ΟΧΙ ρε γμτ το παιδι![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Περαστικά!!
Υπομονή τώρα....
+ 1
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
![]()
![]()
![]()
ηλπιζα αλλα...α ρε στελαρα...περαστικα ρε και γρηγορα ορθιος...!!!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
οχι ρε γμτ...![]()
![]()
περαστικα Στελιο, μη το αφηνεις να σου χαλαει την διαθεση
γρηγορα ορθιος
![]()
![]()
Οχι ρε φουστη...![]()
Περαστικα Στελλιο!!!!
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
σκατα![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
περαστικα ρε στελιο...![]()
μολις μαθει καποιος σε ποιο νοσοκομειο θα ερθει, ας γραψει ενα μηνυμα....
τελικα, καλα λενε κανενας δε τη γλιτωνει τη στραβη.....ο νεος την παταει απο απειρια, ο παλιος την παταει απο υπερβολες, ο παλιος που δεν υπερβαλει, την παταει απο καποιον αλλον αφηρημενο, αυτος που δεν πετυχαινει αφηρημενους στο δρομο του, θα αφαιρεθει καποια στιγμη μονος του....βοηθανε οσο μπορουν και οι υπεροχοι δρομοι μας......
τελικα, την τουμπα πρεπει να την εχουμε παντα ως δεδομενη, ας λαμβανουμε τουλαχιστο τα μετρα μας, για να ειναι οι συνεπειες, οσο το δυνατον μικροτερες.......
Κρίμα για το παιδί. Περαστικά εύκολα και γρήγορα εύχομαι!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
τι νεος και παλιος ρε παπ? 10000000 χιλιομετρα να εχεις κανει παντα υπαρχει περιπτωση να σου κατσει στραβη
και πια εμπειρια ? τι εννοεις εμπειρια? αμα επιβιωνεις καθε μερα στ οτρελοκομειο που λεγετε κεντρο αθηνα-πειραια τι αλλο δλδ? η καλυτερη μου να ειμαι συνέχεια εθνικη (το φρενο το ξεχναω ) αφου ξερεις.
τιποτα
απλως να ευχομαστε για το καλυτερο παντα
και να κανουμε τον σταυρο μας
η να χαιρετάμε τα λουλουδακια οτι πιστευει ο καθενας
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τι νεος και παλιος ρε παπ? 10000000 χιλιομετρα να εχεις κανει παντα υπαρχει περιπτωση να σου κατσει στραβη
και πια εμπειρια ? τι εννοεις εμπειρια? αμα επιβιωνεις καθε μερα στ οτρελοκομειο που λεγετε κεντρο αθηνα-πειραια τι αλλο δλδ? η καλυτερη μου να ειμαι συνέχεια εθνικη (το φρενο το ξεχναω ) αφου ξερεις.
τιποτα
απλως να ευχομαστε για το καλυτερο παντα
και να κανουμε τον σταυρο μας
η να χαιρετάμε τα λουλουδακια οτι πιστευει ο καθενας
To θέμα είναι να ελαττώνεις όσο μπορείς περισσότερο τις πιθανότητες.
Και αυτό γίνεται (και) με το σωστό εξοπλισμό![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Περαστικά και γρήγορα ρε Στελάρα !!!!![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Περαστικά Στέλιο......
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.