ερωτηση,καιει λαδια?
ερωτηση,καιει λαδια?
δηλαδη?
Δηλαδή εάν το ζορίσεις, θα σου κάψει λαδάκι.![]()
ΥΓ Το ίδιο για ότι και εάν αγοράσεις.![]()
diladi ego poy eixa to sd ladi den eixa symplirosei pote prin to servis ladioy poy ekana ana 4000 xil.(synolo ekana 23.000 xiliometra prin to doso)Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
δηλαδη?
tora an esy to pareis kai thes na pas bash manual gia ladia poy leei kathe 7500 xil tote isos xreiastei na prosthetheis ligo ladi .
την πηρα,ειμαι πολυ χαρουμενος,την εχω 3 μερες,πραγματικα το μηχανακι ειναι αλλου
Καλοταξιδι αδερφε καλη διασκεδαση![]()
![]()
![]()
ΖΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
την πηρα,ειμαι πολυ χαρουμενος,την εχω 3 μερες,πραγματικα το μηχανακι ειναι αλλου
.................................................................................................... ..............................................
Kαλοτάξιδη και απο εμένα
Πές μας μόνο όταν κάνεις κάποια χιλιόμετρα για τη συμπεριφορά της στην Εθνική οδό όσο αναφορά τον αέρα δηλ αν επηρεάζει και αν κουνάει και αν σε χτυπάει ο αέρας χωρίς τη ζελατίνα
Όπου και αν ρώτησα πάντως κανείς δε μου είπε ότι κατασκευάζει κάνει έστω και μία μικρή υποτυπώδη ζελατίνα για την προστασία απο τον αέρα σαν after market υλικό
Επίσης πές μας πώς κάθεται πάνω ο συνεπιβάτης
Σε ευχαριστώ
λοιπον,απο θεμα πλαισιου πραγματικα δεν εχω οδηγησει κατι καλυτερο,αριστη συμπεριφορα κι αρκετα προβλεψιμη παρα τον κυβισμο της.
στις στροφες ειναι απλα τρενο,δεν μασαει,ειδικα σε κλειστα στροφιλικια δειχνει τις χαρες της.
λοιπον σε εθνικη οδο την εχω παει μεχρι 140 προς το παρον χωρις να χω καποιο προβλημα με το αερα,τουλαχιστον τοσο ενοχλητικο προβλημα.
δεν κουναει καθολου.
απο θεμα ανεσης δεν εχω καποιο προβλημα,στην αρχη μου φανηκε λιγο σκληρη η σελα ομως σε 2 ημερες κανενα προβλημα.
ο συνεπιβατης καθεται μια χαρα και χωρις παραπονα.
εχω παραγγειλει και την σελα gel της ktm που ειναι πιο ανετη για αποσταση.
αυτα προς το παρον
![]()
τελικα πηρες sm,990,1200 ,παπι....
τι στο διαλα![]()
πΡΟΒΛΗΜΑ ???Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
[B] την εχω παει μεχρι 140 προς το παρον χωρις να χω καποιο προβλημα]
ΤΗΝ τσι.............................................ΜΠΟΥΚΩΣΕΣ!!!!!
ασε το γκαζι να κανει την δουλειά του!!!!