Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 72

Θέμα: Λες να το τολμήσω... (αγορά Cbf600s)

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Κανένα από τα δύο δεν μου πολυκάθετε καλά. Kawasaki δεν θα ήθελα και πολύ να πάρω (δεν έχει και την φήμη της πιο αξιόπιστης κατασκευάστριας), και επιπλέον το ER-6F δεν ξέρω πόσο καλό θα ήταν δικάβαλο. Το bandit τώρα... δεν ξέρω, δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο λόγο εναντίον του αλλά... δεν.
    Θα το σχολίαζα, αλλά δεν υπάρχει λόγος αφού το έχεις ερωτευτεί από ότι φαίνεται το cbf...
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sterg
    Φίλε μου το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισα να κρατήσω το CB400 SF λίγο ακόμα και μετά να πάω στο CBF 600S που έβαλα στο μάτι. Το CBάκι με κάλυπτε και με πήγαινε παντού (μέχρι και ταξίδια 3000χλμ- παράλια Τουρκίας, γύρω Ελλάδας κλπ). Βέβαια όλα αυτά τα έκανα μόνος. Όταν όλα αυτά από ένα σημείο και μετά έπρεπε να τα κάνω διπλός!!! και μετά από ένα ταξίδι (~800χλμ), μέσα σε 1 εβδομάδα πήρα πλέον το CBF 600S. Απίθανο, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, ειδικά εάν είσαι διπλός!!!
    Ναι σε ταξίδια είμαι διπλός και, όσο και αν ακούγεται τρελό, έχω κάνει και μερικά ταξιδάκια δικάβαλο με το CBF250, το οποίο για τον συνεπιβάτη είναι λίγο (τι λίγο δηλαδή...) ταλαιπωρία. Είμαι σίγουρος ότι με το 600 η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη. Δεν σου κρύβω ότι ένας από τους λόγους που επισπεύδω την αλλαγή είναι και η γκρίνια του έτερου ήμισυ (εγώ βέβαια, άλλο που δεν ήθελα!).

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από electra23
    ελπιζω να μην πειραζει να πει και ενα κοριτσι τη γνωμη του
    Ίσια-ίσια, όπως έγραψα και παραπάνω, η γνώμη ενός κοριτσιού παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση (και, λίγο ή περισσότερο εμμέσως, σε κάθε απόφαση που έχει πάρει ποτέ αγόρι)

για τον συνεπιβάτη είναι λίγο (τι λίγο δηλαδή...) ταλαιπωρία. .... Δεν σου κρύβω ότι ένας από τους λόγους που επισπεύδω την αλλαγή είναι και η γκρίνια του έτερου ήμισυ (εγώ βέβαια, άλλο που δεν ήθελα!).
    εμενα αυτο τωρα γιατι κατι μου θυμιζει :a13:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sterg τα βλεπεις τα βλεπεις ??? δε γκρινιαζω μονο εγω τελικα εε τι να κανουμε, ηταν δυσκολα με το cb. αλλα oπως λεει και ο φιλος npat "ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΑΝΕ".

και για να καταληξω η μηχανη ειναι super !!! πολυ ανετη, αριστη επιλογη
    και το καλυτερο .... μετα απο αυτη την αγορα δε θα υπαρχουν γκρινιες :a13: :a13:

Νέο μέλος Το avatar του/της sterg
    .........ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...............

"τραβατε με και ας κλαιω" ... που λεει και μια παλια σοφη λαικη ρηση ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Moderator
    Λοιπόν το Πάσχα πέρασε, το αρνί το χωνέψαμε, οπότε λέω σιγά σιγά, να πιω το καφεδάκι μου και να πάω να παραγγείλω το CBF 600S ABS.

Μένει να αποφασίσω το χρώμα: Μαύρο ή Μπλέ?

Μια και τα δύο μου αρέσουν εξίσου μάλλον θα αποφασίσω στην τύχη εκείνη την στιγμή.

Moderator
    Το παράγγειλα!!

CBF600S ABS, χρώμα μπλε-σκούρο
    + Συναγερμός ΜΕΤΑ
    + Μανιτάρια
    + Αριθμός / τέλη κυκλοφορίας

Τιμή: 7600

Το παράγγειλα!!
    CBF600S ABS, χρώμα μπλε-σκούρο
    + Συναγερμός ΜΕΤΑ
    + Μανιτάρια
    + Αριθμός / τέλη κυκλοφορίας
    Τιμή: 7600
    Μωρέ ξέρεις τελικά ;... μ@λακία έκανα... δεν είναι και τόοοοοοοοσο καλό μηχανάκι όσο λέγαμε...

Προλαβαίνεις να το ακυρώσεις ;

:rotflmao:

Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!

Με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου και περιμένουμε φωτό φωτό φωτό φωτό φωτό επανήλθα ! Φωτό !

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου και περιμένουμε φωτό φωτό φωτό φωτό φωτό επανήλθα ! Φωτό !
    Να 'σαι καλά. Όταν το πάρω στα χέρια μου θα ποστάρω και φωτό, και φυσικά τις πρώτες εντυπώσεις.

BTW: Στο μαγαζί που το παράγγειλα είχε και ένα CBF1000 το οποίο μου έδωσε για μια μικρή βόλτα. Οι εντυπώσεις, από τα ελάχιστα που μπόρεσα να καταλάβω, ήταν άριστες. Το βάρος του, όταν το μηχανάκι αρχίσει να κινείται, απλά εξαφανίζεται. Σε επιτόπιους ελιγμούς... εντάξει το καταλαβαίνεις, αλλά φαντάζομαι θα συνηθίζεται. Και το 1000 ειδικά έχει μια ροπάκλα...μάνα μου! ξεκινάει με δευτέρα παντού και χωρίς παράπονα, και από τα 20, 30 και πάνω τραβάει με όπια ταχύτητα στο κιβώτιο. Θέση οδήγησης και εργονομία άριστη, και σου δίνει την αίσθηση μιας τρομερής ευστάθειας (ίσως αυτό οφείλεται στο βάρος): Ακόμη και αν αφήσεις τιμόνι με 20χαω δεν παρουσιάζει την παραμικρή τάση τα φύγει δεξιά ή αριστερά (κάτι που δεν συμβαίνει με το 250). Ξαναλέω, αυτά από μια μικρή βόλτα 15 λεπτών.

Αν και το 600 έχει περίπου την ίδια αίσθηση τότε είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσω...

μπράβο ρε φίλε

καλορίζικο
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
    καλορίζικο
    Ευχαριστώ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    \ :rotflmao:

Γεια σου ρε κουζουλε και απιθανε Μακαρε!!!!

Νικολα, μεγεια η νεα σου κουκλα αδερφε! Σου ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ και καλοταξιδη!!!!

ΥΓ. Κερασει ε;;;
    Νίκος
    Open Horizons

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Αν και ειναι αποδεδειγμενο επιστημονικα λογω της ανακλασης των μοριων του ηλιου και 49 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν οτι το ασήμι CBF600s ABS ειναι το πιο γρηγορο...

Με το καλο ρε φιλαρακι να το παρεις!!! Φανταστικο και το χρωμα, κι εγω αν το ειχα παρει καινουριο σε αυτο θα το προτιμουσα.!

Αναμενω φωτο για τα καλοριζικα για να μην το γρουσουζεψω.

(Αληθεια το καταστημα το δινει γενικα για τεστ ραηντ το CBF1000; Aν ναι, αναφερεις και ποιο ειναι να παω να ριξω μια γυρα κι εγω; ...θενξ )
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Moderator
    Να 'σαι καλά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze

(Αληθεια το καταστημα το δινει γενικα για τεστ ραηντ το CBF1000; Aν ναι, αναφερεις και ποιο ειναι να παω να ριξω μια γυρα κι εγω; ...θενξ )
    Μπα όχι, για παράδοση το είχε ετοιμάσει, προσπαθούσε να με ψήσει να πάρω το 1000, με έκοψε και συνετό (τόσο ήξερε) και μου το έδωσε μια βόλτα, να δω πως πάει.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να το πάρω?(cbf600)
    από sakdrama στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2007, 12:48
  2. ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2004, 01:49
  3. Να το πάρω; Aprilia ETV100 Caponord
    από zalaros στο forum Aprilia