Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
+1:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
+1:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
330mm δεν ειναι οι δισκοι του 1098?![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Από ΠΟΥ το έμαθες ποιά είναι τα καλύτερα..;Τα οδήγησες όλα με οριακό φρενάρισμα..;Στο είπαν οι μεγαλύτεροι (και σοφότεροι) στη γειτονιά..;Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
αν ειναι λαθος αυτο που ειπα τοτε εγω θα σου ζητησω συγνωμη ρε φιλε....![]()
Μην βασανιζεσαι με ιπποδυναμεις,ροπες,πιο ειναι πιο γρηγορο,πιο στριβει,πιο εχει καλυτερο 400αρι (εκτος αν νομιζεις οτι μπορεις να πλησιασεις τα ορια τους και να εξαντλεις τις ιπποδυναμεις τους στο δρομο η στην πιστα).Απλα παιρνεις αυτο που σου κανει κλικ(δλδ το Κ7).
Χ.Ι.Δ.
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από tattooman
Μην βασανιζεσαι με ιπποδυναμεις,ροπες,πιο ειναι πιο γρηγορο,πιο στριβει,πιο εχει καλυτερο 400αρι (εκτος αν νομιζεις οτι μπορεις να πλησιασεις τα ορια τους και να εξαντλεις τις ιπποδυναμεις τους στο δρομο η στην πιστα).Απλα παιρνεις αυτο που σου κανει κλικ(δλδ το Κ7).
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
+1000
γεια σου ρε γλιγορε![]()
![]()
![]()
το διαβασα σε συγκριτικο στο power bikesΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Από ΠΟΥ το έμαθες ποιά είναι τα καλύτερα..;Τα οδήγησες όλα με οριακό φρενάρισμα..;Στο είπαν οι μεγαλύτεροι (και σοφότεροι) στη γειτονιά..;
μου το ειπε ο θειος μου που συμμετεχει στην συγγραφικη ομαδα των 2τροχων...
που αυτος τουλαχιστον τα εχει οδηγησει ολα πιστεψε με....![]()
![]()
re paidia egw den rwtisa ta texnika xaraktiristika to 2 mixanon alla an kapios apo esas EXEI ANIXEI ME TA 2 MIXANAKIA ALLA ODIGONTAS KAPIO OUDETERO MIXANAKI (k5,r1-05,zxr,cbr,ktl) aytos einai o monos tropos na katalaveneis kai thn exelixh tou oximatos. ta texnika ta xerw kai egw alla emena me apasxolei to ti kanoun ston dromo kai mono.oute to ti kanoun sthn pista.
Όταν με λίγα , σαστίζεις αυτούς που έχουν πολλά!
Ανοιξα εγω με R1 '07 με τΑρχικά δημιουργήθηκε από J.F
re paidia egw den rwtisa ta texnika xaraktiristika to 2 mixanon alla an kapios apo esas EXEI ANIXEI ME TA 2 MIXANAKIA ALLA ODIGONTAS KAPIO OUDETERO MIXANAKI (k5,r1-05,zxr,cbr,ktl) aytos einai o monos tropos na katalaveneis kai thn exelixh tou oximatos. ta texnika ta xerw kai egw alla emena me apasxolei to ti kanoun ston dromo kai mono.oute to ti kanoun sthn pista.
Δική σου επιλογή είναι αλλά θα δώσεις 15 χιλιάρικα για να εισαι ο πιο γρήγορος από φανάρι σε φανάρι και να μη στη λένε στην πιάτσα..;
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Aγορι επειδη εγω σε καταλαβαινω και θελω να σε βοηθησω....
Κοιτα σ'αυτο το θεμα και βγαλε συμπερασμα μονος σου....Εχω ποσταρει δυναμομετρησεις κτλ...Αυτα που λενε τα περιοδικα μην τα πιστευεις,αυτοι τα παιρνουν... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/showthread...191#post748191
Και επειδη εγω ειμαι αντικειμενικοτατο αγορι αφου δεν εχω κανενα απο τα δυο μηχανακια,ουτε το Κ7 ουτε το R1 θα σου πω....
Δεν υπαρχει ουτε 1 στο 1.000.000 R1normal (τα λεω καλα??) να περασει μαμα Κ7...Μην κανεις το λαθος για 2η φορα και παρεις R1,ειναι ακαταλληλο για αυτο που το θελεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα το παλικαρι ειναι μηνες μπροστα (TRE)
ΙΟΥΝΙΟΣ 2007![]()
που το βρικες ρε κομματι ???
![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΙΚΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
τελικα το παλικαρι πηρε πρωτα το ρ1 και μετα το πουλισε και πηρε το κ7
αν σου λεει κατι αυτο![]()
![]()
ΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ :a31: :a31: :a31:
ΡΩΤΗΣΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΤΟ R1 07 , ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ R1 05 ΛΟΓΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΗ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ , ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΦΤΕΓΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ VESPA ΤΟΥ ΤΑ ΡΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ Κ7. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ
ΠΟΣΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ Κ7 , ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.
![]()
![]()
![]()
file mou me to mhxanaki pou exw twra den exw anixei oute mia fora se fanari kai den to kikloforw sxedon katholou mesa sthn polh. oso gia thn <<piatsa>> den xriazete ena sigegrimeno mixanaki gia na mhn sthn lene...alla na kaneis thn diafora me ena opiodipote mixanaki.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Δική σου επιλογή είναι αλλά θα δώσεις 15 χιλιάρικα για να εισαι ο πιο γρήγορος από φανάρι σε φανάρι και να μη στη λένε στην πιάτσα..;
oso afora ta frena kai tis anartiseis den xerw kanena mixanaki pou na mhn exei.exalou opws eipa den to thelw gia thn pista alla gia tous ellinikous dromous,opote..!
Όταν με λίγα , σαστίζεις αυτούς που έχουν πολλά!
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
ΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ :a31: :a31: :a31:
ΡΩΤΗΣΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΤΟ R1 07 , ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ R1 05 ΛΟΓΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΗ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ , ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΦΤΕΓΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ VESPA ΤΟΥ ΤΑ ΡΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ Κ7. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ
ΠΟΣΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ Κ7 , ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.
![]()
![]()
![]()
Maniak agori mou de peirazei mitha paris kai esi kapote mixanaki tis prokopis.
Otan gini dld to k7 dekaetias tha to paris kali timi
:a029:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Maniak agori mou de peirazei mitha paris kai esi kapote mixanaki tis prokopis.
Otan gini dld to k7 dekaetias tha to paris kali timi
:a029:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a31: :a31: :a31: ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΟ ΛΕΜΕ![]()
![]()