either way κάτι θα μας μείνειΑρχικά δημιουργήθηκε από noble
αναλογα την κοπελα...αν εισαι τυχερος ναι!αν εισαι ατυχος η προικα ειναι η μηχανη![]()
![]()
![]()
either way κάτι θα μας μείνειΑρχικά δημιουργήθηκε από noble
αναλογα την κοπελα...αν εισαι τυχερος ναι!αν εισαι ατυχος η προικα ειναι η μηχανη![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
EVI με μπερδεψες,
οπως και να χει![]()
στο υ.γ. να επιμεινουμε!
![]()
![]()
Καταρχήν εγώ προσωπικά ποτέ δε θεώρησα το χιούμορ καφρίλα :wacko: Όσο για το θέμα των πρακτικών, φοβάμαι ότι θα σε απογοητεύσω γιατί μέχρι στιγμής τα καταφέρνω.!! Αν ανοίξουν οι δουλειές θα σε έχω υπ' όψιν μου!!![]()
Αυτό που βλέπω πάντως είναι πως για όλα φταίει η Alex_an
Καλά κοπέλα μου, δεν ήξερες , δεν ρώταγες πριν γράψεις ….:rotflmao:
Τώρα θα έχουμε το θέμα τις εβδομάδας
Και μη το πάρεις στραβά, πλάκα κάνουμε, και θα δες που στο τέλος θα έχεις και τις απαντήσεις που θες
![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
EVI με μπερδεψες,
οπως και να χει![]()
στο υ.γ. να επιμεινουμε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ωχ!! Δε φανταζόμουν ότι θα ξεσήκωνε το θέμα μου τέτοια θύελλα αντιδράσεων!!! Καταρχήν να διευκρινίσω ότι αυτή η εργασία δεν έχει συγκεκριμένο σκεπτικό ή οπτική γωνία τα οποία προσπαθεί να αποδείξει (π.χ. ότι οι γυναίκες με μηχανές έχουν ένα "κάτι") και επίσης ΘΕΛΩ να ακούσω όλες τις απόψεις και κατά βάσει τις προσωπικές σας ιστορίες με τις μηχανές σας. Δεν θα σας ψυχαναλύσω μέσα από τις συνεντεύξεις (αν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο θα ξεκινούσα με τον εαυτό μου) γιατί θα είμαι και εκτός θέματος. Επίσης, αυτό το θέμα μου το πρότεινε ο καθηγητής μου, ο οποίος έχει ήδη κάνει μία εργασία με θέμα τη μοτοσυκλέτα, άσχετα από το φύλο και την αντιπαράθεση άντρες - γυναίκες (Νικόλας Χρηστάκης: "ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ: ριψοκινδύνευση και ιερό" ), η οποία έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις futura. Ίσως αργότερα γίνει και κάτι αντίστοιχο με άντρες μοτοσυκλετιστές.
Αυτά και σόρρυ για την "ανακατωσούρα" που προκάλεσα (αν και η άποψή μου είναι πως είναι καλό να ταράζονται τα νερά που και πού)
![]()
thnx και πάλι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex_an
Επίσης, αυτό το θέμα μου το πρότεινε ο καθηγητής μου, ο οποίος έχει ήδη κάνει μία εργασία με θέμα τη μοτοσυκλέτα, άσχετα από το φύλο και την αντιπαράθεση άντρες - γυναίκες (Νικόλας Χρηστάκης: "ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ: ριψοκινδύνευση και ιερό" ), η οποία έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις futura. Ίσως αργότερα γίνει και κάτι αντίστοιχο με άντρες μοτοσυκλετιστές.
ναι ε??
ενδιαφερον...ενδιαφερον...
οσο για την αναστατωση ...που την ειδες ??
αφου συμφωνουν ολες οτι ειμαστε ...γλυκιες αθωες εξυπνες κλπ ( πως τα ειπατε?)
![]()
![]()
![]()
![]()
κ πινουμε κ μπυρες![]()
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Καλησπερα σε ολους σας απο Λευκαδα!!!!!!!!!!!!!!
Ειμαι και εγω μεσα για την εργασια της Αλεξανδρας αλλα ειμαι λιγακι μακρυααα............![]()
δηλωση της ΕVI:
δε θελω αντρα?
οικογενεια?
δεθ α μαγειρευω-κανω δουλειες?
δε θα μεγαλωσω παιδια?
δεν εχω φοβο για τα οικονομικα και τις δουλειες?
δε θελω να ειμαι ομορφη?
αξιοπρεπης?
δεν εχω φιλους?
δεν με ενδοιαφερει τπτ ?
γιατι απλα
εχω μηχανη
ειμαι διαφορετικη
???????????????????????????????????????????????????????????????????
οχι δεν εισαι ψαχνεις κι εσυ οτι μια γυναικα! ενα γαιδουρι να το φορτωνει, ενα μοσχαρι να πληρωνει, εναν ιαγουαρο στο γκαραζ (jaguarή εστω να σου συντηρει το kawasaki) και ενα τιγρη στο...κρεβατι σου
![]()
εν ολιγοις θες να βολευτεις γι αυτο ζητειται: ο Μαλακας Ταχωνιδης για να ερθει εις μοτοσυκλετιστικου γαμου κοινωνια! Aviiiiiiiiiiiiiiiiiiiin![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
τι μλκ!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
δηλωση της ΕVI:
δε θελω αντρα?
οικογενεια?
δεθ α μαγειρευω-κανω δουλειες?
δε θα μεγαλωσω παιδια?
δεν εχω φοβο για τα οικονομικα και τις δουλειες?
δε θελω να ειμαι ομορφη?
αξιοπρεπης?
δεν εχω φιλους?
δεν με ενδοιαφερει τπτ ?
γιατι απλα
εχω μηχανη
ειμαι διαφορετικη
???????????????????????????????????????????????????????????????????
οχι δεν εισαι ψαχνεις κι εσυ οτι μια γυναικα! ενα γαιδουρι να το φορτωνει, ενα μοσχαρι να πληρωνει, εναν ιαγουαρο στο γκαραζ (jaguarή εστω να σου συντηρει το kawasaki) και ενα τιγρη στο...κρεβατι σου
![]()
εν ολιγοις θες να βολευτεις γι αυτο ζητειται: ο Μαλακας Ταχωνιδης για να ερθει εις μοτοσυκλετιστικου γαμου κοινωνια! Aviiiiiiiiiiiiiiiiiiiin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
παντα οι μοτο-οδηγοι ειναι λιγο διαφορετικοι απο τους αλλους
Αν το συνεχίσουμε έτσι, μπορεί να μη χρειαστεί περαιτέρω έρευνα για τη διπλωματικη. Αυτό το thread θα φτάνει.![]()
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
χαρη,ομορφια,εξυπναδα,αντανακλαστικα,προικα :rotflmao: :rotflmao:Δεν ξεχνιόμαστε, αλλά στα προξενιά δεν είπες τίποτε για "προίκα" !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
χαρη,ομορφια,εξυπναδα,αντανακλαστικα,προικα, ετσι για να μην ξεχνιομαστε![]()
(και χάσαμε τα καλύτερα παληκάρια ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
φτου,παλι???![]()
εχω!εχωωωωωω και ειναι και μπλε![]()
![]()
E ρε γλέντια που έχουμε να κάνουμε τότεΑρχικά δημιουργήθηκε από alex_an
Ίσως αργότερα γίνει και κάτι αντίστοιχο με άντρες μοτοσυκλετιστές.
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους