Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
επισης να πω οτι το να πας μετα απο βροχή στο βουνο να την εδεις εντουρας κτλ...
μονος...
δεν ειναι οτι καλύτερο..![]()
![]()
[/B]
:a31: :a31:
επισης να πω οτι το να πας μετα απο βροχή στο βουνο να την εδεις εντουρας κτλ...
μονος...
δεν ειναι οτι καλύτερο..![]()
![]()
[/B]
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
op!! kai esena einai 03 e?!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Esy tha peis EMENA ti chroma einai o regoulatoros MOU ???![]()
![]()
![]()
(exo to mixanaki demeno se ena balkoni mazi me ena WR kai den mporo na vgalo foto na se apostomoso...)![]()
emena pantos kai toy mpimpikou einai mayroi (emena einai omos einai kai poio megalos apo toy pipi) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
εσενα ειναι ετσι για δε τον πλένεις και εχει 5 εκατοστα χωμα πανω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
op!! kai esena einai 03 e?!!
(emena einai omos einai kai poio megalos apo toy pipi) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟς ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΜΑΝΕΤΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ!!!!!!!!
perna kana apogeyma na sou ksevidoso kai tis xouftes re :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θυμισε μου την επομενη φορα που θα θες να κατεβω για να δεις πως ειναι το ΓΑΜΑΤΟ μηχανακι μου ..για να φτιάξεις το ρημάδι σου ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
perna kana apogeyma na sou ksevidoso kai tis xouftes re :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΩ ΣΤΑ ΑΡ@$$Α ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ..
![]()
![]()
θυμισε μου την επομενη φορα που θα θες να κατεβω για να δεις πως ειναι το ΓΑΜΑΤΟ μηχανακι μου ..για να φτιάξεις το ρημάδι σου ...
ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΩ ΣΤΑ ΑΡ@$$Α ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()