Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 139

Θέμα: tsaliki strikes again

Ειναι σαν αυτο που ελεγες νωριτερα....

Δινουν 8,000+ για τη μηχανη, και δεν εχουν για το
    σωστο εξοπλισμο.... :a31:
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Εξεταση υποψηφιων οδηγων δικυκλων:

Ο παρακατω μοτοσυκλετιστης εχει υποπεσει σε παραβαση του Κ.Ο.Κ. και αν ναι σε ποια;

α) Μεταφερει επιβατες περαν του επιτρεπτου αριθμου οπως αναγραφεται στην αδεια κυκλοφοριας (το παιδι στη μεση).

β) Δεν πιστευει στον Κυριο Ημων Ιησου Χριστο και παει Κυριακη πρωι για μπανιο αντι να παει στην εκκλησια να προσευχηθει για την σωτηρια της ψυχης του.

γ) Το κρανος του οπως και του συνεπιβατη ειναι παλαιο κι εχει ληξει.

δ) Ολα τα παραπανω.

ε) Κανενα απο τα παραπανω, το παιδι ειναι βρεφος και δεν υπολογιζεται σαν ατομο, ειναι Κυριακη μεσημερι και θα παει στην μεσημεριανη λειτουργια για νεους κι εργαζομενους και το κρανος του ειναι fiberglass και δεν ληγει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tremendous_motorcycle_photos%5cdumb_parents.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	44,4 KB 
ID:	84716
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    η καραμέλα με τα "ακριβά κράνη" που ακούω συνεχώς και τρελαίνομαι...

Λες και μια μείωση του ΦΠΑ θα βάλει μυαλό σε αυτούς που δεν έχουν...
    Η ωρα της κοτσανας μου.
    Το ΦΠΑ για τα κρανη ποσο ειναι εδω?Γιατι παντως στην ευρωπη ειναι μ.ο. 18%

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    20 χρονων δουλευα και σπουδαζα (παρτ ταιμ) το μηνιατικο μου ηταν 240 ευρω ηθελα μηχανη αλλα δεν ειχα λεφτα εψαχνα για παπι και ολα καναν 800-1000 ευρω...που να τα βρω?

εψαχνα εψαχνα και τελικα βρηκα σε μια αγγελια ενα typhoon 125 500 ευρω....... τα χριστουγεννα εκεινης της χρονιας πηρα 2πλο μισθο 240+240=480 δανειστικα και 20 ευρω απο μαι φιλη μου και 39 +15 για την μεταβιβαση και το σημα απο εναν αλλο φιλο μου και το πηρα

ενα μηνα δεν ειχα λεφτα να κλασω οχι κρανος να παρω και ετσι φοραγα του πατερα μου το δευτερο που ηταν xxl

τον επομενο μηνα εδωσα απο τα 240 ευρω μου τα 200 να παρω ενα νολαν και τα υπολοιπα εκει που χρωσταγα (και δεν τα ξεχρεωσα)

2 μηνες δεν ειχα φραγκο να βγαλω ασφαλεια

αλλα κρανος ειχα..................................................

δεν ειναι τα παντα οπως τα βλεπουμε απεξω αυτο θελω να πω και αυτοι με τα 100000 σε μηχανη εχουν κρανος απλος δε το φορανε γιατι ειναι κουφιοι σαν ανθρωποι και αμα τους μιλησεις εινια γενικα κουφιοι σε ολα τους.

σε καθε πρωσπαθεια που γινετε ειμαι υπερ ποτε δε ξερεις........
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Evi...

Σιγουρα πολλοι σαν κι εσενα ανησυχουν για εμας τους κουφιους και θελουν να μας προστατεψουν απο τον εαυτο μας. Μερικοι σε αλλα μερη του κοσμου ανυσυχουν ιδιαιτερα για εσας τις γυναικες και κανουν οτι μπορουν για να τις προστατεψουν απο την παρενοχληση και τους βιαστες. Γι αυτο εχουν νομοθεσια που τους επιβαλλει να καλυπτουν ολο το σωμα τους με υφασμα και τους απαγορευει να κυκλοφορουν μονες χωρις εναν αντρα συγγενη για συνοδο. Με αυτο τον τροπο προστατευονται και απο τον ηλιο αλλα και απο ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες. Ισως καποια στιγμη θα επρεπε να σκεφτουμε τουλαχιστον να απαγορεψουμε στην Ελλαδα να οδηγουν οι γυναικες μοτοσυκλετα αφου ως γνωστον ειναι κατωτερα οντα και εχουν μειωμενη αντιληψη για την ασφαλεια τους και πρεπει να ειναι γερες και αρτιμελεις για να κανουν παιδια για τη χωρα, οπως λεει και η εκκλησια. Για το καλο το δικο σας δηλαδη, ας αφησουμε στους αντρες τα δυσκολα, οπως το μηχανακι.

Μην πιανεσαι ομως κοροιδο και νομιζεις οτι καποιος με 100,000+ σε μηχανακια θα κολωσει να πληρωσει 300-400 ευρω το χρονο σε κλησεις. Στην αρχη ημουν κατα της νομοθεσιας για τα κρανη. Μετα σκεφτηκα οτι κραταει τις ασφαλιστικες ικανοποιημενες και τα ασφαλιστρα χαμηλα. Γιατι σε οποιαδηποτε αλλη ανεπτυγμενη χωρα που δεν ειναι υποχρεωτικα απο το νομο τα κρανη (βλεπε Αμερικη) θα πληρωνα κατι χιλιαρικα το χρονο σε ασφαλεια αφου καποιος τροπος πρεπει να βρεθει για να μειωνεται ο αριθμος των μοτοσυκλετιστων, αλλου σε αποθαρρυνουν με τα κρανη, αλλου με το κοστος χρησης.
    Το να εισαι επισης στην Ελλαδα με ακριβη μηχανη και χωρις κρανος ειναι και ενας πολυ καλος τροπος για να αναδειξεις το status σου και να ξεχωρισεις απο αυτους που εχουν μηχανη μονο και μονο επειδη δεν εχουν λεφτα για να παρουν αμαξι της προκοπης. Οποιος εχει φραγκα για 300αρα κληση σημαινει οτι εχει και καποια λεφτα να χαλασει και για το γκομενακι και ανεβαινει μια βαθμιδα στην κλιμακα αξιολογησης της παραλιακης, οπως ηταν παλιοτερα και το cabrio επι τεκμηριων.
    Καλυτερα λοιπον παρανομο το να οδηγας ξεκρανωτος, στην Κρητη που δεν φοραει κανεις εχουν γινει τοσα πολλα τα μηχανακια που δεν βρισκεις να παρκαρεις, στο Ηρακλειο ειδα για πρωτη φορα δημοτικο παρκινγκ για μηχανες υπαιθριο και ηταν τιγκα. Φαντασου να γινει παντου το ιδιο... Που να παρει ο πιτσιρικας με το ξασμενο μαλλι και τα 3 κιλα ζελε μηχανακι για βολτα, θα παρει το αμαξι του μπαμπα και θα πιει και δυο ποτακια παραπανω μια και το οριο αλκοολ ειναι μεγαλυτερο για τους γιωταχηδες.

Ελπιζω ολοι οι υπολοιποι που κοπτονται για την υγεια του αλλου τοσο πολυ που ειναι διατεθειμενοι να του επιβαλλουν περιορισμους στην ελευθερια του οταν δεν περιοριζει την ελευθερια του αλλου να μην καπνιζουν γιατι θα πεθανουν απο καρκινο του πνευμονα πριν χτυπησω εγω το κεφαλι μου. Ηδη εχω θαψει δυο συγγενεις που το μονο που ηξεραν να μου πουν ηταν "φορα παιδι μου κρανος" και παρα λιγο τον πατερα μου. Τωρα που το σκεφτομαι ισως θα επρεπε να απαγορευτει εντελως το τσιγαρο και τα φαγητα που αυξανουν τη χοληστερινη...
    Για το καλο μας παντα!
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    Ειναι σαν αυτο που ελεγες νωριτερα....

Δινουν 8,000+ για τη μηχανη, και δεν εχουν για το
    σωστο εξοπλισμο.... :a31:
    Ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα μηπως τα παραλεμε λιγο με τον εξοπλισμο?
    Δηληδη το καλοκαιρι που βραζει ο τοπος για να παω 500 μετρα απο το σπιτι μου στην παραλια θα βαλω ''εξοπλισμο''?
    Μποτες,δερματινα(δεν εχω αλλα λεμε),κρανος,γαντια?
    Σιγα μην βαλω και πανοπλια.
    Βαζω το αθλητικο μου παπουτσακι,μιας και με παντοφλα δεν μπορω να οδηγησω(ασε που ειναι και επικυνδινο γιατι παω με την γυναικα:rotflmao: :rotflmao: )το κρανος μου,το καλοκαιρινο μπλουζακι και το σορτσακι μου.
    Τωρα αν καμια νταλικα πεσει πανω μου,και σιδερενια πανοπλια να φορουσα παλι πιτα θα με εκανε.
    Δεν λεω βεβαια να μην φορατε κρανος!Αλλα απο εκει που οι μισοι δεν φορανε καν κρανος μην θελουμε και εξοπλισμο.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    δε νομίζω να υπάρχει αθρωπας με μοτο το σήμερον,που να μην έχει φράγγα για να πάρει 1 οποιοδήποτε κράνος με προδιαγραφές.
    Όλοι έχουμε κράνος,απλά άλλοι το φοράμε αλλοι δεν το φοράμε.
    Και αν βρεθεί κάποιος που δεν έχει κράνος σημαινει οτι δεν θέλει να έχει και οχι οτι δεν μπορεί.
    Επίσης,κάτι που δεν καταλαβαίνω εδώ και καιρό που είμαι στο forum,ειναι το τι μας νοιάζει εμάς αν ο άλλος παει για γκόμενες χωρίς κράνος,ή που ο πιτσιρικάς βάζει στο μαλλί ζελέ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zman

Ελπιζω ολοι οι υπολοιποι που κοπτονται για την υγεια του αλλου τοσο πολυ που ειναι διατεθειμενοι να του επιβαλλουν περιορισμους στην ελευθερια του οταν δεν περιοριζει την ελευθερια του αλλου να μην καπνιζουν γιατι θα πεθανουν απο καρκινο του πνευμονα πριν χτυπησω εγω το κεφαλι μου. Ηδη εχω θαψει δυο συγγενεις που το μονο που ηξεραν να μου πουν ηταν "φορα παιδι μου κρανος" και παρα λιγο τον πατερα μου. Τωρα που το σκεφτομαι ισως θα επρεπε να απαγορευτει εντελως το τσιγαρο και τα φαγητα που αυξανουν τη χοληστερινη...
    Για το καλο μας παντα!
    Σωστόν
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Με αφορμη τον τιτλο του ποστ!

ειληκρηνια δε ξερω τι να πω

νομιζω οτι μου κανετε πλακα

πειτε μου οτι μου κανετε πλακα γιατι δε καταλαβαινω το υφος σας................xtm600 & zman

ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ZMAN ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Η ΤΑ ΛΕΣ ΣΟΒΑΡΑ

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ Η ΟΧΙ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Evi...

]

ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΙΛΑΩ

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΕΣ ΣΟΒΑΡΑ Η ΟΧΙ ?

σε παρακαλω απαντησε μου σε αυτο

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Ισως καποια στιγμη θα επρεπε να σκεφτουμε τουλαχιστον να απαγορεψουμε στην Ελλαδα να οδηγουν οι γυναικες μοτοσυκλετα αφου ως γνωστον ειναι κατωτερα οντα και εχουν μειωμενη αντιληψη για την ασφαλεια τους και πρεπει να ειναι γερες και αρτιμελεις για να κανουν παιδια για τη χωρα, οπως λεει και η εκκλησια. Για το καλο το δικο σας δηλαδη, ας αφησουμε στους αντρες τα δυσκολα, οπως το μηχανακι.

εγω λεω να απαγορεψουμε τους Χαρλεαδες !!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οχι Evi, δεν τα γραφω για να γελασεις...
    Ελπιζω απλα να καταλαβεις απο την ειρωνεια αυτη το ποσο ευκολο και τζαμπα ειναι να εκφραζεις γνωμες και χαρακτηρισμους για ολοκληρες ομαδες ανθρωπων και να θεωρεις δεδομενο (ακομα και τωρα) το οτι εσυ ξερεις καλυτερα τι ειναι καλο γι αυτους και αυτοι πλανονται οικτρα και ειναι αναξιοι να παιρνουν τις δικες τους αποφασεις. Και μπορει να σου φαινονται "κουφα" τα παραδειγματα που ανεφερα αλλα αλλοι ειναι αποφασισμενοι να παθενουν και να σκοτωσουν γι αυτα, ειναι θεμα απλα με ποια προοπτικη κοιτας το ολο θεμα. Εσυ λες οτι οσοι δεν φορανε κρανη ενω τα εχουν ειναι ΚΟΥΦΙΟΙ και σιγουρα σε κανενα δημοψηφισμα θα ψηφιζες υπερ του νομου (οχι πως σε ρωταει κανενας) σιγπουρη οτι κανεις το σωστο. Η μανα μου θα ψηφιζε υπερ της πληρους απαγορευσης των μοτοσυκλετων στο δρομο και θα πιστευε κι αυτη οτι κανει το σωστο. Ο θειος μου λεει οτι οσοι καβαλανε μοτοσυκλετα ειναι αφραγκοι αν δεν εχουν λεφτα γι αμαξι η αλητες αν εχουν. Καποιοι επισης οταν γεννιουνται τα αγορακια τους κοβουν το τσουτσουνι (στην Αμερικη) και ειναι νομιμοι και καποιοι αλλο αν γεννηθει κοριτσι του κοβουν την κλειτοριδα (στην Σομαλια) και ειναι παλι νομιμοι. Παντα για το καλο της υγειας τους και της κοινωνιας (η μαλλον επειδη ειναι ολοι τους μαλακες). Θελεις να συνεχισω με παραδειγματα, η στο εχουνε φυτεψει το παραμυθι τοσο καλα στο κεφαλι που δεν αλλαζεις γνωμη με τιποτα. Συνηθιζεται το συγκεκριμενο θεμα να αγγιζει ευαισθητες χορδες και να ειναι ψιλοταμπου το να εκφραζεις αντιθετη αποψη στο συγκεκριμενο τομεα, ολοι εχουν απο μια ιστορια να πουν για καποιο κεφαλι που ανοιξε σαν καρπουζι, ξερει ομως κανενας απο πραγματικα στοιχεια; Μπορω να σου μιλαω με αποδειξεις μεχρι να ζαλιστει ολο το φορουμ, δεν εχει ομως σημασια το αν τα κρανη σωζουν η σκοτωνουν η ειναι παντελως αδιαφορα, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. Οριστε μ'εκανες να φωναζω...
    Σημερα τα κρανη, αυριο οι μηχανες ολοκληρωτικα, μεθαυριο σε τι θα συμφωνησεις και σε ποια "προσπαθεια θα εισαι υπερ" αραγε;
    Εχεις και αποψη απο πανω και εισαι σιγουρη οτι εχεις δικιο οταν:

α) Φοραγες μεταχειρισμενο κρανος τρια νουμερα μεγαλυτερο για να απασχολεις την προσοχη σου με το να το σηκωνεις καθε φορα που περναγες απο λακκουβα και σου επεφτε στα ματια αντι να προσεχεις μην πεσεις πανω σε κανενα, η αν επεφτες να σε σκοτωνε...

β) Κυκλοφορουσες δυο μηνες χωρις ασφαλεια για αστικη ευθυνη προς τριτους, οποτε αν χτυπαγες κανεναν και εφταιγες και δεν ειχε λεφτα αυτος η ο πατερας σου (εσυ ειπαμε δεν ειχες) να πληρωσει για τη ζημια του οχηματος και/η της υγειας του τι θα εκανες; Θα ληστευες καμια τραπεζα για να ταισεις τα παιδια του οσο ειναι στο νοσοκομειο;

Κρανος ομως φορουσες οποτε δεν τρεχει μια και μπορεις να παραδειγματιζεις εμας τους υπολοιπους για την κοινωνικη σου ευαισθησια.
    Μπραβο λοιπον, τωρα παρεα με τους αλλους φασιστες στην καφετερια.
    Πρεπει να καταλαβεις οτι σε πολιτισμενα κρατη ελευθερων ανθρωπων καποια βασικα δικαιωματα αυτοδιαθεσης δεν υποκεινται στην κριση της πλειοψηφιας ειτε αυτη εκφραζεται εμμεσα μεσω αντιπροσωπων ειτε αμεσα μεσω δημοψηφισματων. Γι αυτο υπαρχουν οι διαφορες διεθνεις διακηρυξεις και τα εθνικα και ομοσπονδιακα συνταγματα.

Για την ουσια του θεματος ριξτε λιγο διαβασμα εδω: http://usff.com/hldl/ γιατι το θεμα δεν ειναι και πολυ απλοικο και αξιζει τον κοπο να δει καποιος πως το αντιμετωπιζουν ανθρωποι με καποια μορφωση και αρκετη αφοσιωση για να διαθετουν τον χρονο τους γι αυτο. Αντιστοιχοι ανθρωποι στην Ευρωπη κρατανε εδω και μερικα χρονια τους τεχνοκρατες απο το να απαγορεψουν ΕΝΤΕΛΩΣ τις μοτοσυκλετες, αφου μετα τα περι οριου 100 ιππων τους ανοιξε η ορεξη στις Βρυξελλες και τελικα φανηκε οτι το μονο που τους κοφτει ειναι να μειωνεται και να γερναει διαρκως ο πληθυσμος των μοτοσυκλετιστων http://blogs.telegraph.co.uk/motorin.../allchange.htm

Παω τωρα να με φυσηξει το ανοιξιατικο αερακι στο δρομο για το σπιτι. Αν θες να με γνωρισεις και να δουμε μαζι τις ακτινογραφιες μου ελα απο το μαγαζι μου, ειναι αυτο που πουλαει μηχανακια ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ διπλα στο Dirty Wash στη Βουρβαχη.
    Και να κοψεις το τσιγαρο και τους καφεδες...
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω λεω να απαγορεψουμε τους Χαρλεαδες !!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτοι απαγορευονται μονοι τους μολις τους περασει...
    Το ιδιο και οι περισσοτεροι σε -αδες
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Οχι Evi, δεν τα γραφω για να γελασεις...

ωραια τωρα που το ξεκαθαρισαμε αυτο

πρωτον την ιστορια μου την ειπα για να δειξω ποσο ματαιο ειναι να εχεις ενα κρανος οποιοδιποτε που δε σου κανει κλπ κλπ αν δεν εχεις αλλα πραγματα το ιδιο σημαντικα οσο η ασφαλεια και αυτο με αφορμη αυτα που λεγαν οτι δεν γινετε να μην εχεις λεφτα για κρανος (γινετε)

εισαι ακυρος τελειως αφου δεν καταλαβες τι εγραψα

ΔΕΥΤΕΡΟΝ

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΜΕ

ΓΙΑΤΙ ΑΜΥΑΛΕ

ΑΝ ΣΟΥ ΜΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ (ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟΣ) ΚΑΝΑ ΜΥΓΑΚΙ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ -ΑΚΙ

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ

ΚΑΙ ΠΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ

ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ

ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ

ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

οσο για την ανικανοτητα των γυναικων στην οδηγηση ελπιζω να ειναι ενας χοντροκομενος ειρωνικος τροπος και οχι κατι που το πιστευεις

Evi, δεν με πειθεις για τα παραπανω...
    Αν ηθελες απλα να δειξεις τη ματαιοτητα των νεανικων σου επιλογων δεν θα κατεληγες ετσι :

"δεν ειναι τα παντα οπως τα βλεπουμε απεξω αυτο θελω να πω και αυτοι με τα 100000 σε μηχανη εχουν κρανος απλος δε το φορανε γιατι ειναι κουφιοι σαν ανθρωποι και αμα τους μιλησεις εινια γενικα κουφιοι σε ολα τους.

σε καθε πρωσπαθεια που γινετε ειμαι υπερ ποτε δε ξερεις........ "

Οποτε ασ'το καλυτερα..

Για την ικανοτητα των γυναικων το'πιασες, πλακα κανω. Οι καλυτερες μου φιλες τρεχουν σε αγωνες η ειναι μηχανικοι (οπως και η γυναικα μου)

Τα περι επικινδυνοτητας μου προς το κοινωνικο συνολο αστα καλυτερα φοραω τα καλυτερα γυαλια που υπαρχουν για την προστασια των ματιων μου, μου εχει μεινει συνηθεια απο την Αριζονα που ηταν υποχρεωτικο (και πολυ σωστα). Αυτους με τις παντοφλες να προσεχεις μην πανε να πατησουν φρενο και τους φυγει (και στα αυτοκινητα το ιδιο ισχυει). Επισης προσεχε μην ανοιξεις ποτε τη ζελατινα για να ξεθολωσει και σου μπει κανενα σκουπιδι μεσα η μην σου μπει καμμια σφηκα απο το σαγονι γιατι θα τρομαξεις πολυ, ειδικα αν δεν εχεις αρκετη πειρα ωστε να ελεγχεις τη μοτοσυκλετα με δυσκολες συνθηκες και σε καταστασεις εκτακτου αναγκης. Απο εμενα δεν διατρεχεις ουτε εσυ ουτε η οικογενεια σου κανεναν απολυτως κινδυνο, το μονο που μπορει να σε ενοχλησει αν δεν φοραω κρανος ειναι να σε τυφλωνει η αντανακλαση των φωτων στην φαλακρα μου το οποιο σημαινει ειτε οτι τα φωτα σου ειναι αρυθμιστα ειτε οτι οδηγας με μεγαλη σκαλα οποτε εσυ θα φταις Πληρωσε καλυτερα κανενα Track Day και Riding School και παρε φθηνοτερο κρανος και καλυτερα X-Lite και οχι Nolan που ειναι πολυκαρμπονατο και πρεπει να το πεταξεις αμα περασει λιγος καιρος η χτυπησει λιγο.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Pink panther strikes again by P Sellers
    από vaska στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2011, 13:53
  2. Crete strike again
    από Akatanomastos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 32