Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 104

Θέμα: Αγορα Aprilia rs 125.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    ελεος ποια το λετε και ξαναλετε....

ψιλα κολλανε!!!

χαμηλα μπουκωνουν ....δεν ειναι το ιδιο...

Nai αυτο ακριβως νταξ ρε παιδι μην βαρας εμενα ειχε κολλησει το μυαλο μου και εγραψα την ιδια λεξη οπως τα λες ειναι και ο ντουκας το ξερει αυτο απλως εκανε κουοτ το δικο μου
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    τι λετε ρε παιδια κ με αποθαρυνετε?κ γω αυτο σκεφτομουνα.εχω ηδη 2+ χρονια cbr 125 κ οκ δν αξιζει το μηχανακι το rs το ηθελα γιατι ειναι στριφτερο κ θα μπορω να μπω πιστα με αυτο.με το μικρο διπλωμα δν υπαρχει αλλο μηχανακι που να στριβει το ιδιο καλα σωστα?γμτ γμτ..δλδ ειναι προτιμοτερη η μεταβαση απ ευθειας σε μεγαλη μοτο?απλως κ μονο για να μην εχω το αγχος της συντηρησης κ της εξειδικευμενης χρησης δλδ?

τελικα βρηκα τι φταιει! το γαμωδιπλωμα που το βγαζουμε στα 20!

καμμια σχεση

το εγραψα και πριν

αυτο το αριστουργημα εμφανισιακα που στριβει με την σκεψη και μονο ειναι για πιστα οτι καλυτερο υπαρχει

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Για βγάλτε και καμιά ράδιο αρβύλα , για το Varadero το 125 , είμαι περίεργος να μάθω την γνώμη σας !!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Για βγάλτε και καμιά ράδιο αρβύλα , για το Varadero το 125 , είμαι περίεργος να μάθω την γνώμη σας !!
    ειδικα αυτο ειναι το πιο ακιρο 125 αρι

Retired Rider Το avatar του/της 675
    τι λετε ρε παιδια κ με αποθαρυνετε?κ γω αυτο σκεφτομουνα.εχω ηδη 2+ χρονια cbr 125 κ οκ δν αξιζει το μηχανακι το rs το ηθελα γιατι ειναι στριφτερο κ θα μπορω να μπω πιστα με αυτο.με το μικρο διπλωμα δν υπαρχει αλλο μηχανακι που να στριβει το ιδιο καλα σωστα?γμτ γμτ..δλδ ειναι προτιμοτερη η μεταβαση απ ευθειας σε μεγαλη μοτο?απλως κ μονο για να μην εχω το αγχος της συντηρησης κ της εξειδικευμενης χρησης δλδ?

τελικα βρηκα τι φταιει! το γαμωδιπλωμα που το βγαζουμε στα 20!

θελω και γωωωωω rs!!!

πηγα στην εκθεση και το καβαλησα....

απο τοτε ενας παρανομος ερωτας ξεκινησε....ομως το σεπτεμβρη θα της φορεσω κουλουρα επισημη!
    στριφτερη στριφτερη!!

:a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Nai αυτο ακριβως νταξ ρε παιδι μην βαρας εμενα ειχε κολλησει το μυαλο μου και εγραψα την ιδια λεξη οπως τα λες ειναι και ο ντουκας το ξερει αυτο απλως εκανε κουοτ το δικο μου
    ναι μωρε νταξ

απλα το ειπα γιατι προσωπικα προτιμω να μου μπουκωσει παρα να μου κολλησει με καμια 120αρα στο κοντερ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    ειδικα αυτο ειναι το πιο ακιρο 125 αρι
    πες τα!!

πρωτη φορα ειδα 125αρι στα 5μιση χιλιαρικα!!

ουτε v-strom ν αγοραζες!!

Η συκεγκριμένη μοτοσικλέτα δε πιστεύω πως ενδείκνυται για τη περίπτωσή σου, όσο και αν σου αρέσει. Ένα τέτοιο δίχρονο θα μπορούσε να είναι ίσως το επόμενο σου μηχανάκι και όχι το πρώτο σου.

Προτίμησε ένα μεταχειρισμένο τετράχρονο, για αρχή, να μάθεις να δουλεύεις τον συμπλέκτη αλλά και να βρείς το στυλ που σου ταιριάζει χωρίς να ακουμπήσεις πολλά χρήματα, όντας και φοιτητής.

Το CBF 250 είναι πολύ καλή λύση πάντως...
    Κάνε την έρευνά σου, κάνε κάποιο test ride και μετά καταλήγεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το καινούργιο το RS δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το προηγούμενο. Δουλεύει άψογα, στις στροφές που θα έπρεπε να δουλεύει ένα δίχρονο πάντα, δεν μου έσβησε ΠΟΤΕ, είναι το απόλυτο "μικρό" για να μάθεις να στρίβεις και να το πας στη πίστα. 26 ίπποι (φιμωμένο), πανάλαφρο...
    Κατά την άποψή μου όμως (και όχι μόνο τη δική μου) δεν είναι για καθημερινή μετακίνηση και όντως βγάζει προβληματάκια που δε θα έπρεπε να κάτσουν να απασχολούν κάποιον νέο στο χώρο.

Cheers
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
    Η συκεγκριμένη μοτοσικλέτα δε πιστεύω πως ενδείκνυται για τη περίπτωσή σου, όσο και αν σου αρέσει. Ένα τέτοιο δίχρονο θα μπορούσε να είναι ίσως το επόμενο σου μηχανάκι και όχι το πρώτο σου.

Προτίμησε ένα μεταχειρισμένο τετράχρονο, για αρχή, να μάθεις να δουλεύεις τον συμπλέκτη αλλά και να βρείς το στυλ που σου ταιριάζει χωρίς να ακουμπήσεις πολλά χρήματα, όντας και φοιτητής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το καινούργιο το RS δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το προηγούμενο. Δουλεύει άψογα, στις στροφές που θα έπρεπε να δουλεύει ένα δίχρονο πάντα, δεν μου έσβησε ΠΟΤΕ, είναι το απόλυτο "μικρό" για να μάθεις να στρίβεις και να το πας στη πίστα. 26 ίπποι (φιμωμένο), πανάλαφρο...
    Κατά την άποψή μου όμως (και όχι μόνο τη δική μου) δεν είναι για καθημερινή μετακίνηση και όντως βγάζει προβληματάκια που δε θα έπρεπε να κάτσουν να απασχολούν κάποιον νέο στο χώρο.

Cheers

αυτο ακριβως συμφωνω μαζι σου μονο που το καινουργιο rs (αυτο εχω και του 99 αν θυμαμαι ειναι το αλλο -διοτι υπαρχουν 2 στην οικογενεια ναι ειμαστε βαρεμενοι ασχετο αυτο) σβηνει ηλεκτρα μου......ω ναι.....οταν εισαι μεσα στην κινηση θα σου σβησει ....... αλλο η πιστα.... και αυτο πηγαινε στο φιλο και σε οποιον το θελει για να πηγαινει μεσω ομονοιας για καφε.......ειναι τοοοοοοοοοοσο σπαστικο να σκας ξερογκαζιες συνεχεια .............. ναι............μεγαλωσα μαλλον....καποτε μου αρεσαν αυτα

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    evi τωρα σοβαρευτηκες?

καθε ποτε αλλαζεις συμπλεκτη και πισω λαστιχο στο Ζ?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    χμμ....μαλλον καλυτερα να το παρω για να δω μονος μου τι σοι μηχανημα ειναι.

αν επαιρνα μεγαλη μοτο στα ιδια λεφτα...θα ημουν χωρις διπλωμα..(οπως εδω κ 2μισι χρονια, αλλα δν πειραζει)

μΕ φαινεται πως το καλυτερο θα ειναι να κρατησω παραλληλα κ το χοντα'ι'(κλοπυ-right runner) για καθε μερα κ το rs για οταν ξυπναν τα ενστικτα..

το βαρκαντερο ρε παιδια μια χαρα μηχανακι ειναι.ειναι βε2 με τη μεγιστη ισχυ των 10 αλογων, κ μονο 150 κιλα!:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    evi τωρα σοβαρευτηκες?

καθε ποτε αλλαζεις συμπλεκτη και πισω λαστιχο στο Ζ?

τι εννοεις σοβαρευτηκα?

ααα στο μεγαλωσα τωρα πια πηγαινε το σοβαρευτηκα?

ε ναι τι?

το βαρκαντερο ρε παιδια μια χαρα μηχανακι ειναι.ειναι βε2 με τη μεγιστη ισχυ των 10 αλογων, κ μονο 150 κιλα!:rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πες τα ρε χοντα'ι'!!

χοντα'ι' rulezzzzzzzzz!

εμενα παλι με λετε τωρα που θα βρω 4μιση χιλιαρικα για το κωλο-πυραυλακι το rs???
    (γιατι διχρονο μεταχειρο δε παιζει)

βασιλη πεσε 2 χιλιαρικα!!

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. aprilia rs 125 2006!!!!
    από matrap στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2008, 00:48
  2. Στρώσιμο Aprilia RS 125
    από thewhiteowl στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 09:31