Τελική τιμή μου βγήκε 330? με τα μεταφορικά ... Βόλος
Στείλε ένα PM στον Pissaman , εάν είσαι Αθήνα , μπορεί να σου κοστίσει λίγο λιγότερο !!
Η αντιπροσωπεία το πουλάει ακατέβατα 350? .
Το θετικό της υπόθεσης Bitubo , είναι ότι τουλάχιστον η αντιπροσωπεία δείχνει ανθρώπινο πρόσωπο στο τηλέφωνο, σου εξηγούν όσες απορίες και να έχεις χωρίς γκρίνια .
Και δεύτερων , η συντήρηση του αμορτισέρ μελλοντικά, κοστίζει μόνο 50? , στο κατάστημα τους .
Δηλαδή οι άνθρωποι είναι συνεργάσιμοι !! Σε αντίθεση με τους άλλους με τα Hyper Pro.
Εγω είμαι από επαρχεία , η καλή συνεργασία λόγο της χιλιομετρικής απόστασης , μετράει περισσότερο από την φήμη κάποιου προϊόντος !!
Οσο αφορά το θέμα μπροστινά ελατήρια , θα έρθω σε επαφή με την Bitubo , από βδομάδα και θα ρωτήσω τι λύσει προτείνουν , θα σας ενημερώσω όταν έχω κάτι ..
Εαν μπω στην διαδικασία να μαντέψω , θα μου προτείνουν κάτι από ιταλική εταιρεία .![]()
Τελος ένα σχόλιο για το Bitubo - TT , που παρέλαβα ..
Η αλήθεια είναι οτι το αμορτισέρ δεν γράφει Bitubo , ούτε απάνω του αλλά ούτε και το κουτί του.
Το αμορτισέρ γράφει TT Racing .. made in Italy .
Παραλίγο να γίνει αιτία πολέμου το θέμα αυτό ( Φοβήθηκα μήπως πήρα κανένα βάτραχο αντί για γνήσιο αμορτισέρ) .... επικοινώνησα με την αντιπροσωπία στην Αθήνα , και μου είπαν οτι είναι Bitubo , απλά ανήκει στην οικονομική σειρά της εταιρείας ..... εντάξει λέω εγώ , λογικά δεν θα έπρεπε να έχει άλλα λογότυπα ?!! .... Πάντως έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής , και το σώμα του περιλαμβάνει υλικά , και τεχνολογικά στοιχεία , που φαίνονται στις φωτογραφίες στην σελίδα της Bitubo.
Αυτη είναι η ιστορία μου , είμαι ικανοποιημένος απο την αγορά του, θα αργήσω λίγο να το βαλω απάνω , διότι έχω πολλά πράγματα να φτιάξω ακόμη , αλλά τουλάχιστον κοιμάμαι ήσυχος , ότι το θέμα πίσω αμορτισέρ έληξε δια παντός .![]()