Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: Aftermarket αμορτισεροελατηρια

DHMHTRH (DIV399) XRONIA POLLA KAI PANTA ME YGEIA~~~~~!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Λοιπόν..ας το ξεθάψω για να σας πλεροφορήσω ότι από τον Ιούνιο φοράω πλέον μπροστινό σετάκι ελατηριών Hyperpro.

Κόστος αγοράς ,145€ με τα λάδια μαζί και 50€ η τοποθέτηση.

Καμιά τρελή διαφορά δεν είδα.Λίγο πιο στοιβαρό βέβαια είναι το μπροστινό.
    Εμπειρία από πίστα δεν έιχα ακόμα με τα καινούρια ελατήρια.Βέβαια κάποιες συγκεκριμένες στροφές στις οποίες έμπαινα με κάποια χλμ/ώρα και κούναγε το μπροστά(βλέπε υπόγεια διάβαση της Μεσογείων,την χρησιμοποιώ ως κριτήριο λόγω ασφάλτου-παγοδρομίου ),πλέον κουνάει αν μπορώ να το πω "πιο αναμενώμενα" και σε (λίγα) παραπάνω χλμ/ώρα.

Την καλύτερη βελτίωση την είδα στον τομέα του φρεναρίσματος.Σε άγρια φρένα δεν βυθίζεται τοσο πολύ το μπροστινό και μπορείς να "στίψεις" κι άλλο.

Αυτά...

(οσονούπω ακολουθεί αμορτισέρι...σε κάνα δυο χρόνια... )
    Άγγελε έβαλες απλά ελατήρια ή προοδευτικά;

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Άγγελε έβαλες απλά ελατήρια ή προοδευτικά;

Προοδευτικά.Αν και νομίζω πως η hyperpro δεν βγάζει "απλά" ...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Προοδευτικά.Αν και νομίζω πως η hyperpro δεν βγάζει "απλά" ...
    Αξίζει λες;Κάποια διαφορά με τα απλά (αξιόλογη εννοώ);
    Σε ρωτάω επειδή σε κανα μήνα θα κοτσάρω το μπροστινό που τσίμπησα απ'τον πρόεδρο στο δέκα ετών πλέον ζβουρίδι μου.Θα παίξει και αλλαγή του πίσω αμορτισέρ-δεν έχει αλλαχτεί/συντηρηθεί ποτέ! (πλέον 84000χλμ)-με aftermarket.
    Το ψάχνω το θέμα γιατί μιας και θα φτιαχθεί καλύτερο από πριν το μηχανάκι πάει για ψιλοproject.Δε θέλω να το δώσω,άσχετα αν κάποτε-καλά να'μαστε-ίσως πάρω κάτι άλλο.
    Θέλω κάτι με ρύθμιση ύψους(σωματομετρικά θέλω ψηλότερη σέλα) και για να μικρύνει η καστερ αλλά και επειδή μπροστά έχω 120/70 αντί 120/60.Αλλιώς θες dogbones αλλά για ποιό λόγο;
    Πια πάει για μονόσελο,βάρος αναβάτη με εξοπλισμό 72 kgr.
    Η http://www.elkasuspension.com/products/street.html βγάζει προσφορές αλλά δε την ξέρω.
    Ο τύπος πάντως sv-racing-parts είναι εγγύηση απ'αυτό πήρα(ebay) full ρυθμιζόμενα μαρσπιέ ( με δυνατότητα αναστροφής) για 285$.ΓΑΜΑΤΑ!Πολύ ξηγημένος,αν θες του ζητάς να σου βάλει απόδειξη μεσ'το πακέτο για ό,τι τιμή θες(ώστε να μη στον φορέσουν στο τελωνείο).

Καμμιά ιδέα για αμορτισέρ;Έχεις ακούσει για κάποια καλή εφαρμογή;

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Αξίζει λες;Κάποια διαφορά με τα απλά (αξιόλογη εννοώ);
    Σε ρωτάω επειδή σε κανα μήνα θα κοτσάρω το μπροστινό που τσίμπησα απ'τον πρόεδρο στο δέκα ετών πλέον ζβουρίδι μου.Θα παίξει και αλλαγή του πίσω αμορτισέρ-δεν έχει αλλαχτεί/συντηρηθεί ποτέ! (πλέον 84000χλμ)-με aftermarket.
    Το ψάχνω το θέμα γιατί μιας και θα φτιαχθεί καλύτερο από πριν το μηχανάκι πάει για ψιλοproject.Δε θέλω να το δώσω,άσχετα αν κάποτε-καλά να'μαστε-ίσως πάρω κάτι άλλο.
    Θέλω κάτι με ρύθμιση ύψους(σωματομετρικά θέλω ψηλότερη σέλα) και για να μικρύνει η καστερ αλλά και επειδή μπροστά έχω 120/70 αντί 120/60.Αλλιώς θες dogbones αλλά για ποιό λόγο;
    Πια πάει για μονόσελο,βάρος αναβάτη με εξοπλισμό 72 kgr.
    Η http://www.elkasuspension.com/products/street.html βγάζει προσφορές αλλά δε την ξέρω.
    Ο τύπος πάντως sv-racing-parts είναι εγγύηση απ'αυτό πήρα(ebay) full ρυθμιζόμενα μαρσπιέ ( με δυνατότητα αναστροφής) για 285$.ΓΑΜΑΤΑ!Πολύ ξηγημένος,αν θες του ζητάς να σου βάλει απόδειξη μεσ'το πακέτο για ό,τι τιμή θες(ώστε να μη στον φορέσουν στο τελωνείο).

Καμμιά ιδέα για αμορτισέρ;Έχεις ακούσει για κάποια καλή εφαρμογή;

Τα ίδια σκατά είναι πάνω κάτω...απλά υποτίθεται ότι τα προοδευτικά προσφέρουν καλύτερη συμπεριφορά στις ανωμαλίες του δρόμου χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς όταν το μηχανάκι πιέζεται σε σβέλτη οδήγηση.Όπως έχω καταλάβει ( ελπίζω ορθώς) κατά την συμπίεση του ελατηρίου πάνω στο φρενάρισμα ,αρχικά έχεις ένα διάστημα όπου αυτό είναι σχετικά "μαλακό" και έπειτα όσο αυξάνεται η συμπίεσή του αυτό "σκληραίνει"(Ας πούμε για παράδειγμα ότι κάνεις ένα φρενάρισμα και τα ελατήρια συμπιέζονται αρχικά κατά 2 εκατοστά με τρόπο ας τον πούμε "μαλακό".Από κει και πέρα,και όσο συνεχίζεις να φρενάρεις,τα ελατήρια γίνονται σιγά σιγά πιο "σκληρά" )
    Γενικά βοηθούν στην ομαλότερη μετάβαση της μοτοσυκλέτας από την αρχική στην τελική επιβράδυνση κατά το φρενάρισμα.

Του πρόεδρα το μπροστινό είναι από GSXR ή το στοκ το δικό του?Αν είναι GSXR τότε αν βάλεις ελατήρια θα πρέπει να βάλεις για GSXR.
    Αν μπροστά έχεις 70άρι προφίλ τότε θα πρέπει να κατεβάσεις τις τιμονόπλακες γύρω στο 1,5cm (κάπου έχω γραμμένη την ακριβή απόσταση αλλά βαριέμαι να ψάξω ) ,αν δεν το έχεις ήδη κάνει,για να εξισορροπήσεις την μεταβολή/άυξηση του ύψους του μπροστινού σου.

Αν βάλεις dogbones στο μοχλικό για ψηλώσεις τον κώλο και να μειώσεις την κάστερ θα πρέπει να λάβεις υπόψιν ότι αλλάζεις τον μοχλισμό της πίσω ανάρτησης και τον τρόπο με τον οπόιο αυτή φορτίζεται ,αλλά σε γενικές γραμμές 1-1,5 cm ανύψωση με dogbones δεν είναι και τόσο τραγική (βλέπε SVrider.com) .Το ιδανικό βέβαια είναι ένα καλό αμορτισεράκι με ρύθμιση ύψους το οποίο σου διατηρεί το εργοστασιακό μοχλισμό και σου αφήνει να παίξεις με το ύψος ( και με 1002 ρυθμίσεις στις αποσβέσεις που θα σου σπάσουν τα ούμπαλα μέχρι που θα το στείλεις στο διάολο και θα ησυχάσεις )
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

TOLIIIIII........

o proedras 8a se ftiaksei.... se merikes meres 8a exw gia poulhma to pisw ohlins apo to sv mou plhros ry8mizomeno....

etoimasou....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ohlins.jpg 
Προβολές:	70 
Μέγεθος:	41,2 KB 
ID:	151800

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    TOLIIIIII........

o proedras 8a se ftiaksei.... se merikes meres 8a exw gia poulhma to pisw ohlins apo to sv mou plhros ry8mizomeno....

etoimasou....
    Θα του κάνει? Έχει το καρμπυρατεράτο...

....γιαααααα στείλε μια τιμούλα με πμ μιας κι εγώ έχω το ίδιο Κ3 με σένα

ohlins

kala de ntrepesai??? les apla oti de tou kanei gia na to tsimphseis esy????

filikh timoula 300. pisteuw oti einai poly kalh. an ypologiseis oti exei mono 3000 xlm
    oxi pws pa8ainei tipota to ohlins alla....

Re: ohlins

kala de ntrepesai??? les apla oti de tou kanei gia na to tsimphseis esy????

filikh timoula 300. pisteuw oti einai poly kalh. an ypologiseis oti exei mono 3000 xlm
    oxi pws pa8ainei tipota to ohlins alla....

Μια χαρά η τιμούλα...έλα όμως που έχω κάνει μια καβάτζα η οποία πάει για εξατμισόνι (η στοκ επιτέλους τρύπησε ) και δε θέλω να τη χαλάσω...

Αν δεν βρεις να το πουλήσεις αλλού θα σε έχω στα υπόψιν

AAAA NAI???

POYLAW KAI 2PLES GPR TITANIOU.....!!!!!!!
    KSEREIS... TIS GNWSTES POU KANAN TO SV MOY PERIZHTHSO SE OLON TON PLANHTH!!!!

OXI POU 8A MOU KSEFYGEIS ESY.........

ELA PARE PARE PAREEEEEEE
    AP'OLA EXEI TO KATASTHMAAAAAAAAA....
    AAAAA KAI OPOIOS PRWTOAGORASEI KATI APO AYTA 8A TOY KANW ENA DWRAKI SPECIAL AKSIAS 80 EYRW..... (AN EXEI SV650 03+)

ELA PARE LEMEEEEE PARE PARE PAREEEE

....πάλι chat το κάναμε εδώ μέσα..

Λοιπόν,για εξάτμιση σχεδόν έχω καταλήξει στην mivv ή την gp (βροντάει ο Ολυμπος) ή την x-cone ( ..κι αστράφτει η Γκιόνα) ,οπότε ξέχνα ένα πελατάκι

Το δωράκι καταλάβαμε τί θα είναι....ένα αλυσοπρίονο για να σφάξει ο αγοραστής τους λαιμούς ε?:rotflmao: :rotflmao: do it like ioannides:rotflmao:

XAXAXAAXAXAX
    OXI EINAI KATI LIIIGO PIO KALO...

X-CONE LEW EGW.... ETSI NA TRABIKSW KAI GW KAMIA... NA GOUSTARW....!!!

TOLIIIIII........

etoimasou....
    Έλα Αλέκοοο....
    Ρε αυτό που φοράς ποιό μοδέλο είναι με οριζόντιο δοχείο;Δε το βρίσκω στο σάιτ...
    Ρύθμιση μήκους έχει;
    Απ'ό,τι βλέπω για το SV 1ης γενιάς είναι το μοντέλο SU 852 το οποίο είναι πρακτικά το ίδιο μ'αυτό της 2ης γενιάς
    (μοντέλο (μοντέλο SU 606) με τη διαφορά ότι το 1ης γενιάς έχει ξεχωριστά το δοχείο που συνδέεται με μακρυνάρι ώστε να το βάζεις όπου θες

(δε θέλω σχόλια...).

΄Με οριζόντιο δοχείο δε βλέπω....

....πάλι chat το κάναμε εδώ μέσα..

Λοιπόν,για εξάτμιση σχεδόν έχω καταλήξει στην mivv ή την gp (βροντάει ο Ολυμπος) ή την x-cone ( ..κι αστράφτει η Γκιόνα) ,οπότε ξέχνα ένα πελατάκι

Το δωράκι καταλάβαμε τί θα είναι....ένα αλυσοπρίονο για να σφάξει ο αγοραστής τους λαιμούς ε?:rotflmao: :rotflmao: do it like ioannides:rotflmao:
    Κάτσε να 'ρθει από obamaland η ολόσωμη γιοσιμούρα πουτα.. εχμ συγγνώμη τιτανίου και τα λέμε...

46prcl (horizontal)
    AUTO EINAI TO KOUTI THS,,...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ohlins.jpg 
Προβολές:	52 
Μέγεθος:	36,7 KB 
ID:	151810

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aftermarket ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ για VStrom...
    από athandim στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 316
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2011, 02:25
  2. online aftermarket?
    από kokkios στο forum Off topic