Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: "ΧΑΜΗΛΩΜΑ" Adventure 990

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster

Re: Ιδέα μου ήρθε κατακέφαλα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
    Υπαρχουν μερικοί εδώ πέρα που ονειρεύονται το Adv S. Χαρούμενο παράδειγμα ο Trickster και ίσως και άλλοι. Κανόνισε ανταλλαγή με αυτούς για τις μπουκάλες και το αμορτισέρ ολόκληρα. Ούτε κάστερ ούτε μάστερ. Σοσιαλιστική ιδέα έτσι; και οικονομικότερη από αναρτησάδες. Καλή τύχη.

Μα αυτός ρε Γιώργο δεν έχει κάν το S, το κοντό έχει..
    Anyway,
    πήρε το μάτι μου στις αγγελίες οτι το πουλάει (γιατί μάλλον είδε και απόειδε με τις συμβουλές σας .. (πλακίτσα))
    οπότε θα ηρεμίσουν και τα πνεύματα...
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Χίλια συγγνώμη trickster!

Παρασύρθηκα και νόμισα οτι έχει το S. Γνώρισα ένα παλλικάρι που είναι σε κάποιο on-off 600 club και μου έλεγε οτι είχε πάρει το S και το βρήκε ψηλό. Έτσι έβαλε όλες τις αναρτήσεις του χαμηλού (στο μοντέλο του 2003 που το πορτοκαλί ήταν το S και ήταν πολύ ψηλό) αλλά κρατάει και τις ψηλές αναρτήσεις μήπως και αλλάξει γνώμη. Κανέναν τέτοιο θα πρέπει να βρείς. Άρχισε να ψήνεις κανένα μάστορα και θα βρεθεί η άκρη.

Όσο για τα πνεύματα πολύ ένταση βλέπω. Θα παρακαλούσα για ψύχραιμες και τεκμηριωμένες εξηγήσεις. Ο χώρος για βρισίδι και ειρωνικά σχόλια νομίζω οτι ήδη υπάρχει. Γιώργος.

Re: Χίλια συγγνώμη trickster!

Όσο για τα πνεύματα πολύ ένταση βλέπω. Θα παρακαλούσα για ψύχραιμες και τεκμηριωμένες εξηγήσεις.
    Όπως οι δικές σου?

You BETA believe...

Σπεύδε... βραδέως
    Ρε παιδιά, για ηρεμήστε λίγο. Εκανα μία ερώτηση και πάτε να πλακωθείτε. Οποιος μπορεί να απαντήσει σοβαρά, ας απαντήσει. Ούτως ή άλλως δεν θα το κάνω μόνος μου ότι κάνω. Επομένως θα μου πουν αν αυτό που πάω να κάνω είναι σωστό. Γιατί σκοτώνεστε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alter45
    Ρε παιδιά, για ηρεμήστε λίγο. Εκανα μία ερώτηση και πάτε να πλακωθείτε. Οποιος μπορεί να απαντήσει σοβαρά, ας απαντήσει. Ούτως ή άλλως δεν θα το κάνω μόνος μου ότι κάνω. Επομένως θα μου πουν αν αυτό που πάω να κάνω είναι σωστό. Γιατί σκοτώνεστε;
    Πάντως φίλε μου αν το μηχανάκι σου πέφτει ψηλό και κυρίως αν νοιώθεις άβολα με το γεγονός αυτό, τότε μάλλον καμμία θεραπεία δεν υπάρχει... δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση το συμπέρασμα είναι ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή μοτοσυκλέτας και η λύση δεν είναι τα χαμηλώματα και οι σέλλες...

Δεν πλακωνόμαστε....
    Όταν υπάρχει θέμα ασφαλείας, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.
    Αν κάνουμε λάθος, ανακαλούμε.

You BETA believe...

Μα εγώ δεν εξήγησα τίποτα dirtbird! Γνώμη εξέφρασα.

Πάντως από ότι διάβασα σε άλλο forum όπου οι άνθρωποι ξέρουν να εξηγούν αντί να φωνάζουν, το χαμήλωμα εμπρός κάνει τη γεωμετρία πιό νευρική και δημιουργεί συνθήκες για tank slapping. Λύσεις που προτείνονται είναι μετατροπή της σέλλας για να χαμηλώσει. Χαμήλωμένες πλάκες στις μπουκάλες είδα σε 950Adv στα 4-5 χιλιοστά. Οι 5 πόντοι που πρότεινα είναι υπερβολικοί, αλλά για νά έχεις κάποιο αισθητό αποτέλεσμα, κάπου εκεί θα έπρεπε να τις κατεβάσεις. Νομίζω οτι συνηθίζεται το ύψος. Στην αρχή είχα και εγώ πρόβλημα, αλλά τώρα συνήθισα. Στις μύτες πατάω και είμαι 1,85 μ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos

Re: Μα εγώ δεν εξήγησα τίποτα dirtbird! Γνώμη εξέφρασα.

Νομίζω οτι συνηθίζεται το ύψος.
    σωστος ο γιωργος

το ειπα και γω στην πρωτη σελιδα καπου

αμα το αφησεις ετσι σε κανα 2μηνο το ποιο πιθανο ειναι να σου φαινεται χαμηλο
    και με αλλους που το εχω συζητησει ολοι το ιδιο μου ειπαν

απο θεμα ασφαλειας δεν εχεις προβλημα πιστευω απλα enjoy το μηχανακι σου οπως ειναι
    και μην το πουλησεις γιατι ειναι ερωτας μεγαλος το μηχανακι

@gefr, akamarinos:
    δεν φωνάζουμε, αλλά επειδή επιμένετε(o gefr και αν κατάλαβα akam. συμφωνείς), χαμηλώστε τις πλάκες 5CM (άλλο cm, άλλο mm) με δική σας ευθύνη και πειτε μας τι γίνεται.

Μετά, εάν όλα πάνε καλά, αναζητείστε τους άνθρωπους που ξερουν να 'εξηγούν αντί να φωνάζουν' να σας λύσουν τις απορίες σας.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που ηχούν δυνατά στα αυτιά κάποιων οι οποίοι -θέλετε λόγω επαγγελματικής συνήθειας ή/και διαστροφής, θέλετε λόγω εκτεταμένης γνώσης και εμπειρίας, θέλετε λόγω προσωπικής !@κίας (άλλοι το λένε υπευθυνότητα)- προτιμούν να γίνονται αντιπαθείς παρά ανακριβείς και επικίνδυνοι.

Αυτά.
    Ride safe, ride well

You BETA believe...

Περιμένουμε από αυτούς που έχουν γνώση και υπευθυνότητα

Να μας πούν τι γίνεται αν χαμηλώσουμε τις πλάκες, πρίν να το δοκιμάσουμε και κινδυνέψει κάποιος. Αλλά αυτοί με την εκτεταμένη γνώση την ακρίβεια και την υπευθυνότηα δεν φαίνονται διατεθημένοι να μας εξηγήσουν σε εμάς τους άσχετους και να συμβάλλουν στη γνώση του site γμτ τα ΚΤΜ μας. Την κρατούν για τον εαυτό τους.
    Η επαγγελματική διαστροφή κυριαρχεί.
    Αυτά.

Re: Περιμένουμε από αυτούς που έχουν γνώση και υπευθυνότητα

Να μας πούν τι γίνεται αν χαμηλώσουμε τις πλάκες, πρίν να το δοκιμάσουμε και κινδυνέψει κάποιος. Αλλά αυτοί με την εκτεταμένη γνώση την ακρίβεια και την υπευθυνότηα δεν φαίνονται διατεθημένοι να μας εξηγήσουν σε εμάς τους άσχετους και να συμβάλλουν στη γνώση του site γμτ τα ΚΤΜ μας. Την κρατούν για τον εαυτό τους.
    Αυτά.
    Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείς να απευθυνθείς στις αξιόπιστες και ευγενικές πηγές σου.

Eάν βέβαια βέβαια επιθυμείς να ενημερωθείς καλύτερα εδώ μπορείς να κάνεις μία καλή και όχι πολυδάπανη αρχή.

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    @gefr, akamarinos:
    δεν φωνάζουμε, αλλά επειδή επιμένετε(o gefr και αν κατάλαβα akam. συμφωνείς), χαμηλώστε τις πλάκες 5CM (άλλο cm, άλλο mm) με δική σας ευθύνη και πειτε μας τι γίνεται.
    που το καταλαβες οτι συμφωνω με το χαμηλωμα ?

οχι δεν συμφωνω

προσωπικα αμα μου το λεγαν θα το επαιρνα σαν ανεκδοτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
    που το καταλαβες οτι συμφωνω με το χαμηλωμα ?

οχι δεν συμφωνω

προσωπικα αμα μου το λεγαν θα το επαιρνα σαν ανεκδοτο
    Το παρακάτω:

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
    Νομίζω οτι συνηθίζεται το ύψος.

σωστος ο γιωργος

το ειπα και γω στην πρωτη σελιδα καπου

αμα το αφησεις ετσι σε κανα 2μηνο το ποιο πιθανο ειναι να σου φαινεται χαμηλο
    και με αλλους που το εχω συζητησει ολοι το ιδιο μου ειπαν

απο θεμα ασφαλειας δεν εχεις προβλημα πιστευω απλα enjoy το μηχανακι σου οπως ειναι
    και μην το πουλησεις γιατι ειναι ερωτας μεγαλος το μηχανακι
    μου έδωσε αυτήν την εντύπωση.

Προφανώς έκανα λάθος....

You BETA believe...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Εκανα μία ερώτηση και πάτε να πλακωθείτε
    ....................
    Γιατί σκοτώνεστε;
    Για να μην σκοτωθείς εσύ !!!

Υ.Γ.
    Δεν πλακώθηκε κανείς !!
    (και όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ είπε ο Dirtbird: όταν πρόκειται για θέματα ασφάλειας, ας προσέχουμε τι λέμε "ελαφρά τη καρδία" )
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Re: Περιμένουμε από αυτούς που έχουν γνώση και υπευθυνότητα

Να μας πούν τι γίνεται αν χαμηλώσουμε τις πλάκες, πρίν να το δοκιμάσουμε και κινδυνέψει κάποιος.
    Όταν "αυτοί" ξεκινάνε κατεβατά ολόκληρα και τρώνε ώρες και ώρες (δεν είναι μόνο το typing...) έρχεται ορυμαγδός ειρωνικών σχολίων (από "πες τα προφέσορα" μέχρι "τράβα να τα πεις με άλλους 2 μηχανικούς της NASA" , οπότε άσε αυτό το ύφος ...

του site γμτ τα ΚΤΜ μας.
    Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι μετά από 23 συναπτά έτη συνεχούς ενασχόλησης με τα εν λόγω μπουρδέλα, μπορώ να κάνω το παραπάνω σχόλιο !!
    (υπόψιν ότι έγινε σε subforum των ΚΤΜ από κάτοχο ΚΤΜ - πως λέμε ότι "νέγρο" δικαιούται να αποκαλέσει κάποιον μόνο αν είναι και αυτός νέγρος )

Την κρατούν για τον εαυτό τους.
    Εδώ έρχομαι να εκλιπαρήσω την συγγνώμη σας ...

(Τάχεις παίξει εντελώς ???)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΞΑΤΜΙΣΗ Adventure 990
    από alter45 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2007, 08:01
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2006, 17:49
  3. adventure 990 2007;;;
    από TOMASKTM στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 14:15
  4. Αγορα Adventurer 990
    από antonopc στο forum KTM
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 10:46
  5. Adventurer 990 = Sm 990???
    από drade στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 13:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα