Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

καλοταξιδος και καλοταξιδη.

παντα με φαντασια ........

καλα μας χιλιομετρα!
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Καλοτάξιδη και πάντα όρθιοι κι οι δυο σας !

Πάντα τόσο χαρούμενος να είσαι !

Παιδια καλημερα.
    Την παρελαβα χθες και ηδη εχω γραψει 100 χιλιομετρακια.Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος παντα βεβαια με αυτο που ψαχνω εγω απο μια μηχανη.
    Και επειδη ...καινουργιο κοσκινακι μου και που να σε κρεμασω ερχομαι να ρωτησω τα εξης:
    -η βαλβολινη-λενε-οτι ειναι η πιο καλη για λιπανση αλυσιδας.Εαν ειναι καθε ποτε πρεπει να της..περναω ενα χερακι
    -Η εξατμιση πως μπορει να ειναι παντα γυαλιστερη;(υπαρχει κανενα ...μαγικο μπουκαλακι δηλαδη
    Αυτα προς το παρον....
    ΥΓ:Οσο για τα συναισθηματα μου μαλλον δεν εχει νοημα να τα μεταφερω γιατι ειστε μοτοσυκλετιστες και ξερετε....

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από all right
    Παιδια καλημερα.
    Την παρελαβα χθες και ηδη εχω γραψει 100 χιλιομετρακια.Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος παντα βεβαια με αυτο που ψαχνω εγω απο μια μηχανη.
    Και επειδη ...καινουργιο κοσκινακι μου και που να σε κρεμασω ερχομαι να ρωτησω τα εξης:
    -η βαλβολινη-λενε-οτι ειναι η πιο καλη για λιπανση αλυσιδας.Εαν ειναι καθε ποτε πρεπει να της..περναω ενα χερακι
    -Η εξατμιση πως μπορει να ειναι παντα γυαλιστερη;(υπαρχει κανενα ...μαγικο μπουκαλακι δηλαδη
    Αυτα προς το παρον....
    ΥΓ:Οσο για τα συναισθηματα μου μαλλον δεν εχει νοημα να τα μεταφερω γιατι ειστε μοτοσυκλετιστες και ξερετε....
    Από οτι ακούω (και εγώ νεος είμαι στους 2 τροχούς) κάθε 500 χιλιομετράκια λίπανση στην αλυσίδα με κάποιο καλό σπρει το οποίο εκτος από λιπαντικές ιδιότητες πρέπει να κολλάει στην αλυσίδα για να μην σου γεμίσει όλο τον τόπο και ειδικά τη ζάντα και τα λάστιχα, κοιτα στα τεχνικά υπάρχει συζήτηση για αυτό το θέμα.

καλορίζικη και πάλι η κούκλα σου

KAΛΟΡΙΖΙΚΗ!!!

οπως εγραψε και ο σωτηρης εχει τοπικ στα τεχνικα...κοιταξε το ,γιατι και γω το εκανα παλια και ζαντα δεν φαινοταν απο τη βρωμα και καποια φορα που ανοιξα τα γκαζια πεταχτηκαν οι βαλβολινες,πηρε το λαστιχο και παραλιγο να με ψαχνουν σαν φρουτο του δασους!!!! :rotflmao:
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

καλορίζικη!!!!! καλά χιλιόμετρα και τα μυαλά μέσα από το κράνος!!!!!
    όσο για την αλυσίδα κοιτά τα τεχνικά θέματα αλλά καλό θα ήταν να έκανες μια βόλτα το εργαλείο για να είναι ζεστή η αλυσίδα και κατά προτίμηση χρησιμοποίησε σπρέι και όχι βαλβολίνη γιατί αργεί να στεγνώσει
    Το ταξιδι ξεκινα οταν βγαίνεις από την πόρτα σου..............

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Πηρα ενα σπρευ της wurth και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.Ουτε πεταει στη ζαντα ουτε τιποτα.
    Τα λεμε....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Hud Kai ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ?
    από lord_dimos76 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 17:44
  2. Τα Μεγαρα Ειναι Για ΜηΧανεσ?
    από sly139 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2004, 09:04
  3. Γιατι Πρεπει Να Βγαινεισ Χαμογελαστοσ Στισ Φωτο!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 17:43
  4. Επιστροφη Απο Την "αργη" Βολτα
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 182
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2004, 02:00
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2004, 17:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε