Ουτε εγω περιμενα οτι θα γραψω κατι τοσο εξυπνο:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟ SUZUKI SV650, δεν θα περίμενα να ακούσω κατι πιο έξυπνο :a04:
Ουτε εγω περιμενα οτι θα γραψω κατι τοσο εξυπνο:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟ SUZUKI SV650, δεν θα περίμενα να ακούσω κατι πιο έξυπνο :a04:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν ξέρω τι ισχύει στην πραγματικότητα γιατί δεν είμαι ειδικός, αλλα σύμφωνα με τα περιοδικά στην θέση Β εχει 15% μειωμένη ισχύ ΚΑΙ πιο ομαλή απόκριση στο γκάζι μέχρι το 90% του ανοίγματος της γκαζιέρας. Μετά πάει αυτόματα στο 100%. Και στην θέση C βγάζει γύρω στους 120 ίππους μόνιμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Να διαφωνησω λιγο μαζι σου?
Ο χαρτης Β στο Κ7 απλα το κανει λιγο πιο αργοστροφο,βγαζει τα ιδια αλογα δλδ απλα ανεβαζει στροφες πιο "γλυκα" για καλυτερο ελεγχο στο βρεγμενο υποτιθεται...
Σαν μεγεθος η ιπποδυναμη μενει ιδια...
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Πάρε caponord τότε..
:a019: :a41:
Οι δυο πανω γραμμες ειναι οι Α και Β...απολυτα ταυτοσημες....αυτο που δεν δειχνει εδω ειναι η καθυστερηση στην αποκριση....Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Δεν ξέρω τι ισχύει στην πραγματικότητα γιατί δεν είμαι ειδικός, αλλα σύμφωνα με τα περιοδικά στην θέση Β εχει 15% μειωμένη ισχύ ΚΑΙ πιο ομαλή απόκριση στο γκάζι μέχρι το 90% του ανοίγματος της γκαζιέρας. Μετά πάει αυτόματα στο 100%. Και στην θέση C βγάζει γύρω στους 120 ίππους μόνιμα.
![]()
ΟΚ
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Η κορυφαία στο ξύσιμο είναι μια δημόσια υπάλληλος 6 μήνες πριν βγει στη σύνταξη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι γιατι τοτε πια εχει καταληξει να τα ξυνει με τα χερια......ξερεις τι βαρια που ειναι η τσουγκρανα???
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com