Σελίδα 3 από 50 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 739

Θέμα: Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Ανάγκη Θεου = φόβος.

Όταν θα υπάρξει ανθρωπος χωρις φόβο, τοτε θα πεθάνει και ο Θεος.
    Αυτό είναι φυσικά αδυνατο (τα ζωα που δεν φοβούνται έχουν εκλείψει απο καιρό. Δεν είναι τυχαια η παροιμια "ο φόβος φυλάει τα έρμα")
    Αρα μην φοβάστε τίποτα το μαγαζάκι δεν κινδυνεύει.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    δεν το ζήτησες, αλλά το περιμένεις, ενδόμυχα!
    Δεν είναι κακό!
    Είναι ένας τρόπος να εντάξεις, να ενταχθείς. Να βρείς, αυτούς που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εσένα! Διαπίστωση ίσως....Και επιβεβαίωση. Ανάγκη όλων μας. Κουβέντα να γίνεται βρε αδερφέ...
    καπως ετσι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Μεχρι εκει ομως και ΟΧΙ παραπερα...

Δηλαδη, ΔΕΝ πλησιαζει τα ορια του προσυλιτισμου, μιας και ΔΕΝ υπαρχει "αντικειμενο".

που κ πως σταματαει???

Βεβαια αν καποια στιγμη δουμε "Αθεϊστες" να χτιζουν ναους, να εχουν ιερεις και να εισπρατουν τον οβολο μας, θα αλλαξει το πραμα...

Μεχρι τοτε ομως...

το παραθυρακι το αφησες ...........................ε?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    ...Ας μην γελιόμαστε μάγκες!
    Όλοι πιστεύουμε κάπου.
    Γιατί πρέπει να δηλώνουμε πάντα κάτι?
    Οι μισοί άθεοι και οι άλλοι μισοί, ορθόδοξοι?
    Αυτοί που δηλώνουν άθεοι, μου δίνουν την εντύπωση, ότι προσπαθούν να μάς πείσουν για την δήθεν απελεύθέρωση των σκέψεών τους. Αυτού που δηλώνουν ορθόδοξοι ή δεν ξέρω γω ποια άλλη θρησκεία γουστάρουν, μοιάζουν πράγματι με πρόβατα που δεν βγαίνουν έξω από την στάνη διόλου Βασικά, όλοι πιστεύουμε κάπου. Σε μια υπέρτατη, ανώτερη δύναμη που ξεκινά από μέσα μας. Όλοι έχουμε κάποιον θεό μέσα μας. Κάποιοι το έχουν συνειδητοποιήσει και το εκμεταλεύονται καλοπροαίρετα και κάποιοι άλλοι κακοπροαιρετα και όσοι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, ψάχνονται, έως εσχάτου ορίου.
    Το ότι γουστάρει κάποιος, να πηγαίνει σε κάποιον ναό, ή μοναστήρι να ανάβει κάποιο κερί, δεν έπεται ότι είναι φανατισμένος με το είδος αυτό, εν ονόματι ορθοδοξία και τα λοιπά.
    Για παράδειγμα προσωπικά δεν πιστεύω με τον τρόπο που με δίδαξε η οικογένειά μου. Δεν νυστεύω, δεν κοινωνάω, δεν τρέχω στην Εκκλησία, αλλά πιστεύω κάπου κι αυτό μου δίνει δύναμη. Γουστάρω που προσεύχομαι κάποιες φορές, και δεν το κρύβω...Δεν ξέρω το καλό τι όνομα έχει. Αλλά σίγουρα αποτελείται από κάτι θετικό που εκπέμπει ενέργεια και περιλούζει την διάθεσή μου ολάκερη. Να το πώ κι αλλιώς? Μου αρέσουν αρκετά από τα ελληνικά μας έθιμα και χαίρομαι που μπορώ να ανακαλύπτω περισσότερα...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Kι εσένα σου αρέσει να τα σκορπάς στις πουτάνες....

Κουμάντο στην τσέπη σου ήρθαν να σου κάνουν απο την μητρόπολη; Εσύ γιατί λες στον άλλο "είσαι μαλάκας που δίνεις εκεί που πιστεύεις";

Αλλο πραγμα ειναι τα ξοδευεις σε οποιαδηποτε "υπηρεσια" πρεπει να πληρωθει, κι αααλλο οταν ΔΕΝ πρεπει (γιατι ειναι ΔΩΡΕΑΝ)!!!

Οταν "δινεις" λοιπον στον Γιατρο ή στον Παπά, συντηρεις και διαιωνιζεις μια καταστασταση που αποβαινει ΚΑΚΗ και για τους υπολοιπους συμπολιτες σου!!!

Αυτο λοιπον ειναι απο ΑΝΕΥΘΥΝΟ μεχρι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ!

Αληθεια ποτε θα ξαναπαμε στις πουτ@νες?

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Ανάγκη Θεου = φόβος.

Αυτό είναι φυσικά αδυνατο (τα ζωα που δεν φοβούνται έχουν εκλείψει απο καιρό. Δεν είναι τυχαια η παροιμια "ο φόβος φυλάει τα έρμα")
    και οποιος δεν φοβαται...ερχονται οι κυριοι με τα ασπρα συνολακια που δενουνε πισω και τον βαφτιζουνε τρελο.οτι δεν καταλαβαινει κανεις ειναι τρελο!

λες και δεν ειναι τρελο να πιστευεις σε κατι που δεν καταλαβαινεις...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αλλο πραγμα ειναι τα ξοδευεις σε οποιαδηποτε "υπηρεσια" πρεπει να πληρωθει, κι αααλλο οταν ΔΕΝ πρεπει (γιατι ειναι ΔΩΡΕΑΝ)!!!

Οταν "δινεις" λοιπον στον Γιατρο ή στον Παπά, συντηρεις και διαιωνιζεις μια καταστασταση που αποβαινει ΚΑΚΗ και για τους υπολοιπους συμπολιτες σου!!!

Αυτο λοιπον ειναι απο ΑΝΕΥΘΥΝΟ μεχρι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ!

Αληθεια ποτε θα ξαναπαμε στις πουτ@νες?

Γιατί έτσι γουστάρουν ρε φίλε! θέλουν να παντρευτοπυν και να δώσουν έναν σκασμό λεφτά, να βαφτιστούν, να ταφούν να κάνουν Ο,ΤΙ θέλουν! (δεν μπλέκω τους γιατρούς που δεν κατάλαβα γιατί τους έβαλες - κατάλαβα αλλά δεν το συνεχίζω)

Ξανά στο θέμα μας.... γαμώ την Ιερά εξέτασή μου γαμώ! Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι αντίπαλος; Έτσι πάει; εκείνη η αυτοδιάθεση που πήγε;

Για τις πουτάνες κανόνισε εσύ. Εγώ με τον Oldman είμαστε ΟΚ και μέσα....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    ...Ας μην γελιόμαστε μάγκες!
    Όλοι πιστεύουμε κάπου...
    Θα ξεκινούσαμε αλλιώς restoring σε LAVERDA του '78 ???

(πάνω από 3 φορές είδα μέσα από μια καιόμενη βάτο να αναδύεται ολοκαίνουριος στρόφαλος ...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Ανάγκη Θεου = φόβος.

Δεν έχω καταλάβει γιατί τον θεό τον έχετε συνδέσει με φόβο
    Προφανώς σας έχει επηρεάσει το βιβλίο των θρησκευτικών του εκάστωτε σχολείου:wacko:
    Ενδέχεται πάλι να πριόνιζε η γιαγιά το μυαλουδάκι κατα την διάρκεια της παιδικής ηλικίας, λέγοντας: " Θα σε τιμωρήσει ο θεός αν δεν φας το αβγουλάκι σου..." και πάει λέγοντας. Λάθος τακτική ωστόσο. Αν κάποιος πιστεύει νομίζωντας οτι ο θεός, ελέγχει, τιμωρεί, ε τότε δεν θα νοιώσε ουδέποτε ελεύθερος με τον εαυτό του. Με την υπαρξή του ολάκερη!
    Ο φόβος φυλάει τα έρμα, αλλά φυλάει τους αδαείς από κάποια ουσιαστική πραγματικότητα!
    Αλλιώς? Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Οχι !

Την "Εκκλησια" εννοει(ουμε)!

Οι "πιστοι" που συνδραμουν κι αυγατιζουν την περιουσια της "Εκκλησιας", ΔΕΝ ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ αμετοχοι...

Σαν το φακελακι του Γιατρου ενα πραμα...
    Οσο υπευθυνος ειναι αυτος που το παιρνει, αλλο τοσο υπευθυνος ειμαι κι εγω που το δινω! :smilea:
    Ας πουμε λοιπον οτι ειμαι Χριστιανος για λιγο και εχω βαρια ευθυνη να αποκαταστησω το γοητρο του Χριστου!
    Αρα με το παραδειγμα σου παραδεχεσαι την αγνοτητα του Χριστιανισμου και επιρριπτεις την ευθυνη της αλλοιωσης των κυρηγματων του Χριστου απο την Εκκλησια χαρακτηριζοντας την ενα διεφθαρμενο κυκλωμα Παπαδων;
    Μεσα και γω!

Χριστο προσωπικα δεν εχω γνωρισει ποτε μου πραγματικο Αθεο.
    Ολοι ειχαν καποιου ειδους απωθημενο με την Χριστιανοσυνη γιατι η ιδια απο μονη της δεν απαντα σε κανενα ερωτημα, απλα ωθει τον ανθρωπο να τα βρει μονος του, και στηριζουν λοιπον ολη την φιλοσοφια τους ξεκινωντας απο ενα λανθασμενο συμπερασμα αυτο ακριβως.

Παμε παρακατω!

Οσο για τον Χριστιανισμο συγκεκριμενα (τον ενιαιο λεω) ειναι η ΠΙΟ αιμοσταγης Θρησκεια (μεχρι τωρα) στην ιστορια του ανθρωπινου γενους!

Αυτο γιατι τοσο γενικο και αποτομο;
    Σταρατα ρε ποιους κατηγορεις;

Εγω θεωρω το Μ1 το πιο φονικο πραγμα στον κοσμο!
    Συνηθως καποιοι το κραδαινουν στο ονομα κατι αλλου.
    Τοσο παραλογο ειναι το σκεπτικο μου η τοσο πια μισειτε τις θρησκειες;
    Η αυτους που τις πρεσβευουν;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Δεν έχω καταλάβει γιατί τον θεό τον έχετε συνδέχει με φόβο
    .............................

Τον Θεο τον εχουμε δεδομενο δηλαδης και μενει ν' αποδειξουμε την σχεση του με τον φοβο... :hypnotize

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με την αρχικη τοποθετηση του φιλου Nostra.Αυτο ειναι το θετικο αυτου του φορουμ.Υπαρχουν πολλα ανοιχτομυαλα ατομα,που εχουν την δυνατοτητα να κρινουν και να αντιληφθουν καποια πραγματα παραπανω απο αυτα που τους δινονται...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    .......

Αυτο γιατι τοσο γενικο και αποτομο;
    Σταρατα ρε ποιους κατηγορεις;

Εγω θεωρω το Μ1 το πιο φονικο πραγμα στον κοσμο!
    .....

Πολύ έντεχνα λέει ότι ο χριστιανισμός ευθύνεται για πολέμους (χωρίς να αναφέρει το μορφωτικό επιπεδο των λαών εκείνων των εποχών και ΠΟΙΟΙ {κυρίως οι βασιλεις και ηγεμόνες} τους ξεκίνησαν στο όνομα του Θεού).

το Μ1 ρε βλάχο; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Δεν ξέρω το καλό τι όνομα έχει.
    Η Καλαματιανο θα ειναι Θοδωρα μου η Μαροκινο....

Θεε μου σχωρα το δουλο σου διοτι η σαρξ ειναι ασθενης και το πνευμα ακομα πιο γαματα, με αποτελεσμα να γραφει στο ποστ της Θοδωρας οτι του υποδεικνυουν τα 2 μου****να που δεν θα κατονομασω ακομα.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εγω παλι εχω μια αλλη απορια...

οσοι δηλωνουνε πιστοι (δε με νοιαζει που) προσπαθουνε λεει για κατι καλο και ωραιο...

και οσοι δηλωνουνε απιστοι προσπαθουνε λεει και αυτοι για κατι καλο και ωραιο...

που ειναι η διαφορα και γιατι να μη πουμε οτι πιστευουμε στο καλο και το ωραιο αλλα στο χριστο στο βουδα στον αλλαχ κοκ???
    και μη μου πει κανεις οτι αφου ο χριστος το ειπε, γιατι πολυ πριν πατησει (αν δεν ειναι παραμυθι αυτο) το ποδι του στη γη το ειχανε πει πολλοι αλλοι πριν απο αυτον και αφοτου εφυγε (αν δεν ειναι η συνεχεια του παραμυθιου αυτη) το ειπανε και το λενε ακομα παλι παρα πολλοι αλλοι.

αρα μαγκες αυτα τα χριστος, παναγια, βουδες και κολοκυθια τουμπανα τα ακουω βερεσε.αν εσας σας αρεσουνε τα κολοκυθια τουμπανα...φατε τα.χαρισμα σας.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

... Το avatar του/της dimzab

Re: Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος...

Παρότι δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις, η άποψή μου είναι ότι το παν είναι να περνάς καλά!
    Πίστευε όπου θέλεις ή και πουθενά, αλλά κοίτα να περάσεις καλά στη ζωή που δε ξέρεις πόσο θα διαρκέσει.
    Ακόμη κι αν πιστεύεις σε κάποια μεταθανάτια "ζωή" και για αυτό ζεις στην πραγματική σου ζωή γεμάτη στερήσεις, κι αυτό είναι ένα είδος ψυχικής ευφορίας. Αν σ' αρέσει καν΄το.

Γνώμη μου επίσης, ότι με βοηθάει να ζώ καλύτερα το να πιστεύω κάπου. Οπουδήποτε θέλω, δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν αυτό, είναι προσωπικό δεδομένο! (όχι βέβαια ότι είναι κακό να το συζητάμε)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    1. Η μόνη πίστη που έχω είναι στον εαυτό μου και στην ποιότητα των ανθρώπων που είναι κοντά μου.

Φίλε, επομένως και εσύ παραδέχεσαι ότι πιστέυεις σε κάτι. Αν μου επιτρέπεται η κρίση νομίζω είναι καλό αυτό που πιστέυεις!

Προσωπικά, η πίστη μου (σε κάτι) με βοήθησε να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να επιβιώσω σε κάποια πολύ δύσκολη κατάσταση που είχα βρεθεί πριν καιρό.

:smilea:
    ...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

Σελίδα 3 από 50 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ