Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: BMW R1200GS vs KTM 950 S

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oxygen
    :rotflmao: a re dirtymoto an den penepsis to spiti su 8a pesi na se plakosi...vgale tis paropides kai diavase ayta poy pragmatika egrapsa oxi ayta poy esi 8a i8eles na grapso
    Παει ρε το ΚΤΜ !!!

Αφρικα εχει τωρα ο ανθρωπος!

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

oxi ..teo..

thn eixe mia bdomada...kai den eixe balei..an kai de nomizo na eixe skeftei kati tetoio...

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

Re: oxi ..teo..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    thn eixe mia bdomada...kai den eixe balei..an kai de nomizo na eixe skeftei kati tetoio...
    εγώ πάλι νομίζω οτι στα BMW αυτό είναι κάτι πολύ φυσικό εφόσον οι κύλινδροι προεξέχουν πολύ και όλη η μηχανή πέφτει πάνω στον κύλινδρο σε πτώση.. είναι κίνδυνος που γνωρίζει συνήθως ο αγοραστής.. οπότε μπάρες καλές και δυνατές πριν βγει στο δρόμο!!

κρίμα πάντως το παλικάρι να την πάθει έτσι...
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Σπύρο!!!!

BMW δαγκωτό!!!!

Φοβερή τεχνολογία και θα το έχεις μια ζωή!!!
    to diko mou to bmw tote giati to kakologis sinexia?
    ??????
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από niko13g

.
    Δεν με λέτε ?? αν χαλάσει κάτι στο star ship enterpraise BMW ή αν πέσεις σε κάνα χωματόδρομο στην μέση του πουθενά ( εκεί όπου υποτίθεται ότι πας με αυτά τα ρημάδια τα ΟΝ ΟΦ ) και κοπεί Κανά μοτέρ στα 2 , τι κάνεις ?
    .
    pernis til tin amesi bmw ke erxonte ke se mazeuoun.....sou plironoun kje 3 dianiktereusis an de sou to ftiaksoun.....ke se stelnoun piso ke me aeroplanaki .....ke to mix filassomeno se gkaraz!!!!ki ola auta dorean.....

exi ke ta kala tou to bmw
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Re: loipon ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    epeidi efere ena paradeigma o filos..gia ntepozita poy THA tripisoyne..

na po kai ego th peripeteia enos filoy moy poy phge kai agorase to palio..[ala me ton idio se diataxh kinhthra ] bmw 1150 gs ..pos to lene..
    e loipon..o typos eixe thn atyxia na toy glistrisei h moto me 45 xiliometra logo neroy....

kai na pesei....KALA MEXRI EDO..
    OTAN EKANE NA TH SHKOSEI O FILOS MOY..EIDE...NA LEIPEI ENAS KYLINDROS ...
    E...KAI NA EXEI SPASEI KAI LIGO TO KARTER...OXI POLY...LIGO..

LOIPON ..H KATALHXH EINAI OTI TO PALIKARI PHGE KAI PHRE ENA TDM METAXEIRISMENO..[POU LEFTA GIA KAINOYRIO PALI] KAI MIAS KAI GIA NA TO FTIAXEI TO BMW TOY ZHTAGANE ALO ENA BMW!

LOIPON...OSO AXIOPISTOS KINHTHRAS KAI AN ISXYRIZESTE OTI EINAI AYTOS O ARGOS BOXER...TOSO EYKOLA MPOREI NA KATALHXEI SE ENA SYNERGEIO GIA ANTALAKTIKA!
    KALES AGORES...KAI MAKRYA APO PTOSEIS E;
    ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝ ΑΚΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ R1150R ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΟΥΒΑ ΣΤΟ ΤΑΝΚ.

ΤΟ ΚΤΜ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ, ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΚΤΜ ΠΙΟ ΜΑΧΗΜΟ, ΛΕΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ VALUE FOR MONEY ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝ ΜΟΤΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ!!!

P.S.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΟΙ ΚΤΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΜWΔΑΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ BMWΔΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΡΕ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΕΜΠΑ

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΚΤΜ!!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΑΥΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΡΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!ΑΠΑΠΑΠΑΑΠΑΠΑ!!!ΜΑΚΡΥΑ!!!!

ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΤΜ!!!

ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΤΜ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ ΜΕ 220 ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ 600ΑΡΙ STREET!!!ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!

ΟΧΙ ΡΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΤΜ!!!ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Στα ίδια λεφτά αγοράζεις ιστιοπλοικό μεταχειρισμένο.
    Παίρνεις και τον DUKΑ με τις φίλες του και πάς κανα μήνα στα νησάκια, και ξεχνάς και τα χώματα και τις σκόνες.
    Μα σοβαρολογείται θα βάλεται σε χώμα τόσα λεφτά και τόσα κιλά?
    Εκτός αν λέμε χώμα τους χωματόδρομους αλλά εκεί πάνε και τα στριτάδικα.
    Για παραπάνω νομίζω οτι θέλουν επαγγελματία και γυμναστήριο τα θηρία.
    Προσωπικά πάντως θα έπερνα το 1150 Adv, έτσι κι αλλιώς τα άλογα που έχει είναι αρκετά για την χρήση και έχει και πιό χαλαρό κινητήρα και λιγότερα ηλεκτρονικά.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Το ΚΤΜ δεν το ξερω αλλα τα BMW τα ξερω καλα γιατι ειχα μια ζωη.

Λοιπον οι κυλινδροι δεν σπανε ετσι ευκολα.Μαλλον ο τυπος το εριξε σε καμμια κολονα με τον κυλινδρο για να του κοπει.

Η σχεδιαση τους για πτωση ειναι φοβερη.Εγω εχω το RT και θα πιστευε κανεις οτι ετσι και πεσει θα θελουν αλλαγη ολα τα fairing.ΛΑΘΟΣ. Το μηχανακι πεφτει επανω στον καθρεφτη ,στο προστατευτικο του κυλινδρου και στο μαρσπιε του συνεπιβατη και δεν γρατζουνιζεται καθολου.Εχω ενα συναδελφο ο οποιος επεσε με 90 χλμ και το μονο που αλλαξε ηταν το προστατευτικο και εβαψε και τον καθρεπτη.Εμενα προσωπικα μου επεσε μια μαλ.....η πανω στον κυλινδρο και αλλαξα μονο ενα καπακι 100€ με εργασια.

Καποιος ειπε για αργο boxer.Μαλλον το μπερδευει με το παλιο.

Τελλος παντων τα λεφτα ειναι πολλα αλλα η υποστιρηξη ειναι το κατι αλλο.Αυτα που λεει ο φιλος οτι στο μαζευουν , ξενοδοχεια κλπ ειναι αληθεια.

Αληθεια αυτος ο NLS που βρισκεται να μιλησει επι του θεματος;
    Εχω καιρο να τον δω εδω μεσα;Βρηκε δουλεια;
    Keep on rocking in a free world !!!

..ο Μάγος.. Το avatar του/της wizard

Re: Re: loipon ..

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝ ΜΟΤΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ!!!

P.S.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΟΙ ΚΤΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΜWΔΑΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ BMWΔΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ [/B]

..νάμαι κι εγώ.. Σπύρο, αναφέρεσαι σε μια από τις καλύτερες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα και την μοναδική που βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και παίρνει ρίσκο για να οργανώσει ένα μαγικό trackday (3 day..) κάθε χρόνο..

..τώρα, αν το συμπέρασμα που έβγαλες είναι ότι οι μεν ΚΤΜ-άκιδες και οι δε BMW-δάκιδες έχουν μετοχές σε μια από τις δυο κατασκευάστριες εταιρείες, μάλλον δεν ισχύει - όπως επίσης ότι σε αυτά τα πράγματα η "επιλογή" του καθενός επιδέχεται αλλαγή, αρκεί να πειστεί κάποιος και να μην επιμένει να κυττάει μέχρι τη μύτη του. Αυτά ισχύουν εκατέρωθεν αλλά και ολόβερ δε πλέις..

Άποψη μου..
    .."νάφε και μέμνασ' απιστείν.. Άρθρα ταύτα φρενών"..

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Δειτε και το Long Way Round...κατι θα βγαλετε κι απο κει.
    Σπανε οι κυλινδροι στις πτωσεις?Αν και δεν σπανε τοσο ευκολα,με ενα καγκελακι δεν σπανε ποτε.
    Long way round χιλιες και μια πτωσεις,σε λασπες,σε πετρες σε βραχους,φορτωμενα μεχρι τον Θεο και περασαν off road ολη την Μογγολια.
    Δειτε δειτε.
    Γιατι αραγε εκεινος ο υπευθυνος της ΚΤΜ δεν εδωσε στα παλικαρια δυο 950 adv που ζητησαν?Γιατι κωλωσε?Η BMW γιατι τα εδωσε τα adv αμεσως?
    Με τις τουμπες που μαζεψαν τα BMW εκει και δεν επαθαν τιποτα,στα ΚΤΜ δεν θα ειχε μεινει ουτε φερινγκ ουτε ρεζερβουαρ ουτε ψυγειο!!!
    Τα καγκελα των μποξερ προστατεψαν τελεια τα μηχανακια!!!!
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

2 χρόνια μετά ξύπνησες ρε μάστορα ?? (σαν την ρεπρίζ των BMW, ένα πράγμα...)

Και ξέθαψες και τον μακαρίτη τον Διονύση ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ελα ρε Ολντ...

αστον να κανει το κομματι του..!!

δεν του φτανει η καταρα των 1150 κυβ καθως και των 360 κιλων,ηρθες απο πανω να του τσαλακωσεις την ψυχολογια.,!!:rotflmao: :rotflmao:
    καθως και για την καινουργια πληροφορια που μοιραζεται μαζι μας σε σχεση του τι δινουν οι 2 αντιπροσωπειες,καλο θα ηταν να σκεφτοτανε και λιγο οτι στην μεν 1η (ΚΤΜ) της εχουν ζαλισει τ'αρχιδια για χορηγιες και ταξιδιωτικα,ενω στην 2η (BMW) το πιο πιθανον ειναι να ηταν οι πρωτοι και μοναδικοι...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

2 χρόνια μετά ξύπνησες ρε μάστορα ?? (σαν την ρεπρίζ των BMW, ένα πράγμα...)

Και ξέθαψες και τον μακαρίτη τον Διονύση ...
    Μηπως νομιζεις οτι ειδα την ημερομηνια.Ενα search εκανα στο νετ για κατι αλλο,επεσα πανω στην κουβεντα ως αποτελεσμα αναζητησης του google και να'μαι.
    Σορυ για το παλικαρι δεν το ηξερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    ελα ρε Ολντ...

αστον να κανει το κομματι του..!!

δεν του φτανει η καταρα των 1150 κυβ καθως και των 360 κιλων,ηρθες απο πανω να του τσαλακωσεις την ψυχολογια.,!!:rotflmao: :rotflmao:
    καθως και για την καινουργια πληροφορια που μοιραζεται μαζι μας σε σχεση του τι δινουν οι 2 αντιπροσωπειες,καλο θα ηταν να σκεφτοτανε και λιγο οτι στην μεν 1η (ΚΤΜ) της εχουν ζαλισει τ'αρχιδια για χορηγιες και ταξιδιωτικα,ενω στην 2η (BMW) το πιο πιθανον ειναι να ηταν οι πρωτοι και μοναδικοι...
    Ποιο κομματι μου ρε μαγκα?

Οσο για την καταρα εγω την βλεπω ευχη.Κατι παραπανω θα ξερω απο σενα νομιζω.

Οσο για τις χορηγιες,πως εισαι τοσο σιγουρος για τα ταξιδιωτικα που της ζητανε?Δουλευεις στην ΚΤΜ Αυστριας?
    Ασε που τα περισσοτερα ταξιδιωτικα που βλεπω ειναι με BMW.
    Mε ΚΤΜ δεν εχω δει ποτε κανενα.Μαζοχες ειναι οι ταξιδιαρηδες να ζητησουν ΚΤΜ να γυρισουν τον κοσμο?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. multistrada1000ds vs dorso vs ktm adv 950 +sm
    από mono_tapa στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2010, 21:05
  2. BMW R1200GS ή KTM 990 Adventure
    από MikeG στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 14:36
  3. KTM 990 Adventure vs. KTM 950 Adventure
    από Nik0s στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 02:07
  4. νέο Varadero vs BMW 1200 vs KTM 950
    από the_passenger στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 12:17
  5. MITSUBISHI EVO vs KTM LC-8 950!!
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 09:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •