εβι θα πρεπει να αρχισεις πα προσαρμοζεσαι στην ιδεα των @@ οπως ολοι μας![]()
![]()
μονο που εμας θα μας βγει κ το ονομα![]()
![]()
![]()
εβι θα πρεπει να αρχισεις πα προσαρμοζεσαι στην ιδεα των @@ οπως ολοι μας![]()
![]()
μονο που εμας θα μας βγει κ το ονομα![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Το panda εγώ το έχω ακούσει (και πολλά πολλά άλλα πριν πετάξω τα winblowz σε χαράδρα), προτιμώ σταθερά το Kaspersky anti-virus + κάμποσα σχετικά με malware (spybot πχ αλλά και τα υπόλοιπα -μερικά shareware), μια αναζήτηση σε σχετικά site θα σου πει περισσότερα.
Εγώ πχ στο μπλιμπλίκι που τρέχει winblowz, στον firefox έχω πάντα αναμμένο το extension NoScript προληπτικά και τίποτα άλλο (μερικά anti-virus προγράμματα κάνουν αργό το σερφ -ενώ στη χειρότερη κάνω φορματ και πετάω πάνω σε ελάχιστα λεπτά το backup μέσω του Drive Image). Στους συχνούς (μπσσσσ κάθε 6 μήνες) ελέγχους δε βρίσκω ούτε ιούς ούτε κόρες.
Το τιπ για τα system files που είπα πιο πριν, βάλτο κάπου στην άκρη να το θυμάσαι, δε μπορείς να φανταστείς πόσοι γνωστοί παίρνουν τηλέφωνο και ξαναρωτάνε γι' αυτη την εντολή.
Οι απαντήσεις είναι απλές και απόλυτες. :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Μαν αυτο το ακουω πρωτη φορα .... ποσο σιγουρος εισαι για αυτο που λες;
Εκτος εαν "πορους" εννοεις ρευμα και οχι επεξεργαστικη δυναμη ....
Εμπειρικα και μονο, δεν εχω διαπιστωσει καμια διαφορα απολυτως, και μαλιστα το συνεδεα και σε usb 1 θυρα στο παλιο PC μου.
Αν ομως θες να δωσεις ιντερνετ σε πανω απο μια συσκευη, οπως λεει πιο πανω και ο ktm640lc4. ειναι προτιμοτερο να ειναι σε ethernet για να ειναι εντελως αυτονομα τα pc.
- Ναι, ΟΠΟΙΑΔHΠΟΤΕ USB συσκευή στα windows (ακόμη και το mouse) τρώει μνήμη από το σύστημα και χρόνο από τον επεξεργαστή. Για το mouse είναι ελάχιστα έως μηδενικά, για ένα adsl modem σε παλιό σύστημα ίσως δεις διαφορά.
- Ναι, η σύνδεση Ethernet πρέπει να προτιμάται ακόμη και αν έχουμε να συνδέσουμε μόνο ένα pc.
![]()
Mια και πιάσαμε τα περί net να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα..
Αν είσαι στο IRC και φας ban με αποτέλεσμα να σου βγαίνει ένα μήνυμα: unable to join channel (anddress is banned) τι γίνεται; υπάρχει τρόπος να το αλλάξει κανείς αυτό χρησιμοποιώντας παρακαμπτήριες οδούς;![]()
![]()
να μαθεις να μη λες μ@λ@κιες για να μην σε κανουν ban!!![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Αν είσαι στο IRC και φας ban .....
μπορείς να πας στα ORC ...
για οδούς δε φαντάζομαι, για κανάλια ίσως... αλλά BAN-ιο θα κάνεις σίγουρα...
(high definition humor... )
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
![]()
![]()
![]()
1080i ή 1080p ???????
![]()
Δε κατάλαβα τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μπορείς να πας στα ORC ...
για οδούς δε φαντάζομαι, για κανάλια ίσως... αλλά BAN-ιο θα κάνεις σίγουρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορείς να μου εξηγήσεις λιγουλάκι περισσότερο;
Με λίγη τύχη θα είναι ημερήσιο το ban, άμα την είπες χοντρά σε μεγαλοκαναλάρχη, έχε το νου σου για βαν έξω από το σπίτι σου, και περίεργους κουστουμαρισμένους τύπους με ψιλοκαθαρό αξάν αμερικάνικο που συζητάνε στα αγγλικά για το πως φυγαδεψανε από την Ελλάδα τους ιρακινούς οι συνάδελφοι από το άλλο τμήμα.![]()
Σσσσ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Με λίγη τύχη θα είναι ημερήσιο το ban, άμα την είπες χοντρά σε μεγαλοκαναλάρχη, έχε το νου σου για βαν έξω από το σπίτι σου, και περίεργους κουστουμαρισμένους τύπους με ψιλοκαθαρό αξάν αμερικάνικο που συζητάνε στα αγγλικά για το πως φυγαδεψανε από την Ελλάδα τους ιρακινούς οι συνάδελφοι από το άλλο τμήμα.![]()
Είναι απ' έξω..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Όχι δεν είναι ημερήσιο... πλέον ρυθμίστηκε το bot να με σουτάρει αυτόματα με το που σκάω μύτη.. :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ SAGEM ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ........
Μοντεμάκι μέ usb πού τό πουλάνε λιανική 16 εύρώ τί περιμένεις....????
Πάνε πάρε κανένα μέ δικό του τροφοδοτικό νά λύσεις τό πρόβλημα σου...
Μάρκες πολλές έχει καί καλές...........
U.S. ROBOTICS ,άμα χώσεις κανένα κατοστάρικο τότε θά δείς καί τά fire
καί τούς πυροσβέστες..........
![]()
οταν σε ενα ας πουμε κουτι με συνδρομητες που χωραει 10 ρουτερ του οτε, ο οτε βαλει 20 ε τοτε καταλαβαινεις γιατι υπαρχουν στιγμες που σερνεται........
κατι σαν τα R1 δηλαδη.......
με πιανεις ετσι?
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
Μαλλον για εκει καταληγω και γω ,να σαι καλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ SAGEM ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ........
Μοντεμάκι μέ usb πού τό πουλάνε λιανική 16 εύρώ τί περιμένεις....????
Πάνε πάρε κανένα μέ δικό του τροφοδοτικό νά λύσεις τό πρόβλημα σου...
Μάρκες πολλές έχει καί καλές...........
U.S. ROBOTICS ,άμα χώσεις κανένα κατοστάρικο τότε θά δείς καί τά fire
καί τούς πυροσβέστες..........
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστω παιδες για τις πληροφοριες ηταν αρκετα χρησιμες για το μελλον![]()
Keep spamming!!!:a13: