Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Eμενα μια φορα πηγε να στριψει πανω μου μια κλωσσαρα με μια τζιπαρα και οταν σταματησα και την κοιταξα ανοιγει το παρα8υρο και μου κανει:-τι 8ες μωρη μ@λ@κισμενη??
Περιττο να πω πως για τα επομενα 5λεπτα εριξα τετοια βρισιδια που ακομα και νταλικιερης 8α κοκκινιζε αμα τα ακουγε - η τυπισσα εβριζε κι αυτη αλλα τελικα εφυγε μετα απο μια βασσιλικη μουτζα που εφαγε...Κα8ολου δεν το μετανιωσα που την εβρισα , μη σας πω οτι η8ελα κι αλλο...
Γενικως αμα ηταν αντρας 8α κωλωνα για τον απλουστατο λογο οτι δε με παιρνει...Μια αλλη φορα που εφταιγα (πηρα λιιιιιγο κα8ρεφτη) ζητησα γονατιστη (!!!) χιλια συγγνωμη αλλα ο τυπος συνεχιζε να φωναζει ωσπου στο τελος δεν αντεξα και αρχισα να γκαριζω οτι στην τελικη ο δικος μου κα8ρεφτης ειχε χαλασει ενω ο δικος του δεν επα8ε τιποτα και να σταματησει επιτελους να φωναζει (ναι εκει δε βριστηκαμε απλα φωναζαμε) και οτι με επρηξε..Σας πληροφορω οτι με το που τσαμπουκαλευτηκα ο τυπος το βουλωσε κι ας ειμαι και κοπελα (γιατι με ειχε ανετα)
Συμπερασματα :
1.Οταν φταις...πρεπει να το βουλωνεις και να ζητας και μια συγγνωμη , δε βλαπτει...
2.Οταν δε φταις (και σε παιρνει)...και σε βριζουν κι απο πανω ε....εκει....ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΑ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μαλλί με μαλλί ΔΕΝ πιαστήκατε?
![]()
![]()