Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Husqvarna

Ποιας χρονολογιας εχει; εμενα το αγαπημενο μου 125 ηταν του 1999 το μπλε,πηγαινε για τα κυβικα του πολυ καλα!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Ποιας χρονολογιας εχει; εμενα το αγαπημενο μου 125 ηταν του 1999 το μπλε,πηγαινε για τα κυβικα του πολυ καλα!
    κιτρινο-μπλε 01'

αυτο να δεις πως παει!

σουζα 200μετρη το πηγαινε με το καλημερα!
    το αγορασε προπερση και μεχρι τωρα το χει κανει κουκλακι!

αν ειμαι τυχερος μπορει να περασει στα χερια μ το σεπτεμβρη!:smilea:

Αντε... απο Σεπτεμβρη σε βλεπω και σενα στην μια ροδα συνεχεια!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	husqvarna_velika.jpg 
Προβολές:	184 
Μέγεθος:	43,8 KB 
ID:	86054

Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Αντε... απο Σεπτεμβρη σε βλεπω και σενα στην μια ροδα συνεχεια!
    εγω ευτυχως εμαθα σ ενα χρεπι xr μοντελο 99' για πεταμα ηταν ,

αλλα και παλι θα το φοβαμαι στην αρχη να κανω καγκουρια με το 125....

(ετσι λεω τωρα)

Στην αρχη θα το φοβασαι αλλα μετα θα κανεις οτι μ.....ια σου κατεβει, πανω στην κ...λα σου σιγουρα θα κανεις διαφορα.

Σπεύδε... βραδέως
    Ανοιξα το topic για το SM 610 και έχω διαβάσει ότι μαλακία θέλετε. OK, thαnks για τις πληροφορίες...

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Δεν ξέρω τι λέτε για τα husqy,αλλά οι φωτογραφίες γ@μ@νε...
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Κι μαρσάρω τη χουσβάρνα.. Το avatar του/της loumex
    re file alter xilia signomi...pm me an thes narwtiseis kati sigkekrimeno to mixanaki auto to exw edw kai 2 xronia.
    *The Lesson Of The Day: KILL EACH OTHER*

Χάρτινος Κόσμος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alter45
    Ανοιξα το topic για το SM 610 και έχω διαβάσει ότι μαλακία θέλετε. OK, thαnks για τις πληροφορίες...
    καλα ντε

σοβαρεψου και λιγο

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alter45
    Kαι τι θες φιλε μου ??? Οι μισοι σου ειπαν παρτο και οι αλλοι μισοι οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ( συγκριτικα με τον ανταγωνισμο ) και σιγουρα μην ζητησεις αξιοπιστια τυπου fmx & xt καθως ειναι μηχανακι με ιδιαιτεροτητες οπως καθε αγωνιστικη κατασκευη. Εγινε παραπανω ενας "διαλογος¨και πρεπει να μπεις στον κοπο να βγαλεις συμπερασματα!!!

Τωρα απο εκει και περα για να μην σου λεμε μαλακιες θα πρεπει να μας πεις ΕΣΥ τι συγκεκριμενη μαλακια θες να μαθεις ( αληθεια ξερεις ?? ) για να μην σε κουραζουμε κι ολας ....

Επίσης ρε φίλε alter σε κάποια άλλη συζήτηση που άνοιξες ζητάς πληροφορίες για ducati multistrada.Τελικά τι κατηγορία σε ενδιαφέρει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Kαι τι θες φιλε μου ??? Οι μισοι σου ειπαν παρτο και οι αλλοι μισοι οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ( συγκριτικα με τον ανταγωνισμο ) και σιγουρα μην ζητησεις αξιοπιστια τυπου fmx & xt καθως ειναι μηχανακι με ιδιαιτεροτητες οπως καθε αγωνιστικη κατασκευη. Εγινε παραπανω ενας "διαλογος¨και πρεπει να μπεις στον κοπο να βγαλεις συμπερασματα!!!

Τωρα απο εκει και περα για να μην σου λεμε μαλακιες θα πρεπει να μας πεις ΕΣΥ τι συγκεκριμενη μαλακια θες να μαθεις ( αληθεια ξερεις ?? ) για να μην σε κουραζουμε κι ολας ....

εμ....ελα μ ντε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
    Επίσης ρε φίλε alter σε κάποια άλλη συζήτηση που άνοιξες ζητάς πληροφορίες για ducati multistrada.Τελικά τι κατηγορία σε ενδιαφέρει?

σ αυτο τον καταλαβαινω γιατι μια συγχυση την κουβαλαω και γω στο κεφαλι μ 4 μηνες τωρα παλευω αναμεσα σε παπια-μοταρ(δελες)-σουπερ(ντουπερ)σπορ

οποτε στο συγκεκριμενο δεν μπορω να "κατηγορησω" το συμφορουμιστα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    εμ....ελα μ ντε...

σ αυτο τον καταλαβαινω γιατι μια συγχυση την κουβαλαω και γω στο κεφαλι μ 4 μηνες τωρα παλευω αναμεσα σε παπια-μοταρ(δελες)-σουπερ(ντουπερ)σπορ

οποτε στο συγκεκριμενο δεν μπορω να "κατηγορησω" το συμφορουμιστα...
    Όχι δεν τον κατηγορώ για την σύγχυσή του.Απλώς μου έκανε εντύπωση που είναι εντελώς διαφορετικές κατηγορίες

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Στο μονο που δεν συμφωνω στα παραπανω ειναι "δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο",δεν μπορεις να κρινεις μια μηχανη και μια εταιρεια που εχει γραψει ιστορια (σαν πολλες αλλες),εγω σεβομαι ολες τις μηχανες και ολες τις εταιριες.
    Μαλλον εχεις καποιο απωθημενο απο την Husqvarna,δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα,μιλαω με παρα πολλα παιδια και ολοι την γουσταρουν την συγκεκριμενη μηχανη.
    Καποια στιγμη σε καμια συναντηση θα παμε μια βολτα να βγαλεις τα συμπερασματα σου,βεβαια θα μου πεις γούστα ειναι αυτα δεν μπορει μια μηχανη να αρεσει σε ολους.
    Μονο εαν την ειχε ενας φιλος σου και του εβγαλε προβληματα (που συμβαινει να παρεις μια μηχανη και να μην βγει οπως θα την περιμενες) θα δικαιολογουσα τετοια αντιμετωπιση,εγω με αρκετους κατοχους που μιλαω ολοι ειναι ευχαριστημενοι,βλεπω 610 με 88.000 χιλιομετρα και παει μια χαρα.
    Το εαν ειναι δυνατη μηχανη η οχι σε προκαλω (φιλικα χωρις έχθρες) να ερθεις δικαβαλο και να βαλουμε οσα λεφτα θελεις στοιχημα οτι πανω στην μηχανη δεν προκειται να κρατηθεις.

Φιλικά OrEsTiS82

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Husqvarna 410 Te (μιζα)
    από X-BIKER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2013, 20:47
  2. husqvarna 125!!! ti na prosexo kata tin agora
    από DrkAngel στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2005, 08:29
  3. HUSQVARNA κανεις?
    από tifoso4ever στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2004, 13:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα