Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 128

Θέμα: Για την συζήτηση στο "scooterman" συνέχεια στο Θρησκευτικό μέρος

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε ται μη με εκνευριζεις.

δλδ ποιοι ειναι σε αυτην την ομαδα που εχουνε το δικαιωμα να κρινουνε τα πιστευω του αλλου???

ειναι μηπως σε ανοιχτη συνομιλια με τον θεο/αλλαχ/βουδα η οπως αλλιως θες πεστον???

ενας ανθρωπος με εναρετο βιο δλδ ο οποιος δηλωνει οτι δεν συμφωνει με το παραμυθι που πιστευει η ομαδα πρεπει να στηλητευθει???

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΙΑ !!!!!!!!!:a29:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρε ται μη με εκνευριζεις.

δλδ ποιοι ειναι σε αυτην την ομαδα που εχουνε το δικαιωμα να κρινουνε τα πιστευω του αλλου???

ειναι μηπως σε ανοιχτη συνομιλια με τον θεο/αλλαχ/βουδα η οπως αλλιως θες πεστον???

ενας ανθρωπος με εναρετο βιο δλδ ο οποιος δηλωνει οτι δεν συμφωνει με το παραμυθι που πιστευει η ομαδα πρεπει να στηλητευθει???

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΙΑ !!!!!!!!!:a29:
    ρε συ. Υπάρχει το 'πιστεύω' που οριοθετεί το πως και τι είναι η δεν είναι ο θεός, πως τον δοξολογούμε και πολλά άλλα που άφησαν οδηγίες οι Απόστολοι. (μην ξεκινήσουμε αν ειναι αληθινά η παραποιημένα αυτά) αυτός που μπαίνει στην ομάδα(βαφτίζετε) ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ τους 'όρους του παιχνιδιού'. Αλλιώς δεν τον 'παίζουμε'Αμα θέλει ας φτιάξει ενα αλλο 'παιχνίδι' που δεν θα έχει την δικιά μας την ονομασία,(χριστιανοί) και ας παίζει μόνος του . Σκέψου! Αν κάποιος παίζει ποδόσφαιρο και πιάσει την μπάλα με τα χέρια, αποβάλλεται από το παιχνίδι. Γιατί?? γιατί δεν παίζει με τους κανόνες που συμφώνησε, για να μπει να παίξει.έτσι λοιπόν δουλεύει κάθε ομάδα.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΕΚΕΊ

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    αυτός που μπαίνει στην ομάδα(βαφτίζετε)

Δεν θυμάμαι να με ρώτησε κανένας για να με βαφτίσει .
    Αρα το σωστό είναι "αυτός που βάζουμε στην ομάδα μας και τον βαφτίζουμε...."
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

ρε συ. Υπάρχει το 'πιστεύω' που οριοθετεί το πως και τι είναι η δεν είναι ο θεός, πως τον δοξολογούμε και πολλά άλλα που άφησαν οδηγίες οι Απόστολοι. (μην ξεκινήσουμε αν ειναι αληθινά η παραποιημένα αυτά) αυτός που μπαίνει στην ομάδα(βαφτίζετε) ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ τους 'όρους του παιχνιδιού'. Αλλιώς δεν τον 'παίζουμε'Αμα θέλει ας φτιάξει ενα αλλο 'παιχνίδι' που δεν θα έχει την δικιά μας την ονομασία,(χριστιανοί) και ας παίζει μόνος του . Σκέψου! Αν κάποιος παίζει ποδόσφαιρο και πιάσει την μπάλα με τα χέρια, αποβάλλεται από το παιχνίδι. Γιατί?? γιατί δεν παίζει με τους κανόνες που συμφώνησε, για να μπει να παίξει.έτσι λοιπόν δουλεύει κάθε ομάδα.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΕΚΕΊ
    ναι βρε πουλακο μου αλλα εγω αλλο ρωτησα....

ποιος οριζει αν θα τον παιξετε η οχι???

και εφοσον εσεις το οριζετε ποιος θεος σας ειπε οτι τα κριτηρια σας ειναι σωστα????

και ελα εδω αν σου βασταει !!!!!!!!ολο λογια εισαι !!!!!!!!!!!

ενημερωτικα μπορει να καβαλας καραβι αλλα μεχρι εσυ να διανυσεις τον ατλαντικο...εγω θα εχω γυρισει !!!!!
    ειναι κατα το γνωστο ρητο:οταν εσυ πηγαινες εγω ερχομουν !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Σωστά! Αλλά αν μεγαλώσει και δεν αποδέχεται τους κανόνες του παιχνιδιού, μπορεί να αποχωρίσει και εμείς να ενημερώσουμε την υπόλοιπη ομάδα οτι δεν ειναι πλέον με μάς. Αν το δεις έτσι ο αφορισμός είναι η τελετή αποχώρησης.(sic)

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ναι βρε πουλακο μου αλλα εγω αλλο ρωτησα....

ποιος οριζει αν θα τον παιξετε η οχι???η εκκλησία (εμείς δλδ)

και εφοσον εσεις το οριζετε ποιος θεος σας ειπε οτι τα κριτηρια σας ειναι σωστα????Ο Χριστός και οι Απόστολοι Του

και ελα εδω αν σου βασταει !!!!!!!!ολο λογια εισαι !!!!!!!!!!!

ενημερωτικα μπορει να καβαλας καραβι αλλα μεχρι εσυ να διανυσεις τον ατλαντικο...εγω θα εχω γυρισει !!!!!
    ειναι κατα το γνωστο ρητο:οταν εσυ πηγαινες εγω ερχομουν !!!!
    δεν θα είσαι εδω την παρασκευή?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Ποιοι είναι αυτοί που σε βάφτισαν (σε έβαλαν στην ομάδα) χωρίς να σε ρωτήσουν; Και γιατί δε ζητάς από αυτούς τα ρέστα;
    Κι αν δεν πιστεύεις, τότε τι παραπάνω είναι για σένα η βάφτιση από ένα "μπάνιο" σε μια λεκάνη;
    Τα δικά σου παιδιά, δε θα τα βάλεις στην ομάδα;

Κι αν θες να φύγεις από την ομάδα, απορρίπτοντας προφανώς το μυστήριο της βάφτισης, σε έχουν δεμένο με τίποτα σχοινιά ή σε εκβιάζει με κάποιο τρόπο κανένας;

δεν θα είσαι εδω την παρασκευή?

οχι ρε.

την αλλη βδομαδα ερχομαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ:

όλοι εσείς που πιστεύεται και καλά κάνετε...
    τι γνώμη έχετε για το θρησκευτικό μαγαζάκι που έχει χτίσει η κάθε Εκκλησία είτε Ορθόδόξη είτε Καθολική???
    και επειδή φαντάζομαι όλοι θα πείτε ότι η Εκκλησία δεν ταυτίζεται με το θρησκευτικό αίσθημα τι έχετε κάνει για να διαφυλάξετε την αγνότητα των "πιστεύω" σας

1. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΦΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ??
    2. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ???
    3. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ??
    4. κινητοποιηθηκατε για την καταπάτηση δημοσίων εκτάσεων στην πεντέλη απο την εκκλησία?
    5. φανταζομαι ο αμύθητος πλούτος της Εκκλησίας και η συγκριτικά ανύπαρκτη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο δεν σαν προβληματίζει ε??

αν σας προβληματίζει παλέψτε να καθαρίσετε τη σαβούρα που σπηλώνει τη θρησκεία σας κ μετά μπορεί να πίσετε και κανέναν άθεο ότι υπάρχει κάποιος λόγος να πιστεύει σε δόγματα.....

Υ.Γ. και μιας και μιλάγαμε για καταναγκασμό....
    όταν σταματήσουν να διδάσκουν θρησκευτικά στα σχολεία και να κάνουν την προσευχή του παιδιά 5 ετών κάθε πρωινό τότε θα παραδεχτώ ότι δεν υπάρχει κανένας ψυχολογικός καταναγκασμός για να ακολουθήσεις ένα δόγμα....
    έως τότε επιτρέψτε μου να έχω κάποιες αμφιβολίες....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Σωστά! Αλλά αν μεγαλώσει και δεν αποδέχεται τους κανόνες του παιχνιδιού, μπορεί να αποχωρίσει και εμείς να ενημερώσουμε την υπόλοιπη ομάδα οτι δεν ειναι πλέον με μάς. Αν το δεις έτσι ο αφορισμός είναι η τελετή αποχώρησης.(sic)

tai δεν ειναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
    Εγώ μπορεί να καταλαβαίνω τις καλές σου προθέσεις αλλα δεν είναι πάντα έτσι.
    Σκέψου τι έγινε όταν τέθηκε το θέμα με τις ταυτότητες.
    Τότε δεν είδα τους καλούς χριστιανούς να λένε " ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει. Και ότι η πιστη του καθενός είναι δικό του θέμα χωρις να πρεπει νατο κοινοποιεις "
    Μην ξεχνάμε τις κοινωνικές και εργασιακές συνεπειες.
    Οπότε χορεύεις όπως σου βαράνε
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ:

όλοι εσείς που πιστεύεται και καλά κάνετε...
    τι γνώμη έχετε για το θρησκευτικό μαγαζάκι που έχει χτίσει η κάθε Εκκλησία είτε Ορθόδόξη είτε Καθολική???
    και επειδή φαντάζομαι όλοι θα πείτε ότι η Εκκλησία δεν ταυτίζεται με το θρησκευτικό αίσθημα τι έχετε κάνει για να διαφυλάξετε την αγνότητα των "πιστεύω" σας

1. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΦΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ??
    2. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ???
    3. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ??
    4. κινητοποιηθηκατε για την καταπάτηση δημοσίων εκτάσεων στην πεντέλη απο την εκκλησία?
    5. φανταζομαι ο αμύθητος πλούτος της Εκκλησίας και η συγκριτικά ανύπαρκτη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο δεν σαν προβληματίζει ε??

αν σας προβληματίζει παλέψτε να καθαρίσετε τη σαβούρα που σπηλώνει τη θρησκεία σας κ μετά μπορεί να πίσετε και κανέναν άθεο ότι υπάρχει κάποιος λόγος να πιστεύει σε δόγματα.....

Υ.Γ. και μιας και μιλάγαμε για καταναγκασμό....
    όταν σταματήσουν να διδάσκουν θρησκευτικά στα σχολεία και να κάνουν την προσευχή του παιδιά 5 ετών κάθε πρωινό τότε θα παραδεχτώ ότι δεν υπάρχει κανένας ψυχολογικός καταναγκασμός για να ακολουθήσεις ένα δόγμα....
    έως τότε επιτρέψτε μου να έχω κάποιες αμφιβολίες....
    Ειπώθηκε και παραπάνω...

Καμμία σχέση δεν έχει ο χριστιανισμός και ο τρόπος που εφαρμόζεται από την εκκλησία και από το 99% τών παπάδων,με τη διδασκαλία τού Χριστού.
    Κάνεις λάθος όταν συγκρίνεις την πίστη στο Θεό με την επιχείρηση "Θρησκεία".
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ο αφορισμός ειναι μια δήλωση προς τους πιστούς, οτι ο αφορισμένος δεν αποδέχεται τον τρόπο της πίστης μας και αποβάλλεται απο την ομάδα. Ο αφορεσμένος φεύγει κατ'επιλογή των πράξεών του, δεν τον διώχνουν

Αν το δεις έτσι ο αφορισμός είναι η τελετή αποχώρησης
    :o
    ti wraia pou ta les re tai...
    san na leme oti oi aristeroi kata tin xouda pigan diakopes stin giaro gia endinamwsi twn pistuew tous

pame loipon 1o link
    [http://punk.gr/kgb/Keimena/religion-aforismoi.htm]

Στο μυαλό των χριστιανών ο αφορισμός συνδέθηκε με τους παγανιστικούς βρικόλακες αφού οι πατέρες της εκκλησίας όριζαν για τους αφορεσμένους ότι: «Εν τω ονόματι της αγίας τριάδας έχομεν και κυρίττομεν αυτούς αφορισμένους, κατηραμένους και ασυγχώρητους παρά πατρός, υιού και αγίου πνεύματος και έστωσαν μετά θάνατον άλυτοι και τυμπανιαίοι , αι πέτραι και ο σίδηρος λυθήσονται αυτοί δε ουδαμώς» . Με το πέρασμα των αιώνων ο μικρός και ο μεγάλος αφορισμός (ακοινωνησία και ανάθεμα αντιστοίχως) εφαρμόστηκαν από την εκκλησία σε αιρετικούς, εχθρούς της πίστεως, εχθρούς και αντιπάλους των κατά τόπον μητροπολιτών και αρχιερέων

kai thelw kai tin apopsi sou os pros auto
    [http://www.hellenicreligion.gr/doc/anathematismoi.htm]
    oxi os pros to ifos (alloi kamenoi apo edw kai sorry pou den vrika poio sovaro link) alla os pros tin ousia tou keimenou

Φέτος στις 20 Μαρτίου την λεγομένη «κυριακή της ορθοδοξίας», όπως εδώ και δέκα αιώνες, [...] . Θα ψάλλει επτά αναθεματισμούς κατά του Ελληνικού Πολιτισμού και μάλιστα παρουσία κρατικών αρχών. Οι επτά αναθεματισμοί γίνονται για να μνημονεύεται ο αναθεματισμός κατά του Ελληνολάτρου Ιωάννου του Ιταλού.

p.s. kai gia na min parejigithoume ta site auta ta vrika meso aplou psajimatos sto yahoo kai exw den kamia sxesi me to ipoloipo periexomeno tous...
    poso malon na ensternizomai tis opoies apopseis tous.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ειπώθηκε και παραπάνω...

Καμμία σχέση δεν έχει ο χριστιανισμός και ο τρόπος που εφαρμόζεται από την εκκλησία και από το 99% τών παπάδων,με τη διδασκαλία τού Χριστού.
    Κάνεις λάθος όταν συγκρίνεις την πίστη στο Θεό με την επιχείρηση "Θρησκεία".
    εκκλησία

εκκλησια=το συνολο των απανταχου πιστων.το ειπε καπου και ο tai.

αρα η πιστη στον θεο απο το συνολο των πιστων (που οπως λες ειναι λαθος) και απο το 99% των παππαδων δεν πρεπει να τη συγκρινουμε με την πιστη στον θεο?μα αυτοι ειναι οι χριστιανοι που αποφασιζουνε ποιον θα παιξουνε και ποιον οχι ρε βαγγελη.ετσι λοιπον γαμω τις θρησκειες και γαμω τα δογματα και την κλειστομυαλια!!!αν ειμαι αρχιδι ως ανθρωπος και καποιος θα με κρινει καποτε σιγουρα δεν θα ειναι ολοι αυτοι που υποστηριζουνε τον θεο,τον δια,τον αλλαχ η δεν ξερω και εγω ποιον αλλο.και ξερεις και κατι σε τελικη αναλυση...ουτε εσυ ουτε κανεις ξερει ΑΝ και ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ θα κριθω και ποτε.αρχιδια μαντολες δλδ.

εγω λοιπον ειμαι αυτος που ειμαι.καλος,κακος αυτος ειμαι.και δεν θελω να ακολουθησω τα εθιμα της χριστιανικης η οποιας αλλης εκκλησιας.για την ακριβια δεν θελω καν να ταφω.να καω θελω.αν ο θεος σας σας πηρε τηλ και σας ειπε οτι ο γιωργος ειναι αρχιδι και θα υποστει τις συνεπειες...να μου το πειτε να ξερω.αλλιως........................

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Και αν ο άλλος έχει την δύναμη να 'υπερασπιστει' την 'ελευθερία' του πιο καλά απ'οτι εγω την δικιά μου? Την βάψαμε Ε? η 'ελευθερία' του άλλου θα μικραίνει πολύ το μέρος και την 'ελευθερία' τη δική μου άρα για να υπερασπιστώ το 'μέγεθος' και την ύπαρξη της 'ελευθερίας' μου πρέπει να περιορίσω την ελευθερία του άλλου.

αδικη που ειναι πολλες φορες η ζωη ετσι;;;
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Φανατικος ειναι αυτος που πολεμαει για αυτο που γουσταρει !!!

Στο ονομα αυτου που πιστευει μπορει να κανει ΠΟΛΛΑ !!!

Αυτο τουλαχιστον διδασκει η ιστορια του "ορθιου πιθηκου" που αυτοαποκαλειται ανθρωπος...

εννοεις του "αυστραλοπιθηκου" που ειναι η καταγωγη μας

κανεις δεν εβλεπε παλια "μια φορα και εναν καιρο ηταν ο ανθρωπος";;;;; :rotflmao:
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2007, 09:31
  2. Συλλήψεις για την επίθεση στο Καζίνο
    από panagiotispapa στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2007, 17:40
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2006, 11:16
  4. Επτά σημεία για την κρίση στο Ιράν