μακη παρε και το ταιρι σου..
τη γυναικα μαραντοννα
http://www.youtube.com/watch?v=LZggvElKLpY
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
μακη παρε και το ταιρι σου..
τη γυναικα μαραντοννα
http://www.youtube.com/watch?v=LZggvElKLpY
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Για να μην παρεξηγηθω.
Να πω οτι σε οποια αλλη περιπτοση το κρανος και το μπουφαν ειναι στις θεσεις που πρεπει
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Κι εσύ τέκνον βρούτα Λίνα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
+2000000:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και σένα σε έχω![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Συγνωμη αλλα σου λεω οτι αυτη την στηχμη δεν μου περισευουν 150€ για δευτερο κρανος.
και οσο για το μακρι μαλλι , οταν καποτε ειχα και εγω μακρι δεν με ενοιαζε το κρανος γιατι απλα
δεν μου χαλαγε το μαλλι
!!!!
Παντως εχεις δικιο.Γιαυτο ανοιξα αυτην την κουβεντα για να δω αποψεις και συνηθειες
δεν σου περισευουν 150? που ειναι για την ζωή σου? Επίσης θεωρείς πιο σημαντικό το να μην γρατζουνιστεί το καλό κράνος σου από το να γρατζουνιστει το κεφαλι σου ή η μούρη σου και να κουβαλάς μια ζωή ένα σημάδι νααααα?
Αν λέμε ήξερες ότι στην άλλη στροφή σίγουρα θα πέσεις κάτω τότε ποιο κράνος θα διάλεγες να φορέσεις πριν ξεκινήσεις το ακριβό η το φθηνό??? Ρε παιδιά για τα κεφάλια μας μιλάμε!!
Εμένα με τράκαρε ταξι ενα στενό κάτω από το σπίτι μου μόλις είχα ξεκινήσει και με έστειλε 6 μηνες 401!! (Ήμουνα και φαντάρος την τύχη μου!)
Οπότε το κοντινή απόσταση δεν μου λέει κάτι προσωπικά! Ξέρεις πόσα παλικαράκια τα κλαίνε γιατι ήθελαν να έχουν ωράιο μαλί?? Βλέπεις και αυτός ο ζελές δεν τον φτιάχνουν να προστατεύει κι ολας!!
![]()
Καμιά γκόμενα έχει..;Δεν πιστεύω με αυτά που σου είπαμε να κυκλοφορείς με το κράνος στο γραφείο..Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Με κοιταει ολο το γραφειο που εχω γαμ... στα γελια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι εσύ τέκνον βρούτα Λίνα ;
Και σένα σε έχω![]()
:rotflmao:
![]()
τι να πεις και συ με το 600αρι βρε ?? παρε πανω απο 650 και μετα τα λεμε ..... μεχρι τοτε Σ ΕΧΩ ΛΕΜΕ λεπτομερειες απο Δευτερα......![]()
Σκατα...ολες χοντροκολες και παντρεμενες!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Καμιά γκόμενα έχει..;Δεν πιστεύω με αυτά που σου είπαμε να κυκλοφορείς με το κράνος στο γραφείο..
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
αλλη μια κ απο εδω...Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πριν χρόνια παλικάρι στην περιοχή μου σκοτώθηκε 20 μ από την πόρτα του..
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Λες να διαβάζει κι ο διευθυντής τα γραφόμενά μας και να του βγάλει δεξί φλας δείχνοντάς του την έξοδο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Καμιά γκόμενα έχει..;Δεν πιστεύω με αυτά που σου είπαμε να κυκλοφορείς με το κράνος στο γραφείο..
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
υπάρχουν και υφασμάτινα προσταυτικά για αυτήν ακριβώς τη δουλειά
τα οποία κάνουν πολύ καλή δουλειά και κοστίζουν τα καλύτερα 5? το ένα! Χριτς τα βγάζεις να τα πλήνεις και χρατς βάζεις το άλλο!!
![]()
Αυτά που έλεγες Τετάρτη βράδυ στο τηλ τα εννούσες τελικά ε..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είμαι ο μάκις Μαραντόνας
![]()
Τι μλκς..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λες να διαβάζει κι ο διευθυντής τα γραφόμενά μας και να του βγάλει δεξί φλας δείχνοντάς του την έξοδο ;
:rotflmao::rotflmao:
Λες στο επομενο ποστ να δω την αποληση μουΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λες να διαβάζει κι ο διευθυντής τα γραφόμενά μας και να του βγάλει δεξί φλας δείχνοντάς του την έξοδο ;
![]()
![]()
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
Μην αγχωνεστε τεκνα μου.
Ολους σας πιστευω....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Να τα να ταΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
τι να πεις και συ με το 600αρι βρε ?? παρε πανω απο 650 και μετα τα λεμε ..... μεχρι τοτε Σ ΕΧΩ ΛΕΜΕ λεπτομερειες απο Δευτερα......![]()
![]()
Έτσι βγάζει κι η Λαμπίρη τα λαυράκια, είμαστε και στην κατάλληλη ώρα :rotflmao:
Μισή Π κι ένα ολόκληρο ΣΚ αναμονής ;![]()
Με το καλό ότι και νά'ναι, και πάλι θα σε έχω![]()
![]()
![]()
![]()