Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: 250.. ma pouthena?

Νέο μέλος
    μμ εχεις δικιο για το μεταχειρισμενο..κι ετσι σκεφτομαι.. αλλα το αλλο που φοβαμαι ειναι μηπως 1500 ευρω πανε τσαμπα και μου βγαζει δλδ το μεταχειρισμενο πολλες ζημιες.. αλλωστε μεταχειρισμενο θα ναι.. απο την αλλη πως μπορω να αφησω 7 χιλιαρικα στο πεζοδρομιο αφου προς το παρον δεν εχω παρκινγκ και ηδη μου εχουν κλεψει ενα μηχανακι..?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    .... αν δεν εχεις καταληξει σε 1 μοτο που να τρελλαινεσαι γιατι να τα δωσεις για καινουριο???Παρε ενα μεταχειρο δες πως σου κα8εται και βλεπεις μετα ...
    +1

sober, το "μαμα μου" γιατι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
    +1

sober, το "μαμα μου" γιατι?

Γιατι περιεγραψες γλαφυροτατα το χειροτερο μου φοβο..Παλια ειχα δοκιμασει ενα ΤΤ 600 αλλα βεβαια τοτε δεν ειχα ξανακαβαλησει ποτε.. Εσβησε αποτομα δεν προλαβα να το κρατησω και με τραβηξε το βαρος κατω...λιγο χτυπησα το γονατο (ευτυχως..)αλλα απο τοτε εχω ενα μικροκολληματακι...
    Τωρα εχω λυσσαξει να ανεβω κυβικα αλλα παλι σκεφτομαι τα σκηνικα που περιεγραψες...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stellla
    μμ εχεις δικιο για το μεταχειρισμενο..κι ετσι σκεφτομαι.. αλλα το αλλο που φοβαμαι ειναι μηπως 1500 ευρω πανε τσαμπα και μου βγαζει δλδ το μεταχειρισμενο πολλες ζημιες.. αλλωστε μεταχειρισμενο θα ναι.. απο την αλλη πως μπορω να αφησω 7 χιλιαρικα στο πεζοδρομιο αφου προς το παρον δεν εχω παρκινγκ και ηδη μου εχουν κλεψει ενα μηχανακι..?
    ENNOEITAI μεταχειρισμένο.

Να μη σε νοιάζουν οι φθορές απο τις αναποφευκτες μικροπτώσεις. Και όταν με το καλό αισθανθείς σίγουρη παίρνεις το καινούριο.

ειδικά αν δεν έχεις πάρκινγκ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από stellla
    δε θα παρεις γουρουνι στο σακι, θα το πας σε μηχανικο δικο σου (και αν δεν εχεις εσυ, ολο και καποιος φιλος θα εχει εναν εμπιστο) να το κοιταξει. Οι περισσότερες μοτο μου στο παρελθον, μεταχειρισμένες ηταν, ποτε δεν ειχα προβλημα με καμια, εφοσον φυσικα τις περασα απο κοσκινο πριν τις παρω.

- sober, σε καταλαβαίνω ρε φιλε. Στη περιπτωση αυτη η λυση είναι μια, την αφήνεις και σκαει κατω! αστη να πεσει!

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΝΕΟ...STELLA ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ELIMINATOR 250 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ANCHELO ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ACHELO ΜΟΝΟ(!!!) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ EL250 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΧΡΥΣΟ!!!ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΦΤΗ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΡΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΧΩΜΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΝ ΟΦ.ΔΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ BANDIT650 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙ...ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΙΛΟSTREETAKIA ΜΕ FAIRING KAI AN MPOREIS KI ANTEXEIS KANENA ME ΑΒS.ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ...ΜΕ ΤΟ FAIRING H ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ (ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΧΡΙ ΧΑΛΚΙΔΑ...:o

ιστελλιτσα πρε την μηχανη της ΤΑΤΙ οτι πρεπει για σενα!

ενα ΧR250 ... θα το βρεις στις αγγελείες!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

Oυφ,η καρδια μου πηγε στη θεση της...
    Εχει γουστο λεω να πει για το 640 του που πουλαει

BTW Το Serrow γιατι το αποκλειετε?Για κοπελιτσα νομιζω οτι ειναι μια χαρα!
    Αφου κι εγω πηγαινα βολτες στα χωματα με ενα Serrow,και ειμαι και αδυνατουλης ....
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Oυφ,η καρδια μου πηγε στη θεση της...
    Εχει γουστο λεω να πει για το 640 του που πουλαει

BTW Το Serrow γιατι το αποκλειετε?Για κοπελιτσα νομιζω οτι ειναι μια χαρα!
    Αφου κι εγω πηγαινα βολτες στα χωματα με ενα Serrow,και ειμαι και αδυνατουλης ....

Ελα ντε....φ8ηνο , αξιοπιστο...ελαφρυ...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Το Serrow γιατι το αποκλειετε?

καλο κι αυτο το μηχανακι για κοπελιτσα!!:wacko:

καλο κι αυτο το μηχανακι για κοπελιτσα!!:wacko:
    Γιατι το 640 ετσι που το εχεις ''ελαφρωμενο'' δεν κανει?
    Βρες ενα τροπο να το κοντυνεις καμμια 20αρια ποντους και θα ειναι ταμαμ!!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

καλωσήρθες από ομοιοπαθή...

εάν πας σε 650 τότε πρέπει να συμβιβαστείς και με τα έξοδα μιας μεγάλης μηχανής. Εάν όμως την θέλεις μόνο για μέσα στην πόλη ξανασκέψου το.
    Εγώ προσωπικά δεν θέλω να ξεπεράσω τα 250 (και ίσως και πολλά λέω), γιατί πίστεψα ένα καλό μου φίλο που μου είπε το εξής: "Φίλε, με τη μηχανή, όσο πάει τόσο θα πας... Και αν όχι στην αρχή, όταν νομίσεις ότι έμαθες."

Βρισκόμενος στην ίδια κατάσταση, οι επιλογές φαίνεται να είναι οι εξής:

α) 125ρι on-off (XT-XR κλπ)
    β) μεταχειρισμένο 250ρι (AX, Dominator, Anchello κλπ)
    γ) με τα ίδια λεφτά που θα δώσεις για μεταχειρισμένο 250ρι δεκαετίας, καινούριο 200ρι Κινέζικο (οn-off)

όσο περνάει ο καιρός, τόσο με βλέπω προς το γ..

τωρα αν συμπηλρωσω οτι ειναι απο γυναικα...γιατρο....ευλαβικα συντηρημένο......................................!????

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    τωρα αν συμπηλρωσω οτι ειναι απο γυναικα...γιατρο....ευλαβικα συντηρημένο......................................!????

ειναι καλοοοοοο

ή ψαξε σε ΧR400

Αρχικά δημιουργήθηκε από vthn
    Εγώ προσωπικά δεν θέλω να ξεπεράσω τα 250 (και ίσως και πολλά λέω), γιατί πίστεψα ένα καλό μου φίλο που μου είπε το εξής: "Φίλε, με τη μηχανή, όσο πάει τόσο θα πας... Και αν όχι στην αρχή, όταν νομίσεις ότι έμαθες."

ΔΕΝ ειναι ολοι ετσι ομως...
    Εγω ειχα το Vstrom650 δυο χρονια,γυρισα τα βουνα και τους δρομους της Ελλαδας και ΠΟΤΕ δεν το πηγα οσο πηγαινε,γιατι το σημαντικο φιλε μου σε ενα μηχανακι που μπορει πχ να χτυπησει μια 250αρα ΔΕΝ ειναι να δεις αν παει 250 χλμ ΑΛΛΑ να χαρεις το γκαζι του πηγαινοντας Χ-Α-Λ-Α-Ρ-Α!
    Οι τσιτες και τα σκισιματα οδηγουν σε λυπες,φιλικα

Ως νεος οδηγος λοιπον να ακους γνωμες,να συνθετεις αποψεις και να κρινεις.Στο τελος θα δεις οτι αυτα που σου λεγανε καποιοι μαγκες φιλοι σου ειναι μ@λ@κιες ενω αντιθετα καποια πραγματα που σου ελεγαν καποιοι αλλοι(τα οποια οταν τα ακουσες ειπες μεσα σου:"Τι λεει ο μ@λ@κας!) ειναι τελικα αυτα που ειναι αληθινα και αγγιζουν την ουσια!

BTW Μια χαρα ειναι το Serrow οσο και να το υποτιματε!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. xreiazomai bohtheia gia tdr 250
    από tools στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 22:03
  2. Πως πουλάς ένα magna 250
    από dep στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 09:14
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2003, 16:05