Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Enduro 250 2τ ή 250 4τ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    ...
    episeis o anthropakos thelei to mixanaki GIA PISTAKIA kai safos to wr200 pou exei apexei ETH FOTOS se olous toys tomeis (kinitira, apodosi, aksiopistia, anartiseis,varos, geometria,klp) apo ta syxrona katharoaima enduro dixrona. akoma kai ena exc200 synxrono h ena exc250f tha toy ekane symantikotati diafora toy anthropou

kai to ksanaleo.... psaxnei mixanaki gia pistaki to grafei kathara sto proto toy post.

filika panta

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 250F ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΣ.

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ΓΚΑΣ ΓΚΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Μα δεν επειμένω ρε Jul. Γι αυτό και ανάλυσα την σκέψη μου οπου φαίνεται οτι αλλα ειχα στο μυαλό μου. Άλλωστε εξ αρχής πρότεινα το ΚΤΜ300ΕΧC στον άνθρωπο όπως λέτε κι εσείς. Ούτε και ξέρω την εμπειρία καθενος εδώ.

Sorry αν προκάλεσα σύγχηση man. Εσύ το πουλάς τελικά αν κατάλαβα καλά?
    ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΚΑΣ ΓΚΑΣ ΤΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ

Re: ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΓΚΑΡΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΥΝΟ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΞΕΚΙΝΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    OK

GAS GAS

GAS GAS

GAS GAS

GAS GAS

GAS GAS

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: ΓΚΑΣ ΓΚΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΚΑΣ ΓΚΑΣ ΤΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ok... Εχεις δικιο !!!

Αλλωστε και εγω αν κοιταγα διχρονο το γκας-γκας θα ηταν η πρωτη μου επιλογη !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jmst
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 250F ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΣ.
    Εχουν αρκετη δυναμη jmst ( σχεδον 40 ηπ ) για αυτο ειναι και τοπ μοντελο στους φετινους αγωνες !!

Απλα δεν κουραζουν οσο τα 450 και ειναι πολυ ευκολοδηγητα απο αποψη δυναμης -- βαρους !!

Απο εκει και περα πια και τα διχρονα και τα τετραχρονα εχουν γινει τοσο γραμικα στις μερες μας, που πραγματικα οτι και να διαλεξεις οι διαφορες θα σου φανουν μονο σε προχωρημενο σταδιο, απο εκει και περα ομως οι γνωμες διεισθητανται...

Εγω παντως τετραχρονο γιατι.... Βγαζει την δυναμη ( σε οριακες καταστασεις ) καλλυτερα κατω , ειναι σταθεροτερο στα πολλα , γερασα και βαρεθηκα τα λαδοξιδα και τις αλλαγες μπροστινου κομματιου εξατμισης ανα τριμηνο!!! :smilea:

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Μα δεν επειμένω ρε Jul. Γι αυτό και ανάλυσα την σκέψη μου οπου φαίνεται οτι αλλα ειχα στο μυαλό μου. Άλλωστε εξ αρχής πρότεινα το ΚΤΜ300ΕΧC στον άνθρωπο όπως λέτε κι εσείς. Ούτε και ξέρω την εμπειρία καθενος εδώ.

Sorry αν προκάλεσα σύγχηση man. Εσύ το πουλάς τελικά αν κατάλαβα καλά?

Oxi man, h skepsi einai na to antikatastiso me ena neotero (exc300 h' gasgas300) alla en kairo

eimai poly eyxaristimenos me thn motosykleta, exei to gazi, einai eykolo, gramiko, den spaei me tipota, kai tora pou alaksa thn eksatma exei ropes apo to relandi mexri to theo... travaei san triaksoniko

h malakia einai ayth pou lei parapano o stou.... mia kalh toympa kai pas gia kazanaki diastolis.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	toilet.gif 
Προβολές:	159 
Μέγεθος:	2,4 KB 
ID:	83560

You BETA believe...

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	humping.gif 
Προβολές:	152 
Μέγεθος:	372 Bytes 
ID:	83563

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. xmax 250 η xciting 250
    από xkord στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2005, 20:27
  2. cbf-250 ή beverly 250???βοηθηστε παιδια!
    από karby στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2005, 02:13
  3. Beverly 250 vs CBF 250
    από DrLo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 13:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ