Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 132

Θέμα: Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nelson
    η πρώτη πραγματικά μεγάλη "βόλτα" ήταν φέτος τον αύγουστο με ενα DR 800 big.

ηράκλειο κρήτης - αθήνα - πάτρα - τρίπολη - αθήνα - θεσσαλονίκη - σέρρες - ξάνθη -αλεξανδρούπολη - δράμα - εύζωνοι - βέροια - γιάννενα - ηγουμενίτσα - θεσσαλονίκη - αθήνα -
    πάτρα - γιάννενα (δυτική αρτηρία) - τρίκαλα απο κατάρα - άμφισσα απο μπράλο - πάτρα - αθήνα - ηράκλειο κρήτης.

εξοπλισμός - ένα σακ-βουαγιαζ στη σχάρα - έκανα κάπου 18.000 χλμ σύνολο, πάνω απο 1000e σε βενζίνα, άλλαξα 3 φορες λάδια και τακάκια, πήγα απο φίλους που είχα να τους δω πολύ καιρό, έμεινα σε πόλεις που δεν είχα πάει ποτέ. Ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.
    Το καλύτερο είναι οτι πληρωνόμουν για να το κάνω γιατί χαρτογραφούσα το οδικό δίκτυο.

φέτος το καλοκαίρι λέω να κάνω το ηράκλειο - αγ.νικόλαος - κάρπαθο - ρόδο - σάμο...

είχα μπει στο τριπάκι να αλλάξω μηχανή, αλλά σκέφτομαι να χαλάσω τα λεφτά σε εισητήρια και
    βενζίνη... γιατί είχα ξεχάσει οτι αυτή είναι η μαγεία της μηχανής.

ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ φίλοι και με την ευκαιρία καλό πάσχα
    NeLSoN

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Η πρώτη μεγάλη βόλτα???

Χμμμ, με την μικρή μου, το Λιζάκι, το ΤΤR το 250!!!! Κρυφά από τη μάνα μου η οποία δεν με άφηνε ούτε στον κηφισό να βγω τότε!Την είχα 8 μήνες τότε. Της είπα πώς θα την άφηνα στα ΚΤΕΛ και από κει με λεωφορείο. Αθήνα- Πάτρα και πάλι πίσω μονοήμερα! Ξύπνησα, έκανα το απαραίτητο τσεκάρισμα στο κοντινότερο βενζινάδικο και έφυγα.

Ήθελα να φτάσω κι εγώ κι αυτή στα όριά μας. Για τη μικρή μου δεν ήταν δύσκολο!!! Ένα υπέροχο ταξίδι, με υπέροχο καιρό και υπέρχοη παρέα! Τον αέρα, τη μηχανή και τις σκέψεις μου!!!

Καλά να είμαστε όλοι!!!!

Να ταξιδεύουμε με τη μηχανή ή με το νου!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Η πρώτη μεγάλη βόλτα έγινε πριν καμιά δεκαριά χρόνια. Το εργαλείο ήταν ένα HONDA ASTREA 100. Ξεκίνησα από Αθήνα στις 23:00 Σάββατο βράδυ με προορισμό την Λευκάδα. Έκανα τρεις στάσεις για βενζίνη και 15λεπτη στάση. Τελικά έφτασα στις 7:00 της Κυριακής. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πρόσωπο της μάνας μου μόλις με είδε χαράματα! Anyway ήταν φανταστική βόλτα.

Αχ τι μου θυμίσατε!! Να ‘στε καλά και πάντα όρθιοι….

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    χχχχμμμμ.απο πυργο ηθελα να παω τριπολη!!150κμ με ενα NS50F(το πρωτο μου μηχανακι )χωρις διπλωμα,χωρις ασφαλεια,χωρις κρανος,χωρις φλας...γενικα χωρις τιποτα κατι σαν.."βγηκε ο χαρος παγανια"τελος παντον σερβις του εκανα ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ μπουζι και...φυυυυυυυγαμε!!!(καλα δεν ηθελε και τιποτα παραπανω)εφτασα μετα απο κανα 3αρι ωρες(ισως ηταν και λιγο παραπανω)εφτασα στην τριπολη! καθησα 2ωρες και μετα....δρομο για σπιτι!!τελικα εφτασα 3 το πρωι σπιτι μου!!
    ααα σε ηλικια 16 ετων.

Εγώ πρίν περίπου 20 χρόνια με YAMAHA RD 50cc φίλου πήγαμε μαζί με τον φίλο μου (δικάβαλο και φορτωμένο) Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Σέρρες -Αθήνα. Φανταστική εμπειρία. Το μηχανάκι δεν ζήτησε τίποτα εκτός απο βενζίνα και το λαδάκι του (δίχρονο γαρ).

Πριν 16 χρονια Αθηνα-Λουτρακι με ΧΤ 600.
    Μιας εβδομαδας οδηγος με την πρωτη μου μηχανη.

:smilea: :smilea: :smilea:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Πριν από αρκετά χρόνια(πάνω από15 νομίζω)ξεκίνησα από Πόρο για να πάω στον γάμο τού αδελφού τής γυναίκας μου.
    Ποιόν γάμο τώρα....για τη βόλτα πήγα κι έφυγα πρίν την τελετή,αφού δούλευα!
    Τόπος τέλεσης η Πτολεμαΐδα,όπου πήγα μέσω Θεσσαλονίκης για να συναντηθώ με την υπόλοιπη οικογένεια που θα πήγαινε με το αεροπλάνο.
    Ανέβηκα από Καρδίτα-Τρίκαλα αφήνοντας την εθνική και,την ίδια μέρα περιηγήθηκα σε Φλώρινα και Εδεσσα.
    Διανυκτέρευση στην Πτολεμαΐδα και την άλλη μέρα το πρωί(μια μέρα πριν το γάμο δηλαδή)πίσω στον Πόρο με αρκετή βροχή και ταλαιπωρία.
    Να φανταστείτε ότι στο σπίτι μπήκα στις 22.45,άλλαξα ρούχα και στις 23.10 έπαιζα με μουδιασμένες πλάτες και αγκυλωμένα δάχτυλα!
    Αλλά μού άρεσε πάρα πολύ!

Ιδού και η σύντροφος τής περιπέτειας...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cb.jpg 
Προβολές:	546 
Μέγεθος:	39,1 KB 
ID:	83558
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    1991 συνεπιβατης σε ενα θειο μου με ενα CBR400 Aero Αθηνα - Κορινθο .. . Πρωτη δικια μου την ιδια χρονια με C50 (ναι, ειχα και Honda ) στρογγυλοφαναρο στο Σουνιο..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

2002 με ένα Gilera DNA 180 (σκούτερας)
    Αθηνα Πατρα και πίσω... ακόμα το θυμάμαι και μετά είχα μπει εδω και το είχα γράψει.... να το μοιραστώ με κάποιον που καταλαβαινει...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αν εξαιρέσω τα αρκετά Χανιά-Ρέθυμνο-Χανιά (η συγκεκριμένη διαδρομή είναι 127χλμ.) που έκανα απο το 2000, τον Ιούνιο του 2003 με το Kaze-R μου και σ' ενα Opel Corsa 5 άτομα σαν τις σαρδέλες να πηγαίνουν τάπα στις ευθείες και στις στροφές κότες :rotflmao: . Η διαδρομή ηταν Χανιά-Φραγκοκάστελλο-Σφακιά-Χανιά με ενα απλό δερμάτινο σακάκι, ενα μεγάλο σχολικό σακίδιο με τα απαραίτητα της παραλίας και ενα μαύρο γυαλιστερό γκουβά της AGV .

Οι αλλοι είχαν αλλάξει 15 χρώματα απο τη ζέστη και το αλλεπάλληλο στροφιλίκι που τους είχε ανακατέψει :a14: τα σκώτια απο τις Βρύσσες και μετά, ενω εγω το γούσταρα τρελά :a32: κι' ας είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα.

Το πιο μακρύ ταξίδι, γλυκό κι' αγαπημένο. Η αγαπημένη μου χρονιά, αναμφισβήτητα!

:a51:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Η πρώτη μου μεγάλη βόλτα ήταν με τα πόδια.

Μετά από μερικά χρόνια έκανα αρκετές και με ποδήλατο.

Μετά πήρα τη πρώτη μου μηχανή, αλλά δεν ήταν η πρώτη μου μεγάλη βόλτα οπότε τί να λέμε είμαι εκτός θέματος.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    η πρωτη μου μεγαλη βολτα? αχχ...

κατεβαζω τον πατερα μου ιερα οδο με το μηχανακι να παρει το αυτοκινητο που χε δωσει για σερβις..μου λεει θα συνεχισεις ευθεια και σε 200 μετρα θα στριψεις εθνικη οδο αθηνων λαμιας για να βγεις στο μαρουσι (εκει κοντα μενω)..

μετα απο καμια ωρα με περνει τηλεφωνο..κ μου λεει: αντε ρε που εισαι?

γμτ..μπερδεψα την εθνικη οδο αθηνων λαμιας με την αθηνων κορινθου..κ η απαντηση μου τον συγκλονισε... "εε ασπροπυργο ειμαι..που εχει πινακιδα για αθηνων- λαμιας?"

αποτελεσμα? 150 χιλιομετρα (οχι μεγαλη βολτα αλλα για μενα η μεγαλυτερη)
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Πριν 4 χρονια περιπου και μετα απο συζητηση 1 βδομαδας με τους γονεους{ παρε λεωφορειο κτλ) πηγα Αρτα με ενα STEED 600! Πολυ αγχος πριν ξεκινησω σχετικα με τη διαδρομη και που πρεπει να βαζω βενζινη αλλα ολα μου περασαν μολις ξεκινησα. Η πρωτη φορα δεν ξεχνιεται ποτε.
    FATES WARNING

Νέο μέλος
    Η πρώτη βόλτα μου μακρινή ξεκίνησε με cagiva ala verde 250 με σκοπό να φτάσω Αρτα-Κοζάνη πριν πολλά μα πάρα πολλά χρόνια.Μαζί με τα πραγματά μου κουβάλαγα βενζίνα και λάδια (γιατί ήταν λίγα τα βενζινάδικα τότε 80'.Δεν πρόκειται να το ξεχάσω.
    Και πάλι μηχανή.

είδα φως και μπήκα
    Πρώτη μεγάλη βόλτα ήταν πριν καμια 15αρια χρόνια με ένα παπί Yamaha Townmate 80cc.
    Πάτρα - Κόρινθος - Πάτρα. (α ρε αναμνήσεις.....)

Αλλά η πρώτη πραγματικά μεγάλη βόλτα ήταν το καλοκαίρι του 98 με το Funduro της BMW...Πάτρα - Φλώρινα - Πάτρα (με μια διανυκτέρευση)...

Καλές βόλτες!!!!!!!!!!

me who me???

you, who you???

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ