Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 63

Θέμα: Συστημα εντοπισμου

Οι δόκιμες που έχουν γίνει προς το παρόν με οπλισμένο το σύστημα είναι:

1. Ανέβασμα stand ή αφαίρεση σέλας : Αποστόλη sms με θέση οχήματος και κωδικό αισθητήρα.

2. Διακοπή τροφοδοσίας (πχ κόψιμο καλωδίων μπαταρίας) : Αποστόλη sms με θέση οχήματος και αναφορά διακοπής τροφοδοσίας .Αναλαμβάνει η εσωτερική μπαταρία της συσκευής.

3. Προσπάθεια εκκίνησης με αντικλείδι : Η συγκεκριμένη μηχανή δεν έχει μεν immobilizer αλλά εφόσον είναι παγιδευμένη η ηλεκτρονική δεν θα πάρει μπροστά .Το σύστημα δεν θα κάνει τίποτα αλλά σκεφτόμαστε όταν πατηθεί η μίζα σε αυτή την περίπτωση να στείλει sms.

4. Μετακίνηση της μηχανής : Αν κάποιος προσπαθήσει να την μετακινήσει (χωρις βέβαια να ανεβάσει το stand γιατί τότε πάμε στην πρώτη περίπτωση) η συσκευή καταλαβαίνει ότι η μηχανή μετακινήθηκε και στέλνει sms με τη θέση του οχήματος.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρκετα λειτουργικο ακουγεται. Στη παραπανω διαμορφωση ειναι σε GSM mode η GPRS ;

Aν εχεις π.χ. ενα PDA με GPRS-GSM simcard και GPS αντενα γινεται αν παρεις μια 2η simcard αντιγραφο αυτης που ειναι στο PDA και τη χρησιμοποιησεις στη παραπανω διαμορφωση να εχεις ολα τα μηνυματα των μεταβολων της καταστασης στη μηχανη χωρις να χρειαστεις εξτρα συνδρομη;;;

1. το συστημα πριν την εγκατασταση (αριστερα μοναδα τηλεχειρισμου, στο κεντρο ρελε αποκοπης τροφοδοσιας και δεξια η μοναδα gps και gsm

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	290 
Μέγεθος:	93,0 KB 
ID:	93547

2. Το συστημα εγκατεστημενο (διακρινεται η μοναδα τηλεχειρισμου και η συσκευη gps-gsm πισω απο την ηλεκρονικη)

tifoefs νομιζω εχεις africa αρα το περιβαλλον σου φαινεται γνωριμο..

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	285 
Μέγεθος:	99,9 KB 
ID:	93548

3. Η κεραια GPS σε εμφανες (αναγκαστικα ) σημειο

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	277 
Μέγεθος:	60,1 KB 
ID:	93549

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    πολύ καλό φαίνεται με την πρώτη ματιά σαν συνδεσμολογία.... με το θέμα αυτονομίας/τροφοδοσίας όμως τι γίνεται;
    ειδικά όταν η μηχανή θα είναι ακίνητη, τότε έχετε μετρήσει κατανάλωση; Γιατί μπορεί να είναι ασφαλής η μηχανή αλλά αν δεν μπορεί να πάρει μπρος το πρωί , τότε αυτό θα είναι πρόβλημα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Αρκετα λειτουργικο ακουγεται. Στη παραπανω διαμορφωση ειναι σε GSM mode η GPRS ;

Aν εχεις π.χ. ενα PDA με GPRS-GSM simcard και GPS αντενα γινεται αν παρεις μια 2η simcard αντιγραφο αυτης που ειναι στο PDA και τη χρησιμοποιησεις στη παραπανω διαμορφωση να εχεις ολα τα μηνυματα των μεταβολων της καταστασης στη μηχανη χωρις να χρειαστεις εξτρα συνδρομη;;;
    Η διαμορφωση προς το παρον ειναι gsm και η συσκευη εχει μια απλη καρτα της αγορας.
    Αυτο που με ρωτας δεν ξερω αν γινεται. Θα το ψαξω και θα σου πω. Παντως το gprs θα δοκιμαστει συντομως..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    πολύ καλό φαίνεται με την πρώτη ματιά σαν συνδεσμολογία.... με το θέμα αυτονομίας/τροφοδοσίας όμως τι γίνεται;
    ειδικά όταν η μηχανή θα είναι ακίνητη, τότε έχετε μετρήσει κατανάλωση; Γιατί μπορεί να είναι ασφαλής η μηχανή αλλά αν δεν μπορεί να πάρει μπρος το πρωί , τότε αυτό θα είναι πρόβλημα.

Gandalf
    Το ειχα περιπου δυο βδομαδες επανω συνδεμενο στη μπαταρια χωρις να το ενεργοποιησω γιαυτο το λογο .Μεχρι τωρα κανενα προβλημα αλλα και παλι το προγραμματιζεις να σου στελνει μηνυμα αν η ταση πεσει π.χ. κατω απο τα 11V οποτε ξερεις και τι παιζει με τη μπαταρια σου ...
    Τωρα για θεμα αυτονομιας οπως λεω και παραπανω εχει και δικη του εσωτερικη μπαταρια η οποια φορτιζεται απο τη κεντρικη. Αν και η εσωτερικη ειναι low σου στελνει και γιαυτο sms

Nαι Αφρικα εχω και μια Καβασακι ΖΖR1200 και το συστημα με ενδιαφερει τα μαλα !!

Επειδη εχω 1 PDA που λειτουργει σαν τηλεφωνο, ιντερνετ εμαιλ, bluetooth, GPS και εχω τη δυνατοτητα απο τον ολλανδικο ΟΤΕ μιας 2ης sim καρτας με το ιδιο τηλ. νουμερο σε GPRS/GSM σκεφτομουν κατι τετοιο εδω και καιρο. Και αυτο επειδη δεν υπαρχει μια τετοια διαμορφωση στην αγορα!

Εδω Ολλανδια βαζουν μεσα στο σκελετο των ποδηλατων ενα chip που δινει σημα για εντοπισμο τους αλλα ειναι μονο για Benelux ! Οποταν αν στο κλεψουν και το πανε Γαλλια δε το βρισκεις ποτε !

Επειδη εχω 1 PDA που λειτουργει σαν τηλεφωνο, ιντερνετ εμαιλ, bluetooth, GPS και εχω τη δυνατοτητα απο τον ολλανδικο ΟΤΕ μιας 2ης sim καρτας με το ιδιο τηλ. νουμερο σε GPRS/GSM σκεφτομουν κατι τετοιο εδω και καιρο. Και αυτο επειδη δεν υπαρχει μια τετοια διαμορφωση στην αγορα!

Εδω Ολλανδια βαζουν μεσα στο σκελετο των ποδηλατων ενα chip που δινει σημα για εντοπισμο τους αλλα ειναι μονο για Benelux ! Οποταν αν στο κλεψουν και το πανε Γαλλια δε το βρισκεις ποτε !

Αυτο με τη δευτερη καρτα sim δεν ξερω αν παιζει και πως παιζει αλλα το ψαχνει ο φιλος που φτιαχνουμε μαζι το συστημα (kollitiri) και θα σου απαντησει..

Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
    Αυτο με τη δευτερη καρτα sim δεν ξερω αν παιζει και πως παιζει αλλα το ψαχνει ο φιλος που φτιαχνουμε μαζι το συστημα (kollitiri) και θα σου απαντησει..
    Κοιτα να δεις πως δουλευει ...

Εχεις μια sim στο κινητο και μια ιδια στο συστημα που φτιαχνεις.
    Εχεις 1 συνδρομη (επειδη η καρτα ειναι ιδια σε ιδιο παροχεα) και στελνει μηνυμα στο ιδιο νουμερο.

Αρα δε χρειαζεσαι 2 συνδρομες για GSM/GPRS ! Για GPS δε χρειαζεται συνδρομη μονο η αντεννα και η δυνατοτητα να βρισκει τις θεσεις των δορυφορων πιο ευκολα μεσω GPRS !!

Επειδη εχω 1 PDA που λειτουργει σαν τηλεφωνο, ιντερνετ εμαιλ, bluetooth, GPS και εχω τη 2δυνατοτητα απο τον ολλανδικο ΟΤΕ μιας 2ης sim καρτας με το ιδιο τηλ. νουμερο σε GPRS/GSM σκεφτομουν κατι τετοιο εδω και καιρο. Και αυτο επειδη δεν υπαρχει μια τετοια διαμορφωση στην αγορα!

tifoefs

στο παρακάτω link θα βρείς κάτι παρόμοιο με αυτό που αναφέρεις και το προσφέρει η WIND (TIM).

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=256

Το έχει βγάλει εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν γνωρίζω κανένα που να κάνει χρήση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους σε μια συνάντηση με πωλητή τους, μου αναφέρανε ότι όταν χρησιμοποιείτε το ένα κινητό δεν μπορεί να χρησιμοποιείτε και το δεύτερο. Και νομίζω πως έχει μια βάση, γιατί πως θα γνωρίζει η ΤΙΜ από ποιά κυψέλη θα δρομολογήση την κλήση, σε τι κατάσταση είναι η συσκευή (ανοικτή, κλειστή, εκτός δικτύου,...). Επίσης με αυτή την υπηρεσία θα πρέπει να διαθέτουν και διπλάσιο αριθμό κυψελών, κάτι που είνια ασύμφορο για τα 2, κατι € που ζητάνε επιπλέον.

Οσο για το σύστημα έτσι όπως το σχεδιάζουμε θα είναι πολύ εύκολος ο τρόπος εντοπισμού.

kollitiri

Αυτο που προσφερει η ΤΙΜ ειναι που εχουν και δω αλλα με GPRS μαζυ. Δεν εχει προβλημα με τις κυψελες γιατι το ΙD της συσκευης που στελνει GSM ειναι διαφορετικο. Εξαλλου το SMS το πληρωνονται !

οκ

Ποτε περιπου θα το εχετε ετοιμο ; Θα θελα να το δω σε λειτουργια !!

Είμαστε σε δοκιμαστική φάση.

Το βασικό μηχάνημα αυτού του συστήματος είναι το tracking device. Εϊναι φτιαγμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και έχει πάρα πολλές δυνατότητες, τόσες που οι περισσότεροι δεν θα χρησιμοποιήσουν ποτέ.

Είναι μικρό σε μέγεθος, και είναι full προγραμματιζόμενο ακόμη και over the air, που σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει τρόπο λειτουργίας ή παράμετρους μέσω κινητής, χωρίς να ξεβιδώσεις βίδα.

Λειτουργεί στην transalp του Derd και στο δικό μου αυτοκίνητο (μια πιο εξελιγμένη έκδοση του συστήματος σε GPRS mode). Τα συστήματα έχουν φυσικά την σφραγίδα όχι μόνο CE αλλά ROHS, ...

Οι δοκιμές θα τελιώσουν σε λίγες ημέρες.

Αναμένετε τις νέες εξελίξεις ...

kollitiri

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
    3. Η κεραια GPS σε εμφανες (αναγκαστικα ) σημειο
    δεν ξέρω αν ειναι ηλίθια ερώτηση αλλά την κάνω...

αν το φιλόδοξο κλεφτρόνι αντιληφθεί την κεραία και την αφαιρέσει αχρηστεύεται το σύστημα???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συστήμα εντοπισμού για μήχανες
    από soter3gm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2010, 12:12
  2. Σύστημα Abs
    από ruyjin στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 22:43
  3. Απαντήσεις: 1