Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Moto Gp Istanbul - Syzitisi

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    τι να λέμε τώρα.....
    Ο Πάνος τα λέει όλα μέσα από τις λήψεις του ...

ρε σεις ο Rόσης τι έπαθε μετά το τζατζάρισμα του Elias ?

~~~~~~~~~~~

............................

ε, ήτονε ψηλοί οι άλλοι, εεεεε, το χορτάρι εγλυστρούσε, εεεε, τρέχονε πολύ οι άλλοι, εεεε, τους βγαίνονε οι σέντρες, εεεε, είχονε και τύχη, εεεεε, εεεε, εε,.......:rotflmao:

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    δεν πειραζει ρε Βαλε! παλι μαζι σου ειμαστε
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panayiotis
    Valentino Rossi:O Tony Elias είναι επικίνδυνος.

"Είμαι εντελώς δυσαρεστημένος με τον Elias γιατι ήταν άκρως επικίνδυνος- πάνω από δύο φορές με πέρασε με το πλάι και αμέσως μετά άλλαζε τη γραμμή του". Δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος για να αγωνίζεται κάποιος, πρόσθεσε θυμωμένα ο Rossi.

Αυτά μεταξύ άλλων είπε ο πεντάκις παγκόσμιος πρωταθλητής στην συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά τον αγώνα.

Εκεί καραδοκούσαν δύο Ιταλοί δημοσιογράφοι που του αναγνώρισαν ότι η οδήγηση του Elias ίσως να ήταν υπέρ του δέοντος ενθουσιαστική αλλά δεν ήταν χειρότερη από το προσπέρασμα που έκανε ο Rossi το 2005 στον Sete Gibernau στην τελευταία στροφή της Jerez,βγάζοντας τον εκτός πίστας αλλά και την ίδια χρονιά όταν εμβόλισε τον Marco Melandri στο Motegi στέλνοντας τον στο νοσοκομείο.

Προσθέτοντας και το κερασάκι στη τούρτα οι δύο Ιταλοί εκπρόσωποι των media θύμισαν στον Valentino Rossi επιλεξεί την δήλωση του μετά τον αγώνα στη Χερέθ το 2005.<<Ξέρω ότι ο Σέτε θα είναι νευριασμένος μετα αυτό που έγινε,αλλά έτσι είναι οι αγώνες.Ηταν ένας αγώνας μοτοσυκλεττών>>
    Ετσι ακριβως!!!
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Toυς τελευταίους γύρους στα 250 τους είδε κανείς?
    DOVI Ρ.Π.Μ.

ο αγαπημενος μου αναβατης μετα το βαλε!!αντε ρε ντοβι να γ@μησουμε το λορενθο φετος!!

Κοιτάξτε.

Εν μέρη δεν έχει δίκιο ο Rossi.

Αλλά ο Elias κρατάει την θέση του μόνον και μόνον υπό την προϋπόθεση να κόβουν βαθμούς από τους θρασσείς διεκδικητές του πρωταθλήματος, ώστε να μην φαίνεται το HRC εμπλεκόμενο, αλλά κι αν κάνουν καλά τη δουλειά τους, να τους σκάνε και κάνα ανταλλακτικό της προκοπής........

Και πείτε μου εσείς, το ίδιο είναι να σε ρίχνει κάποιος στον πρώτο αγώνα? Όπως ο Rossi-Giber 2005 ή όπως o Elias-Rossi 2006 που είναι κλάϊν και το ίδιο είναι να έχεις κάνει την ανατροπή του αιώνα για το πρωτάθλημα, το HRC να ψάχνει μυγάκια στη ζελατίνα και να έρχετε ένας άγνωστος, από το πουθενά, που καμία φιλοδοξία δεν είχε για διάκριση πέραν του να κρατήσει το συμβόλαιό (τα ένσημα δηλαδή) του (και κάνα ανταλλακτικό της προκοπής) και να χώνεται δεξιά αριστερά σαν την πορδή που δεν έχει τίποτα να χάσει ο ίδιος, ενώ ο Rossi που έχει να χάσει τα πάντα.......ποιός από εσάς δεν θα αισθανόταν εκνευρισμένος από την συμπεριφορά του.

Και φυσικά είναι γνωστό στους κύκλους των αγώνων (είτε και στην F1 για οδηγούς αχυρανθρώπους) πως ο Elias δεν έχει καμία φιλοδοξία. Είναι κομπάρσος δηλαδή, πιόνι. Ο Melandri δεν είναι έτσι. Ακόμη και στον περυσινό αγώνα, δείτε τον γερόλυκο Roberts Jr πως οδηγούσε έναντι του Rossi και δείτε τον Elias.

Τέσπα...ο Elias στον εν λόγω αγώνα δεν έφταιξε για τα χαλασμένα μισελέν.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

Και πείτε μου εσείς, το ίδιο είναι να σε ρίχνει κάποιος στον πρώτο αγώνα? Όπως ο Rossi-Giber 2005 ή όπως o Elias-Rossi 2006 που είναι κλάϊν και το ίδιο είναι να έχεις κάνει την ανατροπή του αιώνα για το πρωτάθλημα, το HRC να ψάχνει μυγάκια στη ζελατίνα και να έρχετε ένας άγνωστος, από το πουθενά, που καμία φιλοδοξία δεν είχε για διάκριση πέραν του να κρατήσει το συμβόλαιό (τα ένσημα δηλαδή) του (και κάνα ανταλλακτικό της προκοπής) και να χώνεται δεξιά αριστερά σαν την πορδή που δεν έχει τίποτα να χάσει ο ίδιος, ενώ ο Rossi που έχει να χάσει τα πάντα.......ποιός από εσάς δεν θα αισθανόταν εκνευρισμένος από την συμπεριφορά του.
    Απολύτως σωστό, δεν ξέρω αν ο Elias είχε οδηγία απο το αφεντικό (δεν το νομίζω, αυτοί οι τύποι που τρέχουν στα motogp είναι τρελοί και έχουν το ακαταλόγιστο), αλλά σίγουρα μια πτώση δεν του κοστίζει και πολλά σε αντίθεση με μια πτώση του Ρόσι ή κάποιου άλλου διεκδικητή.

Πάντως μετά από 3 αγώνες νομίζω είναι φανερό ότι τα Ducati δεν πιάνονται, σε ανοιχτές πίστες θα καθαρίζουν για πλάκα. Τα Yamaha φαίνονται καλά κι αυτά αν και αρχίσαμε τα περσινά με την αστοχία στο ελαστικό που ήδαμε χθες.
    Μου φαίνεται πάντως ότι τα Honda έχασαν μαζί με τον ένα κύλινδρο και πολλή από την δύναμή τους.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Banned
    Ρε παίδες, το λάστιχο του Γιατρού, μετά την έξοδό του στην στροφή δεν είχε πρόβλημα;;;;
    Ήταν αστοχία;;; Γιατί εγώ κατάλαβα οτι έγινε έτσι απο την έξοδο...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ο ορισμος του ''τους καταπιε '' ο Capirossi μετα απο την εξοδο της στροφης που ο Διατσιδης ανεφερε ως αντιγραφη της Eau rouge του Spa.
    Στην κορυφη της στροφης ηταν ηδη ορθιος ( με 250 ?!?!!?) και ''ανοιγε'' ....
    Τραβηξε μαζι του και τον Barros...

Φετος ο Capirex ειναι πιο ''μαζεμενος'' απο περσι ή ειναι απλα ιδεα μου?Δεν βλεπουμε πια εκεινα τα ασυστολα κουνηματα χωρις να αφηνει το γκαζι στην εξοδο
    Λογω 800 cc ή εξαιτιας του οτι εγινε χαζομπαμπας?
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε οτιδήποτε μιας και είναι ακόμα η αρχή. Στην συνέχεια θα ζεσταθούν κι άλλο τα αίματα. Πάντως έχει δίκιο όποιος λέει πως στις ανοιχτές πίστες τα DUCATI απλά δεν παίζονται σε αντίθεση με τις κλειστές που τα YAMAHA έχουν τον πρώτο λόγο σαν πιο στριφτερά που είναι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	4.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	94,5 KB 
ID:	85919

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρε λετε ο Roσsi να αρχισει τα Biagικα.

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ρε λετε ο Roσsi να αρχισει τα Biagικα.
    φτου κακα
    Ξέρω από βέσπα!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Φτου φτου.:a53:

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    ποτε εχει ξανα μοτοτζιπι ?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Tην αλλη εβδομαδα φιλε μου!
    Υσ Αμαν πια αυτο το παιδι ολο ρωταει ποτα θα δουμε mto gp,παιζει με τον πονο μας!
    Keep spamming!!!:a13:

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Tην αλλη εβδομαδα φιλε μου!
    Υσ Αμαν πια αυτο το παιδι ολο ρωταει ποτα θα δουμε mto gp,παιζει με τον πονο μας!

ευχαριστω

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Moto Gp Istanbul
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 106
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2007, 12:23
  2. Mugello Moto GP Ιούνιο 2005
    από Nik0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 21:53
  3. Moto Gp
    από Valentino_Ptossi στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 12:30
  4. Moto-Gp (Qatar)...Σάββατο και όχι Κυριακή ο αγώνας...
    από Stomu Yamashta στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2004, 01:48
  5. Moto GP 2
    από Omni στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 13:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας