Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: ΑΓΟΡΑ Kristar 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
    φιλε hfk παρακαλώ καθόλου δεν με κουράζεις, χαρα μου να λύσω τις απορίες
    τις δικές σου και οποιουδήποτε άλλου, εξάλλου όλοι έχουμε κάποιες απορίες πριν
    προβούμε σε αγορά.

τώρα για τις ερωτήσεις σου¨
    1. Μικρότερη τελική εννοώ απο το ιννοβα και μόνο, γυρω στα 6 με 7 χιλ./ώρα διαφορά,
    που όμως την αντισταθμίζει με την καλύτερη οδική συμπεριφορά και με
    τα φρένα του.
    2. Τα τέλη κυκλοφορίας είναι 15 ευρώ ετησίως και εγώ πληρώνω βασική ασφάλεια 100
    ευρώ το χρονο.
    3. Το κριστάρ καιει αμολυβδη, και η τιμή της περιπου στην αθήνα τώρα είναι γυρω
    στο 1,03 μεχρι και 1,10 μαξιμουμ.

για ότι άλλο εδώ ειμαστε ρώτησε ότι θελεις.
    .................................................................................................... ..............................................
    Φίλε μου skynet με βοήθησες πάρα πολύ με τις απαντήσεις σου και ομολογώ ότι έχω πλήρη εικόνα για το kristar πλέον
    Πιστεύω ότι τελικά θα καταλήξω εκεί (στο KRISTAR) μιας και δεν με ενδιαφέρει το κόστος (σε επίπεδο αγοράς παπιού πάντα ) , όπως επίσης δεν με ενδιαφέρει (εμένα προσωπικά ) τα 6-8 km μικρότερης τελικής ταχύτητας.
    Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να μου πείς (άν ξέρεις βέβαια) και όποτε βρεις χρόνο είναι:
    Μαζί με την παραγγελία του KRISTAR μήπως θα πρέπει κατευθείαν να πω στον αντιπρόσωπο να μου αλλάξει τα λάστιχα της μάνας του για να έχω μεγαλύτερη οδηγική ασφάλεια ? και αν ναί τί
    λάστιχα να του πώ να μου βάλει ? δηλ τί διάσταση (μεγαλύτερη?) και τι ακριβώς τύπο-μάρκα
    κάτι διάβασα σε άλλα πόστ για metzeler γιατι της μάνας του λένε ότι είναι μάπα ,αλλά ποιά ακριβώς metzeler άραγε εννοούν? δηλ ποιο κωδικό και τί διαστάσεις? Αν ξέρεις μου λές.
    Επίσης άκουσα απο άλλους αλλά το είπες και εσύ κάτι για 2 φλασάκια που δεν σου παραδίδουν κατα την αγορά σκοπίμως? Τί εννοούν ? δεν καταλαβαίνω , μπορεις να με διαφωτίσεις ?
    Και επίσης οτι το παπί αυτό παρουσιάζει πολλούς ενοχλητικούς τριγμούς στα πλαστικά του, αλλα ο Γκοργκόλης λένε τους διόρθωσε (τους τριγμούς) Πού λοιπόν παρουσιάζονται οι τριγμοί δηλ σε ποιά σημεία στα πλαστικά ? και τι διορθωτικές ενέργειες απαιτούνται και τι άλλα αξεσουάρ μπορώ να βάλω έξτρα που χρειάζονται τελικά και βοηθάνε ή να αντικαταστήσω πράγματα της μάνας (όπως π.χ τα λάστιχα ) ,έτσι ώστε να τα κάνω όλα αυτά τα μαζέματα πριν την παραλαβή του παπιού για να μη τρέχω μετά, διότι δεν υπάρχει χρόνος σήμερα με τις επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις να ασχολούμαι συνέχεια με τέτοια και θέλω να τα κάνω όλα απο την αρχή να τελειώνουμε και να ασχολούμαι μόνο με την περιοδική συντήρηση και μόνο κατα το δυνατόν (φαντάσου ότι έχω ακόμη 2 ΙΧ και 1 moto που θέλουν και αυτά το χρόνο τους)
    Αν έχεις άποψη για τα παραπάνω μου λές
    Σε ευχαριστώ πάντως ούτως ή άλλως καθώς διέκρινα μια σαφήνεια και μια σοβαρότητα στις απαντήσεις σου
    καλημέρα φιλε hfk

αυτο που λένε για τα λαστιχα νομίζω είναι υπερβολικό. Δεν τα έχω αλλάξει μέχρι
    στιγμής και εχω οδηγήσει κάτω απο όλες τις συνθήκες, βροχή κλπ. Όμως προσέχω
    πως οδηγω με την έννοια ότι δεν κάνω καγκουριές και άλλα τετοια ελληνικά...
    Φυσικά και τα metzeler θα είναι πιο καλά, αλλά λόγος για να τα αλλάξεις αμέσως
    δεν νομίζω να υπάρχει εαν οδηγεις συνετα. Τυπος και νούμερα για metzeler δεν ξέρω
    αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλά για παπί.

με τα φλασάκια η ιστορία εχει ως εξής¨το κρισταρ απο τη μάνα του τα έχει ενσωματωμένα
    στο πισω φαναρι, όμως λόγω ευρωπαικής οδηγίας τα φλας πρεπει να εξεχουν, έτσι λοιπον
    τυφλωσαν τα ενσωματωμένα και έχουν βάλει άλλα έτσι όπως καθορίζεται.
    Κανονικά λοιπόν πρεπει να σου δώσουν και τα αρχικά ετσι ώστε εσυ, αν θέλεις, να τα
    τοποθετήσεις και αυτά (με πατέντα φυσικά και δικό σου κόστος).

Ναι τα πλαστικά τρίζουν... στο μπροστινό μέρος κατω απο τον προβολέα και ανάμεσα
    στα μπροστινα φλας. Στον Γκοργκόλη έβαλαν απο μέσα ένα κομματι λάστιχο
    και διορθώθηκε αρκετα.

Τώρα απο αξεσουαρ τί να πώ, ότι σε βολεύει. Εγώ έχω βάλει ενα βαλιτσακι που είναι βολικό και
    συναγερμό..

αυτά και καλή αγορα..

SIERRA VICTOR 1 Το avatar του/της HFK
    ΓΙΑ SKYNET
    ................

Φίλε μου skynet σε ευχαριστώ για το χρόνο σου
    Ήσουν ακρως κατατοπιστικός και σαφής
    Νά σαι καλά!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Νεότερα για το Modenas Kristar 125;
    από villy στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 196
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2011, 15:39
  2. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  3. modenas kristar 125
    από pappasr6 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 19:15
  4. Apo Innova Se Modenas Kristar 125???
    από BillCRX στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2006, 18:09
  5. MODENAS Kristar 125
    από trelovet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ