Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: ΜΟΤΟΡΟΒΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Εγω τους παίζω κόρνα κι' αυτοί παίζουν το βιολί

...γιατί ενα παπί είναι πολύ "λίγο" για να κατεβάσουν τη μύτη τους κάτω και να χαιρετήσουν.
    τωρα το ειδα αυτο

καλα δε παιζοντε ρε φιλε εκει εξω ειλικρινα..............και ποσους τετοιους εχω συναντησει οταν ειμαι με παπι η με σκουτερ..........εδω ρε βγαλαν γλωσσα και οι γυναικες λεμε με κοιταγε μια ενα απογευμα σε κατι φαναρια στην αθηνα με ενα ΧΤ και εγω με το ταιφουν και με κοιταγε με ενα βλεμμα σαν να μου ελεγε <<σκουληκι εχω ΧΤ εγω>>:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: χωρις να το θελω σοβαρα ειπα απο μεσα μου ισα μωρη :rotflmao: επρεπε να εχω το Ζ να λουφαξεις εκει στη μιζερια σου με το μπρικι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ειμαι κακια το ξερω:rotflmao: αλλα με προκαλουνε:rotflmao:

μη μασας καλα στα λεει η sober !!!!!!
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle

Σε σχέση με την μοτορόβια αλληλεγγύη, δεν είναι μόνο μεταξύ των μηχανόβιων!
    Είναι και με τους φορτηγατζίδες που κάνουν στην άκρη να περάσεις, αλλά κυρίως απο αμάξια που κάνουν στην άκρη, οι οποίοι πιστεύω ότι σίγουρα είναι μηχανόβιοι. [/B]

η ειναι ανθρωποι που εχουν μοτοσυκλετιστες στην οικογενεια.............χαρακτηριστικο παραδειγμα μητερα φιλου μου (καλη οικογενεια-καλος φιλος) που ειπε <<απο τοτε που πηρε μηχανη ο γιος μου παντα προσεχω τα μηχανακια παντα τα αφηνω να περνανε και κανω χωρο>>

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    η ειναι ανθρωποι που εχουν μοτοσυκλετιστες στην οικογενεια.............χαρακτηριστικο παραδειγμα μητερα φιλου μου (καλη οικογενεια-καλος φιλος) που ειπε <<απο τοτε που πηρε μηχανη ο γιος μου παντα προσεχω τα μηχανακια παντα τα αφηνω να περνανε και κανω χωρο>>

Ναι. Σίγουρα!
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
    Είναι και με τους φορτηγατζίδες που κάνουν στην άκρη να περάσεις, αλλά κυρίως απο αμάξια που κάνουν στην άκρη, οι οποίοι πιστεύω ότι σίγουρα είναι μηχανόβιοι.
    Εγώ πάλι πιστεύω οτι τρομάζουν από τις εξατμίσεις που ακούνε..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    εγω δεν εχω κανενα προβλημα,οποτε χαιρεταω με χαιρετανε και το αντιθετο..

Εγώ έχω πει και αλλού ότι έχω όλη τη καλή διάθεση να χαιρετήσω, αλλά με αυτά που έχω δει, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι μπορούν όλοι να το πάνε με το ένα χέρι το 'εργαλείο'...

Άσε που εδώ στην επαρχία κορνάρω όταν στο βάθος πάει κανένας να βγει από πουθενά χωρίς να τσεκάρει καν, και καπάκι όταν με ακούνε χαμογελάνε και κορνάρουν και αυτοί ανταποδίδοντας τη χαιρετούρα...

Άντε να κουνήσω κάνα κράνος που και που, οι αναφορές στα θεία είναι συχνότερες όμως καθότι έχουμε και ένα τίτλο να υπερασπιστούμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Η δικη μου (μαμα) αν και σωφεραντζα τρελλη προσεχει γενικως παντα!!Απο τοτε που πηρα μοτο μονο που δεν προσκυναει κιολας .... Ασε που το'χει κρυφο καμαρι για την κορακλα της με το μοτο...(αν και τρεμει το φυλοκαρδι της..)

Οσο για το συναισ8ημα που βγαζει η χαιρετουρα ειναι οντως και γαμω... ειναι σα να μη χρειαζεται να πεις πολλα πολλα με τον αλλο ... καταλαβαινοσαστε..
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Εγώ έχω πει και αλλού ότι έχω όλη τη καλή διάθεση να χαιρετήσω, αλλά με αυτά που έχω δει, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι μπορούν όλοι να το πάνε με το ένα χέρι το 'εργαλείο'...

Άσε που εδώ στην επαρχία κορνάρω όταν στο βάθος πάει κανένας να βγει από πουθενά χωρίς να τσεκάρει καν, και καπάκι όταν με ακούνε χαμογελάνε και κορνάρουν και αυτοί ανταποδίδοντας τη χαιρετούρα...

Άντε να κουνήσω κάνα κράνος που και που, οι αναφορές στα θεία είναι συχνότερες όμως καθότι έχουμε και ένα τίτλο να υπερασπιστούμε.
    εγω κανω το θεϊκο χαιρετισμο με σινιαλο (φωτα)και οσοι δεν εχουν διπλωμα νομιζουν οτι εχουν αραξει μπατσοι και γραφουν... :rotflmao: :rotflmao:

Tελικά είχα δεν είχα, τό'βγαλα τελείως offside το θρεντ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. αλληλεγγύη...
    από nassosxlvbros στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2011, 09:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία