Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Βάλε GIVI και θα με θυμηθείς!Φοβερά ποιοτικές και μεγάλη ευκολία το καπάκι από πάνω!Στην φωτο το κατάμαυρο BAT-STROM μου!![]()
![]()
συν και απο εμενα
(ασχετο,γιατι ειναι ολομαυρες καιοχι μισες ασημενιες? )
Βάλε GIVI και θα με θυμηθείς!Φοβερά ποιοτικές και μεγάλη ευκολία το καπάκι από πάνω!Στην φωτο το κατάμαυρο BAT-STROM μου!![]()
![]()
συν και απο εμενα
(ασχετο,γιατι ειναι ολομαυρες καιοχι μισες ασημενιες? )
Κωστή πήγαινε ταξίδι με γυναίκα και μετά τα ξαναλέμε.Από όλα αυτά που βλέπεις τα πράγματά μου είναι στο tankbag.Και ακους και το φοβερό:"Και χαρούμενος να'σαι που πήρα μόνο τ'απαραίτητα":hypnotize :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
ρε παλικαρά Γιώργο εσύ δεν έπρεπε να αγοράσεις μηχανάκι, γαιδούρι έπρεπε να πάρεις!
χαχαχαχα
βάψε ρε συ και την ποδιά να φαίνεται όμορφο το μηχανάκι!!!
![]()
![]()
![]()
Don't follow me I'm lost too
Κωστή πήγαινε ταξίδι με γυναίκα και μετά τα ξαναλέμε.Από όλα αυτά που βλέπεις τα πράγματά μου είναι στο tankbag.Και ακους και το φοβερό:"Και χαρούμενος να'σαι που πήρα μόνο τ'απαραίτητα":hypnotize :hypnotize![]()
![]()
εμ και σου είπα μην παντρεύεσε δεν με άκουσες!
να φανταστώ στο ιντεγκράλε έχεις βάλει σχάρα και κοτσαδόρο ε???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...και μένει κ το πορτμπαγκαζ ανοιχτό κ το κρατάω με σχοινί!!!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
εμ και σου είπα μην παντρεύεσε δεν με άκουσες!
να φανταστώ στο ιντεγκράλε έχεις βάλει σχάρα και κοτσαδόρο ε???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
βάψε ρε συ και την ποδιά να φαίνεται όμορφο το μηχανάκι!!!
[/B]
![]()
![]()
Υ.Γ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΜΑΤ. !!!!!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8
ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
http://agrinion-moto-team.blogspot.com/
----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----
Eμ πως;.. με ένα βρακί θα φύγουμε από το σπίτι;Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Κωστή πήγαινε ταξίδι με γυναίκα και μετά τα ξαναλέμε.Από όλα αυτά που βλέπεις τα πράγματά μου είναι στο tankbag.Και ακους και το φοβερό:"Και χαρούμενος να'σαι που πήρα μόνο τ'απαραίτητα":hypnotize :hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
ρε enplo ποσο σου στοιχισαν ακριβως γιατι εμένα μου λένε 229,00 για βαλίτσες και 136,00!!!!!!
για μεταφορικά!![]()
Δεν θυμάμαι να σου πώ ακριβώς γιατί τις πήρα πριν 3 χρόνια.Σίγουρα όμως δεν είναι τόσα πολλά.Σε όποια αγορά και αν έκανα από αυτό το site τα μεταφορικά δεν πρέπει να ήταν πάνω απο 50 €.
Πρέπει να πάρεις βάση για την συγκεκριμένη μηχανή.Υπάρχει στο μοτο μαρκετ γύρω στα 110 € νομίζω.Έιτε πάρεις Givi η kappa είναι το ίδιο εργοστάσιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
Ρε παιδιά για να παραγγείλω αυτες τις βαλίτσες τι βάση πρέπει να αγοράσω για V 650 ?
Ξέρει κάνείς απο πού ? Υπάρχει σε κανένα απο τα παραπάνω site?
Thanks
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Eμ πως;.. με ένα βρακί θα φύγουμε από το σπίτι;![]()
![]()
[/QU
Γιαυτό συμβουλεύω όσους θέλουν ν'αγοράσουν τριπλέτα, ξοδεύοντας ένα σωρό χρήματα, πιστεύοντας ότι τελείωσαν τα προβλήματα με τα πράγματα που θα μπορούν να κουβαλήσουν,είναι καλύτερα πρώτα να ''ζυγίσουν το φρόνημα του ετερου ήμισυ'' και μετά τα πράγματα που θα μπορουν να κουβαλήσουν!![]()
![]()
Αλλιώς προβλέπεται..:a1: :a1:
η απαντηση απο το www.wheelup.it για δυο πλαινες + ββασεις
Hi,
to ship you 2 top cases + PL532 is expensive , we pay Euro 202,69 as
total
shipment costs.
To fixe PL532 is important your V-strom is NOT traveller version.
Best regards,
Marco Moscheni
Vendite Bergamo
Wheelup S.r.l.
Via G.B. Moroni, 165 - Bergamo
tel 035.254001 fax 035.254277
να υποθεσω οτι ειναι πολυ βαριες οι βα σεις και ανεβενουν τα μεταφορικα
Ρε παιδιά τελικά απο που να πάρουμε τις βαλίτσες? Τι βάσεις θέλει? γενικά μπορείς να τις περάσεις
εύκολα?
Συμφέρει απο net να τις πάρουμε? Γιατι εκεί στην Αθήνα έχετε πολλές επιλογές, εδω στην Θεσσαλονικη τα καταστήματα είναι μετρημένα..
Οι βάσεις τοποθετούνται πάρα πολύ εύκολα! Και εγώ μόνος μου τις πέρασα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
Ρε παιδιά τελικά απο που να πάρουμε τις βαλίτσες? Τι βάσεις θέλει? γενικά μπορείς να τις περάσεις
εύκολα?
Συμφέρει απο net να τις πάρουμε? Γιατι εκεί στην Αθήνα έχετε πολλές επιλογές, εδω στην Θεσσαλονικη τα καταστήματα είναι μετρημένα..
Δε ξέρω πόσο κοστίζουν από το net αλλά σε μαγαζί υπολόγισε 120€.
Και εγώ από άλλο φίλο στο forum αγόρασα τη προηγούμενη βδομάδα σε μαύρο.
i