Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
![]()
![]()
το όμορφο στην εκδρομή είναι ότι ειναι δεν γίνονται ομαδές από ίδιες μηχανές!
![]()
![]()
![]()
![]()
νομιζεις!
αν μαζευτουν 5-10-15 στρομ, θα πανε ολα μαζι. αν πανε 105, ε, τοτε θα μοιραστουν σε ΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ομαδες.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
![]()
![]()
το όμορφο στην εκδρομή είναι ότι ειναι δεν γίνονται ομαδές από ίδιες μηχανές!
![]()
![]()
![]()
![]()
νομιζεις!
αν μαζευτουν 5-10-15 στρομ, θα πανε ολα μαζι. αν πανε 105, ε, τοτε θα μοιραστουν σε ΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ομαδες.
![]()
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΠΑΝΩ.
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ TRANSALP.
ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΛΕΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΑΧΟΒΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ, 12:00-13:ΟΟ! ΥΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΛΕΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10:30, ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10:45....ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
![]()
![]()
![]()
νομιζεις!
![]()
Γιώργο θυμάμαι στην περσινή δεν είχε γίνει έτσι!
Πάντως όμορφο θα ταν ένα γκρουπ από στρομάκια!
![]()
πρεπει να ψαξουμε γιατι δεν εγινε ετσι περσυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Γιώργο θυμάμαι στην περσινή δεν είχε γίνει έτσι!
Πάντως όμορφο θα ταν ένα γκρουπ από στρομάκια!
![]()
μηπως ησαν 2-3 στρομ και αναγκαστικα θα πηγαιναν με λοιπα ον οφ?
μηπως καποιοι (ισως καινουργιοι οδηγοι) προτιμησαν τη σιγουρια ή την ηρεμια της διαδρομης και να πανε με αλλα γκρουπ?
ειλικρινα, δεν ξερω τι εγινε περσυ, αλλα αν σπασανε τα στρομ, πρεπει να βρειτε το γιατι. σε καθε μονοημερη, αν μαζευτειτε φυσικα και μπορειτε να κανετε γκρουπ (μιλαω ως χρηστης και οχι ως οργανωτης. αν ειμαι λαθος, ας με διορθωσει καποιος απο τους οργανωτες, για να μην δημιουργω λανθασμενες εντυπωσεις)
![]()
Δεν πρόκειται να βγει ομόσταυλο γρουπ μηχανών γιατί η πείρα μας έχει δείξει ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα σε τέτοιες καταστάσεις....
Η συγκεκριμένη βόλτα είναι για να περάσουμε καλά, οι ταχύτητες θα είναι "χαμηλές" (θα καταλάβετε γιατί) και μπορείτε να γνωρίσει ο ένας τον άλλο στον καφέ ή στο φαγητό.
Υπάρχουν άλλες 364 μέρες στον χρόνο να βρεθείτε μόνοι σας και να κάνετε ότι θέλετε![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
simfono na stamatisoume to sex ke na milisoume ke ligoΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν πρόκειται να βγει ομόσταυλο γρουπ μηχανών γιατί η πείρα μας έχει δείξει ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα σε τέτοιες καταστάσεις....
Η συγκεκριμένη βόλτα είναι για να περάσουμε καλά, οι ταχύτητες θα είναι "χαμηλές" (θα καταλάβετε γιατί) και μπορείτε να γνωρίσει ο ένας τον άλλο στον καφέ ή στο φαγητό.
Υπάρχουν άλλες 364 μέρες στον χρόνο να βρεθείτε μόνοι σας και να κάνετε ότι θέλετε![]()
na vgoume na pame kana sinema oxi mono ekmetalefsi...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
μα θυμάμαι και στην περσινή ότι οι ομάδες ήταν από διάφορες μηχανές.
Πιστεύω πως έτσι ειναι και καλύτερα!
Αντε να μαζευτούμε φέτος ακόμα περισσότεροι!!!
![]()
Τι να σας κανω?
Δεν ερχεστε καμια χαλκιδικη να σας γυρισω λιγο???
Ρεμαλια!!!
ΡΕ, ΒΕΖΟΥΒΙΕ! ΥΠΑΡΧΕΙ V-STROM CLUB ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ;;;
ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Koιτα προσπαθησα να το φτιαξω,αλλα δεν βρηκα ενδιαφερων απο τους υπολοιπους!Αρχικά δημιουργήθηκε από Strat0s
ΡΕ, ΒΕΖΟΥΒΙΕ! ΥΠΑΡΧΕΙ V-STROM CLUB ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ;;;
ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Ελα εσυ και θα κανουμε απο κοινου προσπαθεια!
Θελω και εγωωωω!!!
Σωστό να μαζευτούμε και για moto.gr εκδρομή και ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ στεγνά!!! προς καλοκαιράκι!!! Μονο που το σκέφτομαι... ΟΥΑΟΥ! Να βοηθήσουμε και τον Vezouvios![]()
Και είναι ωραίο να μαζευτούμε και να γνωριστούμε όσοι stomαδες μιλάμε εδω!!! ( KOKO$)
Γουστάρω τρελά κοπάδια stromakia να φεύγουν......
να ρωτήσω κάτι: εγώ με 1400 km εμπειρία σε μεγάλη μηχανή και με το μεγαλύτερο ταξίδι με το stromaki ως το σείριο και me to Anhelo ως την Χαλκίδα πως θα την παλέψω σε ομαδική εκδρομή πρώτη φορά??
Συστήνεται ως καλή πρώτη φορά ή θα είναι τραυματική εμπειρία και πονέσω και δεν θέλω και θα έχω πονοκέφαλο μετά;;![]()
Ακούω προτάσεις ως ψαρί που είμαι!!!!
Αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
βαράει η καρδιά μου
τρελά runtime erro!!!!!
Axxx
Ακου ψαρακα! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Antono
Ακούω προτάσεις ως ψαρί που είμαι!!!!
Περυσι τον Ιουνιο που πηρα το Στρομακι μου απο Θεσσαλονικη, ειχα ακριβως την ιδια απορια με σενα...
Λοιπον... Το μηχανακι αυτο εχει φτιαχτει για να καταπινει χιλιομετρα![]()
Μην το φοβασαι και δωστου να καταλαβει!!![]()
Πηγα 6-7 φορες μονοημερες για μπανιο απο Θεσσ στο 2ο ποσι της Χαλκιδικης (Ακτη Καλογριας κυριως), αλλες 2 1ο ποδι (Καλλιθεα) και .... 2 φορες το γυρο του 2ου ποδιου!!
Συνολο μεσα σε 3 περιπου μηνες γυρω στα 6000 χιλιομετρα!![]()
Και για το κερασακι οταν αποφασισα να κατεβω στη χαβουζα (σ.σ. Αθηνα), σιγα μη την φορτωνα στο τρενο!
Οποτε, οπως καταλαβαινεις..... Μην το σκεφτεσαι! Ουτε πονοκεφαλους θα'χεις, ουτε τιποτα... Μονο ομορφες εμπειρειες για να αναπολεις μετα![]()
wasting space via Architecture
Σειρα, δικαιού απαλλαγές με τις φωτο που ανέβασες![]()
Μιλάμε είναι απίστευτες.... ΘΕΛΩ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΡΑ!![]()
Μόλις ξεμπερδέψω απο την εμπλοκή ( αν..) και βρώ λίγο χρόνο την έχω κάνει!! Για Χαλκιδική βεβαίως που έχω να ανέβω χρόνια!!!
Μιλάμε αυτές οι εικόνες είναι η αιτία για να έχει κάποιος μηχανή. Να φεύγει, να ταξιδεύει και να γεμίζει εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις!!!
Πάντα τέτοια kakofonixx
Αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
βαράει η καρδιά μου
τρελά runtime erro!!!!!
Axxx