Οι Guzzisti φημίζονταν ανέκαθεν για τον αυτοσαρκασμό τους ..!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από griso850
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ![]()
Οι Guzzisti φημίζονταν ανέκαθεν για τον αυτοσαρκασμό τους ..!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από griso850
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
EAN EINAI 63 STON STROFALO STON TROXO EINAI 58HP PARA POLI KALOS KINITIRAS IDIOS ME TOY 660 SXEDIASENOS APO THN ARXI K ME EKSARI SASMANΑρχικά δημιουργήθηκε από jbear
μαλλον στο στροφαλο θα ειναι...αλλα πιστευω οτι θα ειναι πανω απο 50 στον τροχο...
O KOΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ!!!:a31:
Εδώ θα βρείτε τα technical data.
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
λατρης, αλλαξες δουλεια?
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Διαβασα και δοκιμη στο ΜΟΤΟ...
Τρομερος ο νεος κινητηρας λενε καθως και συμπεριφορα καθαροαιμου.
Τιμες: ?8.890 για το "απλο" και ?9.490 για το prestige
Πως σας φαινεται η τιμη? θα προτιμουσατε (πχ) ενα monster 675 που ναι και (αρκετα) φθηνοτερο?
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
να και ενα βιντεακι απο δοκιμη σε δρομο & πιστα
απο σχεδιασμο τα σκατωσαν στην ΚΤΜ , τι διαολο απο πελεκανο εμπνευστηκαν?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3xa7RZiWVUU
δοκιμαστης ο κος Ηιemer , αναβατης supermoto , οποτε μην ψαρωνετε ....το παει ταπα ο πουστης...
ποιο ειναι το 2ο "πιο ασχημο κτμ εβερ"? να καταλαβω και τα γουστα σου δηλαδη...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ισως το πιο ασχημο κτμ εβερ!!!
Πριν καμια 10ρια χρονια (αν ειχες καποια σχεση με μηχανες τοτε), τα ιδια θα ελεγες για το Duke620 ε?![]()
Μη παρεξηγεις..το παλικαρι xr έχει..Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
ποιο ειναι το 2ο "πιο ασχημο κτμ εβερ"? να καταλαβω και τα γουστα σου δηλαδη...
Πριν καμια 10ρια χρονια (αν ειχες καποια σχεση με μηχανες τοτε), τα ιδια θα ελεγες για το Duke620 ε?![]()
το ξερωΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Μη παρεξηγεις..το παλικαρι xr έχει..![]()
Oυτε εμενανε μου αρεσει...![]()
Ουτε μπρος ουτε πισω. Απο πλαγια πισω (3/4 βλεπε) ειναι ωραιο.
Κατι μου λεει οτι το προηγουμενο μονδελο θα γινει αναρπαστο.
Πως το εκαναν ετσι οι φουστηδες...![]()
molis to paro ...kai to kykloforhso kana xrono file..Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Oυτε εμενανε μου αρεσει...![]()
Ουτε μπρος ουτε πισω. Απο πλαγια πισω (3/4 βλεπε) ειναι ωραιο.
Κατι μου λεει οτι το προηγουμενο μονδελο θα γινει αναρπαστο.
Πως το εκαναν ετσι οι φουστηδες...![]()
tha ginei moda opote parte tora poy ne noris giati meta tha akribynei kialo..
ante leme:rotflmao:![]()
Οπως ειπε και ο εορταζων, θα το συνηθισει το ματι μας και θα λεμε τι μουν@ ειναι και τα ρεστα![]()
Το θεμα ειμαι πιος καλος ανθρωπος...θα δοκιμασει την αξιοπιστια ενος καινουργιου μοτερ......απο την κτμ![]()
![]()
![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
kai to 990 molis eixe bgei otan to prha...Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Οπως ειπε και ο εορταζων, θα το συνηθισει το ματι μας και θα λεμε τι μουν@ ειναι και τα ρεστα![]()
Το θεμα ειμαι πιος καλος ανθρωπος...θα δοκιμασει την αξιοπιστια ενος καινουργιου μοτερ......απο την κτμ![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
kai to 990 molis eixe bgei otan to prha...
Το 990 ειχε δοκιμαστει αν δεν κανω λαθος...σε διαφορα μηχανακια που δεν ειχαν βγει στην παραγωγη, οπως παρισι-ντακαρ , αν θυμαμε καλα.
Και επισης επειδη ηταν νεο μοτερ η εδω αντιπροσωπια, το εδινε με 3 χρονια εγγυηση, δειχνοντας, οτι δεν μασαει.
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Σαν να εχετε δικιο....και το πρωτο gs οταν βγηκε , με παρομοιο φτερο σφηνοπ**τσα , λεγαμε ολοι τι ασχημο που ειναι...τωρα εξακολουθω να το θεωρω ασχημο απλα το εχω συνηθισει και δεν μου προκαλει σοκ.
...απλα σε αυτο πρεπει να συνηθισει κανεις και τις εξατμισεις - μπουρουδες ξυλοσομπας.
...το οτι θα γαμει ειναι δεδομενο παντως![]()