Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 145

Θέμα: προβληματισμός..βοήθεια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από doria
    συγνωμη δλδ θα πρεπει να πηγενω κοφτες για να πω οτι οδηγω ενα χιλιαρι σωστα?
    το ενδεχομενο να πηγενω δλδ με 40-50 χιλιομετρα μεσα στην πόλη(εδω που μενω και σκοπευω να χρησιμοποιω το μηχανακι δεν μπορεις να πας παραπανω και αν πεις οτι θα πεταχτεις διπλα σε μια αλλη περιοχη εχεις ανεση να ανοιξεις)παει να πει οτι δεν θα αλλαζω ταχυτητα?
    Κι εγώ προσωπικά το βλέπω υπερβολικό να πας στο χιλιάρι.. σύμφωνοι ! Θα προσέχεις, θα βάλεις όλη σου την ωριμότητα στο δεξί σου χέρι και το μυαλό θα τό'χεις πάντα μέσα στο κεφάλι αλλά να έχεις και κάτι άλλο στο μυαλό σου πριν προχωρήσεις στην απόκτησή του.

Υπάρχουν πάρα πολλοί που έχουν περάσει αρκετά χρόνια με μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού έχοντας πειραματιστεί πάρα πολλές φορές ώστε να καταφέρουν να οδηγήσουν όσο πιο σωστά γίνεται εξαντλώντας σχεδόν τα όρια του μηχανακιού τους, στη σκέψη όμως της απόκτησης ενός τέτοιου μηχανακιού το σκέφτονται πολύ περισσότερο..

Δέχομαι οτι θέλεις αποκλειστικά αυτό το μηχανάκι, δέχομαι οτι θα κάνεις τα πάντα για να περάσεις πάνω του άπειρες ώρες απίστευτης ικανοποίησης, αλλά θα μ'άρεσε αν μέσα απ'αυτή τη συζήτηση καταφέρναμε να σε κάνουμε να το σκεφτείς ακόμα περισσότερο και να σου δώσουμε να καταλάβεις οτι μιλάμε για ένα απόλυτο μηχανάκι που δεν αστειεύεται καθόλου μ'αυτό που κρύβει κάτω απ'τα φαίρινγκ του !

Είσαι μικρή ακόμα, έχεις πολύ χρόνο δικό σου για να αφιερώσεις πρώτα σε ένα ήρεμο μηχανάκι που θα σου δώσει με πιο ομαλό τρόπο τις ιδιαίτερες ικανότητες που απαιτούνται για να οδηγήσεις σωστά και με απόλυτη ασφάλεια ένα σημερινό 1000άρι SS.

Καλώς ήρθες στην παρέα !

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    συγνωμη δλδ θα πρεπει να πηγενω κοφτες για να πω οτι οδηγω ενα χιλιαρι σωστα?
    το ενδεχομενο να πηγενω δλδ με 40-50 χιλιομετρα μεσα στην πόλη(εδω που μενω και σκοπευω να χρησιμοποιω το μηχανακι δεν μπορεις να πας παραπανω και αν πεις οτι θα πεταχτεις διπλα σε μια αλλη περιοχη εχεις ανεση να ανοιξεις)παει να πει οτι δεν θα αλλαζω ταχυτητα?

Το οτι θα μου παρει πολυ παραπανω να το μαθω σαν μηχανακι το δεχομαι...το οτι δεν ειναι ευκολο και αυτο το δεχομαι αλλα οχι και ακατορθοτο..εξαλου οπως εχω πει και παραπανω,αν δεν μου αρεσε και το συγκεκριμενο μηχανακι-μηχανη δεν θα εκανα τον κοπο να κανω μια αγορα και να πεταξω 7000-9000 ευρω...
    δεν μπορεις να το πας κοφτες αρα μη κανεις ονειρα...
    (για να σε παρηγορήσω ... δε μπορει να το κανει αυτο το 90% των αναβατων γενικα....)

αμα πηγενεις 40-50 χλμ στη πολη με αυτο το μηχανακι θα εχεις καταφερει 3 πραγματα

1. να το ταλαιπωρείς
    2. να ταλαiπωρεις τσαμπα τον εαυτο σου
    3. να καις τσαμπα λαστιχα+βενζινες+ να πληρωνεις τα ακριβα σερβις των μηχανων αυτων....

το μηχανακι αυτο ΔΕ φτιάχτηκε για να πηγαίνει με τη πρώτη ΟΥΤΕ με 2000 στροφες στο στροφόμετρο....

αμα θες να αποδειξεις κατι σε εμας ή στους αλλους αυτο δεν ειναι δικο μας θεμα... εδω εκανες ενα προβληματισμο και σου λεω την αποψη μου ....

ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!!!!!1

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    γιατι δε κοιτας κατι σε street ???? (fazer, gsr, hornet, er6, z750, sv650, monster Κτλ....) ή ακομα καλυτερα ενα Versys??????

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

You BETA believe...

Για να ξεκαθαρισουν καποια πραγματα...

Δεν κινηγαω να αποδιξω τιποτα και σε κανεναν πιστεψε με...το τι μπορω και το τι δεν μπορω να κανω δεν αφορα τον εξω κοσμο παρα εμενα και μονο...Στον εαυτο μου επισεις δεν χρειαζεται να αποδιξω γιατι εχω την αυτογνωσια και με την αυτοκριτικη γνωριζω οτι δεν εχω εμπειρια πανω στις μηχανες...

Δεν πέρνω μια μιχανη με σκεπτικο να την σκιζω πέρνω μια μηχανη με το σκεπτικο οτι μου αρεσει,την λατρευω και οσο και να μην μπορουσα να οδηγισω θα την εκανα πολυθρονα στο σαλονι μου..

Κανεις δεν γενηθικε μαθημενος...ολοι στην πορια εμαθαν...τωρα εγω δεν σκοπευω ούτε κοντροβια να γινω ουτε να περνω δρομο και δρομακι και να ταξιδευω με την μηχανη...
    μπορει να υπαρξουν μηνες που θα μηνει αραγμενη μεσα σε ενα γκαραζ...
    Οσο για την φθορα και την ταλεπορια..εδω ταλεπορουμαστε και φθηρομαστε εμεις...η μηχανη θα με πειραξει?!

δεν περνω κατι αλλο γιατι να το πω αλλη μια φορα ακομα ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

σεβαστη η γνώμη σου idi οπως και ολων των παιδιων...αλλα αν θελεις να το παμε και επιγραμματικα..ο προβληματισμος μου δεν ηταν αν κανει το μηχανακι για μενα..αλλα πως θα μπορεσω να τσεκαρω ενα μηχανακι οτι ειναι οκ και αξιζει την αγορα

..αλλα πως θα μπορεσω να τσεκαρω ενα μηχανακι οτι ειναι οκ και αξιζει την αγορα
    φίλος που να ξέρει και μηχανικός που να εμπιστεύεσαι.

Καλό θα ήταν ο φίλος να κάνει οτι το θέλει για εκείνον
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ....και μηχανικός που να εμπιστεύεσαι.
    είπες μεγαλη κουβεντα..δεν εχω κάποιον που να εμπιστευομαι εγώ..οπότε δυστηχώς πάω σε μηχανικό φίλου,ο οπίος ευελπιστώ να είναι άξιος εμπιστοσίνης

και παλι ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις πολύτιμες συμβουλές

είπες μεγαλη κουβεντα..
    Πάντα λέω μεγάλες κουβέντες

:rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    συγγνωμη ρε παιδια αλλα τι προσπαθητε να κανετε ακριβως? δε σας ρωτησε να το παρω η οχι (συνηθισμενη ερωτηση των νεων οδηγων) σας ρωτησε τι να προσεξει στην μηχανη

κοπελια οτι και να σου πουμε εμεις παντα υπαρχει η πιθανοτητα να εχει μια βλαβη που δεν θα την καταλαβεις οπως και να εχει ενας μηχανικος ξερει παραπανω απο σενα απο μενα και απο ολους μας
    δλδ δεν εμπιστευεσε τον μηχανικο που παει φιλος σου την μηχανη του και εμπιστευεσε εμας αυτο μου ακουγετε παραλογο.......

μην περιμενεις να μαθεις απο εδω τι βλαβη μπορει να εχει

οτιδιποτε μπορει ,οτι βαλει ο νους σου

καλη αγορα

(αλλο ενα σουπερ σπορτ που θα σαπισει ....)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    συγγνωμη ρε παιδια αλλα τι προσπαθητε να κανετε ακριβως? δε σας ρωτησε να το παρω η οχι (συνηθισμενη ερωτηση των νεων οδηγων) σας ρωτησε τι να προσεξει στην μηχανη
    να μπαίνει η πρώτη?

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    να μπαίνει η πρώτη?

δεν ειναι κακο να εχεις αποριες..... :smilea:
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Κάτσε να το ξαναπάω....

σας ρωτησε τι να προσεξει στην μηχανη

Να είναι το σταντ σε καλή κατάσταση?

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Κάτσε να το ξαναπάω....

Να είναι το σταντ σε καλή κατάσταση?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σταματα ρε κακε

:rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σταματα ρε κακε

:rotflmao:

You BETA believe...

η ειρωνια δεν σε επαινει ξέρεις...το οτι δεν γνωριζω περα απο καποια λογικα πραγματα τι πρεπει να προσεξω περετερω και ζητω την γνώμη κάποιων εμπειρότερων δεν ειναι κακό,έτσι πιστεύω δλδ..αν εσυ γενηθηκες "ξερολας" εισαι τυχερος...εγω γενηθηκα ηλιθια γι αυτο εχω μαθει να ψαχνομαι αρκετα πριν πεταξω τα λεφτα μου καπου...

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Γενικός προβληματισμός!!!
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 11:54
  3. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks