Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 96

Θέμα: einai ontos skotostres

Νέο μέλος

fazer

Exo fazer!apo to mualo mou ta vgala auta?Eixa ena tsoper 250,meta ena cb 400 kai edo ki enamisi xrono to fazer!Apoti vlepo edo mesa sxedon oloi exoun tin antitheti gnomi apo mena!Tora pos me krinoun merikoi oti den ksero pou pane ta tessera den ksero!An kai suto to forum polloi exoun paraponethei gia ta frena tou fazer!Kai genika ola ta giaponezika autis tis seiras den diaferoun kai polu!To z750,to hornet kai to gsr!To idio kai to auto!Den parexoun kamia aisthisi tou mprostinou!An esas sas ikanopoiei xairomai!

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Re: fazer

Αρχικά δημιουργήθηκε από moutro83
    Exo fazer!apo to mualo mou ta vgala auta?Eixa ena tsoper 250,meta ena cb 400 kai edo ki enamisi xrono to fazer!Apoti vlepo edo mesa sxedon oloi exoun tin antitheti gnomi apo mena!Tora pos me krinoun merikoi oti den ksero pou pane ta tessera den ksero!An kai suto to forum polloi exoun paraponethei gia ta frena tou fazer!Kai genika ola ta giaponezika autis tis seiras den diaferoun kai polu!To z750,to hornet kai to gsr!To idio kai to auto!Den parexoun kamia aisthisi tou mprostinou!An esas sas ikanopoiei xairomai!

ρε μούτρο, είναι άλλο να πεις ότι...

"παίδες, έχω πρόβλημα με το μπροστινό του fazer και δε το αισθάνομαι σωστά, δε με ικανοποιεί κλπ..."

και άλλο να ανοίγεις ένα thread και να λες...

"όλα τα fazer είναι σκοτώστρες και πετάξτε τα... "

ε?

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum

!.......................έχεις δηλαδή παράπονα από τα φρένα του gsr????????????????????????...παραιτούμαι..Πάω να παίξω μπάλα στην Ραφήνα.Φέυγοντας από πικέρμι έχω καμία 5αριά χιλιόμετρα μπροστά μου..Άραγε προλαβαίνω να φρενάρω?Χεχεχε...και επιμένω..πάντα φιλικά..Καλά μας χιλιόμετρα
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: fazer

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    ....

Άλλαξε φρένα, βάλε υψηλής και είσαι οκ!

........
    :a5: :a5: :a5: :a029: :a029: :a029: :a029:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Απο την μικρη μου εμπειρια πανω σε FZ6 600 04 εχω να πω τα εξης:

1) Το Fazer δεν ειναι καθαροαιμο SS για να εχουμε τρελες απαιτησεις απο αποψη γεωμετριας κτλ...

Ειναι περισσοτερο all-rounder και σαν τετοιο πρεπει να κρινετε...

Το Buell αμα κοιταξεις λιγο τα γεωμετρικα χαρακτηριστικα θα καταλαβεις γιατι στριβει τοσο ευκολα...

2)Τα φρενα του κουραζονται γρηγορα,ενω δεν εχουν και το αρχικο αυτο δαγκωμα που εμπνεει εμπιστοσυνη στην σπορ οδηγηση,θελει λιγο πιεση στην μανετα παραπανω για να φρεναρει ικανο-ποιητικα,αλλα οχι οτι δεν φρεναρει και ειναι και σκοτωστρα,μην σαλταρουμε κιολας...

Εκτος απο σωληνακια υψηλης που χρειαζεται,αυτο το μοντελο εχει διπιστονες δαγκανες ενω τα προηγουμενα 4πιστονες που σαφως ηταν καλυτερες...

3)Για πιο σπορ οδηγηση εγω θα κατεβαζα λιγο το μπροστινο και ισως αλλαζα και το τιμονι,καθως η σχετικα ορθια θεση οδηγησης δεν βολευει (εμενα τουλαχιστον 1,75 υψος) για να βγαινεις στις στροφες...

Το τιμονι δλδ μου πεφτει λιγο μακρια...

Κατα τα αλλα το μηχανακι μου αρεσε σαν συμπεριφορα,προβλεψιμο και μια χαρα σε ολα του...
    Αυτο που οδηγησα φοραει Pirelli Diablo μπρος-πισω,και καμια αλλη μετατροπη...

Σε καμια περιπτωση δεν μπορω να συμφωνησω με το σκοτωστρα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Το ότι τα φρένα του FZ6 έχουν ένα θέμα, να το δεχτώ....Διπίστονες βλέπεις...Το είχα επισημάνει και εγώ όταν το είχα στην κατοχή μου...στις αρχικές σελίδες της κατηγορίας έχω γράψει τις εντυπώσεις μου και θα διαβάσεις σχετικά αν ψάξεις...

Τουλάχιστον η YAMAHA με άκουσε και στο καινούργιο FZ6-S2 ξαναφόρεσε τις παλιές-καλές τετραπίστονες της Sumitomo....

ΑΛΛΑ

1. Το ότι δεν έχουν την δύναμη των τετραπίστονων δεν είναι ΠΑΝΤΑ μειονέκτημα τουλάχιστον για την κατηγορία τιμής και χρήσης
    2. Με τα σωληνάκια υψηλής βελτιώνονται σε σεβαστό βαθμό
    3. Τα υπόλοιπα περί στριψίματος είναι μπούρδες...το μηχανάκι στρίβει το ίδιο και καλύτερα από οποιοδήποτε της κατηγορίας του...Το αν δεν σου φτάνει (χεράς όντως...) δεν είναι πρόβλημα της μηχανής αλλά λάθος επιλογής κατηγορίας μοτοσυκλέττας.
    4. Το να χαρακτηριστεί "σκοτώστρα" είναι εντελώς ηλίθιο....Με τα νούμερα που έχει πουλήσει αν ήταν έτσι θα θρηνούσαμε χιλάδες νεκρούς αναβάτες Φέιζερ...
    Και αν εμείς εδώ είμαστε υπερβολικοί ή προκατειλλημένοι ή οτιδήποτε άλο, πως εξηγείς το ότι σε ΚΑΝΕΝΑ τέστ, ΚΑΝΕΝΟΣ περιοδικού δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στο στρίψιμο της μηχανής - αντίθετα έχει αποσπάσει γενικά καλά σχόλια σε ότι και αν έχω διαβάσει....
    5. Από την προηγούμενη εμπειρία σου με το 250 τσόπερ και το 400άρι έβγαλες τα συμπεράσματα ότι το Φέιζερ δεν στρίβει και δεν φρενάρει ???

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πότε θα σταματήσετε αυτή την ιστορία με τα σωληνάκια υψηλής;

ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν φρέναρε ένα μηχανάκι καλύτερα επειδή και μόνο φόρεσε σωληνάκια υψηλής! Αλλού βοηθουν αυτά στο φρενάρισμα και σίγουρα όχι στην δύναμη του φρένου, παρά μόνο όταν ζεσταθουν τα υγρά!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

file poulaw ena KTM που φρεναρει και στριβει σχεδον απο μονο του!

αν σε ενδιαφερει για ανταλλαγη με το φεϊζερ!

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto

Re: Re: fazer

Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    !.......................έχεις δηλαδή παράπονα από τα φρένα του gsr????????????????????????...παραιτούμαι..Πάω να παίξω μπάλα στην Ραφήνα.Φέυγοντας από πικέρμι έχω καμία 5αριά χιλιόμετρα μπροστά μου..Άραγε προλαβαίνω να φρενάρω?Χεχεχε...και επιμένω..πάντα φιλικά..Καλά μας χιλιόμετρα
    Για το Fazer είχα διαβάσει σε τεστ ότι είναι ισάξια με αυτά των SS μιας-δύο γενιές πίσω. Τα SS πρίν 4 χρόνια δεν σταματούσαν?

Το GSR πάλι έχει τα καλύτερα φρένα που έχω δοκιμάσει. Και στρίβει καλυτερα από το Fazer αλλά πάλι το Fazer είναι εξαιρετικό. Μου κάνει εντύπωση που δεν σχολιάζεις τον κινητήρα. Γιαυτό πολλοί έχουν παράπονο. Αν εξαιρέσουμε αυτό όμως όλοι οι ιδιοκτήτες που ξέρω (αλλά και οι δοκιμαστές στα τεστ) το βρίσκουν πολύ καλό.

Βέβαια περί ορέξεως ουδείς λόγος. Για να καταλάβεις εμένα μου αρέσει το Vstrom. Τέτοια διαστροφή.

Δρομερός και τριάθλιος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν φρέναρε ένα μηχανάκι καλύτερα επειδή και μόνο φόρεσε σωληνάκια υψηλής! Αλλού βοηθουν αυτά στο φρενάρισμα και σίγουρα όχι στην δύναμη του φρένου, παρά μόνο όταν ζεσταθουν τα υγρά!
    Εκεί κατέληξα και εγώ και συμφωνώ μαζί σου.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

to fazer to 600 exo!kainourio to eixa parei!Esu exeis antitheti apopsi diladi?Apo pou evgales to sumperasma oti den ksero na frenaro kai na strivo?esu mporeis?Ki an nai pos?
    Ναι έχω αντίθετη άποψη όπως θα κατάλαβες..

Κάτσε,στην αρχή μας λες δεν στρίβει,δεν φρενάρει και είναι επικίνδυνο..Παρακάτω οτι το πλαγιάζεις όσο κανείς άλλος που έχεις δει στο δρόμο..Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν..Η πήρες λάθος μηχανάκι για τις ανάγκες σου ή επαναλαμβάνω οτι δεν ξέρεις..

ΤΟ fz6 δεν έχει και τα καλύτερα φρένα όπως είπαν κι άλλοι,αλλά όχι οτι δεν φρενάρει!Και στρίβει..Και στα κλειστά κομμάτια,αν ξέρεις να το δουλεύεις σωστά ξυρίζει..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Και εγω δεχομαι ανταλλαγη.
    Εχω ενα zephyr 750 που στριβει φρεναρει και..............καιει λαδια.:wacko:

Πολύ μυστήριο πόστ.

Μα να μην πει τίποτα για την τρύπα στις μεσαίες και να έχει εξαντλήσει όλη την κουβέντα για τα φρένα, το στρήψιμο και τη γεωμετρία του Fazer?

Και τα BUELL που κολλάνε?

Άντε να συμφωνήσω πως με το ψαλίδι του GSR κι ένα USD εμπρός, θα ήταν σε συμφωνία με το απίστευτο πλαίσιο. Τα φρένα, ντάξει με γλύστρα είναι, αλλά γενικά για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλή μηχανή κι ας μην έχει μοχλικό.

Και στο κάτω κάτω τι φταίει το Fazer και κάθε "Fazer", όταν μεγάλο ποσοστό αγοραστών αγοράζει μηχανή για 1002 άλλους λόγους εκτός από αυτόν που πραγματικά την θέλουν. Αλλά και πάλι δεν φταίνε οι αγοραστές.

Οι οικονομίες κλίμακας φταίνε που κατέστρεψαν τα 250άρια τα εντούρα/μοτάρ(ντ) και πηγαίνουμε κατευθείαν στα 600+c.c.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Nα σε πω σκοπευτή... όντως η δύναμη των φρένων εξαρτάται από διάμετρο δίσκων, τρόμπα και έμβολα.
    Στα περισσότερα όμως μηχανάκια οι φθηνές μαμά σωληνώσεις "μπαλονάρουν" στο δυνατό πάτημα και αφαιρούν κάποιο ποσοστό (μικρό ότα είναι καινούργια - μεγαλύτερο μόλις αρχίσουν και παλιώνουν) από την μεταφερόμενη μέσω των υγρών πίεση...
    Η αντικατάσταση με μεταλλικά επιστρέφει πίσω αυτή την απώλεια και με αυτόν τον τρόπο ΟΝΤΩΣ η δύναμη αυξάνει...τόσο η πολύ καλύτερη αίσθηση, όσο και όπως έγραψες η αντοχή στην αύξηση της θερμοκρασίας συμβάλουν και αυτά στην γενικότερη αλλαγή-βελτίωση με την αντικατάσταση των σωληνώσεων...

Προσωπικές εμπειρίες από 2 φορές που έκανα την αλλαγή σε διαφορετικά μηχανάκια...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Nα σε πω σκοπευτή... όντως η δύναμη των φρένων εξαρτάται από διάμετρο δίσκων, τρόμπα και έμβολα.
    Στα περισσότερα όμως μηχανάκια οι φθηνές μαμά σωληνώσεις "μπαλονάρουν" στο δυνατό πάτημα και αφαιρούν κάποιο ποσοστό (μικρό ότα είναι καινούργια - μεγαλύτερο μόλις αρχίσουν και παλιώνουν) από την μεταφερόμενη μέσω των υγρών πίεση...
    Η αντικατάσταση με μεταλλικά επιστρέφει πίσω αυτή την απώλεια και με αυτόν τον τρόπο ΟΝΤΩΣ η δύναμη αυξάνει...τόσο η πολύ καλύτερη αίσθηση, όσο και όπως έγραψες η αντοχή στην αύξηση της θερμοκρασίας συμβάλουν και αυτά στην γενικότερη αλλαγή-βελτίωση με την αντικατάσταση των σωληνώσεων...

Προσωπικές εμπειρίες από 2 φορές που έκανα την αλλαγή σε διαφορετικά μηχανάκια...
    +1 σε αυτό
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ayta einai provlhmata!!!
    από greekshadow στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 00:53
  2. poio einai to palikari me to portokali mavro sakidio moto?
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 18:55
  3. Apla Mathimatika Einai>>>>
    από Todi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 15:09
  4. Pia einai h diefthinsh me ta metaxeirismena apo germania?
    από tryfonidis_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 18:11
  5. re einai xenerotoi toutoi edo sas leoooooo
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 20:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας