκαγκουρες και να σκανε μυτη εκει?(αν και το ψιλοξερουν μερικοι)
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αν πετυχω πουθενα αυτον με το s2000, δεν θα αναγνωριζει ουτε το αμαξι του, αλλα ουτε και ο ιδιος θα θυμαται τι αμαξι ειχε...![]()
![]()
![]()
![]()