Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 58

Θέμα: Track Day by moto.gr ? Why not ???

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    σε ελεύθερο 2ήμερο td στοιχίζει κομπλέ με λάστιχα (1 σετ μας βγάζει άνετα) 550 ευρώ και με βενζίνες. Χωρίς λάστιχα του φίλου μου που ανεβήκαμε του στοίχισε 245 ευρώ.
    Έχουμε και λέμε βενζίνη αυτοκινήτου (130) 65 το άτομο, βενζίνη μοτό 30, πίστα 90, διαμονή 30 ευρώ ή + 30 η επιπλέον μέρα, μαλακιούλες στη καντίνα max 12, φαγητό στον Τρύφτωνα πρώτα, δεύτερα, τρίτα και γλυκό max 10 και λάστιχα που παίρνω σε td τιμή MICHELIN POWER RACE 320 !!! γόμες και BRIDGESTONE RACING PRO 300 !!! γόμες
    Αυτά

Σε περίπτωση που κλείσουμε πίστα low season μπορεί και να φτάσει το κόστος, αναλόγως ατόμων, έως και 30 η μέρα

το συζητάμε για low season Οκτώβρη

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Νικο τα έξοδα δεν ακούγονται πολλά όπως τα λες. Το πρόβλημα είναι (σε σχέση με τον τίτλο του thread) από ποιούς θα οργανωθεί (αντε και βρίσκονται 2-3 άνθρωποι) και που θα βρεθεί όλο το Staff για να υποστηρίξει την οργάνωση.

Διαβάζοντας τις περιγραφές σας, είναι φανερό πώς η οργάνωση ήταν πολύ επιτυχημένη και στημένη από ανθρώπους που ήξεραν καλά τι πρέπει να κάνουν για να κρατήσουν 90 άτομα ευχαριστημένα.

Πιο ρεαλιστικό μου φαίνεται στην παρούσα φάση να συζητήσουμε για μια πιθανή άνοδο μας (σαν εκδρομή) στην πίστα ένα ΣΚ που είναι ανοιχτή για τον κόσμο, παρά να διοργανωθεί ένα TD απ΄το moto.gr

Για το θέμα του Οκτωβρη..... Τον Νοέμβρη θα γίνει το επόμενο TD του bikenet. Μάλλον θα είναι δύσκολο για όσους θέλουν να ακολουθήσουν να πάνε καπάκι 2 φορές Σέρρες μεσα σε 1 μήνα.

Ας πει και κανείς άλλος......
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Το μοναδικο προβλημα μιας τετοιας διοργανωσης απο το μοτο ειναι οτι σε φορουμ που καθημερινα γραφουν εκατονταδες διαφορετικα ατομα μονο 3 συζητανε σε αυτο το τοπικ.
    Ουτε αντμιν ουτε μοντ μπηκε στον κοπο να πει ενα "καλη ιδεα παιδια αλλα ειναι πλυ δυσκολο για πολλους και διαφορους λογους.Το κοιταμε αλλα.." η κατι τετοιο.
    Βεβαια αυτο ειναι το λιγοτερο απο την στιγμη που σχεδον κανεναν χρηστης δεν εκδηλωσε ενδιαφερον.
    Οι υπολοιποι δεν μπηκαν καν στον κοπο ουτε να εκφερουν την γνωμη τους.
    Κατα τα αλλα αν βεβαια ερθεις και τους πεις "τελικα το οργανωσαμε για την ταδε του μηνος" θα τρεχουν για συμμετοχες και δεν θα φτανουν.

Μαλακια εκανες Βυρωνα επρεπε να το βαλεις στις γενικες.
    Σε μια ωρα θα ειχε οσες αναγνωσεις και απαντησεις εκανε μεσα σε μια βδομαδα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    .....
    Ουτε αντμιν ουτε μοντ μπηκε στον κοπο να πει ενα "καλη ιδεα παιδια αλλα ειναι πλυ δυσκολο για πολλους και διαφορους λογους.Το κοιταμε αλλα.." η κατι τετοιο.
    .....

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;

Εγώ τι είμαι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μαλακια εκανες Βυρωνα επρεπε να το βαλεις στις γενικες.
    Σε μια ωρα θα ειχε οσες αναγνωσεις και απαντησεις εκανε μεσα σε μια βδομαδα.
    Το θέμα είναι οι αναγνώσεις; Το έβαλα εδω που πρέπει. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται για τα TD εδώ κοιτάνε.

Ο sniper έχει απαντήσει ήδη αρκετές φορες. Γιατί λές πως δεν συμμετέχουν ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Το θέμα είναι οι αναγνώσεις; Το έβαλα εδω που πρέπει. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται για τα TD εδώ κοιτάνε.

Ο sniper έχει απαντήσει ήδη αρκετές φορες. Γιατί λές πως δεν συμμετέχουν ;
    +1

Καντε μια λιστα με βασικους συμμετεχοντες να κανουμε ενα ραντεβου Δελεαρ και το βλεπουμε.

Οι ποιο εμπειροι θα κανουν τα σταφια και οι αλλοι θα απολαυσουν.

Αααα θελουμε και γυναικες για τον πυργο ,ειναι πιο γλυκο να ακους απο γυναικα : κυριε zephyr περαστε απο τον πυργο να παραλαβετε την μαυρη σημαια σας ,παρα καμια αγριοφωναρα.

Στην λιστα βαλτε με σαν συμμετεχοντα ή σαν σκοπό.

βασικα δεν καταλαβαινετε οτι το τοπικ αυτο ειναι νεκρο απο την στιγμη που γεννηθηκε.
    -..Not Yet!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    βασικα δεν καταλαβαινετε οτι το τοπικ αυτο ειναι νεκρο απο την στιγμη που γεννηθηκε.
    Ρε Γιωργο ξεκολα ,υπαρχουν και αλλα ποστ σημαντικα που μενουν νεκρα.
    Αυτο τι σημαινει.

Αστο ρε Γιώργο να πεθάνει. Τι γράφεις και τρομάζουμε απ΄το ντινγκ της εισερχόμενης ειδοποίησης ?

Όσοι ενδιαφέρθηκαν να ποστάρουν έδειξαν αν έχουν ή όχι την διάθεση να συμμετάσχουν σε βόλτα, κολοβάρεμα, χαβαλέ TD κλπ στο μέλλον. 5-6 άτομα είναι. Επικοινωνούμε και με ΠΜ.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Όσοι ενδιαφέρθηκαν να ποστάρουν έδειξαν αν έχουν ή όχι την διάθεση να συμμετάσχουν σε βόλτα, κολοβάρεμα, χαβαλέ TD κλπ στο μέλλον. 5-6 άτομα είναι. Επικοινωνούμε και με ΠΜ.....
    Βύρωνα, εγω δεν έχω (ούτε θα πάρω) μηχανάκι για μΠίστα, αλλα αν είναι να οργανωθεί TD απο εμάς, count me in στην υποστήριξη.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ηλία εγώ πέταξα μια (μπαγιάτικη απ΄ότι κατάλαβα) ιδέα. Δεν μπορώ να οργανώσω τίποτα στο όνομα του moto.gr γιατί δεν έχω την ιδιότητα να το κάνω.
    Εννοείται φυσικά πως αν έβρισκε κάποια ανταπόκριση θα έκανα ότι και όσο μπορούσα για να το οργανώσω και να βοηθήσω, ακόμη και αν ο χρόνος μου λόγω οικογένειας δεν θα έλεγα οτι περισσεύει.
    Το ίδιο ισχύει και για πιθανή άνοδο κάποιων από εμας κάποιο ΣΚ που είναι διαθέσιμη η πίστα.

Το 1200 ρε μια χαρά μπαίνει σε μΠίστα. Και στα Μέγαρα έχω δει (CSS) και στις Σέρρες είδα πως συμμετείχαν 2 Caponord. Το μόνο σου πρόβλημα είναι πως θα ξύνεις κυλίνδρους και όχι γόνατα...
    Αααα θα παίζει και το Tuono ως ημι-Staff bike

Sorry για το ντινγκ !!
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Sorry για το ντινγκ !!
    Δεν υπάρχει πρόβλημα

(το έχω απενεργοποιήσει )

ντιγκιντάγκες

Ναι, ρε συ, απλά αν καταφέρουμε και στήσουμε κάτι, είμαι μέσα για οτι βοήθεια θετε

(κάτσε να το πάρω το 1200 πρώτα )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ψυχή βαθιά ... Καρδιακός Το avatar του/της Ασωτος
    Το ότι απαντούν τρία - τέσσερα άτομα, δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζεται από περισσότερους . ...

Έχοντας συμμετοχή σε όλα τα τρακντει του Bikenet (Ανεμος-Bikenet,) αλλά και στο πρώτο του ΜΟΘ, πάντα στις Σέρρες, έχω διαπιστώσει ότι τα οργανωτικά είναι δύσκολα.

- Χρειάζονται αρκετά άτομα, στην είσοδο, στον πύργο, στα Κ, μέσα στην πίστα.

- Χρειάζονται υπεύθυνοι, για να κλείσουν την πίστα, ξενοδοχείο, να κανονίσουν για φαγητό, σπόνσορες, λάστιχα κλπ

Ποιοί θα είναι οι εθελοντές ;

Το Bikenet έχει ένα ας πω στρητάδικο προσανατολισμό, άρα η συζήτηση για πίστα ανάβει εύκολα και οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί.

Το moto.gr έχει πιο γενική, και ίσως πιο χωμάτινη κλίση - λίγοι ενδιαφέρονται για πίστα ....

Να σημειώσω επίσης τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν, επειδή η πίστα πρέπει να κλειστεί αρκετό καιρό πριν, για τον ...καιρό :

Αν βρέχει ; Θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω ; Θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε την ημερομηνία, ώστε να έχει καλό καιρό ;
    Αυτά έχουν ειπωθεί σε παλιότερες προσπάθειες για διοργάνωση τρακντει, σε motoforum.

Προσωπικά, από Θεσ/νίκη, έχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω ..

Η συζήτηση συνεχίζεται ...
    Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...

Λες να αναγεννηθηκε απο τις σταχτες του το θρεντ;
    Μου κανει εντυπωση παντως τοση βουβαμαρα.
    Για τα δεδομενα του μοτο και για θρεντ με τετοιο τιτλο οι αναγνωσεις του ειναι τραγικες παντως.
    Ενιγουει ας το αφησουμε αυτο τεχνικοτητες.
    Δεν μπορω να παραβλεψω το γεγονος παντως οτι σε καθε τρακντει στα Μεγαρα απο το μοτο και μοτο μαζευομαστε παντα καμια δεκαρια ατομα και πολλες φορες και περισσοτερα.
    Αρα υπαρχει ενδιαφερον...
    Αντε λοιπον παλουκαρια μου που ειστε τωρα;

Αν και πιστευω οτι το θεμα με τα τρακντεις των φορα μελλοντικα θα αλλαξουν μορφη.
    Οταν οι συμμετοχες θα αρχισουν να πιανουν επικινδυνα τριψηφια νουμερα κατι θα πρεπει να γινει.
    Το ειχα πει και σε προηγουμενο ποστ οτι τιποτα δεν θα με χαροποιουσε περισσοτερο απο το να εβλεπα φορουμ να συνεργαζονται για να οργανωσουν τετοιες εκδηλωσεις.

Τα του οργανωτικου ειναι οπως τα λεει ο Ασωτος και ειναι μεγαλο πακετο.
    Τεσπα, εγω δεν ελπιζω τιποτα προς το παρον .
    -..Not Yet!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΚΕΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ (ΛΑΣΤΙΧΑ + ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΑΣ) ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.

ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ!

ΕΜΕΙΣ ΠΧ ΘΑ ΞΑΝΑΝΕΒΟΥΜΕ Η 12-13/5 Η ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΑΒ/ΚΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ TD ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ, ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ (ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ) !
    alex

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. track day by trackbike - θα πάει κανείς;
    από ποπαϋ στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2011, 06:53
  2. Video-Photo το moto.gr- track days
    από AKIS BUSA στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2011, 23:26
  3. track day το hayabusa.gr στα μεγαρα