:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:a44:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:a44:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Να πας να διαβάσεις λίγο ιστορία του '21Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Off topic
Τι υπογραφή είναι αυτή βρε ΝίκοΜες τη τρελλή χαρά ρε φίλε. Σ΄επιασε η άνοιξη;
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Παιδάκια να ρωτήσω κάτι? Τα γκρουπ στο 0-300 πως χωρίζονται?
Πήρα πριν λίγο τηλ και μου είπαν είναι 2 γκρουπ από άτομα που έχουν κάνει τα μαθήματα, αυτό χωρίζεται σε αργούς-γρήγορους και είναι ένα ακόμα που είναι όλοι οι υπόλοιποι (που δεν έχουν κάνει μαθήματα) χύμα, ανεξάρτητα από το σε τι χρόνους γυρνάνε, αν μπαίνουν πρώτη φορά πίστα κτλ.....
Εσείς σε ποιά γκρουπ μπαίνετε? Και αν μπαίνετε στο "χύμα" πως πάει ο ρυθμός?
Εγω στην αρχη μπηκα στο κιτρινο(χωρις μαθηματα) και μετα στο ασπρο(μαθηματα και γρηγοροι).
Ο ρυθμος ηταν μια χαρα ,ειδικα αν εχεις χρονο τωρα που βραδιαζει αργα και μπεις μετα της 18.00 ειναι πολυ λιγα ατομα.
Δλδ μπορείς να μπεις και σε γκρουπ με άτομα που έχουν κάνει μαθήματα ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εγω στην αρχη μπηκα στο κιτρινο(χωρις μαθηματα) και μετα στο ασπρο(μαθηματα και γρηγοροι).
Ο ρυθμος ηταν μια χαρα ,ειδικα αν εχεις χρονο τωρα που βραδιαζει αργα και μπεις μετα της 18.00 ειναι πολυ λιγα ατομα.
Οκ, γιατί αλλιώς είναι λίγο κουλό να είναι χύμα όλοι σε ένα........
Μπήκα στο ¨χυμα¨. Απ΄όλα είχε. Και κάποιους γρήγορους, και κάποιους αργούς. Πιθανόν κάποιοι να έκαναν και κάτω από 1.10 αλλά οι περισσότεροι γύρναγαν στο 1.20 + (τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε)Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Παιδάκια να ρωτήσω κάτι? Τα γκρουπ στο 0-300 πως χωρίζονται?
Πήρα πριν λίγο τηλ και μου είπαν είναι 2 γκρουπ από άτομα που έχουν κάνει τα μαθήματα, αυτό χωρίζεται σε αργούς-γρήγορους και είναι ένα ακόμα που είναι όλοι οι υπόλοιποι (που δεν έχουν κάνει μαθήματα) χύμα, ανεξάρτητα από το σε τι χρόνους γυρνάνε, αν μπαίνουν πρώτη φορά πίστα κτλ.....
Εσείς σε ποιά γκρουπ μπαίνετε? Και αν μπαίνετε στο "χύμα" πως πάει ο ρυθμός?
![]()
Κοιτα αυτοι που εχουν κανει τα μαθηματα, παιρνουν πολυ πιο διαφορετικες γραμμες απο σενα η απο καποιον αλλο που δεν τα εχει παρακολουθησει.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Δλδ μπορείς να μπεις και σε γκρουπ με άτομα που έχουν κάνει μαθήματα ε?
Οκ, γιατί αλλιώς είναι λίγο κουλό να είναι χύμα όλοι σε ένα........
Οποτε για να μην γινει ΤΟ χαος εκει μεσα, επιλεγονται ετσι τα γκρουπ.
Οχι οτι δεν υπαρχουν και περιπτωσεις ηλιθιων τυπων, που κανουν οτι τους καπνισει εκει μεσα, αλλα τελος παντων.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
srx6 και zephyr1 you have mail![]()
![]()
Oιστον Στρατή που ήρθε να μας πάρει φωτό
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εννοείς τελείωμα φρένων πριν το πλάγιασμα, ανοιχτά στην είσοδο και κλειστά στην έξοδο?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κοιτα αυτοι που εχουν κανει τα μαθηματα, παιρνουν πολυ πιο διαφορετικες γραμμες απο σενα η απο καποιον αλλο που δεν τα εχει παρακολουθησει.
Οποτε για να μην γινει ΤΟ χαος εκει μεσα, επιλεγονται ετσι τα γκρουπ.
Οχι οτι δεν υπαρχουν και περιπτωσεις ηλιθιων τυπων, που κανουν οτι τους καπνισει εκει μεσα, αλλα τελος παντων.
Πάντως και το να μπαίνουν όλοι οι "μη-μαθητές" χύμα σε ένα γκρουπάκι δεν είναι και ότι καλύτερο......
Στο California μαθαίνεις γραμμές με πολύ ανοιχτή είσοδο, ετσι ωστε να σε βγάλει πολύ καλά στην έξοδο.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Εννοείς τελείωμα φρένων πριν το πλάγιασμα, ανοιχτά στην είσοδο και κλειστά στην έξοδο?
Πάντως και το να μπαίνουν όλοι οι "μη-μαθητές" χύμα σε ένα γκρουπάκι δεν είναι και ότι καλύτερο......
Δεν είναι οι πιο γρήγορες γραμμές αλλά είναι οτι πρέπει για να μάθεις πως λειτουργεί το πράγμα...
Μετα πας σε ενα Ducati Weekend πχ και βρίσκεσαι να ακολουθείς τον Μπούστα, Συνιώρη, Τσουκαλά, Μιμίκο, Χριστοδούλου κλπ που πανε τελείως διαφορετικά σε αρκετές στροφές, και μπερδευεσαι λίγο (εγω πολύ την πρώτη φορά...).
Αλλες οι αγωνιστικές γραμμές και αλλες οι CSS![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ρε Άρη, πλάκα μας κάνεις ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Photos....
Sapila Racing![]()
Έβαλες το avatar σου ανάποδα ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...