Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 104

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ...

Παλαιό μέλος
    Δε νομίζω ότι χαρακτηρίζοντας τους τοξοκομανείς "αρρώστους" τους απαλλάσει κανείς από τις ευθύνες για την κατάστασή τους. Σαφώς φταίνε οι ίδιοι, αλλά άμοιρη ευθυνών δεν είναι η κοινωνία που τους ωθεί προς την καταστροφή με διάφορους τρόπους (ανεργία, αποξένωση, μοναξιά κλπ). Βέβαια κάποιοι είναι πιο δυνατοί και δεν ξεπέφτουν... κάποιοι άλλοι όχι.

Επειδή όμως είμαστε ( κοινωνία ανθρώπων και όχι ζώων, οφείλουμε να βοηθάμε όσο μπορούμε τους προβληματικούς συνανθρώπους μας και να μην τους αφήνουμε στην τύχη τους. Περισσότερο φυσικά σε επίπεδο οργανωμένων φορέων, όταν έχουμε να κάνουμε σε ένα τόσο οξύ και εξειδικευμένο θέμα όσο τα ναρκοτικά. Και η ατομική πρωτοβουλία και συμβολή όμως χρήσιμη και ευπρόσδεκτη.

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios_1977
    Πες του φιλου σου να κανει και μια ενημερωση στο αστυνομικο τμημα !

Τσαντιστηκα με τα μαλακισμενα !!!!!!!!!!!!!
    Ακομα κι αν τους θεωρησουμε αρρωστους δεν δικαιολογειται τετοια πραξη.
    Υπαρχουν χιλιαδες πρεζακια που δεν ενοχλουν κανενα !!!!
    Μην τρελαθουμε τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ειναι θεμα ανθρωπου αλλα αλλων παραγοντων φιλε μου που τους φτανει στο σημειο να κανουν αυτα που κανουν.δεν υπαρχει καλος η' κακος πολιτης εθισμενος στα ναρκωτικα.
    χρυσο παιδι να εισαι, αν πεσεις στα ναρκωτικα εκει θα καταληξεις (ισως & σε χειροτερα).
    ολα τα ατομα που ειναι εθισμενα καποια στιγμη θα ενοχλησουν, εσενα, εμενα, τον διπλανο μας.
    το "συνδρομο της στερησης" δεν ειναι το μονο δυσκολο.το σωμα σε 3 μερες θα γιατρευτει.το μυαλο ειναι αυτο που σε @αμαει.

και για να αποφυγω την παρεξηγηση δεν τους δικαιολογω απλα τους καταλαβαινω.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

τελικα ο Dimchios το τραβηξε το βιντεακι 'η του κλεψανε την καμερα;
    ...appetite for destruction...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΕ ΩΡΙΜΟΙ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΗΤΕΣ.ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Βρε δε με χεζετε που θα σας κανω εγω ανρθωπους?

Δηλ τι εννοείτε «ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ»???

Δε καταλαβα... σε κανα 10χρονο μιλατε? Και φυσικα και ήξεραν τι θα παθουν και φυσικα το διαλεξαν και φυσικα και ο καθενας πρεπει να αναλαμβανει ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ (οχι ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...)

Και εγω ηξερα που ειχε πρεζα και δε πηγα να παρω .... τα ναρκωτικα με τριγυρνανε απο την ηλικια των 10 (δε μιλατε σε κανα καλοπαιδο απο σπιτι...) και στα 17 εχασα κολλητο φιλο απο ασπρη... και ξεκοψα με πολλούς που ειχαν παρει την κατω βολτα (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!)

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΖΑΚΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΦΛΕΒΑ ΣΟΥ ΜΕ ΒΙΑ .+_

Τωρα αμα σας χαλάει που λεω την ωμή αλήθεια χέστηκα! Εγω δε πουλαω καθωσπρεπισμό και πολιτικές ειπα την αποψη μου που ειναι στηριγμένη στη ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ .

Τωρα για οσους εχουν καποιο κόλλημα στο εγκεφαλο και πρεπει παντα να με κατατασουν σε ομαδες ρατσιστών... ε χεσμενους τους εχω και αυτους και δεν απανταω... ειμαι "φασιστας" αλλωστε... (στα νεοελληνικα τείνει να ειναι συνώνυμο του "ΛΟΓΙΚΟΣ")

καλα εισαι τελειως ακυρος.....αλλα τη περιμενεις να ακουσεις απο ατομο που θεωρει το φασισμο (μεσα ή εξω απο εισαγωγικα το ιδιο μου κανει) συνωνυμο της λογικης!!!!

ΩΙΜΕ!!!

μεγαλο παιδι κ νομιζει οτι η ηρωινη ειναι ασπρη!!!
    προφανως κ το μαυρο περιμενεις να ειναι μαυρο κ στο χρωμα ε!!!
    εβλεπες ψαλτη μικρος ε?

Τα ζακια ειναι ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ και μονο....
    δε ξερω πως τα καταφερες αλλα εδω εισαι 10000% ΣΩΣΤΟΣ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΕ ΩΡΙΜΟΙ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΗΤΕΣ.ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΟ
    αν δε δωσεις στο ζακι θα κλεψει θα ρημαξει θα θα θα, "γιατι ετσι πρεπει, γιατι δε γινετε αλλιως" γιατι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τη "ΖΑ"

προσωπικα δε δινω στα γυφτακια, γιατι οσα κ να τους δωσεις αλλος τα καρπωνεται, αρα ειναι ανουσιο!
    δε προκειται να γινω γραναζι εκμεταλευσεις παιδιων.
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sotokan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ

πόσοι άραγε από εμάς δεν κάνανε λάθη πιτσιρικάδες ?????

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Όπως είπα στην αρχή... όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία... αλλά όταν ο ίδιος ο χρήστης, αποθεραπεύεται και μετά πάει αμέσως μετά και παίρνει πάλι δόση... συγνώμη αλλά αυτός ούτε άρρωστος είναι , ούτε την φιλευσπλαχνία κανενός αξίζει.

Δεν είναι τυχαίο το "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!".

Το θέμα είναι βέβαια οτι απο την άλλη , ούτε αυτή η δεύτερη ευκαιρία τους δίνεται... οπότε είναι αλλού το ζήτημα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Και να τα πούμε και αλλιώς. Η μέρα του πρεζάκια ξεκινάει με μιά αγωνία του πως θα βρει τη πρέζα για να τη βγάλει . Αν το κοιττάξουμε πιο βαθιά διαπιστώνουμε πως αυτή η πλαστή ανάγκη πλαστά του εντυπώβθηκε και πλαστά την επικαλείται . Τι εννοώ; Πως στη κοινωνία που διαβιούμε το παιχνίδι της επιβίωσης έχει σε δύο επιλογές .... . Η θα είσαι το πιόνι των άλλων ή θα γίνεις πρωταγωνιστής και εξουσιαστής της ζωής σου . Θωρητικά τα πρεζόνια ξεκίνησαν την χρήση εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων ή και καταστάσεων στρεσογόνων . Δηλαδή με τη πρέζα όλα αυτά ξεπεράστηκαν ; Οχι βέβαια και το έχουν διαπιστώσει πολλοί από τους παλαιότερους στο χώρο των τοξικομανών . Αρα η επιλογή του τι θέλει ο καθένας να είανι στη κοινωνία είναι επιλογή του . Και από εδώ μέσα στο παρών φόρουμ έχω καταλάβει μέσα από συζητήσεις ακόμα και από τις συγκεντρώσεις που γίνονατι στο Δέλεαρ και αλλού πως πολλά από τα μέλη έχουν μια πορεία στη ζωή τους που περιλαμβάνει σκοπέλους αναποδιές και στρεσογόνες καταστάσεις . Ωστόσο δεν κατέληξαν στην πρέζα . Αρα και πάλι λέω πως είναι επιλογή του καθένα μας το πως θα αντιμετωπίσει τιη καθημερινότητα. Μην το πάμε όμως στη δύναμη του χαρακτήρα που έχει ο καθένας μέσα του . Ακόμα και όταν ο πρεζάκιας ξεφτιλίζεται για ένα ευρώ πουλώντας το κορμί του ή την αξιοπρέπειά του και μόνο ο συλλογισμός και η επιλογή αυτής της πράξης για τηνέρευση της δόσης του αποδεικνύει και πάλι πως μέσα στο μυαλό τους λειτουργεί ο κανόνας της επιβίωσης . Αρα οι επιλογές είναι συνειδητές και απλά έτσι συμφέρουν ...... ΔΨεν τους λυπάμαι διότι αν κρίνω από την διαδρομή μου στη ζωή έχω περάσει τέτοιες καταστάσεις που θα έπρεπε να έχω καπνίσει και σνιφάρει όλη τη παραγωγή μαριχουάνας της Κολομβίας .. Και μια΄ερώτηση . Πως είναι δυνατόν τα πρεζάκια να είναι μόνο Ελληνες ; Ελάχιστες έωςσ μηδαμινές οι περιπτώσεις αλλοδαπών και εξαιρουμένων εκείνων που στα μέρη τους το χασισάκι το έχουν για Κάμελ άφιλτρο ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    τις μπουρδολογιες αποφάσισα απο καιρο να τις αγνοώ και να μη χαλαω πολύτιμο χρονο απο τη ζωη μου να απανταω τα αυτονόητα .... αλλα ρε antacid… αλήθεια... που ξερεις εσυ τι εχω βιώσει????

Και εν πασι περίπτωση δε σας βλεπω το ιδιο ζεστους να συμπαρασταθείτε και σε αλλα θυματα της εξάρτισης (απο επιλογη) ...

πχ τους άρρωστους τζογαδόρους....

αλλα ξερω εκει δεν εχει "φιλευσπλαχνία" και δε θα γινουμε αρεστοί σαν "σωτήρες" και απέχουμε ε?

Γραμματείς και Φαρισαίοι...

Αμα ειχατε προσωπική εμπειρία θα κατανοουσατε πως το θεμα δεν ειναι αν θελουμε να βοηθησουμε ή αν αδιαφορούμε... το θεμα ειναι ΑΝ Ο ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ Ή ΟΧΙ ....

Παραδείγματα πολλα και διαφορα ολα τριγύρω σας... αλλα οχι στις ταινιες και στα βιβλια ... ΣΤΗ ΖΩΗ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector
    Βρε δε με χεζετε που θα σας κανω εγω ανρθωπους?

Δηλ τι εννοείτε «ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ»???

Δε καταλαβα... σε κανα 10χρονο μιλατε? Και φυσικα και ήξεραν τι θα παθουν και φυσικα το διαλεξαν και φυσικα και ο καθενας πρεπει να αναλαμβανει ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ (οχι ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...)

Και εγω ηξερα που ειχε πρεζα και δε πηγα να παρω .... τα ναρκωτικα με τριγυρνανε απο την ηλικια των 10 (δε μιλατε σε κανα καλοπαιδο απο σπιτι...) και στα 17 εχασα κολλητο φιλο απο ασπρη... και ξεκοψα με πολλούς που ειχαν παρει την κατω βολτα (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!)

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΖΑΚΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΦΛΕΒΑ ΣΟΥ ΜΕ ΒΙΑ .+_

Τωρα αμα σας χαλάει που λεω την ωμή αλήθεια χέστηκα! Εγω δε πουλαω καθωσπρεπισμό και πολιτικές ειπα την αποψη μου που ειναι στηριγμένη στη ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ .

Τωρα για οσους εχουν καποιο κόλλημα στο εγκεφαλο και πρεπει παντα να με κατατασουν σε ομαδες ρατσιστών... ε χεσμενους τους εχω και αυτους και δεν απανταω... ειμαι "φασιστας" αλλωστε... (στα νεοελληνικα τείνει να ειναι συνώνυμο του "ΛΟΓΙΚΟΣ")

Αυτα τα νεοφασιστικα σου ξεσπασματα σε διαφορα κοινωνικα θεματα, πραγματικα με κανουν να πιστευω οτι το nick-name σου ειναι μισο και θα επρεπε να το συμπληρωσεις για να γνωριζουμε με τι ειδους μισανθρωπους εχουμε να κανουμε:... idi-ot...ιδιωτης που κατα τα αρχαια ελληνικα σημαινει....μ@λ@κ@ς.
    Αντι να ανοιξεις τα γκαβαδια σου να δεις τι σκατα παει λαθος στην μαλακισμενη κοινωνια που και εσυ ο ιδιος ζεις, συντηρεις και τρεφεις και να καταλαβεις οτι τα πρεζακια ειναι το θληβερο αποτελεσμα των κοινωνικων σου αποκλεισμων, μας λες για το ποσο "εξυπνος" ησουνα στα 17 σου, ποσο μαλακες ηταν οι φιλοι σου που για καποιο "ανεξηγητο λογο" πεσανε στα ναρκωτικα.....
    ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.....

....ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ φιλε μου!

η απαντηση μου στις παπαριες σου ειναι μια

σε γραφω στα @@@ μου

οταν σου κλεψουν το μηχανακι και το ανταλλαξουν με ενα φιξακι να το θυμασαι ...

τις μπουρδολογιες αποφάσισα απο καιρο να τις αγνοώ και να μη χαλαω πολύτιμο χρονο απο τη ζωη μου να απανταω τα αυτονόητα .... αλλα ρε antacid… αλήθεια... που ξερεις εσυ τι εχω βιώσει????

Και εν πασι περίπτωση δε σας βλεπω το ιδιο ζεστους να συμπαρασταθείτε και σε αλλα θυματα της εξάρτισης (απο επιλογη) ...

πχ τους άρρωστους τζογαδόρους....

αλλα ξερω εκει δεν εχει "φιλευσπλαχνία" και δε θα γινουμε αρεστοί σαν "σωτήρες" και απέχουμε ε?

Γραμματείς και Φαρισαίοι...

Αμα ειχατε προσωπική εμπειρία θα κατανοουσατε πως το θεμα δεν ειναι αν θελουμε να βοηθησουμε ή αν αδιαφορούμε... το θεμα ειναι ΑΝ Ο ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ Ή ΟΧΙ ....

Παραδείγματα πολλα και διαφορα ολα τριγύρω σας... αλλα οχι στις ταινιες και στα βιβλια ... ΣΤΗ ΖΩΗ!

ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ!
    ΟΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!
    ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΘΑΡΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ.
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ, ΠΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΖΩΗ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ.
    ΑΠΛΑ Ο ΟΡΟΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΩ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector
    η απαντηση μου στις παπαριες σου ειναι μια

σε γραφω στα @@@ μου

οταν σου κλεψουν το μηχανακι και το ανταλλαξουν με ενα φιξακι να το θυμασαι ...
    Εεεετσι....συνεχισε να επιβεβαιωνεις τις ενδειξεις για το επιπεδο της νοητικης σου καταστασης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Τίποτα...απλά θέλω να μου έρχεται reply στο mail για να διαβάζω
    αυτές τις ψευτοκουλτουριάρικες και αλτρουιστικές ανησυχίες που θα γραφτούν εδώ.

φιλε μου ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΕ σε αυτο το επιπεδο της συζητησης μπορω να να πω πως συμφωνω 100% στα γραφόμενα σου

εξ αρχης δε υποτιμισα τους εξαρτημενους απλα τους εβγαλα απο τη ευκολη κατηγοριοποίηση τους ωσ "θυματα" σαν δικαιολογία

δε μπορει κανενας να μου βγαλει απο το μυαλο μου οτι ηταν επιλογη και οχι ατυχια... μεχρι και τα 5χρονα παιδακια ξερουν οτι τα ναρκωτικα σκοτωνουν

οπου υπαρχει επιλογη υπαρχει και η ευθύνη

αμα θελουμε να βοηθησουμε ειναι θεμα του καθενος μας και ο καθενας πρατει οπως θελει

δε μπορω να ανεχτω ομως την εκφραση "τουσ αφησαμε στη μοιρα τους..." οταν οι ιδιοι προαποφάσισαν την πορεια τους και ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ (οχι παντα) ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ

ειμαι σκληρος? Ισως...

Ειμαι αδικος ...ΟΧΙ!!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΟΧΗ!! το ξαναλεω ΠΡΟΣΟΧΗ!!
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 12:27
  2. ΠροσοΧη ΠροσοΧη!!!!!!!!
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6