Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Είμαι ΓΑΙΔΑΡΟΣ....και βάζω και συναγερμό!!

Εγώ είμαι μαζί τους χίλια τα εκατό.

Άμα όμως εκεί που βρω στο κωλοχανίο που μεγάλωσα ψάχνωντας 2 ώρες πεζοδρόμιο πεντάμετρο σε πλάτος, με μακριά από το σημείο που θα παρκάρω τη πορεία για τυφλούς, μακριά από διαβάσεις αναπήρων, και γενικά πάντα με σεβασμό στους πεζούς μου έρθουν και κολλήσουν αυτοκόλλητο (άσε που εγώ δεν αφήνω το πραπρά από τα μάτια μου), τη ζμπουτσήσανε.

Ξηγημένοι.

(θα πάρω και γω αυτοκόλλητα ρε, και θα σας αλλάζω τα πετρόλαδα, όλα πορτοκαλί θα τα βλέπετε).

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Καλά τα λες ζιρέους, γιατί -ελλείψει αστυνομίας*- όλοι γίναμε δικαστές και αστυνόμοι τώρα... Και καθένας λέει και κάνει ό,τι θέλει. Όλοι δίκιο έχουμε, και στο τέλος θα φτάσουμε να παλεύουμε μεταξύ μας!! Ω παράνοια...

* και πολιτικής βούλησης, και μακροπρόθεσμης κοινωνικής στρατηγικής και πολεοδομικού σχεδιασμού κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ ...........
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    εγώ λέω να βγάλουμε αντίστοιχα αυτοκόλλητα που να λένε "ειμαι ζωο περπατάω στον δρόμο" και να τα κολλάμε στο κούτελο όσον περπατάνε στο δρόμο αντι για το πεζοδρόμιο και όσων περνάνε απο όπου δεν έχει διάβαση....
    σύντομα όλοι οι Αθηναίοι θα καταλήξουν με ένα αυτοκόλλητο στο κούτελο....

μου τη σπάει που οι πεζοί θέλουν να έχουν μονο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις....
    φυσικά τρελαίνομαι οταν βλέπω αυτοκίνητα ή μηχανές σε μπάρες αναπήρων ή στις ειδικές διαγραμμήσεις των τυφλών, αλλά όχι οτι ενοχλούνται και όλοι οι πεζοί γενικώς....ειναι οι ίδιοι που πετάγονται μπροστά απο τα λεωφορεία και περνάνε τρέχοντας την Κηφισιάς, την Καβάλας κτλ....εκεί φαντάζομαι δεν έχουν την ίδια ευαισθησία προς τον συνάνθρωπό τους που μπορεί να στείλουν στον άλλο κόσμο...
    τουλάχιστον το παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο ποτέ δεν σκότωσε κανενα πεζό....

το να είσαι πεζός στην Αθήνα ειναι πολύ πιο εύκολο απο το να είσαι οδηγός....οπότε λίγη κατανόηση και στους οδηγούς.....save athens drivers....

Y.Γ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ..ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΛΕΊΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ Κ ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΑΜΠΕΣ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    zzr, πεζοδρόμια στην Αθήνα δεν υπάρχουν. Κάτι ψιλά στην Πανεπιστημίου και Σταδίου ίσως. Μετά το χάος. Κάνε μια κατάβαση (πεζός) τη Σόλωνος για παράδειγμα, σε ώρα εμπορικής αιχμής. Το 80% θα το κάνεις πάνω στην άσφαλτο, με τα ΙΧ να περνούν σφαίρα δίπλα σου. Άσε τα βαρέα οχήματα που και να σε πατήσουν, θα φρενάρουν 50-100 μέτρα παρακάτω.

Ποιά δικαιώματα, ποιές υποχρεώσεις; Σε μια πόλη που Δ Ε Χ Ω Ρ Α Μ Ε ;;;;;;;;

Φανατικός πεζός κι εγώ, κι ας έχω δύο μοτοσυκλέτες. Τέσσερα χρόνια τώρα περπατάω χιλιόμετρα κάθε μέρα προκειμένου να φτάσω στο μετρό και να αποφύγω να πάρω όχημα. Αλλά δεν είναι απλά τα πράγματα.

Και στενοχωριέμαι πάρα πάρα πολύ που βλέπω τόσο κόσμο να αγανακτεί (δικαίως φυσικά) και να μπαίνει στον κόπο να παίρνει πρωτοβουλίες.................... αλλά τελικά να στρέφει την αγανάκτησή του στον ίδιο του τον εαυτό, και όχι στους φορείς και το κράτος που τον εκπροσωπούν και πληρώνονται για να ακούνε και να μελετούν τα αιτήματά του.

Εσύ θα μου κολλήσεις αυτοκόλλητο επειδή σε ενοχλεί το παρκάρισμά μου (είμαι στο 1,05 μέτρα και όχι στα 1,30), εγώ θα σου κολλήσω γιατί έχεις πέντε ΙΧ αλλά στην πολυκατοικία σου έχεις 2 θέσεις, και ο άλλος θα του κολλήσει γιατί πετάς τα σκουπίδια στο δρόμο και όχι στον κάδο (που είναι τίγκα όμως), και ....... τι άλλο; Τα πάντα! Ολα τα στραβά που μας ζημιώνουν κάθε μέρα... αυτοκόλλητα; Τι θα αλλάξει;

Θα "μάθουν αυτοί που δε σκέφτονται τους πεζούς";;;;;;;;;; Τι να μάθουν ρε παιδιά; Θα κατεβάσουν μια μπαναγία και τέλος. Ή μήπως θα αρχίσουν να παρκάρουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;;;;;;;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ...... Και τα ΙΧ μετά που θα παρκάρουν λέτε;

Γίναμε ΚΑΙ δικαστές ΚΑΙ αστυνόμοι ξαφνικά, μόνο και μόνο για να ζημιώσουμε τους ίδιους τους εαυτούς μας. Υποτίθεται ότι φτάνουμε στον εξτρεμισμό και την αναρχία αφού εξαντλήσουμε όλα τα άλλα <δημοκρατικά> μέσα.

Δείτε την υπογραφή μου. Κάποιοι άλλοι μπήκαν στον κόπο να κάνουν σωματείο. Γιατί δε συμβάλλετε σε αυτή την προσπάθεια; Γιατί κατευθείαν στην παρανομία (φθορά ξένης περιουσίας κλπ); Βασικά στενοχωριέμαι... Πέφτει που πέφτει ξύλο στους δρόμος για μια θέση πάρκιγκ, θα το τραβήξουμε κι άλλο; Αν ενοχλούμαστε από κάποιον που παρανομεί, παίρνουμε το 100, δεν κάνουμε ό,τι γουστάρουμε.

Και οταν όχι 10-20, αλλά κάτι χιλιάδες πολίτες θα έχουν ενοχλήσει τις αρχές ώστε να προκύψει πολιτικό ζήτημα, τότε ίσως φτιαχτούν τίποτα πεζοδρόμια, ίσως εφαρμοστεί πολιτική σχετικά με τη χρήση ΙΧ, ίσως και άλλα πράγματα...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    zzr, πεζοδρόμια στην Αθήνα δεν υπάρχουν. Κάτι ψιλά στην Πανεπιστημίου και Σταδίου ίσως. Μετά το χάος. Κάνε μια κατάβαση (πεζός) τη Σόλωνος για παράδειγμα, σε ώρα εμπορικής αιχμής. Το 80% θα το κάνεις πάνω στην άσφαλτο, με τα ΙΧ να περνούν σφαίρα δίπλα σου. Άσε τα βαρέα οχήματα που και να σε πατήσουν, θα φρενάρουν 50-100 μέτρα παρακάτω.

Ποιά δικαιώματα, ποιές υποχρεώσεις; Σε μια πόλη που Δ Ε Χ Ω Ρ Α Μ Ε ;;;;;;;;

Φανατικός πεζός κι εγώ, κι ας έχω δύο μοτοσυκλέτες. Τέσσερα χρόνια τώρα περπατάω χιλιόμετρα κάθε μέρα προκειμένου να φτάσω στο μετρό και να αποφύγω να πάρω όχημα. Αλλά δεν είναι απλά τα πράγματα.

Και στενοχωριέμαι πάρα πάρα πολύ που βλέπω τόσο κόσμο να αγανακτεί (δικαίως φυσικά) και να μπαίνει στον κόπο να παίρνει πρωτοβουλίες.................... αλλά τελικά να στρέφει την αγανάκτησή του στον ίδιο του τον εαυτό, και όχι στους φορείς και το κράτος που τον εκπροσωπούν και πληρώνονται για να ακούνε και να μελετούν τα αιτήματά του.

Εσύ θα μου κολλήσεις αυτοκόλλητο επειδή σε ενοχλεί το παρκάρισμά μου (είμαι στο 1,05 μέτρα και όχι στα 1,30), εγώ θα σου κολλήσω γιατί έχεις πέντε ΙΧ αλλά στην πολυκατοικία σου έχεις 2 θέσεις, και ο άλλος θα του κολλήσει γιατί πετάς τα σκουπίδια στο δρόμο και όχι στον κάδο (που είναι τίγκα όμως), και ....... τι άλλο; Τα πάντα! Ολα τα στραβά που μας ζημιώνουν κάθε μέρα... αυτοκόλλητα; Τι θα αλλάξει;

Θα "μάθουν αυτοί που δε σκέφτονται τους πεζούς";;;;;;;;;; Τι να μάθουν ρε παιδιά; Θα κατεβάσουν μια μπαναγία και τέλος. Ή μήπως θα αρχίσουν να παρκάρουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;;;;;;;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ...... Και τα ΙΧ μετά που θα παρκάρουν λέτε;

Γίναμε ΚΑΙ δικαστές ΚΑΙ αστυνόμοι ξαφνικά, μόνο και μόνο για να ζημιώσουμε τους ίδιους τους εαυτούς μας. Υποτίθεται ότι φτάνουμε στον εξτρεμισμό και την αναρχία αφού εξαντλήσουμε όλα τα άλλα <δημοκρατικά> μέσα.

Δείτε την υπογραφή μου. Κάποιοι άλλοι μπήκαν στον κόπο να κάνουν σωματείο. Γιατί δε συμβάλλετε σε αυτή την προσπάθεια; Γιατί κατευθείαν στην παρανομία (φθορά ξένης περιουσίας κλπ); Βασικά στενοχωριέμαι... Πέφτει που πέφτει ξύλο στους δρόμος για μια θέση πάρκιγκ, θα το τραβήξουμε κι άλλο; Αν ενοχλούμαστε από κάποιον που παρανομεί, παίρνουμε το 100, δεν κάνουμε ό,τι γουστάρουμε.

Και οταν όχι 10-20, αλλά κάτι χιλιάδες πολίτες θα έχουν ενοχλήσει τις αρχές ώστε να προκύψει πολιτικό ζήτημα, τότε ίσως φτιαχτούν τίποτα πεζοδρόμια, ίσως εφαρμοστεί πολιτική σχετικά με τη χρήση ΙΧ, ίσως και άλλα πράγματα...
    +1000 μαζί σου....
    και εμένα η άποψή μου ειναι ότι θα έπρεπε ο κόσμος να κινητοποιείται εναντίον του κράτους που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία της κατάστασης.....και όχι να στρουθοκαμηλίζει κριτικάρωντας εκεί που γουστάρει και κάνοντας τα στραβά μάτια στις δικές του αναποδιές....

δυστυχώς ζούμε σε μια πόλη που δεν ειναι καθόλου φιλόξενη.....και όπως λες, οι διαμαρτυρίες πρέπει να έχουν τον κατάλληλο στόχο προκειμένου να υπάρξει αποτέλεσμα....το να στρέφεται ο ένας πολίτης εναντίον του άλλου βοηθάει το σύστημα να παραμένει αδρανές και να επιδεινώνει ακόμα περισότερο την κατάσταση με εξιλαστήρια θύματα τους ίδιους του πολίτες....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

+10000
    εχεις απολυτο δικιο φιλε μου!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Που να βάζω και τίτλο τώρα.......
    από gerodim στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2006, 13:36
  2. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  3. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2005, 18:16
  4. Ημερησια για ολους (και On και Off) !
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2004, 09:09
  5. και μιας και το πρώτο μου...
    από frapes στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 15:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας