Και επειδη εισουν μικρουλα το 88 με τον Κωσκοτα,την Τραπεζα Κρητης που φαλιρησε,τα αρκετα χαρισμενα χρεη απο τον Μητσοτακη στον ΘΕΙΟ να αναλαβει τη ομαδα σου (μαζι με απειρα δημοσεια εργα,και διαγωνισμους).........μαθε πρωτα και μετα να μιλας
Και επειδη εισουν μικρουλα το 88 με τον Κωσκοτα,την Τραπεζα Κρητης που φαλιρησε,τα αρκετα χαρισμενα χρεη απο τον Μητσοτακη στον ΘΕΙΟ να αναλαβει τη ομαδα σου (μαζι με απειρα δημοσεια εργα,και διαγωνισμους).........μαθε πρωτα και μετα να μιλας
κοίτα ρε με τι ασχολείται ο κόσμος...
με 22 (+ μπολικους παρατρεχάμενους) λεφτάδες που τρέχουν για 90 λεπτά, σας παίρνουν τα λεφτά σας και σας βάζουν να τσακώνεστε κι από πάνω
(για μια "ιδέα" φυσικά)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
με 22 (+ μπολικους παρατρεχάμενους) λεφτάδες που τρέχουν για 90 λεπτά, σας παίρνουν τα λεφτά σας και σας βάζουν να τσακώνεστε κι από πάνω
(για μια "ιδέα" φυσικά)
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
στουμπι σε λένε?
εγω δε ρωτησα για τον γαυρο για τους προσφυγες τους αεκτζηδες ρωτησα
αληθεια ο ψωμιαδης απο την τουρκια ηρθε? αναρωτιεμε α ρε προσφυγοπουλα ολοι σας
καλα
στουμπι
απαντησε μου ρε φιλε να μαθω (μιας και ρωτησα για να μαθω ειπα εγω οτι ξερω? οχι ειπα να μαθω και πεταχτηκε ο κυριουλης με την βαρκα εεε σορυ με το μπουσα)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
οχι καλε φραπεδια και τι γρηγορα? τοση ωρα ειμασταν εκει (λες να οδηγω τοσο γρηγορα που μια που εβαλα μπρος και μια που εφτασα? ουτε που το καταλαβα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
kala, espresso pinate me ton ntrooper kai gyrises toso gLhgora?
![]()
:rotflmao:
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
προς stoubi ευχαριστούμε ελληνικέ λαε που υπάρχουμε!
εσυ θα πεις ευχαριστώ στους αμερικανους?
σσ
ρε τι γελια... εμεις βγήκαμε να "χρωστάμε" και η κρατικοδίαιτη ομάδα του Κοσκωτά και του "εθνικού προμηθευτή" ..... νοικοκυραίμενη!
χαχαχα ρε γαμω τις χώρες που εχουμε λεμε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
stoubi ρε φιλε πες μου και μενα να ξερωνα του την λεω επαγγελματικα
![]()
σοβαρα τωρα
Βρισε τα Καφασακι τα Ζ πρωτα.... ( πες ας πουμε οτι ειναι τα πιο ξευτιλισμενα μηχανακια στον κοσμο ) και μετα πολυ ευχαριστως να σου απαντησω !!!
![]()
Γιατι εχουν δει ΠΟΛΛΑ τα ματακια μας
![]()
ρε! σοβαρα σου μιλαω ρε δεν σε κανω πλακα λεμεΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Βρισε τα Καφασακι τα Ζ πρωτα.... ( πες ας πουμε οτι ειναι τα πιο ξευτιλισμενα μηχανακια στον κοσμο ) και μετα πολυ ευχαριστως να σου απαντησω !!!
![]()
Γιατι εχουν δει ΠΟΛΛΑ τα ματακια μας
![]()
γιατι μου την λενε οι βαρκαριδες και δε ξερω να απαντησω
ΠΕΣ ΜΟΥ
(κοιτα ρε να δεις μιλαω σοβαρα και νομιζουν οτι τους κανω πλακα)
πες μου μερικα γεγονοτα να το βουλοσουν που μονο για τους αλλους ξερουν να λενε
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε! σοβαρα σου μιλαω ρε δεν σε κανω πλακα λεμε
ΠΕΣ ΜΟΥ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ισως να μην θες
χρονια πολλα και σε σενα
(στοιχημα ακομα πιστευει οτι του κανω πλακα)![]()
Aφου βρε δεν ξερεις,τι θελεις και μπλεκεις????Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε! σοβαρα σου μιλαω ρε δεν σε κανω πλακα λεμε
ΠΕΣ ΜΟΥ
Και σορρυ αν στην ειπα, αλλα αυτο το θρεντ μπηκε για να πουμε τα χρονια πολλα για την ομαδα μας και οχι να μας την λενε καποιοι αλλοι......
![]()
![]()
![]()
Σε αυτο που λες δεν ειναι ακριβως αληθες.Οτι παιρνουν πολλααααααααααααααα λεφτα ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(για μια "ιδέα" φυσικά)
![]()
Τα λεφτα μας ομως δεν μας τα παιρνουνε.
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ( μιλαω για μενα και για πολλους αλλους φανταζομαι)
Οπως μου παιρνουν τα λεφτα και η suzuki,agv,bering κλπ κλπ επειδη γουσταρω κατι.
Σου φαινεται παραλογο φιλε cpt???
Kαι το τελευταιο..................Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
στουμπι σε λένε?
εγω δε ρωτησα για τον γαυρο για τους προσφυγες τους αεκτζηδες ρωτησα
αληθεια ο ψωμιαδης απο την τουρκια ηρθε? αναρωτιεμε α ρε προσφυγοπουλα ολοι σας
καλα
στουμπι
απαντησε μου ρε φιλε να μαθω (μιας και ρωτησα για να μαθω ειπα εγω οτι ξερω? οχι ειπα να μαθω και πεταχτηκε ο κυριουλης με την βαρκα εεε σορυ με το μπουσα)
Να ξερεις οτι το 70% του Πειραια και αυτοι προσφυγες απο την Μικρα Ασια ηταν.....