Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: GSR600 ? Νεα HORNET600 ? FZ6 Fazer Naked?, Η έκθεση του Ελληνικού,μπερδεύει ή βοηθάει

beer drinker Το avatar του/της nakedorange
    Κατα την γνωμη μου το μηχανακι που θα παρεις θα ναι αυτο που γουσταρεις περισσοτερο (μαλλον εμφανισιακα..).Οπως ειπαν οι προλαλισαντες, τα μηχανακια σε γενικες γραμμες εχουν πολλα κοινα χαρακτηριστικα με μικροδιαφορες σε επιμερους σημεια.

Τωρα να τα τεσταρεις δεν ειναι κακη ιδεα..

Συνοπτικα

Ιδια ιπποδυναμη πανω κατω που `βγαινει`λιγο διαφορετικα απο καθε μηχανακι (*HONDA+SUZUKI πιο γραμμικα,FZ6 πιο καλο στα ψηλα..)

*μιλαω για το παλιο HORNET

**Oτι και να διαλεξεις καλα χιλιομετρα ναχεις..

***Στο δρομο (εγω με fz6) σεβομαι και τους δυο(hornet+gsr) αλλα `υπολογιζω` το Ζ750..

Όσοι μιλάτε για το fazer αναφέρεστε στο παλιό ή στο s2? Γιατί από την έκθεση που τα οδήγησα και τα 2 το s2 μου φάνηκε αρκετά πιο γραμμικό από το απλό.

Μέλος Το avatar του/της lemmys
    η εκθεση σου σκιζει την ψυχολογια!!
    ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CPANTELO
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ GSR 9 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΡΕΙΝΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΧΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΝΑΠΕΣ.ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΩΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΜΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ (GSR,FAZER,HORNET) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ KAI OI ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΕΣ...ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ AFTERMARKET ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ GSR ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ .....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CPANTELO
    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Ζ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 8000 ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΙΣΩ ΨΑΛΙΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ....

Προσωπικα εχω το GSR κοντα ενα χρονο τωρα και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος απο την μηχανη σαν στησιμο(σχετικα μαλακο αλλα πολυ καλο)-μοτερ(GSXR 600K5 de-tuned)-φρενα(τετραπιστονα)....

Εμπειρια εχω μονο απο Fazer το οποιο μου φαινεται βαρκα μπροστα στο Suzuki και τα μοναδικα καλα που του αναγνωριζω σε σχεση με το δικο μου ειναι το Fairing,η θεση για συνεπιβατη και η μικροτερη καταναλωση....Κατα τα αλλα GSR>Fazer......Ειδικα αμα γουσταρεις στροφιλικι.....

Οσο για το Hornet διαβασα το περιοδικο αλλα δεν το εχω οδηγησει ουτε ξερω τι παιζει.....Εμφανισιακα δεν μου αρεσει ουτε το καινουργιο ουτε το προηγουμενο....Του 2004(?) μου αρεσε παρα πολυ εμφανισιακα(το κλασσικο).....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Από FZ6 FAZER σε FZ6 naked και αντίστροφα.
    από Neri στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 18:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF