kali arxi kai ithiko akmaio ma pada me exoplismo !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
kali arxi kai ithiko akmaio ma pada me exoplismo !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ήταν και από τις καλύτερες αρχές σου, αλλά πλέον είδες τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις και τι ΔΕΝ να ΜΗ κάνεις.
Την επόμενη φορά, σωστότερη επιλογή εξοπλισμού και .... παρέας!![]()
Το θέμα είναι να περνάς καλά και με ασφάλεια!
![]()
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
τι σοβινισμος ειναι αυτος? χτυπησε ρε γαιδουρια το κοριτσι...μηπως δε σε θελουν μαζι τους γιατι εισαι τρεντυ με το allstar σου?![]()
:rotflmao: αφιερωνω το "δε χωρας πουθενα" αν θε σε θελουν, επισης απο τρυπες!
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τι σοβινισμος ειναι αυτος? χτυπησε ρε γαιδουρια το κοριτσι...μηπως δε σε θελουν μαζι τους γιατι εισαι τρεντυ με το allstar σου?![]()
:rotflmao: αφιερωνω το "δε χωρας πουθενα" αν θε σε θελουν, επισης απο τρυπες!
......k που το αφιερωνεις???
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
συνηθως αυτο το τραγουδι συνηθως αφιερωνεται στο ανδρικο μοριο-φαλο-πεος-τρομπονι-μαλαπερδα-σαρμελα (δεν μου ρχονται αλλοι επιστημονικοι οροι![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
)
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
συνηθως αυτο το τραγουδι συνηθως αφιερωνεται στο ανδρικο μοριο-φαλο-πεος-τρομπονι-μαλαπερδα-σαρμελα (δεν μου ρχονται αλλοι επιστημονικοι οροι![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
)
![]()
Καλα ε, είναι η 20η μερα σημερα και ακομα ειναι πρησμενο και μελανιασμενο το ποδι μου. Εχω βαρεσει πρεζα τοσες μερες μεσα στο σπιτι!!! Πανω που το εφτιαξα κι ολας το μηχανακι γαμωτο... Τωρα παλι δε θα παιρνει μπροστα! Γαμω την ατυχια μου!!
![]()