Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Ασφαλειες σε blacklist..

Η General δεν εχει φτηνο τιμολογιο...ειδικα για απλη ασφαλιση.Απλα σου λεω οτι εαν το αυτοκινητο σου δεν εχει ζημιες(δεν εχεις κανει θετικη δηλωση) η Interamerican με τα ιδια λεφτα δινει και οδικη βοηθεια.Δεν εφαρμοζει B/M πλεον και τιμολογει βαση πραγματικων ζημιων,ηλικια αυτ/του οδηγου κτλ...Εχω και τις 2 στο πρακτορειο και ξερω τι παιζει...

Κακα τα ψεματα ομως λιγες ειναι οι μεγαλες και ακρως αξιοπιστες εταιριες...Αλλα εκει οπως λεει και ο Gandalf ισχυει το οτι πληρωσεις περνεις....

Παραδειγμα χαρακτηριστικο....Η Εθνικη δινει μια καλυψη καινουργια--> Μικτη σε περιπτωση κλοπης.Δηλαδη αμα σου κλεψουν το αυτ/το και το εχεις ασφαλισει για ολικη κλοπη καλυπτει οτι ζημιες τυχον προκαλεσει ο κλεφτης και οτι ζημιες παθει το αυτ/το σου χωρις να εχεις καλυψη μικτης....

Τα ψιλα γραμματα ειναι αυτα που μετρανε

Edit--->Η GUnion ειναι μεγαλος χορηγος στον Γαυρο :P

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    παντού ισχύει ο νόμος της αγοράς...

Οτι πληρώνεις παίρνεις...

Είχα Εγνατία , καθότι όνομα και είχε φτηνές τιμές,... και ...και...

Και στο τέλος ενα κανόνι σαν αυτό του Ναβαρόνε. Οπότε αποφάσισα κάτι τουλάχιστον που να έχει τις λιγότερες πιθανότητες να με κάνει να τρέχω...

Έπιασα 3 και ρώτησα τον ασφαλιστή μου... Nationale Nenderlanden, Εθνική και Interamerican.

Κατέληξα στην τρίτη και νιώθω λίγο πιο ήσυχος... αν μη τι άλλο, αν κλείσει και η Ιντεραμέρικαν , τότε οι μικρές θα έχουν βάλει λουκέτο προ πολλού.

Gandalf
    καλα αμα κλείσει η ιντεραμερικαν...μαλλον θα χει βαλει λουκετο και το κρατος μας προ πολλου...

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nelson
    olos o "stolos" ths oikogeneias (4 moto & 2 koutia) htan asfalismenos sthn egnatia.
    otan ekleise o asfalisths mas metefere sthn eos mexri thn lhksh twn symbolaiwn thw egnatias
    xwris allh xrewsh alla me ypoxrewsh na asfalisoyme gia to 6mhno meta th lhksh twn prwtwn symbolaiwn (ayta ths egnatias) ksana sthn EOS!

kai einai kai syggenhs o asfalisths, asta na pane...

pantws me tetoies trampes einai dyskolo na mhn arxiseis tis thewries synwmosias...
    NeLSoN

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Οταν λες απο σιγουρη πηγη πως το δικαιολογεις αυτο?Βγαινει ο καθενας και ακουει το καθε παπαγαλακι που <<ξερει>> σιγουρα.....Φιλε τουλαχιστον η General Union/Trust(θυγατρικη της πρωτης) μεχρι το τελος του χρονου δεν κλεινουνε.....Εχουν ελεγχθει απο το Υπουργειο και δεν υπαρχει περιπτωση να κλεισουνε(μεχρι το τελος του χρονου) βεβαια δεν ειμαι μαντης να πω τι θα γινει τα επομενα χρονια.....

Πρακτορειο εχω και το 90% των αυτοκινητων τα εχω G.Union.....Δεν αποκλειω την περιπτωση να κλεισει καποια μικρομεσαια εταιρια αλλα πιστεψε με ο πρωτος που αρχισε να ψαχνει αμα υπαρχει αυτη η περιπτωση ειμουνα εγω(και οποιοι αλλοι ασφαλιστες εχουν αυτες τις εταιριες) απο την στιγμη που βγηκε η βρωμα στην αγορα....Συναντηθηκα με Διευθυντες της εταιριας,μιλησα με αλλους πρακτορες κτλ και πραγματικα τουλαχιστον για ενα χρονο περιπου δεν υπαρχει αυτο το ενδεχομενο...

Χαρακτηριστικο παραδειγμα του οτι η General Union δεν κλεινει ειναι οτι προσελαβε υπαλληλους της Εγνατιας που εκλεισε οπως και μερικα στελεχη...

Τωρα αμα καποια απο αυτες κλεισει σε μερικα χρονια δεν ειμαι μαντης να το πω....Αλλα υπαρχει ολοκληρη διαδικασια πριν κλεισει μια ασφαλιστικη εταιρια και μαλιστα του μεγεθους της G.Union(μιλαμε για εκατονταδες εκατομυρια),δεν κλεινουν απο την μια μερα στην αλλη.......Η Εγνατια ειχε απο καιρο οικονομικα προβληματα,η G.Union μεχρι στιγμης τουλαχιστον τα παει αρκετα καλα και δεν εχουμε προβλημα με τις αποζημιωσεις....

Τελος να πω οτι δεν εχω εξαρτημενη σχεση εργασιας με την G.Union για να την υπερασπιστω και αμα μυριστω θεμα να κλεισει εννοειτε οτι θα μεταφερω πελατες σε αλλη εταιρια την ιδια στιγμη....Οση ζημια παθει ο πελατης οικονομικα αλλη τοση θα παθω και εγω.....

Paramedic ο ασφαλιστης δεν θα ειχε αποδωσει τα ασφαλιστρα στην εταιρια για αυτο την μετεφερε αλλου με το ιδιο κοστος....Για αυτο δεν πληρωσε τιποτα...Αμα ειχε δωσει τα ασφαλιστρα στην εταιρια θα της ελεγε ξαναπληρωσε τα λεφτα τα εδωσα στην εταιρια.Αυτο το λεω γιατι ο καθε ασφαλιστης/πρακτορας εχει ενα μικρο περιθωριο να αποδωσει τα λεφτα στην εταιρια.

Edit--->Οταν βλεπετε μεγαλη μειωση των ασφαλιστρων σε καποια εταιρια και μεγαλες καθυστερησεις αποζημιωσης(περα του μηνα) τοτε να αρχιζετε να προσεχετε...Η εγνατια ασφαλιζε τελευταια Ταξι με 250 ευρω τον μηνα οταν η GU στο ιδιο αυτοκινητο εβγαινε 650+..
    Και να φανταστεις οτι παιρνουν τηλεφωνα απ'τα ασφαλιστικα γραφεια τους πελατες που εχουν General Union και τους λενε να μεταφερουν τα συμβολαια, δεν τα ανανεωνουν επειδη ειναι σε επιτηρηση.. 4 πελατες, 2 ασφαλιστικα γραφεια και 5-6 πραγματογνωμονες μεχρι τωρα το ιδιο πραγμα..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Εθνική; :hypnotize :a1: :a1: Εγώ θα σας π΄ροτεινα αυτή που έχω ασφαλίσει 2 Ι.Χ και ι μηχανή ήταν σε όσα έχει στο συμβόλαιο εντάξει και στην αποζημίωση της φιλικής δήλωσης απλά εξπέρ ....

Λοιπον παιδια ακουγονται συνεχεια και αλλα για την General Union δυστυχως...προσωπικα θα ενημερωσω τους πελατες μου...Αντε να δουμε...Εχετε το νου σας...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ασφαλειες σε Crypton 105
    από gmitsiakis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2010, 13:31
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:57
  3. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ