1. Προτιμώ τις αριστερές
2. Κι εγώ μπορώ άνετα να πέσω και στις δύο. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα
3. Τις δεξιές τις βλέπω όταν πάω ...για να τις "πάρω" άνετα στην επιστροφή!!!!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1. Προτιμώ τις αριστερές
2. Κι εγώ μπορώ άνετα να πέσω και στις δύο. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα
3. Τις δεξιές τις βλέπω όταν πάω ...για να τις "πάρω" άνετα στην επιστροφή!!!!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν ειχα προσεξει μεχρι σημερα εαν εχω "καλες κ κακες στροφες" απο αυριο θα το προσεξω παντως...
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Τι δεξια τι αριστερα...και στις δυο σκατα μπαινω...
Μην ψαρωνετε ,το παιζω μετριοφρων![]()
Απλα στις δεξιες πρεπει να συνηθισεις να στραμπουλας τον καρπο του δεξιου σου χεριου οταν ανοιγεις το γκαζι
Στις αριστερες εχεις μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση στο ανοιγμα
Στον δρόμο, μήπως το γεγονός ότι πολλούς τους βολεύουν οι αριστερές στοφές, οφείλεται στο ότι έχουν περισσότερη ορατότητα του δρόμου και έτσι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση?
το θεμα κυριοι και κυριες με απασχολει εδω και αρκετα χρονια...
διαβασα προσεκτικα ολες τις απαντησεις σας και εχω να πω πως εχω καταληξει στην απαντηση.
δεδομενης της ειδικοτητας μου (οσοι δε ξερετε ειμαι φυσικοθεραπευτης) και της γνωσης μου πανω σε ανατομια του ανθρωπινου σωματος αυτο που πιστευω εγω ειναι το εξης...
1.ανθρωποι που ειναι δεξιοχειρες,εχουνε την τεχνικη στη δεξια πλευρα του σωματος τους και τη δυναμη στην αριστερη.αρα ξαπλωνοντας σε δεξια στροφη,πιεζουνε τον αριστερο μασπιε πιο πολυ και ταυτοχρονα το δεξι χερι μενει ελευθερο για να ελεγξει το γκαζι.
2.οι αριστεροχειρες δεδομενου του οτι και αυτοι το γκαζι το εχουνε δεξια,εχουνε μαθει να το ελεγχουνε και εχουνε συνηθισει και αυτοι σε αριστερες στροφες αλλα δεν υπολοιπονται και στις δεξιες.
3.κανοντας μια εμβιομηχανικη προσεγγιση του θεματος εχω να πω το εξης.ξεκιναμε να οδηγουμε μοτοσυκλετα μετα τα 21.εως τοτε γραφουμε,κραταμε τσαντες,τρωμε και γενικως κανουμε τα παντα με την <<καλη μας>> πλευρα.αυτο εχει ως αποτελεσμα μια μικρη η και μεγαλυτερη αποκληση της σπονδυλικης μας στηλης με ενα συγκεκριμενο τροπο(σκολιωση).η τοποθετηση μας πανω στη μηχανη κατα τη διαρκεια της στροφης ειναι συγκεκριμενη και μας βοηθαει η αρχιτεκτονικη του σωματος μας.εφοσον λοιπον εγω τα παντα τα εκανα με το δεξι μου χερι και συνεχιζω να τα κανω με αυτο,υπαρχει μια ελαφρα αποκλιση των θωρακικων σποδυλων προς τα αριστερα που με διευκολυνει να μπω σε αριστερη στροφη!!!αντιθετα αν προσπαθεισω να κανω το ιδιο σε δεξια στροφη το ιδιο μου το σωμα θα με αποτρεπει εστω και ελαφρα απο το να πλαγιασω οσο και να το προσπαθεισω.σε συνδιασμο με το οτι η αριστερη πλευρα μου ειναι η δυνατη και η δεξια η τεχνικη,μπαινω καλυτερα στις αριστερες.
σορρυ αν κουρασα!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ελα ντε... εγω καλυτερα στριβω αριστερα, και βγαζω πιο εξω το σωμα. στις δεξιες εχω μεγαλυτερη κλιση (πραγμα κακο φυσικα...)
μηπως παταω στο δεξι μασπιε πιο δυνατα![]()
![]()
![]()
κι εγώ έτσι ακριβώς, αλλά τα ανάποδα. δεξιά στρίβω καλύτερα![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Σε γενικές γραμμές είτε αριστερές, είτε δεξιές, όλες καλές είναι.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Σε γενικές γραμμές είτε αριστερές, είτε δεξιές, όλες καλές είναι.![]()
![]()
![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Σ'άρεσε έτσιιιιιι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Και 'γω αυτό πιστεύω πως είναι (καθ' οτι δεξιόχειραςΑρχικά δημιουργήθηκε από zireous
[Bαλλά ίσως είναι και ψυχολογικό επειδή πολλές δεξιές είναι συχνά πιο τυφλές και κόβεις ασυνείδητα. [/B]) μιας και το ρεύμα κυκλοφορίας μας είναι το αριστερό πάντα έχουμε καλύτερη ορατότητα προς τη δεδομένη κατεύθυνση
.
Παίζει ομως ρόλο και το κέντρο βάρους της μηχανής. Π.χ στο Kawasaki μου που η εξάτμηση είναι (κλασικά) δεξιά και το κάρτερ του λαδιού επίσης πρός τα δεξιά, μπορώ ν' αλλάξω την κλίση μου απο δεξιά (ή απο ευθεία) προς τα αριστερά πιο γρήγορα και με λιγότερες διορθώσεις στην γραμμή μου καθώς αντισταθμίζεται καλύτερα το βάρος!
(λέω τώρα εγω...)
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Πως το είχες πει εκείνο..??''φρένο..??? στις στροφές τις Καβάλας''..???Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Σ'άρεσε έτσιιιιιι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
deksia kofta kofta xoris na vgalo podi akoma k me podilato diskoleuomai na stripsoΑρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
aristera![]()
![]()
ή mallon eidika me to kolopodilato einai pio diskolo...![]()
Μήπως το φρένο που είναι στο δεξί πόδι???
Υποσυνείδητα αν θες να φρενάρεις να μπορείς?
Γιατί στην δεξιά στροφή το φρένο κρύβεται μέσα.
Εγώ τουλάχιστον θυμάμαι που φοβόμουν όταν πλαγιάζω μην μου το μαγκώσει η άσφαλτος.
Άσχετο λίγο αλλά για μένα που με βολεύουν οι αριστερές, σίγουρα το φρένο με επιρρέασε.
LeT ThE GooD TiMeS RoLL
Κι όπως θα πέρνω τις στροφές......Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith
Πως το είχες πει εκείνο..??''φρένο..??? στις στροφές τις Καβάλας''..???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()