Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 63

Θέμα: carbon ζάντες BST

Φίλε οι ζάντες είναι απίστευτη κ@ύλ@.
    Βάλε καμία φωτογραφία όταν τις βάλεις επάνω
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

YEC Το avatar του/της alexk
    Ρίξ'τε και μια ματιά σε αυτό

http://www.ram.mc/wheels/BST/En-abs/...gallery-en.htm
    www.clubcsl.com

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Έεεετσι!

Για να ακούσουμε τώρα τι έχουν να πουν όσοι έλεγαν ότι σπάει ότι κάνει ότι ράνει............

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Έεεετσι!

Για να ακούσουμε τώρα τι έχουν να πουν όσοι έλεγαν ότι σπάει ότι κάνει ότι ράνει............
    Αυτοί ξέρουν καλύτερα ρε συ.
    Άσε που αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν βάλει carbon ζάντες
    www.clubcsl.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ

R1 ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕ

ΦΙΛΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΕΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΡΑΝΕΙ....ΑΣ ΠΑΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Κ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΜΕ 200 Η 250 Η 300 ΥΠΑΡΧΟΥΝ 90% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΟΙ ΖΑΝΤΟΥΛΕΣ ΤΕΛΕΙΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ....ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ...

Ένα μήνα + φορεμένες, δεν έχουν χάσει καθόλου αέρα.

Ο φίλος sapila racing γιατί δεν έχει απαντήσει ακόμη?
    www.clubcsl.com

Ερχονται τρια σετ, το ενα για supermoto ενα για Harley κι ενα για Rocket3 (καινουριο μοντελο) και μαλλον καταφερα να βρω ενα ζευγαρι επταμπρατσες για ενα 1098 (εχει αγορασει ολη την παραγωγη του καλουπιου ο Αμερικανος αντιπροσωπος). Μιλουσα με τον ιδιοκτητη και τον τεχνικο υπευθυνο της εταιριας στην Αυστρια πριν απο λιγο καιρο και λεγαμε για το πως ερχεται κοσμος με ζαντες 7 ετων απο το εργοστασιο και δεν εχουν ακομα φθορα. Στο Isle of Man ειναι η μονη ζαντα που επιτρεπεται να ξεκινησει τον αγωνα μεταχειρισμενη, ακομα και οι μαματες αλουμινενιες πρεπει να ειναι εντελως καινουριες για να περασουν απο τεχνικο ελεγχο. Βασικα η ζαντα δεν σπαει πριν το μηχανακι γινει εντελως κομματια. Alexk συμβουλη κατευθειαν απο το εργοστασιο απο τον τυπο που επαιρνε τα παγκοσμια με τον Biaggi στα 250: Επειδη το ανθρακονημα εχει αλλη συχνοτητα ταλαντωσης απο το ψαλιδι και το αμορτισερ, ρυθμισε την αναρτηση σου προσθετοντας κατ'αρχην αντιβαρο στον πισω αξονα μικροτερο απο το βαρος που γλυτωσες ωστε να αντιδρα το αμορτισερ οπως μεχρι προτινος και αφαιρεσε σιγα σιγα αλλαζοντας τις αποσβεσεις αλλα ΚΑΙ την αρχικη προφορτιση. Αυτο δεν επηρεαζει τη διαφορα που θα νιωσεις απο την ελλειψη γυροσκοπικου. Βαλε ενα καλο αμορτισερ πισω με αργη και γρηγορη αποσβεση για να το φερεις στην εντελεια. Θα ρωτησω αν θες και για συγκεκριμενες ρυθμισεις για το μηχανακι σου.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Ένα μήνα + φορεμένες, δεν έχουν χάσει καθόλου αέρα.

Ο φίλος sapila racing γιατί δεν έχει απαντήσει ακόμη?
    Ο φίλος sapila racing έχει σοβαρές ασχολίες απ΄οτι ξέρω. Κάνει ακόμα διακοπές.

Για το θέμα του αέρα σου είχα γράψει εγώ, παραθέτοντας το link που το είχα διαβάσει.
    Πιστεύεις ότι υπήρχε κάποια εμπάθεια απ΄την πλευρά μου ή του sapila για αυτά που αναφέραμε; Δεν το νομίζω....
    Οι συγκεκριμένες ζάντες είναι κ@ύλα ακόμα και να τις βλέπεις. Μια αναφορά έγινε για πράγματα που έχουν αναφερθεί σε forums.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

οι ζαντες ειναι απιστευτες!!

εχω παθει πλακα!!

zman : Έχω παρατηρήσει σε παρατατεμένες ότι έχω chatering στον πίσω τροχό, και προφανώς κάτι θέλει αλλαγή πίσω. Από ανάρτηση, έχω πίσω ohlins και πηρούνια ohlins. Θα με βοηθούσες πολύ με τις ρυθμίσεις.

srx6 : φίλε για την απώλεια αέρα το έχω διαβάσει και εγώ. Αυτό που ανέφερα ότι δεν έχουν χάσει αέρα είναι γιατί προς μεγάλη μου έκπληξη, δεν έχουν χάσει και έχω χαρεί. Νο hard feelings mate
    www.clubcsl.com

Οκ, στειλε μου τα στοιχεια της μηχανης και του αμορτισερ με πμ και θα επικοινωνησω τη δευτερα για να μου πουν τι δεδομενα εχουν. Ειναι θεμα συντονισμου των διαφορων υλικων των εξαρτηματων της αναρτησης και του τροχου/ελαστικου, το εχουν δουλεψει και λυνεται με ρυθμισεις. Αυτα ειναι συνηθως πολυ ψιλα γραμματα για τους περισσοτερους αλλα απο το φτιαξιμο που εχεις κανει στο μηχανακι φαινεται οτι ξερεις τι ψαχνεις. Μακαρι να ειχαμε και μερικες πιστες ακομα να εμπαινε πιο πολυς κοσμος στο τριπ γιατι απο μηχανικους και πελατες αλογαταρηδες εχουμε πηξει, γαμω τα αλογα μου, οι χιλιαριδες συνηθως ολο με την ιπποδυναμη ασχολουνται και μετα αναρωτιουνται γιατι τους περνανε τα 600 η κανενα δικυλινδρο...
    Μην ανησυχεις ομως, σε Ohlins BST ISR εχουμε υποστηριξη κατευθειαν απο την πιστα και τα εργοστασια.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Παλαιό μέλος
    Καλησπερα,

alexk σου εχω στειλει ενα πμ (δεν ξερω αν πεταει καποια ειδοποιηση κτλ οταν εχεις πμ, οποτε σου πιανω λιγο χωρο στο thread.. )

Νέο μέλος
    γεια σου alexk επειδη δεν προλαβαινω να το διαβασω ολη την συζητηση πες μου σε παρακαλω απο που τις πηρες,πως της παραγγειλες και ποσο σου βγηκε η ολη δουλεια.θελω να τις βαλω στο r εξακι μου.ευχαριστω

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζάντες BST Carbon για R6 '03 με Michelin Pilot Race στο ebay με 600-1000 GBP
    από SeNNinhA στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2009, 09:32
  2. Προστατευτικά carbon/kevlar
    από SF στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2006, 13:35
  3. Χυτές ζάντες και δισκόφρενα!
    από milaber στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 13:06
  4. καρμπον ζαντες?