Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: Afton ton Fousti ton Nikopolidi

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Καλά τι να πω.Μερικοι έχετε το μυαλό πεντάχρονου.Αν βαριέστε να διαβάσετε ολόκληρα τα ποστ μην απαντάτε και λέτε παπαριές.Μόλις 2 ποστ πάνω απο σένα έγραψα οτι παίξαμε χάλια και η Τουρκία άξιζε τη νίκη.Ο Νικοπολίδης ευθύνεται για το μέγεθος της ήττας.

Και μετα εσυ.........
    τι βαρατε βιολιτζηδες?

ο νικοπολιδης δεν ηταν απλα κακος η ατυχος!!!!!!!!!!!!!!!
    ηταν γελειος χωρις καμια απολυτως υπερβολη!!!!
    αξιος καθε κριτικης!!!!
    δεν πρεπει να υπαρχει τερματοφυλακας στον κοσμο που να εχει κανει τοσες πολλες γκαφες σε 1 αγωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    -λαθος αποκρουση στη φαση του πρωτο γκολ
    -2 γκολ για γελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    -λαθος εξοδους που ευτυχως δεν στοιχισαν
    -και 2/3 λαθος προωθησεις που για ελαχιστα δεν μετατραπηκαν σε γκολ!

να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους!!!!!!!!!!!

οποιονδηποτε αλλο τερματοφυλακα με τετοια εμφανιση, τα ΜΜΕ και ο κοσμος, ακομα και οι συμπαικτες του θα τον ειχε κατακεραυνωση!!!!

παρολα αυτα για μια ακομα φορα, χαιρει την ασυλια των ΜΜΕ εχοντας ως πρωτο θεμα τις λαθος επιλογες του ρεχαγκελ και την γενικη εμφανιση των παικτων, και οχι τα γελοια λαθη του νικοπολιδη!

με οποιονδηποτε αλλο τερματοφυλακα η εθνικη θα μπορουσε να παρει τουλαχιστον την ισοπαλια!
    δεν παιξαμε καλα, αλλα οχι οτι η τουρκια εκανε κατι παραπανω!(2 ευκαιριες δημιουργησε 4 γκολ εβαλε).

αν ειχε λιγη αξιοπρεπεια ο νικοπολιδης θα αποσυρωταν απ την εθνικη, αλλα για ποια αξιοπρεπεια μιλαμε για 1 ανθρωπο που >
    το καλοκαιρι 2004 εληγε το συμβολαιο του με τον παο, και αυτος απο το δεκεμβρη του 2003 ειχε κανονισει τη μεταγραφη του στον οσφπ..............(συναντιση με το λουβαρη σε μεγαλο ξενοδοχειο)
    μια εποχη που οι 2 ομαδες κοντορομαχοντουσαν για το πρωταθλημα αυτος
    επαιζε παιχνιδι πισω απ την πλατη της ομαδας που ανηκε για 15 χρονια αντι να περιμενει τουλαχιστον να ληξει το συμβολαιο του πρωτα.
    πηγε στον οσφπ -για 20% υψηλοτερο συμβολαιο και καποιους δεδομενους τιλτλους- και εγινε και μελος στην ομαδα που οι φιλοι της τοσα χρονια τον βριζαν, τον απαξιωναν και του πεταγαν μαρμαρα(για οποιον θυμαται).

ε οχι και να φυγει απο τωρα απ την εθνικη και να πεσει το κασε του!
    ο νικοπολιδης ειναι επαγγελματιας, και ο καθε σωστος επαγγελματιας τυπου νικοπολιδη ως πρωταρχικο στοχο εχει το χρημα!

παρολα αυτα ευχαριστουμε τον αντωνη για τις καταπληκτικες εμφανισεις του 2004

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ο νικοπολιδης δεν ηταν απλα κακος η ατυχος!!!!!!!!!!!!!!!
    ηταν γελειος χωρις καμια απολυτως υπερβολη!!!!
    αξιος καθε κριτικης!!!!
    δεν πρεπει να υπαρχει τερματοφυλακας στον κοσμο που να εχει κανει τοσες πολλες γκαφες σε 1 αγωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    -λαθος αποκρουση στη φαση του πρωτο γκολ
    -2 γκολ για γελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    -λαθος εξοδους που ευτυχως δεν στοιχισαν
    -και 2/3 λαθος προωθησεις που για ελαχιστα δεν μετατραπηκαν σε γκολ!

να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους!!!!!!!!!!!

οποιονδηποτε αλλο τερματοφυλακα με τετοια εμφανιση, τα ΜΜΕ και ο κοσμος, ακομα και οι συμπαικτες του θα τον ειχε κατακεραυνωση!!!!

παρολα αυτα για μια ακομα φορα, χαιρει την ασυλια των ΜΜΕ εχοντας ως πρωτο θεμα τις λαθος επιλογες του ρεχαγκελ και την γενικη εμφανιση των παικτων, και οχι τα γελοια λαθη του νικοπολιδη!

με οποιονδηποτε αλλο τερματοφυλακα η εθνικη θα μπορουσε να παρει τουλαχιστον την ισοπαλια!
    δεν παιξαμε καλα, αλλα οχι οτι η τουρκια εκανε κατι παραπανω!(2 ευκαιριες δημιουργησε 4 γκολ εβαλε).

αν ειχε λιγη αξιοπρεπεια ο νικοπολιδης θα αποσυρωταν απ την εθνικη, αλλα για ποια αξιοπρεπεια μιλαμε για 1 ανθρωπο που >
    το καλοκαιρι 2004 εληγε το συμβολαιο του με τον παο, και αυτος απο το δεκεμβρη του 2003 ειχε κανονισει τη μεταγραφη του στον οσφπ..............(συναντιση με το λουβαρη σε μεγαλο ξενοδοχειο)
    μια εποχη που οι 2 ομαδες κοντορομαχοντουσαν για το πρωταθλημα αυτος
    επαιζε παιχνιδι πισω απ την πλατη της ομαδας που ανηκε για 15 χρονια αντι να περιμενει τουλαχιστον να ληξει το συμβολαιο του πρωτα.
    πηγε στον οσφπ -για 20% υψηλοτερο συμβολαιο και καποιους δεδομενους τιλτλους- και εγινε και μελος στην ομαδα που οι φιλοι της τοσα χρονια τον βριζαν, τον απαξιωναν και του πεταγαν μαρμαρα(για οποιον θυμαται).

ε οχι και να φυγει απο τωρα απ την εθνικη και να πεσει το κασε του!
    ο νικοπολιδης ειναι επαγγελματιας, και ο καθε σωστος επαγγελματιας τυπου νικοπολιδη ως πρωταρχικο στοχο εχει το χρημα!

παρολα αυτα ευχαριστουμε τον αντωνη για τις καταπληκτικες εμφανισεις του 2004

ΡΕ ΣΥ ΠΟΛΥ ΑΧΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ.......ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΥ.....

Μπάς καί είναι έπειδή σάς τήν έκανε γιά γαύρο....????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΡΕ ΣΥ ΠΟΛΥ ΑΧΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ.......ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΥ.....

Μπάς καί είναι έπειδή σάς τήν έκανε γιά γαύρο....????????

ναι φιλε iriniaa

για τον ιδιο λογο που εσεις της αεκ εχετε αχτι τον μπαγεβιτς και καλα κανετε!
    οχι ΓΙΑΤΙ πηγε στο γαυρο αλλα ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ που πηγε!

επισης γιατι εχει την ιδιοτητα να κερδιζει την ασυλια των ΜΜΕ και της κοινης γνωμης, καταφερνοντας να μεταφερει ΠΑΝΤΑ, τις ευθυνες σε αλλους!

-οταν το δεκεμβη 2003 ειδα πρωτοσελιδο του πρωταθλητη πως κλεινει το καλοκαιρι ο νικοπολιδης στον οσφπ γελαγα......................τι μαλακιες γραφουν αυτοι ειπα!
    οταν τον ιανουαριο παραγκωνιστηκε απο την ομαδα του παο ...........πονηρευτικα!
    ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΗΤΑΝ Η ΚΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗς ΔIOIΚHΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ!
    και εμεις οι βαζελοι βριζαμε τη διοικηση για τον παραγκωνισμο του!........δεν μπορουσαμε να διανοηθουμε οτι 6 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο του, ειχε ηδη συμφωνησει με τον οσφπ ο παικτης που επι 15 χρονια ηταν 1 απ τα αγαπημενα παιδια της ομαδας!!!
    ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ(οντως), ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!

-οταν πριν 3 χρονια ο οσφπ εχασε απο την ξανθη με 2-1 απο 2 λαθη του νικοπολιδη, για να καλυψει τον εαυτο του -αυτο το ησυχο και καλο παιδι- πεταξε τα γαντια στον διαιτητη και δηλωσε δημοσια οτι ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ............. (κατι που δεν εκανε ποτε οσο ηταν στον παο που τον πηγαινε γαμιωντας η παραγκα)
    Στην ουσια για να καλυψει τα δικα του λαθη, με τις δηλωσεις του εριξε το γαντι στη διαιτησια πυροδοτωντας την ατμοσφαιρα εις βαρος της, ενω κυριος υπαιτιος της ηττας του γαυρου ηταν αυτος!!!
    Μετα απο λιγες μερες, αγνωστοι καψαν το μαγαζι με αθλητικα ειδη του αδερφου του εποπτη!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ, ΗΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ (ο εμπρησμος του μαγαζιου του .......γαργαρα) ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ ΛΑΔΙ

-Στο αστειο γκολ με τη ροσεμποργκ που εκανε τον τροχονομο, εφταιγε ο ανατολακης και οχι αυτος που ηταν εκτος θεσης!!!

ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!
    αν κατσει καποιος να μετρησει ποσες φορες τα τελευταια χρονια ο νικοπολιδης εχει πεσει σε γκαφα θα δει οτι ειναι οι περισσοτερες απο καθε αλλο τερματοφυλακα!.παρολα αυτα παραμενει ο καλυτερος τερματοφυλακας στην ελλαδα για τα ΜΜΕ!

και φτανουμε στον αγωνα με την τουρκια......................
    πρωτο θεμα ειναι ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
    (δημοσιογραφοι γραφουν σε πρωτοσελιδα να σηκωθει να φυγει ο ρεχαγκελ)

..........πρωσωπικα πιστευω οτι κυριος λογος της εμμονης του Ρεχαγκελ ΠΛΕΟΝ, ειναι η εκτιμηση προς τους παικτες αυτους για την κατακτηση του euro2004 μιας και ο ιδιος ξερει οτι πολλοι απ απ αυτους δεν μπορουν πια!
    ο ρεχαγκελ ειναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ αλλα ειναι και ψυχουλα, και δεν μπορει να αρνηθει μια θεση σε κανενα παιδι του euro!
    αρνηθηκε προταση οταν ολος ο γερμανικος λαος ειχε ξεσηκωθει για παρτυ του, και προΤΙΜΗΣΕ να ανανεωσει με την ελλαδα, ρισκαροντας την παρουσια του και γιατι οχι την κατακτηση του μουντιαλ2006 με την εθνικη της χωρας του!
    ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

-ο ρεχαγκελ δεν κατεβασε την καλυτερη δυνατη ενδεκαδα, αλλα και να την κατεβαζε δεν θα αλλαζε τιποτα
    -οι παικτες δεν δωσαν τον καλυτερο εαυτο τους, αλλα και να τον διναν δεν νομιζω να βαζαν 4 γκολ που χρειαζοταν
    μιας και η ομαδα δεχτηκε 3 γκολ απο γκαφες του τερματοφυλακα
    παρολα αυτα, τα ΜΜΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ!

πλεον δεν εχω κατι με το νικοπολιδη............ τιμωριθηκε με την εμφανιση αυτη, τιμωρησε και εμας με το 1-4, αλλα χαλαλι του...........
    ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΤΟ EURO2004 ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ε....τονε γουστάρουνε αι γυναίκαι,παίζει σε διαφήμιση...μεγάλο πράγμα η διασημότης ρε παιδί μου.

Οπως έλεγε κι ο Χάρυ Κλύν,"Εβλεπες παλιά στο δρόμο το Μητσοτάκη κι έλεγες....κοίτα ένα μαλάκα ρε...
    Τώρα όμως που έγινε διάσημος,λες....Ρε συ,ο μαλάκας ο Μητσοτάκης"

Νταβαντούρι να γίνεται παιδιά και το χρήμα να ρέει...κι εμείς να φωνάζουμε.

Ναι για!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Καλά τι να πω.Μερικοι έχετε το μυαλό πεντάχρονου.Αν βαριέστε να διαβάσετε ολόκληρα τα ποστ μην απαντάτε και λέτε παπαριές.Μόλις 2 ποστ πάνω απο σένα έγραψα οτι παίξαμε χάλια και η Τουρκία άξιζε τη νίκη.Ο Νικοπολίδης ευθύνεται για το μέγεθος της ήττας.

Και μετα εσυ.........

ΚΑΙ ΠΟΙΟς ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΡΕ?

απλως τα προσπερναω δε σε πειραζει εε?

οκ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ακεφαλε

δεν ειμαι υποχρεωμενη να διαβαζω ολα τα ποστ οκ? στη τελικη αποφασισα να διαβαζω μονο ατομα που θελω και εχουν κατι να μου πουν και οχι να ασχολουμε με το καθενα εκει εξω εσυ δε μου προκαλεις κανενα ενδοιαφερον εισαι αλλος ενας απο τους πολλους σορυ

οπωτε κανε μας την χαρη και μην ασχολεισε μαζι μου γιατι οσο και να ασχολησε δε μου προκαλεις κανενα ενδοιαφερον σορυ

ΓΙΑ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι -αρκετοι- που ακομα και αν εχουν αντιθετη αποψη απο μενα γουσταρω να διαβαζω τι λενε

υστερα ολοι εσεις που δεν ειστε σε συναντησεις μας να ξερετε οτι μπορει να πλακωνομαστε εδω αλλα εξω πινουμε μπυρες και γελαμε και μην σας παιρνει η μπαλα και βριζετε αριστερα και δεξια νομιζοντας οτι κανετε κατι

μετα γελαμε ολοι μαζι με ολους πιστεψτε με (καλοπροαιρετα) οπωτε το φορουμ για αυτους που μονο μπαινουν και δεν συμμετεχουν αλλιως ειναι πεδιο μαχης

αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα σορυ παιδια

και δε μιλαω για μια παρεα 4-5 ατομων αλλα για ΟΛΟΥΣ αυτους που ερχωντε σε συναντησεις βολτες και εκδρομες

ξεκολατε

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

ΓΙΑ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι -αρκετοι- που ακομα και αν εχουν αντιθετη αποψη απο μενα γουσταρω να διαβαζω τι λενε

Ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ Εύη! Δεν ήταν ανάγκη να σαι καλά!!!

Ψιτ! Κύριε Γιομπαζολιά. Μπορεί οι δημοσιογράφοι να γράφουν πολλές φορές παπάτζες οκ ποιος λέει όχι αλλά όχι πάντα ξέρεις!!! Και κάποιοι από αυτούς όντως γνωρίζουν τη δουλειά τους. Τι θέλω να πω. Δεν τους ήρθε ξαφνικά και είπαν ουστ να φύγει ο Ρεχάγκελ.
    Σέβομαι την ευγένειά του να τιμήσει τους παίκτες που μας πήραν το euro αλλά ξέρεις υπάρχει και η άλλη άποψη.
    Κατεβάζοντας όλους αυτούς σε αγώνες απλώς αποδεικνύεις τη γύμνια τους!!! Πια!!! Δηλαδή εσένα σ αρέσει το θέαμα να περνάνε την άλλοτε στάση Δέλλα σαν να μην υπάρχει; Αυτό δεν ξεφτιλίζει τον παίκτη; Ή να είναι ένας Φύσας ο οποίος πελαγοδρομεί και δεν μπορεί να περάσει μπαλιά; Αυτό είανι σεβασμός;
    Εγώ θέλω να τους θυμάμαι για την προσπάθειά τους όχι να τους βλέπω και να τους λυπάμαι. Και ως θεατής-οπαδός της εθνικής θέλω να βλέπω την ομάδα να προσπαθεί. Όχι απαραίτητα να κερδίζει αλλά να ΠΑΛΕΥΕΙ! Όχι να σέρνεται!
    Όσο για το χρήμα και τη δόξα που αρνήθηκε... γιατί εδώ τσάμπα μένει; ή μέχρι πρότινος δεν είχε δόξα;;;;; Μην τρελλαθούμε κιόλας. Και για να δούμε... όταν φύγει από την Εθνική ποια ομάδα θα βρεθεί να τον πάρει; Για να δούμε...
    και ασχολούμαστε με τον ρεχάγκελ γιατί αυτός είναι ο αρχηγός.Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά είθισται ο αρχηγός ο κυβερνήτης ο σχεδιαστής να παίρνει την πρωταρχική ευθύνη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

ΓΙΑ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

Ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ Εύη! Δεν ήταν ανάγκη να σαι καλά!!!

Ψιτ! Κύριε Γιομπαζολιά. Μπορεί οι δημοσιογράφοι να γράφουν πολλές φορές παπάτζες οκ ποιος λέει όχι αλλά όχι πάντα ξέρεις!!! Και κάποιοι από αυτούς όντως γνωρίζουν τη δουλειά τους. Τι θέλω να πω. Δεν τους ήρθε ξαφνικά και είπαν ουστ να φύγει ο Ρεχάγκελ.
    Σέβομαι την ευγένειά του να τιμήσει τους παίκτες που μας πήραν το euro αλλά ξέρεις υπάρχει και η άλλη άποψη.
    Κατεβάζοντας όλους αυτούς σε αγώνες απλώς αποδεικνύεις τη γύμνια τους!!! Πια!!! Δηλαδή εσένα σ αρέσει το θέαμα να περνάνε την άλλοτε στάση Δέλλα σαν να μην υπάρχει; Αυτό δεν ξεφτιλίζει τον παίκτη; Ή να είναι ένας Φύσας ο οποίος πελαγοδρομεί και δεν μπορεί να περάσει μπαλιά; Αυτό είανι σεβασμός;
    Εγώ θέλω να τους θυμάμαι για την προσπάθειά τους όχι να τους βλέπω και να τους λυπάμαι. Και ως θεατής-οπαδός της εθνικής θέλω να βλέπω την ομάδα να προσπαθεί. Όχι απαραίτητα να κερδίζει αλλά να ΠΑΛΕΥΕΙ! Όχι να σέρνεται!
    Όσο για το χρήμα και τη δόξα που αρνήθηκε... γιατί εδώ τσάμπα μένει; ή μέχρι πρότινος δεν είχε δόξα;;;;; Μην τρελλαθούμε κιόλας. Και για να δούμε... όταν φύγει από την Εθνική ποια ομάδα θα βρεθεί να τον πάρει; Για να δούμε...
    και ασχολούμαστε με τον ρεχάγκελ γιατί αυτός είναι ο αρχηγός.Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά είθισται ο αρχηγός ο κυβερνήτης ο σχεδιαστής να παίρνει την πρωταρχική ευθύνη.

κυριε alximitsti και εγω μαζι σου!

ΑΛΛΑ...........

ο ρεχαγκελ ξερει και βλεπει......οπως ολοι οι αλλοι εμεις βλεπουμε!!!
    ομως συνεχιζει να τους καλει ΠΛΕΟΝ καθαρα για λογους αρχης!!!!!
    μια απ τις αρχες,που ηταν η βαση για την ΥΠΕΡΒΑΣΗ του 2004.

Εχω πει και σε προηγουμενο ποστ πως οι παικτες απο μονοι τους πρεπει/θα επρεπε να παιρνουν την πρωτοβουλια για αποσυρση, και να μην επαναπαυονται στο ασυλο που ο ρεχαγκελ τους δινει και συνεχιζει να τους καλει.....ετσι ωστε να φυγουν με το κεφαλι ψηλα!

οσο για το τζαμπα.....δεν παιρνει λιγα ο ρεχαγκελ!
    Αλλα οπως και να το κανουμε οι γερμανοι του προτειναν τα διπλα!!!!!!

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
    ο ρεχαγκελ φταιει.......οχι ομως για λογους ανικανοτητας αλλα για λογους αρχης............
    ..........................και σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο μπροσταρης της συντριβης απο τουρκια!

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ 3 ΤΕΜΑΧΙΑ..............
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ!!!!!!!!!!

Ο ρεχαγκελ εχει να δωσει πολλα ακομα στην εθνικη.........
    δεν ξεχασε ξαφνικα την προπονητικη!
    ουτε γερασε για προπονητης......... ο φεργκιουσον που διαπρεπει με τη μαντσεστερ ειναι πολυ μεγαλυτερος.

ο ανθρωπος πηρε την καιζεσλαουτερν απο μπουντεσλιγκα2 την ανεβασε στην 1,και στο καπακι πηρε πρωταθλημα!!!!!!!!!!!!!
    οταν στην γερμανια τον ειχαν τελειωμενο.............ηρθε και πηρε euro με την ελλαδιτσα!!!!!!!!!

οσο για τους δημοσιογραφισκους που τον θελουν να φυγει (πλην κασσανδρων τυπου γεωργιου)........... .
    αυτα ξερουν, αυτα λενε η αυτα τους βολευει να πουν.........δηλαδη εξηλαστηριο θυμα ο ρεχαγκελ και ΤΑ 3 ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ περνιουνται με ψηλα γραμματα

Παλαιό μέλος
    κυριε alximitsti και εγω μαζι σου!

ΑΛΛΑ...........

ο ρεχαγκελ ξερει και βλεπει......οπως ολοι οι αλλοι εμεις βλεπουμε!!!
    ομως συνεχιζει να τους καλει ΠΛΕΟΝ καθαρα για λογους αρχης!!!!!
    μια απ τις αρχες,που ηταν η βαση για την ΥΠΕΡΒΑΣΗ του 2004.

Εχω πει και σε προηγουμενο ποστ πως οι παικτες απο μονοι τους πρεπει/θα επρεπε να παιρνουν την πρωτοβουλια για αποσυρση, και να μην επαναπαυονται στο ασυλο που ο ρεχαγκελ τους δινει και συνεχιζει να τους καλει.....ετσι ωστε να φυγουν με το κεφαλι ψηλα!

οσο για το τζαμπα.....δεν παιρνει λιγα ο ρεχαγκελ!
    Αλλα οπως και να το κανουμε οι γερμανοι του προτειναν τα διπλα!!!!!!

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
    ο ρεχαγκελ φταιει.......οχι ομως για λογους ανικανοτητας αλλα για λογους αρχης............
    ..........................και σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο μπροσταρης της συντριβης απο τουρκια!

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ 3 ΤΕΜΑΧΙΑ..............
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ!!!!!!!!!!

Ο ρεχαγκελ εχει να δωσει πολλα ακομα στην εθνικη.........
    δεν ξεχασε ξαφνικα την προπονητικη!
    ουτε γερασε για προπονητης......... ο φεργκιουσον που διαπρεπει με τη μαντσεστερ ειναι πολυ μεγαλυτερος.

ο ανθρωπος πηρε την καιζεσλαουτερν απο μπουντεσλιγκα2 την ανεβασε στην 1,και στο καπακι πηρε πρωταθλημα!!!!!!!!!!!!!
    οταν στην γερμανια τον ειχαν τελειωμενο.............ηρθε και πηρε euro με την ελλαδιτσα!!!!!!!!!

οσο για τους δημοσιογραφισκους που τον θελουν να φυγει (πλην κασσανδρων τυπου γεωργιου)........... .
    αυτα ξερουν, αυτα λενε η αυτα τους βολευει να πουν.........δηλαδη εξηλαστηριο θυμα ο ρεχαγκελ και ΤΑ 3 ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ περνιουνται με ψηλα γραμματα

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ................

Τώρα όμως θά σέ ζορίσω...........πρόσεξε.....

Πές μου ποιός πιστεύεις ότι είναι ό ρόλος ένός έκλέκτωρα μιάς Έθνικής Όμάδας, γιά νά μήν πώ
    τού Φέργκιουσον καί τού Ούγιέ γιά παράδειγμα......

Καί άπάντησέ μου άν ξέρεις τί έκανε ό Ρεχάγκελ ............ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ.................
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιά νά τά λέμε όλα ,έτσι....!!!!!!!!!!!!!!!
    Όσο για τό Νικοπολίδη έχω νά πώ πώς 10 χρόνια στή σκιά τού μεγάλου Πολωνού, νομίζω
    πώς ό άνθρωπος καί λίγα έκανε..........
    Γιά σκέψου άπό πότε ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ όπως λές...?????????
    Γιατί στόν ΠΑΟ όταν έκανε μαλακίες μέχρι καί άλλαγή τού Κοτσώλη έπαιξε εε........!!!!!!!!!!
    Σάν Παναθηναικός τά ξέρεις πιό καλά άπό μένα....!!!!!!!!!!!

Κάποτε γιά νά σού φέρω ένα παράδειγμα,ό ΠΑΟΚ είχε όμαδάρα.............κάποιος όμως τής
    διοίκησης είχε ένα ΚΡΙΑΡΙ........κολλητό........
    Καί έβαλε τό κριάρι μέσα στούς Κούδα,Σαράφη,Τερζανίδη,Παρίδη,Ίωσηφίδη,Άσλανίδη,
    Άποστολίδη.........όλη τήν Έθνική δηλαδή..............
    Ε...........κάποτε τό κριάρι άφομειώθηκε ........καί δέ φαινόταν...μόνο άπό καμμιά φορά....!!!!
    ΑΜΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ..............άν καί δέν τόν πρόλαβες,άν
    θυμάμαι καλά 30 καί κάτι είσαι έτσι...........????????

Κατάλαβες φυσικά γιατί τό άνέφερα τό παράδειγμα......!!!!!!!!!!

Ή δική μου άποψη είναι πώς ότι είχε νά δώσει ό Γερμανός.........
    ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ............τόν τιμούμε γιά τό έργο του,άλλά ή ίστορία έπρεπε νά είχε
    τελειώσει μετά τό πατατράκ τού Μουντιάλ, μήν πώ νωρίτερα.............
    Καί άν ήμουν παίκτης έκείνης τής Έθνικής τού ΕURO καί τριαντά-φεύγα σίγουρα θά....
    ΕΦΕΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.............
    καί δέν θά ξανακαθόμουνα νά παίξω μέ τή Μάλτα καί τή Μολδαβία......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κανείς δέν τόκανε,ίσως γιατί ύπάρχει ό έγωισμός,άντε καί τό χρήμα......!!!!!!!!!!!
    Ίσως μόνον ό Ντέμης άλλά πιθανόν ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..................

Τώρα όμως θά σέ ζορίσω...........πρόσεξε.....

Πές μου ποιός πιστεύεις ότι είναι ό ρόλος ένός έκλέκτωρα μιάς Έθνικής Όμάδας, γιά νά μήν πώ
    τού Φέργκιουσον καί τού Ούγιέ γιά παράδειγμα......

Καί άπάντησέ μου άν ξέρεις τί έκανε ό Ρεχάγκελ ............ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ.................
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιά νά τά λέμε όλα ,έτσι....!!!!!!!!!!!!!!!
    Όσο για τό Νικοπολίδη έχω νά πώ πώς 10 χρόνια στή σκιά τού μεγάλου Πολωνού, νομίζω
    πώς ό άνθρωπος καί λίγα έκανε..........
    Γιά σκέψου άπό πότε ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ όπως λές...?????????
    Γιατί στόν ΠΑΟ όταν έκανε μαλακίες μέχρι καί άλλαγή τού Κοτσώλη έπαιξε εε........!!!!!!!!!!
    Σάν Παναθηναικός τά ξέρεις πιό καλά άπό μένα....!!!!!!!!!!!

Κάποτε γιά νά σού φέρω ένα παράδειγμα,ό ΠΑΟΚ είχε όμαδάρα.............κάποιος όμως τής
    διοίκησης είχε ένα ΚΡΙΑΡΙ........κολλητό........
    Καί έβαλε τό κριάρι μέσα στούς Κούδα,Σαράφη,Τερζανίδη,Παρίδη,Ίωσηφίδη,Άσλανίδη,
    Άποστολίδη.........όλη τήν Έθνική δηλαδή..............
    Ε...........κάποτε τό κριάρι άφομειώθηκε ........καί δέ φαινόταν...μόνο άπό καμμιά φορά....!!!!
    ΑΜΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ..............άν καί δέν τόν πρόλαβες,άν
    θυμάμαι καλά 30 καί κάτι είσαι έτσι...........????????

Κατάλαβες φυσικά γιατί τό άνέφερα τό παράδειγμα......!!!!!!!!!!

Ή δική μου άποψη είναι πώς ότι είχε νά δώσει ό Γερμανός.........
    ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ............τόν τιμούμε γιά τό έργο του,άλλά ή ίστορία έπρεπε νά είχε
    τελειώσει μετά τό πατατράκ τού Μουντιάλ, μήν πώ νωρίτερα.............
    Καί άν ήμουν παίκτης έκείνης τής Έθνικής τού ΕURO καί τριαντά-φεύγα σίγουρα θά....
    ΕΦΕΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.............
    καί δέν θά ξανακαθόμουνα νά παίξω μέ τή Μάλτα καί τή Μολδαβία......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κανείς δέν τόκανε,ίσως γιατί ύπάρχει ό έγωισμός,άντε καί τό χρήμα......!!!!!!!!!!!
    Ίσως μόνον ό Ντέμης άλλά πιθανόν ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..................

Καλά μην τρελλαθούμε εντελώς! Δεν είναι άσχετος ο άνθρωπος. Ούτε κριάρι ούτε δεν ξέρει μπάλα. Κολλήματα έχει οκ αλλά γνωρίζει νομίζω από ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν τα έδωσε όλα ο ρεχάγκελ εννοώ ότι είχε να δώσει. ίσως με άλλους παίκτες (εδώ παίζουν ρόλο τα κολλήματά του) να ήταν αλλιώς.
    Τεσπα εγώ λέω το εξής:
    ΑΝ λέω ΑΝ περάσουμε που ΔΕΝ είναι απίθανο... την κάτσαμε. Καλύτερα τώρα εκτός και αλλαγή προπονητή και σχεδίων άμεσα παρά άντε άλλη μια φορά από τα ίδια.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Καλά μην τρελλαθούμε εντελώς! Δεν είναι άσχετος ο άνθρωπος. Ούτε κριάρι ούτε δεν ξέρει μπάλα. Κολλήματα έχει οκ αλλά γνωρίζει νομίζω από ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν τα έδωσε όλα ο ρεχάγκελ εννοώ ότι είχε να δώσει. ίσως με άλλους παίκτες (εδώ παίζουν ρόλο τα κολλήματά του) να ήταν αλλιώς.
    Τεσπα εγώ λέω το εξής:
    ΑΝ λέω ΑΝ περάσουμε που ΔΕΝ είναι απίθανο... την κάτσαμε. Καλύτερα τώρα εκτός και αλλαγή προπονητή και σχεδίων άμεσα παρά άντε άλλη μια φορά από τα ίδια.

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΟ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ...........ΚΡΙΑΡΙ ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ........

Είχε καί καλές στιγμές ό άνθρωπος,είδικά στό EURO...............ό άλλος τού ΠΑΟΚ.....
    ήταν τό κριάρι..........άμάν καί σύ νέο παιδί είσαι πού νά καταλάβεις.....!!!!!!!!!
    Άν ήσουν πάνω άπό 42-43 ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΑΜ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ.........!!!!!!!!
    Άλλο έννοούσα ότι κοντά στή γλάστρα..........ποτίζεται καί ........ό βασιλικός
    Ρέ μπάς καί τόγραψα άνάποδα αύτό...????????

.....................
    ...........................

κατ αρχην και εγω πολυ γουσταρω τετοιες συζητησεις!!!

το λοιπον!!!
    στο ρολο του ο ρεχαγκελ περι αποφασεων............φαινεται οτι εχει μια αδυναμια.....αλλα διορθωνεται αν τις αποφασεις τις παρουν οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστες που φαγαν τα ψωμια τους με τους καψη, φυσσα, δελλα, τζορτζ κλουνει, γιαννακοπουλο να κανουν την αρχη.
    οι επιλογες του ρεχαγκελ αυτο τον καιρο ειναι οντος αβασημες...η ομαδα ειναι υπο μερικη εως ελαχιστη ανανεωση πολυ μακρας διαρκειας με πολλες λαθος επιλογες........αλλα δεν ειναι λογος να φυγει ο γερμανος.......
    η ομαδα θα βρει το δρομο της μαζι του..........καλυτερα απο αλλους περιστασιακους προπονητες που ισως ακολουθησουν!
    γνωμη μου ειναι να μεινει ο ρεχαγκελ, μιας και ειναι Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που επιτελους υπαρχει ταξη και πειθαρχια σε αυτη την εθνικη, που μια ζωη ηταν ερμαιο του καθε μαλακα παικτη η προπονητη!!!!
    Με το ρεχαγκελ....................
    -καραγκιοζιλικια τυπου Παναγουλια το 94 που ετρεχε τους παικτες για δεξιωσεις αντι να κανει προετοιμασια
    -μαγκιες τυπου γεωργατου μετα το 5-1 με φινλανδια
    -επιβολλη παραγοντων και ΜΜΕ για το ποιους παικτες θα καλεσει στην εθνικη ο προπονητης
    ..............................ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.....................
    και πλεον ξερουν ολοι, οτι αν θελουν να ειναι μελη της εθνικης, θα βαζουν το κεφαλι κατω και θα παιρνουν το θεμα πολυ στα σοβαρα!!!!

με την καιζεσλαουτερν ο ρεχαγκελ την επομενη χρονια εδωσε ολη την προσοχη στο τσαμπιονς λιγκ ..........και πηγε και πολυ καλα (αποκλειστηκε στα προημιτελικα απο την τοτε μεγαλη μπαγιερν)......οπως ηταν λογικο για μια ομαδα με μικρο μπατζετ και ροστερ οπως η λαουτερν, που δεν μπορει να αντεξει σε 2 μεγαλες διοργανωσεις ταυτοχρονα, στη μπουντεσλιγκα πατωσε ............. κατι που συμβαινει σε ολες σχεδον τις ομαδες τετοιου τυπου.......πχ ρεαλ σοσιεδαδ, μαγιορκα, μπετις, θελτα, χερτα, αμβουργο κτλ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ!

για τον παοκ το κριαρι.............
    αν ειναι τερματοφυλακας, τον φορτουλα θυμαμαι αλλα ηταν τερματοφυλακαρα!
    μηπως ο ορφανος?
    μηπως ειχε να κανει με τη τεσσαρα απο τη σεβιλη?
    μηπως αυτοι που εχασε τα πεναλτυ με τη μπαγιερν?ο σκαρταδος και ο κωστικος πρεπει να ηταν.....αλλα τους αποκλειω και τους 2!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
    ειμαι 73αρης γεννημενος ........απο παοκ μετα το 81 εχω αποψη οπως καταλαβαινεις, και αυτη οχι παρασκηνιακη!

αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι ο νετο γκουρινο ηταν ο ποιο σπανιος παικτης στα χαρτακια που μαζευαμε τοτε.......... ο πουστης μου ειχε βγαλει την πιστη για να τον βρω!
    :rotflmao:

Για τον νικοπολιδη...........

η μεγαλη ασυλια αρχισε απο τοτε που πηγε στον ολυμπιακο φυσικα!!!!!!!!
    κλασικο παραδειγμα τυπου κωνσταντινου που απο παλτο ξαφνικα εγινε θωρηκτο!!!
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ!!!!!!!!!!!

και επι της ευκαιριας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    για οποιον ειδε τα 2 γκολ που επνιξε ο τερματοφυλακας των νορβηγων με την τουρκια σημερα................το μεγκα ειχε τιτλο
    ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ
    στο ματς της ελλαδας με τουρκια ΓΙΑΤΙ δεν ειχαν τον αντιστοιχο τιτλο για το νικοπολιδη?????????

ο νικοπολιδης..............
    Ισως υποσυνηδητα ηθελε να ριξει μαυρη πετρα πισω του η να τιμωρησει την ομαδα που για για 10 χρονια τον ειχε δικαιος (λογο βαντσικ) στον παγκο!
    φυσικα ηθελε και τιτλους, κατι που με τον οσφπ το εχει δεδομενο!
    ηθελε και τα 150.000 παραπανω το χρονο, που του εδινε ο οσφπ απο τον παο για να κανει τα ψωνια του, μιας και το ψωνιο της ωραιοπαθειας κοστιζει κατι παραπανω!
    οταν εφυγε για τον οσφπ( με τον τροπο που εφυγε) ημουν σιγουρος πως θα παρει τη φθηνουσα πορεια..........μιας και η θεση του τερματοφυλακα συσχετιζεται με την ψυχραιμια την ψυχολογια και προσωπικοτητα.................
    στοιχεια που ο αντωνης με αυτη την επανασταση που εκανε, τα εστειλε για βρουβες!

ειναι σαν 1 μεσηλικα που ξαφνικα στα 50 του(δεν ειναι σποντα αυτο ), επαναστατει αφηνοντας την αγαπημενη οικογενεια του,εστω και με την προβλεπομενη γκρινια(ελληψη τιτλων για τον παο)................... για μια γεροντοκορη γκομενα με χρημα και κυρος(τον οσφπ)........που τον θελει για να δει χαρα στα σκελια της( πορεια στην ευρωπη)
    ειναι ολα καλα μεχρι να περασει η αρχικη καβλα για τη γκομενα και το χρημα............μετα βγαινουν στην επιφανεια τα βαρη της ψυχης που ειναι κρυμενα στο υποσυνειδητο.............. αλλιωνοντας την προσωπικοτητα του.
    Και ο μεσηλικας καταφευγει στα μπαρ και πνιγεται στο αλκοολ(οπως ο νικοπολιδης πνιγει τα γκολ)
    ετσι και για το νικοπολιδη...................ενω τον πρωτο χρονο στον οσφπ ηταν σταθερος, πλεον εχει αρχισει (και λογο ηλικιας ) να ειναι ασταθης και αψυχολογητος!

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!
    πιστευω οτι ο νικοπολιδης τελειωσε ως τερματοφυλακας!
    ακομα και αν τον καλυψουν για ακομα μια φορα απ την κοινη γνωμη τα ΜΜΕ, ο ιδιος δεν θα μπορεσει να ξαναπιστεψει στον εαυτο του μετα απο την ντροπιαστικη του εμφανιση με την τουρκια!
    κατι σαν τις βολες του πασπαλιε και τις εξοδους του ελευθεροπουλου..........αν και ο δευτερος, λογο ηλικιας ειχε τα χρονικα περιθωρια να ανακαμψει, και φετος ωριμος πλεον εχει καλες εμφανισεις με την ανκονα, και ισως θα μπορουσε να επανελθει στην εθνικη...........will see!

ο ντεμης ηταν μαγκας και εφυγε μαγκας!
    αν τα καταφερει και ως προεδρος να κανει την αεκ ξανα μεγαλη (το πιστευω και το ευχομαι) θα ειναι ο ποιο μαγκας απ ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........μετα τον παυλο το θεο!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

για τον παοκ το κριαρι.............
    αν ειναι τερματοφυλακας, τον φορτουλα θυμαμαι αλλα ηταν τερματοφυλακαρα!
    μηπως ο ορφανος?
    μηπως ειχε να κανει με τη τεσσαρα απο τη σεβιλη?
    μηπως αυτοι που εχασε τα πεναλτυ με τη μπαγιερν?ο σκαρταδος και ο κωστικος πρεπει να ηταν.....αλλα τους αποκλειω και τους 2!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
    ειμαι 73αρης γεννημενος ........απο παοκ μετα το 81 εχω αποψη οπως καταλαβαινεις, και αυτη οχι παρασκηνιακη!

αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι ο νετο γκουρινο ηταν ο ποιο σπανιος παικτης στα χαρτακια που μαζευαμε τοτε.......... ο πουστης μου ειχε βγαλει την πιστη για να τον βρω!
    :rotflmao:
    Εμένα μού άρεσε ο Φουντουκίδης
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΟ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ...........ΚΡΙΑΡΙ ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ........

Είχε καί καλές στιγμές ό άνθρωπος,είδικά στό EURO...............ό άλλος τού ΠΑΟΚ.....
    ήταν τό κριάρι..........άμάν καί σύ νέο παιδί είσαι πού νά καταλάβεις.....!!!!!!!!!
    Άν ήσουν πάνω άπό 42-43 ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΑΜ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ.........!!!!!!!!
    Άλλο έννοούσα ότι κοντά στή γλάστρα..........ποτίζεται καί ........ό βασιλικός
    Ρέ μπάς καί τόγραψα άνάποδα αύτό...????????

33 είμεθα κύριε!
    Το ξέρω πως δεν είπες τον Νικοπολίδη αλλά... τα έμπλεξες! Εγώ για το Γερμανό μιλάω!!!
    ΔΕΣ τι λέω βρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. gia ton NLS
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 23:12
  2. Ela na piasoume ton motosako!!!!
    από greekshadow στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2004, 04:49
  3. Me Ayto Ton Kaipo ??????
    από sakoulakis στο forum Off topic