Το ανασυρω γιατι ο συμπαθεστατος φιλος κατα τα αλλα, με κατηγορησε σημερα στο Δελεαρ μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι αφ'ενος τον σνομπαρα, και αφ'ετερου τον αποθαρρυνα απο την αγορα της μοτοσυκλετας που γουσταρε.
Εγω διαβαζω το ποστ τωρα ξανα και συνειδητοποιω οτι εβαλα τα δυνατα μου να γραψω οσο πιο αμεροληπτα, αντικειμενικα, αναλυτικα, και χωρις να κρυβω ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ,(οπως δεν εκρυψα ποτε οτι το μηχανακι μου παρουσιασε στα 8 χρονια λειτουργιας σοβαρο προβλημα απο δικια μου αμελεια κυριως, γνωριζοντας πως αντιμετωπιζονται εδω περα οι πληροφοριες αυτου του ειδους) την προσωπικη μου αποψη υπευθυνα και σοβαρα (οσο μπορουσα βεβαια διοτι η σοβαροτης ηταν παντα ενα θεμα για μενα) .
Τελικα σκεφτομαι αν μερικοι ανθρωποι εδω μεσα πραγματικα καθονται να σκεφτουν και να διαβασουν 2 πραγματα, η αν απλως βγαζουν το κομπλεξ τους επιλεγοντας αποσπασματικα γραπτα, (αυτο δεν παει στον φιλο bandageit) .
Προσωπικα σας ευχομαι να ειστε παντα καλα εσεις και τα μπουρδελα σας, και αν ποτε παθουν τιποτα (χτυπα ξυλο) να μην το γραψετε εδω μεσα γιατι θα πεσει πολυ κλαμα....