Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 108

Θέμα: Διαβάστε τι άποψη έχουν κάποιοι

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Eμενα με τσαντιζει το γεγονος οτι οποιος δεν ξερει τι γινεται στους δρομους μας ψαρωνει και το αρθρο το εκλαμβανει ως αληθεια ενω δεν ειναι.

Οποτε αυτοματα σχηματιζει αποψη (που την εχει ηδη απο αλλες φορες που ειτε διαβασε ειτε ειδε) ασχημη για τις μοτο.

Να πανε να γαμηθουνε.........ξερά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Eμενα με τσαντιζει το γεγονος οτι οποιος δεν ξερει τι γινεται στους δρομους μας ψαρωνει και το αρθρο το εκλαμβανει ως αληθεια ενω δεν ειναι.
    Όποιος δεν ξερει τι γίνεται στους δρόμους δε διαβάζει auto motor und sport

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ειναι αυτο που λεγαμε περι "νοοτροπιας" του οδηγου αυτο/του η μοτο/τας. Αυτος που το'γραψε θα μπορουσε (και ειναι...!!!) να ειναι καποιος δικος μας (συναδελφος, φιλος, συγγενης).
    Που ΔΕΝ εχη οδηγηση η ΔΕΝ του αρεση η μοτο/τα...
    απλα....!!!....

Οι αντιρησεις πολλες..., οπως και το δικιο που εχη (οσον αφορα το κρανος).

....
    θελω να ζησω τη ζωη...
    θελω να γνωρισω ανθρωπους...
    θελω... μεγαλυτερο μονιτορ!

four wheels move the body,two wheels move the soul
    KEEP COOL...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    quote:
    --------------------------------------------------------------------------------

Αφού λοιπόν έχετε ούτως ή άλλως προβάδισμα σε τομείς όπως το ελάχιστο κόστος χρήσης, η μείωση του χρόνου κίνησης και η ευκολία του παρκαρίσματος κοιτάξτε να βάλετε κανένα κράνος και να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από τους μποτιλιαρισμένους οδηγούς.
    --------------------------------------------------------------------------------

Ρε ΗΛΙΘΙΕ/Α , ποιο χαμηλο κοστος χρησης???Ειναι φανερο οτι ο/η/το συντακτης του γελοιου αρθρου δεν εχει ιδεα τι σημαινει μοτοσυκλετα.Εχει ιδεα ποσο κοστιζει ενα σετ ελαστικα και καθε ποσο πρεπει να αλλαζεται?Εχει ιδεα ποσο κοστιζει ο εξοπλισμος του αναβατη?Εχει ιδεα ποσο κοστιζουν τα σερβις εντος εγγυησης?Προφανως και οχι.

Αγαπητε/η ΗΛΙΘΙΕ/Α εγω που φοραω παντα κρανος ,γαντια,μπουφαν,μποτες,για να μην παιζουν το κεφαλι μου κορωνα γραμματα κατι ΖΩΑ σαν κι εσενα , μπορω να εχω παραλογες απαιτησεις απο τους μποτιλιαρισμενους οδηγους?
    Ειναι παραλογο να κινεισαι με το ΙΧ σου στη μεση της λωριδας κυκλοφοριας και οχι να εισαι μισος στην αριστερη και μισος στη μεσαια?Ειναι παραλογο να απαιτω να μην μπαινεις στις λεωφορειολωριδες?Ειναι παραλογο να απαιτω να μην μιλας στο κινητο οταν οδηγεις?Ειναι παραλογο να απαιτω να μην μπλοκαρεις τις διασταυρωσεις , περνωντας με βαθυ πορτοκαλι σε ηδη μποτιλιαρισμενο δρομο?
    Ε ΜΑΛΑΚΑ????

Τελος θελω να πω για το εν λογω περιοδικο/κωλοχαρτο....

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠ@ΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ

Μονο οι 4Τ (του πολυ αγαπητου μου κ.Κ.Καββαθα) και το DRIVE αξιζουν

Τους εχθρικους μου χαιρετισμους στον κο/κα ΜΑΛΑΚΑ που συνταξε το αρθρο και του ευχομαι καλο πηξιμο στους Αθηναικους δρομους
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Σε τέτοιο ύφος να στείλουμε απάντηση να συνεχίσουν να έχουν καλή γνώμη για τους αναβάτες μοτο...

για κουλάρετε λιγο ρε guys...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Συμφωνω απολυτα με αυτα που ειπε ο αγγελος απο πανω. Ισως το υφος λιγο επιθετικο αλλα δικαιολογω απολυτα.

Να εχουμε απαιτηση, να κανουν τα αυτονοητα δηλαδη. Ημαρτον κυριε.................

Οντως το περιοδικο ειναι γουτουπου. Μονο το 4Τ του Καββαθα που ειναι πολυ συμπαθης και σε μενα ειναι καλο.

Παλαιό μέλος
    Η λύση είναι στον Χρυσό κανόνα που είπε ο Χριστός

ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

Αν όλοι ενεργούσαν έτσι θα οδηγούσαμε πολύ καλύτερα.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    ειναι στιγμές σαν και αυτες που χαιρομε που οδηγώ στην επαρχία.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Όποιος δεν ξερει τι γίνεται στους δρόμους δε διαβάζει auto motor und sport

Ναι... κι έχω την εντύπωση οτι κι εγώ παραφέρθηκα λεκτικώς.....

Απλά μπορουμε να πουμε στον συντάκτη να πάει να πλύνει κανένα σώβρακο γιατί αντι να γράφει άρθρα, πετάει τις ατάκτως ειρημένες σκέψεις του και εκτίθεται.... δεν υπογράφει βέβαια.... οποτε καλλυμένος είναι.... :a12: :a31:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iziogas
    .......

ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

.........

Να σαι καλά ρε φίλε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το παραπάνω εφαρμόζεται και σε άλλα πράγματα πλην τις οδηγικής συμπεριφοράς μας; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Άσχετα από το ύφος που δηλώνει την άγνοια του αντικειμένου και την ζήλια (κόμπλεξ) εναντίον των μηχανών που φευγουν δίπλα του την ώρα που είναι μποτιλιαρισμένος, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ έχει δίκιο...

Προσωπικά αν κάποιος με βοηθήσει να περάσω δίπλα του ΠΑΝΤΑ θα τον ευχαριστήσω μιας και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει...και φυσικά είναι δική μας κυρίως ευθύνη να προσέχουμε την ώρα που διηθούμε στην κίνηση...

Και με χαλάει πολύ όταν βλέπω άτσαλα παρκαρισμένα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο να ενοχλούν τους πεζούς την ώρα που με λίγη προσοχή στο παρκάρισμα ή 5-10 μέτρα μακρύτερα θα ήταν παρκαρισμένα πιο άνετα - πάνω μεν στο πεζοδρόμιο αλλά ΧΩΡΙΣ να ενοχλούν...Και ένα μηχανάκι (αντίθετα από ότι το αυτικίνητο) ΜΠΟΡΕΙ να παρκάρει χωρίς να ενοχλεί...Απλά χρειάζεται λίγη προσπάθεια και λίγος σεβασμός....

Το ότι και τα αυτοκίνητα πολλές φορές δεν κινούνται σωστά και δεν παρκάρουν σωστά δεν πρέπει να αποτελεί άλλοθι για εμάς...Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να κινούμαστε προσεκτικά, να παρκάρουμε σε λογικά σημεία, να μην ξεσηκώνουμε τον κόσμο με τις ξετάπωτες εξατμίσεις κλπ γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής από τις κακιές εντυπώσεις μιας μόνο μερίδας μοτοσυκλετιστών (όχι πολύ μικρής) χαρακτηριζόμαστε όλοι και αντιμετωπιζόμαστε ανάλογα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    .......
    Μα το ύφος και ο τρόπος γραφής του είναι εριστικός!

Φυσικά και όλοι μας θα έπρεπε να σοβόμαστε τον ΚΟΚ!

Και εγω δεν το βλεπω τοσο ακραιο το αρθρο. Εχει τα δικια του. Μπορει να οδηγω μονο ενα χρονο μηχανη, αλλα οδηγω καθε μερα, και κυριως στο κεντρο.

Να μη μακρυγορω... Αν μετρησω ποσες φορες τα πηρα κρανιο με αλλους "συναδελφους" αναβατες που μου κορναρουν φωναζοντας "Κανε στην ακρη ρε φιλε" οντας σταματημενος στην ουρα αναμεσα σε αυτοκινητα, ή ακομη χειροτερα πριν απο διαβαση πεζων, και τους κλεινω το δρομο...

Δεν ειμαι αγιος. Και εγω το κανω. Και τσαντιζομαι οταν χωρις λογο μου κλεινουν το κενο. Αλλα δε βριζω κανενα, ουτε απαιτω να κανουν στην ακρη. Γιατι; Γιατι λογω της εμπειριας μου στο αυτοκινητο, ξερω πολυ καλα οτι το τελευταιο πραγμα ενος οδηγου κολλημενου πρωι πρωι στην κινηση, πηγαινοντας στη δουλεια του, ειναι να κοιταξει να αφησει αρκετο κενο απο το διπλανο του ωστε να περασει ανετα ενα μεγκα ον-οφ χωρις να κανει συλλογη απο καθρεπτες... Και γι'αυτο το λογο οταν κολλησω καπου, και με δει ο οδηγος, και κανει λιγο δεξια να μου ανοιξει δρομο παντα λεω "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ".

Δεν οδηγει πουθενα ρε παιδια το να αποκαλουν οι 2τροχοι καθικια τους 4τροχους, και ταναπαλιν! Και ειναι φυσικο, ενας οδηγος ΙΧ να αποκτησει τετοια αποψη, εστω και αν του τυχει η στραβη απο μονο 1 στους 100 αναβατες που θα του τυχουν, γιατι η κακη εμπειρια ειναι που θα του μεινει!

Και να σας πω και κατι αλλο; Ας λυσουμε πρωτα τον εσωτερικο μας ρατσισμο και μετα να πιασουμε τους ΙΧδες... Mιλαω για το ρατσισμο που προκυπτει απο το μηχανακι που καβαλαει ο καθενας και πως αυτο επηρεαζει τη συμπεριφορα μας στο δρομο...

Εγω παντως δεν ειδα καμια μηχανη να γυριζει αναποδα στην αττικη οδο στο γρηγορο ρευμα. Ενα αυτοκινητο ειδα αν δεν κανω λαθος.

Ας ξεκινησει απο δαυτους και μετα κοιταει και τα μηχανακια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4

Ας ξεκινησει απο δαυτους και μετα κοιταει και τα μηχανακια....
    Αυτή είναι η καλύτερη δικαιολογία για να μην γίνει ποτέ τίποτα σε αυτήν την ρημάδα την χώρα...έτσι ξεκινάνε όλα τα στραβά...

Χτίζεις παράνομα και το καλύπτεις ότι οι άλλοι έχουν χτίσει περισσότερα τετραγωνικά, κινείσαι άναρχα στον δρόμο αλλά πάντα κάποιοι κινούνται χειρότερα, κλέβεις την εφορία αλλά πάντα κάποιοι κλέβουν περισσότερο κλπ.

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι κοινό εχουν...
    από GST στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2006, 10:47
  2. τι κοινο εχουν.......;;;;
    από sotpag στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 13:10
  3. Τι κοινο εχουν . . . . . .
    από Omni στο forum Off topic