Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Πόσα βγάζουν οι αντιπροσωπίες ... ?

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Απολύτως κατανοητό.
    Αλλά είσαι σίγουρος ότι το πουλάει ο εισαγωγέας 150?
    Και δηλαδή αν πάω στον εισαγωγέα (κ δεν εννοώ το σαρακάκη πχ, γενικά μιλάμε) θα μου το δώσει κ μένα 150? Ή μήπως θα μου το δώσει 230 πχ?
    Ή μήπως θες να πεις ότι οι ανεξάρτητοι εισαγωγείς είναι τόσο πολύ πιο φτηνοί; Γιατί τελικά όλοι η εντύπωσή μου είναι ότι όλοι προσπαθούν να σε γδύσουν. Είπαμε, όλοι το κέρδος θέλουμε, αλλά ρε πούστη... Όχι κ κλέφτες. πχ. σου αγοράζω το μηχανακι 1000e κ το πουλάω 2.5, άλλο τυχαίο παράδειγμα που μου ήρθε τώρα...

και τέλος πάντων sniper αν έχεις αντιπροσωπεία δώςτη μου κ άσε με να χαροπαλεύω!!!

That's all folks!
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
    .......

και τέλος πάντων sniper αν έχεις αντιπροσωπεία δώςτη μου κ άσε με να χαροπαλεύω!!!

......
    Το παραπάνω ήταν παράδειγμα.... είμαι αρκετά σίγουρος πάντως....

Άμα είχα αντιπροσωπεία δεν θα ήμουν εδώ τώρα

Και στην τελική σκέψου ότι δεν βγάζει μόνο αυτός αλλά δίνει και δουλειά σε κάποιους άλλους (υπαλλήλους κλπ)

Και ναι, τα αγοράζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακριβά εδώ στην Ελλάδα γιατί δεν ανοίγουμε τα στραβά μας να φέρουμε απ' έξω ότι μπορούμε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Σιγά μην τους λυπηθούμε κιόλας..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Φόρος εισοδήματος 30% = 45?
    Νίκο δε διαφωνώ μαζί σου στο θέμα του thread...

αλλά ο φόρος εισοδήματος δεν υπολογίζεται επί του τζίρου αλλά από τα κέρδη οπότε δε μπορείς να βάζεις 30% σαν φόρο εισοδήματος για την αρχική αξία του επιτηδεύματος...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Νίκο δε διαφωνώ μαζί σου στο θέμα του thread...

αλλά ο φόρος εισοδήματος δεν υπολογίζεται επί του τζίρου αλλά από τα κέρδη οπότε δε μπορείς να βάζεις 30% σαν φόρο εισοδήματος για την αρχική αξία του επιτηδεύματος...

Σωστά.... Mea Culpa....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    Tha pesei scanarisma se timologio paralabis, gia na deite oti "den paizei".....

Tespa oi eisagogis paizoun +30% +19fpa=gamiseta.

Otan epistrepso sto ellanta tha sas steilo timologa gia na klaite...

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Κανας επαγγελματιας που να βγαζει λεφτα ρε παιδια?
    Ολοι τζαμπα δουλευουν?
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Το Μοτοδίκτυο όμως είναι το δίκτυο της Μοτοδυναμικής,δλδ του εισαγωγέα..Οπότε μπορεί να έχει δίκιο ο R1nas στην τιμή..Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι και οι αντιπρόσωποι το παίρνουν τόσο..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Τα υπόλοιπα τα παίρνει το κράτος και ο εισαγωγέας.
    κ αν συνεχισεις λιγο την ιστορια οτι ..............
    ο εισαγωγεας αγοραζει σε μια τιμη για τα μηχανακια στην χωρα διανομης της καταστευαστριας εταιριας,
    για να τα βαλει στην βιτρινα κ να τα διαθεσει στο τελικο καταναλωτη.
    εχει πληρωσει μεταφορικα, CIF/FOB δεν εχει σημασια το πληρωνει κ στις δυο περιπτωσεις -τωρα αρχιζει το πανηγύρι!- βαλε δασμους, εκτελωνιστες, φπα, τελη αποθηκης, τελη ΟΛΠ μπλα μπλα κ ισως παλι μεταφορικη για μεχρι την βιτρινα του!!

λιγο πολυ να σου ενα 30-40% πανω

τελικα ολοι δουλευουμε για να ταϊζουμε το συστημα που γραναζια του ειμαστε κ...........ΕΜΕΙΣ!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για πωλήσεις οχημάτων (νέων και μτχ.) δεν μπορώ να σας πω.. Για ανταλλακτικά όμως μιας και πέρασα απο έκθεση Ι.Χ-ανταλλακτικά-εξουσιοδοτημένο μπορώ να σας πω οτι το κέρδος ανέρχεται στο 45-55%.

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.

Με την ιδιότητα υπαλλήλου εξουσιοδοτημένου καταστήματος, μπορούσα και έπαιρνα για το Ι.Χ. μου , ανταλλακτικά με 45% κάτω της τιμής λιανικής. Είπατε τίποτα;

Και οχι απο τα κεντρικά... μέσα απο το κατάστημα μιλάμε.

Μην τρελαθούμε που δεν βγάζουν και κέρδος τώρα. Για σκεφτείτε τι πληρώνετε για αναλώσιμα για τα οχήματα σας... κάντε μια σούμα κάθε χρόνο και βγάλτε το ας πούμε ενα ποσοστό σαν αυτό που είπα.
    Εκεί θα δείτε τι πληρώνετε μόνο για τα service, προς κέρδος των αντιπροσωπειών...

Αν τώρα είχατε και καμιά πτώση/τρακάρισμα.... και κάνετε σούμα πάλι... τότε είναι που θα σας σηκωθεί η τρίχα...ειδικά αν έχει και φαναρτζή μέσα (εκεί να δείτε τι βγάζουν!!).

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Για πωλήσεις οχημάτων (νέων και μτχ.) δεν μπορώ να σας πω.. Για ανταλλακτικά όμως μιας και πέρασα απο έκθεση Ι.Χ-ανταλλακτικά-εξουσιοδοτημένο μπορώ να σας πω οτι το κέρδος ανέρχεται στο 45-55%.

Gandalf
    Δεν ξέρω εάν κάνεις πλάκα αλλά το ποσοστό που αναφέρεις είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ υψηλό.

Φυσικά από μάρκα σε μάρκα υπάρχουν διαφοροποιήσεις αλλά το 30% είναι πιο ρεαλιστικό (και αυτό όχι άμεσα αλλά με στοκάρισμα κτλ.)

You BETA believe...

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba
    .............ειδικά αν έχει και φαναρτζή μέσα (εκεί να δείτε τι βγάζουν!!).

Gandalf

dirtbird...

δεν κάνω πλάκα λέμε... και μην σου φαίνεται υπερβολικό... και παληκάρι φίλος που ήταν σε Γαλλική αντιπροσωπεία και οχι Γερμανική που ήμουν εγώ, τόσο ήταν και για αυτούς (40%)!!

Απλά θα σου πω οτι για κρεμαγιέρα στο Ι.Χ. μου αντί για 85? που είχε, πλήρωσα 40?...σου κάνει αυτό;

Ειδικά στον χώρο των Ι.Χ. επειδή έχω πολλούς φίλους σε διάφορες αντιπροσωπείες το ποσοστό είναι αυτό.

Πόση μπορεί να είναι η διαφορά στο τμήμα μοτοσυκλετών που δεν έχει και μεγάλο εύρος αγοράς σε σύγκριση με αυτό των Ι.Χ.;... να πούμε 35%;;;... το θεωρείς λίγο;

Για φαναρτζήδες... κάντε το εξής... πείτε οτι έχετε ενα Ι.Χ. και θέλει ολικό βάψιμο. Η ταρίφα που θα πάρετε είναι μεταξύ 1200-1500? αναλόγως μεγέθους και οχι χρονολογίας αυτοκινήτου. Αυτό χωρίς στοκαρίσματα και επαναφορές έτσι;

Μόνο βαφή και τρίψιμο (οχι χρώματα και σχέδια). Το τρίψιμο όντως θέλει γύρω στις 2-3 μέρες με σβυδρόπανο-γυαλόχαρτο. Απο εκεί και πέρα η βαφή θέλει 2-3 ώρες και άλλο ενα 2ωρο νομίζω στον φούρνο για βερνίκι .... αυτά αν θυμάμαι καλά...

άσε φίλε... τα οχήματα δεν πληρώνονται όταν τα αγοράζεις... πληρώνονται στην συντήρηση. Εκεί είναι που πέφτει το χρήμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

δεν κάνω πλάκα λέμε... και μην σου φαίνεται υπερβολικό......

άσε φίλε... τα οχήματα δεν πληρώνονται όταν τα αγοράζεις... πληρώνονται στην συντήρηση. Εκεί είναι που πέφτει το χρήμα.

Gandalf
    Μιλάς πάντα για dealers? (και όχι για επίσημους εισαγωγείς).

Αν ναι, το ποσοστό συνεχίζει να μου φαίνεται υπερβολικό για την δικιά μου εμπειρία, αλλά όπως ξαναανέφερα, τα περιθώρια διαφοροποιούνται από μάρκα σε μάρκα και δεν είναι δυνατόν να γνωρίζω πως δουλεύει το κάθε 'μαγαζί' .

You BETA believe...

Μιλάω για κάθετες μονάδες και τοπικές (ανά περιοχές) αντιπροσωπείες. Απευθείας απο την πηγή δηλαδή.

Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει παλαιά τιμολόγια να σου δείξω...

Gandalf

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2009, 20:47
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 13:55
  4. Πως επιλεγονται οι moderator????
    από filippos_hornet στο forum Αντιπαραθέσεις