Που σε ρε Τίγκα!!!!
Ωραίος ο σταύρος... Τίγκα-Χώμα.
Που σε ρε Τίγκα!!!!
Ωραίος ο σταύρος... Τίγκα-Χώμα.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Nice!! Άντε και στα δικά μας (έρχεται το transalp......)
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
+ 1 !Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μηπως πρεπει να αρχισει να σκεφτεσαι και τα χωματινα λαστιχα σιγα-σιγα ?![]()
![]()
Παντα τετοια!
![]()
![]()
![]()
![]()
Σταύρε όλο στα χώματα σε βρίσκουμε τελευταία !![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Πάντα τέτοια SCBR1000RR!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Έπρεπε να έμπαινες μία στη παραλία στο γιανισκάρι είναι πολύ ωραία και τέτοια εποχή δεν θα είχε ψυχή.... το καλοκαίρι μπανάκι ανεπιφύλακτα .... γιανισκάρι (πισίνα)!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Στο βάθος το χωριο ενώ πίσω ήλπιζα να πήγαινα μέχρι το ακρωτήριο αλλά δεν γίνεται, το πολεμικό ναυτικό έχει εγκαταστάσεις και δεν περνάς.
Λίγο πρίν μπούμε στο χωριουδάκι έχει και μια πινακίδα για την παραλία Γιανισκάρι γύρω στα 3km νομίζω αλλά δεν μου έκανε και πολύ διάθεση να το εξερευνήσω.![]()
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
ωραίες φώτο και ωραία και η μηχανή σου!!
αλλά αυτά τα όργανα...![]()
Πριν 4 χρονια με αλλους 2 φιλους εκανα και αυτη την διαδρομη λογω....του οτι αυτος που κραταγε τον χαρτη δεν ηξερε να τον διαβαζει.Χαρην στις φωτο σου καταλαβα τι διαδρομη καναμε τοτε..συνολικα χλμ που εγραψα εκεινη την ημερα 680..τα ειδα ΟΛΑ!
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Ήρθες στα μέρη μας ε..;![]()
Μια απο τις πιο όμορφες παραλίες που έχει έναν από τους χειρότερους δρόμους για να πας (για street και κουτιά) (καλό από τη μια)..Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Λίγο πρίν μπούμε στο χωριουδάκι έχει και μια πινακίδα για την παραλία Γιανισκάρι γύρω στα 3km νομίζω αλλά δεν μου έκανε και πολύ διάθεση να το εξερευνήσω.
+3Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Μια απο τις πιο όμορφες παραλίες που έχει έναν από τους χειρότερους δρόμους για να πας (για street και κουτιά) (καλό από τη μια)..
To κατεβασμα ειναι δυσκολο..το ανεβασμα πιο ευκολο.
Η παραλια ομως δεν παιζετε!!
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Σκέψου να είχε καλό δρόμο τι θα γινόταν!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Μια απο τις πιο όμορφες παραλίες που έχει έναν από τους χειρότερους δρόμους για να πας (για street και κουτιά) (καλό από τη μια)..Ευτυχώς τον έχουν αφήσει χύμα και τα χαμηλωμένα καγκουροάμαξα με τα stereo στο full δε πατάνε... αλλά είναι μέρες το καλοκαίρι που η παραλία γεμίζει.....
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..